Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

la rossa

EILAND ISCHIA - GEMEENTE BARANO D'ISCHIA - COLLINA GAROFALI

Max.  4   gasten
40m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
40m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

hal woonkamer met keuken-eethoek, kamer met slaapbank voor 2 personen, badkamer met toilet, bidet, douche, wastafel; trap naar bovenverdieping met slaapkamer en aangrenzende badkamer met toilet en wastafel.
alles zeer licht en gastvrij.
De entree heeft een woongedeelte met bank, eettafel met stoelen, keukengedeelte met kasten en kastjes voor keukengerei, bestek, borden, glazen en meer. de koelkast is uitgerust met een autonome vriezer; tv-toestel .
Bij het appartement hoort een groot terras met vrij uitzicht. Het terras is uitgerust met een tafel, ligstoel en parasol zodat het op alle uren van de dag gebruikt kan worden. Een handige trap verbindt het appartement met het zwembad (actief van mei tot oktober).
Vanuit de ramen van het appartement kun je de Golf van Napels bewonderen. De airconditioning maakt elke minuut die je binnen doorbrengt aangenaam en ontspannend.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

De accomodatie bevindt zich op het eiland ISCHIA, in de gemeente BARANO D'ISCHIA - in het gehucht BUONOPANE. Gasten met een auto kunnen de flat zelfstandig bereiken, maar meestal wordt de afspraak gemaakt bij ISCHIA PORTO om vervolgens in gezelschap de locatie te bereiken.
Eenmaal ontscheept in Ischia Porto, moet je de weg van de "GIRO DELL'ISOLA" nemen (EX STRADA STATALE 270) MET DE INTENTIE OM HET TE LOPEN IN KLOKWIJZE RICHTING, volgens de volgende routebeschrijving.
Ga richting Barano door een eerste tunnel, gevolgd door een snelstromende weg (maximumsnelheid 50 km/u). Na nog een korte tunnel bereik je het 'PILASTRI' gebied, een Bourbon aquaduct gevormd door een reeks zwarte stenen bogen.
Verderop kom je bij de eerste gehuchten van de gemeente Barano, vervolgens Barano Centro en tot slot het gehucht BUONOPANE, herkenbaar aan de MURALES DI MAIOLICA (betegelde muren) die scènes uitbeelden uit de beroemde volksdans van de BUONOPANESI, 'LA NDREZZATA'. In de zomer organiseren de Buonopanesi regelmatig openbare en privévoorstellingen van deze dans. De acteurs-dansers komen van de SCHOOL VAN DE NDREZZATA waartoe ALLEEN jonge Buonopanesi worden toegelaten.
Vanaf het plein in Buonopane moet men de 'QUERCIA ANTICA' bereiken en vervolgens de 'VIA BUTTAVENTO' nemen tot huisnummer 30 om uiteindelijk bij 'LA ROSSA' uit te komen.
De toegangsweg heeft een helling van ongeveer 30%, dus een auto met goede prestaties is vereist (CILINDRATA 1800/2000 CC).
We bevinden ons hier op ongeveer 6 km van ISCHIA PORTO, en de afgelegde weg, hoewel een beetje bochtig, wordt goed beloond door het uitzicht dat zich opent voor de ogen van de toerist wanneer hij of zij de poort bij nummer 30 passeert.
Via Buttavento grenst op de top aan de GAROFALI-heuvel, waarvan de wijngaarden door de eeuwen heen wijn hebben geproduceerd voor de meest veeleisende smaakpapillen van de bourgeoisie in heel Italië.
"LA ROSSA' ligt in het midden van de Garofali heuvel. Het is moeilijk om het panorama vanaf de vlakte te beschrijven. Het voelt alsof je de eilanden Procida, Vivara en Capri in je handen hebt. De CASTELLO ARAGONESE wacht op het feest van Sant'Anna (26 juli) om zichzelf te laten zien met zijn (gesimuleerde) vuurwerk, terwijl de gasten van 'LA ROSSA' genieten van het vuurwerk vanaf het terras, bij kaarslicht en in het bijzijn van een fles Garofali-heuvelijswijn aangeboden door het huis.
De locatie van 'LA ROSSA' maakt een volledig onafhankelijke en veelzijdige vakantie mogelijk.
Veel gasten brengen een groot deel van de dag door in de faciliteit, waar ze deelnemen aan zwembad- en solariumactiviteiten en hun dag afsluiten met een gezonde FINSE SAUNA, de verzoener van een lange nachtrust.
Het is gemakkelijk om alle stranden van het eiland te bereiken; het prachtige strand MARONTI is het dichtstbij, maar er zijn veel even mooie stranden.
Een korte en aangename wandeling en je komt aan bij de NITRODI SPRING, waarvan het thaumaturgische water over de hele wereld bekend is.
De omgeving is rijk aan restaurants, pizzeria's, agriturismo's, delicatessenwinkels en supermarkten.
Tijdens de zomer zijn er verschillende patronale festivals, culturele evenementen en openbare manifestaties in de 6 verschillende gemeenten van het Eiland om elk gevaar van verveling af te wenden.
De flat ligt in het midden van de Garofali-heuvel met kastanje- en eikenbossen ernaast, die een must zijn voor de natuurminnende toerist. Deze oase van groen is geliefd bij de Terra Germanica toerist; vaak vertellen deze reizigers over hun route door het bos, waarbij ze de bezochte locaties noemen. BUCETO, TRIPODI, CANNAVALE, SPARAINA....... Elk van deze plaatsen wordt met zo'n rijkdom aan details beschreven dat je er zeker van kunt zijn dat ze nu in het geheugen van de verteller gegrift staan.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Paardrijden
Zwemmen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 %
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Betaling van het huurvoorschot gebeurt door overschrijving op de door de host aangegeven bankrekening.
Betaling van het restant van de huursom geschiedt door contante betaling in EURO of door overschrijving op de door de verhuurder aangegeven bankrekening.
POS betalingen zijn niet mogelijk bij de accommodatie

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 1 dag voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 1 dag voor de check-in aangevraagd is, wordt het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

HET TERRAS
Het terras van 'la rossa' heeft drie treden voor toegang. Het is uitgerust met een tafel en stoelen, een parasol en fotovoltaïsche verlichting met afstandsbediening.
Overdag valt het panorama op. Het komen en gaan van boten van en naar Ischia is spectaculair.

HET ZWEMBAD
GEOPEND VAN 15 APRIL TOT 15 OKTOBER
Het zwembad is bereikbaar via een oprit of via een handige trap vanaf het terras naar de flat,
Het vrij grote zwembad heeft rondom een solarium met parasols, ligstoelen en ligbedden. Het zwembad heeft een gedeelte met een hoogte van 120 cm en een ander gedeelte met een hoogte van 160 cm.
WE RADEN JE AAN VOORZICHTIG OM TE GAAN MET JEZELF, EVENTUELE GASTEN DIE BEGELEID MOETEN WORDEN EN KINDEREN DIE NIET KUNNEN ZWEMMEN.
OPGELET: HET ZWEMBAD IS NIET UITGERUST MET HULP VAN EEN GASTHEER EN ER IS GEEN BADMEESTER



DE FINSE SAUNA
De sauna heeft een houtgestookte ketel die van buiten de cabine wordt gevoed. Binnen verwarmt een spekstenen schoorsteen het interieur.
Naast de sauna staat het houtschuurtje met stukken hout die klaar liggen om in de oven te worden gelegd.
Het duurt ongeveer een uur om 70 °C te bereiken. Als je met hout blijft stoken, kan de temperatuur de 100 °C overschrijden.
De Finse sauna biedt
plaats voor 3-4 personen.
De sauna wordt zelf geregeld. Dit betekent dat de gast de oven laadt door stukken hout te nemen en in de oven te leggen.
Het is NOODZAKELIJK om een overeenkomst te zoeken tussen de verschillende gebruikers om de temperatuur en het tijdstip van gebruik van de sauna op elkaar af te stemmen.

Het is mogelijk om van tijd tot tijd een pollepel water over het pak stenen te gieten. (WAARSCHUWING: de geproduceerde dampen kunnen brandwonden en onaangename ademhalingssituaties veroorzaken)
De laatste gebruiker wordt vriendelijk verzocht de bank met de binnenband af te wassen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 01-07-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf ANTONIO MATTERA
Dhr. A. MATTERA

Dhr. A. MATTERA

Mijn naam is Antonio. Ik heb deze accommodatie gebouwd in de wijngaard die ik van mijn vader heb geërfd. Ik was docent aan het historische "ISTITUTUTO NAUTICO F. CARACCIOLO DI PROCIDA" voor het vak "elektrische installaties en scheepsautomatisering". Als gepensioneerde besteed ik het grootste deel van mijn tijd aan mijn prachtige gezin, bestaande uit mijzelf Antonio, mijn vrouw Elena en mijn kinderen Virginia en Umberto. De zorg voor de wijngaard waarin het bedrijf is ondergedompeld en het wijnmaken in de kelder vormen mijn belangrijkste passie in mijn vrije tijd. Ik besteed de nodige aandacht aan mijn gasten en voorzie ze van alle informatie die ze nodig hebben om een ontspannen maar intense vakantie door te brengen. De groene heuvels waarin het domein ligt, lenen zich voor excursies met spectaculaire uitzichten. Ik begeleid mijn gasten vaak op deze excursies. Niet ver van de faciliteit is de wijnkelder waar ik het werk met betrekking tot de druivenoogst uitvoer. Rondom de kelder van het bedrijf "COSTA DELLE CARANFE", waarvan ik de eigenaar ben, ligt het grootste deel van de wijngaard. In het gerenoveerde historische gebouw zal binnenkort een agritoerisme worden gebouwd, met twee huizen die als 'vakantiewoningen' zullen worden gebruikt. Vanuit deze twee woningen lopen vele kleine weggetjes naar bosjes waar je tijdens de zomerhitte kunt mediteren. Een vakantie in 'LA ROSSA' laat een onuitwisbare indruk achter en een verlangen om terug te keren.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 443928

Laatst bijgewerkt: 24.09.2023

Advertentie online sinds: 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/443928.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven