Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Monumentaal vakantiehuis in Harlingen nabij d...

Max.  6   gasten
200m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 6  gasten
200m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling



Beschrijving

Parterre: (hal, keuken(via een lage doorgang)(waterkoker, fornuis(inductie), espresso apparaat, oven, afwasmachine, koelkast(+ ijsmachine)), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(150 x 200 cm), TV(flatscreen), open haard, douche, wastafel, toilet, haardroger))

Op de 1e etage: (woonkamer(open haard, zithoek), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, ligbad, douche, wastafel, bidet, haardroger))

Op de 2e etage: (keuken(espresso apparaat, koelkast), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, ligbad, douche, wastafel, toilet, haardroger))

draadloos muzieksysteem, kokend waterkraan, wasdroger, wasmachine, verwarming, tuinmeubilair, BBQ(gas), kinderbed, haardroger

Dit prachtige monumentale pand (waarvan recentelijk een artikel is gepubliceerd in het Nederlandse magazine 'Residence' en het Britse House and Garden) met 3 slaapkamers is wellicht het mooiste vakantiehuis van Harlingen. Het ligt op steenworp afstand van de haven, vanwaar je naar de Waddeneilanden Terschelling en Vlieland kunt afreizen.

Het gezellige centrum met leuke winkels en diverse restaurantjes liggen om de hoek. Op 1 km afstand ligt het, waar je heerlijk kunt uitwaaien. Via de verschillende knooppuntenroutes fiets je langs de authentieke Friese elf steden of de Friese meren.

Dit unieke en luxe vakantiehuis is bijzonder sfeervol ingericht. Elk van de 3 slaapkamers heeft zijn eigen badkamer. De één heeft een marmeren douche en de andere twee een douche en een luxe bad met prachtig uitzicht over de haven. De gezellige keuken in het souterrain heeft een heerlijke ruime eettafel en openslaande deuren naar de zonnige tuin. Hier geniet je in de zomermaanden van het zonnetje.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Barbecue

Badkamer

Badkamer 3

badkamer met douche


Keuken

Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Inductiekookplaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Haardroger
Rookmelder
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 125 km Schiphol Amsterdam

125 km

Station 0.7 km Harlingen Haven

0.7 km

Snelweg-afrit 2 km

2 km



Recreatiemogelijkheden

Vissen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Hout: Tegen lokaal tarief.
Parkeren: Tegen lokaal tarief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


21 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Riccardo Becker

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Fantastisch mooi huis van alle luxe voorzien!

Ria Burgstra

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We hadden ‘n prachtig huis,met een grote keuken,3slaapkamers met badkamer,super bedden,kortom,een geweldig verblijf

Marissa Koopmans

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Een prachtig en sfeervol huis, midden in het oude centrum van Harlingen.

AWAG Manca

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Fantastisch huis met veel ruimte en een heerlijke keuken. Gelegen aan de gracht van de Rommelhaven in het centrum. Een aanrader!!

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Prettig, direct het vakantie gevoel.

Thomas Fischer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Mooi gelegen, goede kwaliteit, verdeeld over meerdere verdiepingen

Bas van Beers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Goed ontvangst met rondleiding en uitleg!

Kurt Saatkamp

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Goede .............................

Peter Lamberts

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het huis is een schitterend gerestaureerd monumentaal pand waar de geest van Anton Wachter overal aanwezig is. Het geboortehuis van Simon Vestdijk ligt ook op nog geen kilometer afstand en is in dezelfde stijl , maar nu een winkel waardoor dit huis de sfeer van toen veel beter herbergt. Tegelijkertijd verkrijg je door de smaakvolle en luxueuze restauratie het gevoel dat je beschikt over alle gemakken van deze tijd. Er zijn diverse ruime kamers waardoor je naar volop privacy hebt, maar ook gezamenlijk een fijne tijd kunt doorbrengen. Het huis bevat wel veel trappen waardoor het minder geschikt is voor ouderen of kleine kinderen. Voor gehandicapten is het niet geschikt. Verder ligt het pal bij het centrum, redelijk dicht bij supermarkten en de oprit naar de snelweg richting diverse andere steden.

Bernd Jahnke

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Ongecompliceerde receptieDe accommodatie is gewoon geweldig. Van hoge kwaliteit tot in elk detail. We hebben genoten van de tijd in het prachtige Harlingen.

Tim Burklew

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Engels

We kwamen 2 uur te laat aan op ons vliegveld vanuit Schiphol en we belden de huismanager en het was goed dat we te laat waren. Op weg naar het huis was er een slecht wrak op de dijk en het hield ons nog 2 uur op en toen we aankwamen lachte ze nog steeds en gaf ons het gevoel warm en welkom te zijn. Ze nam ons mee naar dit huis dat niet leek te eindigen. Dit huis is enorm en meegaand voor het hele gezin en meer. Het bevat alle items die je thuis zou hebben, zoals specerijen, koffie, linnengoed en nog veel meer. Het huis gaf ons het gevoel dat we nooit ons eigen huis in Amerika hebben verlaten. Er was een lokale pub slechts 2 deuren verderop en dat was ook een FANTASTISCHE PLAATS. We zijn in verschillende landen in huizen geweest en ik moet je zeggen dat we terug zullen komen naar dit huis. Het enige dat we meer over het huis kunnen zeggen, je krijgt meer dan waar voor je geld!

Geert de Jeu

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Mooi huis van alle gemakken voorzien goed bedden, fijne woonkamer en mooie woonkeuken. Hebben er drie weken zeer goed verbleven! Perfect gelegen in het centrum van Harlingen

Verhasselt Ann

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben enorm genoten van ons verblijf in Harlingen. Lekker koken, lezen, sporten, wandelen en chillen... Het huis is volledig "ons" ding.... thuiskomen. Wij hebben al terug geboekt voor augustus !!! Enkele minpuntjes (opbouwende kritiek waar misschien iets kan aan gedaan worden): Door corona, alle restaurants gesloten, vandaar dat wij de keuken INTENSIEF hebben gebruikt. Jammer, maar de oven was defect. Uiteraard dat kan gebeuren. Er was wel een klein vervang-oventje aanwezig, maar functioneerde ook niet goed. Zo klein, dat zelfs de kleine ovenschaal er niet in paste. Persoonlijk vind ik dat er te weinig glazen aanwezig zijn. Champagneglazen? Jura koffiemachine functioneerde ook niet goed... (wel 2 andere alternatieven om koffie te maken, dus géén probleem) Wij verbleven daar voor 5 nachten: 4 vaatwastabletten?? Een beetje krenterig, niet? Géén probleem wij hebben er gekocht. Op de zolder: géén spiegel. Wij zijn veel gaan wandelen, 2 maal "uitgeregend" teruggekomen. Vandaar dat onze jassen volledig nat waren. Misschien een 6 tal kleine kapstokjes plaatsen in de 2de hall naar de wasruimte... maar een ideetje. Nogmaals dit is bedoeld als opbouwende kritiek...hebben we ons niet aan gestoord... maar kan zo verholpen worden.

F. Holterman

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Je hebt van die vakantieadressen waarbij je aan het einde van de periode denkt... “fijn dat ik vanavond weer in mijn eigen bed lig” Maar niet bij dit huis ! Nadat je overigens keurig ontvangen en wegwijs bent gemaakt merk je dat je met een heel bijzonder huis van doen hebt. Een prachtig smal maar diep grachtenpand aan de Rommelhaven wat met aandacht en liefde voor detail gerenoveerd is. Onze midweek was te kort om van elk vertrek te kunnen genieten. Aan de achterzijde, onder het maaiveld bevindt zich keuken en hebben we ook het meest gezeten. Aan de voorzijde, op de begane grond een studieruimte met bureau. s morgens vroeg een lekkere bak koffie aan het bureau en je denkt “waar maken we ons druk om” Alle slaap- en badkamers zijn prachtig. De slaapkamer op de eerste woonlaag heeft met stof bespannen wanden wat de ruimte enorm “stil” maakt. Van de drie badkamers is die geheel boven, in de nok van het huis, volledig in teak hout uitgevoerd en is een bijzonder stuk vakmanschap/timmerwerk. Van de blauwe opkamer hebben we geen gebruik gemaakt maar ook deze kamer is bijzonder smaakvol ingericht. Dit huis is een echte aanrader. Let wel dat alle vertrekken op verschillende niveaus liggen en alleen middels trappen bereikbaar zijn. Mensen die minder mobiel zijn moeten daar rekening mee houden. We zijn een bijzonder vakantieadres en ervaring rijker. Veel dank ! Familie Holterman P.S. Ik vergeet bijna te zeggen dat Harlingen ook een fantastische plek is. Genoeg te doen. Prima gastronomie. Een levendige stad !

Peter Lamberts

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het huis is een schitterend gerestaureerd monumentaal pand waar de geest van Anton Wachter overal aanwezig is. Het geboortehuis van Simon Vestdijk ligt ook op nog geen kilometer afstand en is in dezelfde stijl , maar nu een winkel waardoor dit huis de sfeer van toen veel beter herbergt. Tegelijkertijd verkrijg je door de smaakvolle en luxueuze restauratie het gevoel dat je beschikt over alle gemakken van deze tijd. Er zijn diverse ruime kamers waardoor je naar volop privacy hebt, maar ook gezamenlijk een fijne tijd kunt doorbrengen. Het huis bevat wel veel trappen waardoor het minder geschikt is voor ouderen of kleine kinderen. Voor gehandicapten is het niet geschikt.



Verder ligt het pal bij het centrum, redelijk dicht bij supermarkten en de oprit naar de snelweg richting diverse andere steden.

F. Holterman

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Je hebt van die vakantieadressen waarbij je aan het einde van de periode denkt... “fijn dat ik vanavond weer in mijn eigen bed lig” Maar niet bij dit huis !



Nadat je overigens keurig ontvangen en wegwijs bent gemaakt merk je dat je met een heel bijzonder huis van doen hebt.



Een prachtig smal maar diep grachtenpand aan de Rommelhaven wat met aandacht en liefde voor detail gerenoveerd is.



Onze midweek was te kort om van elk vertrek te kunnen genieten. Aan de achterzijde, onder het maaiveld bevindt zich keuken en hebben we ook het meest gezeten. Aan de voorzijde, op de begane grond een studieruimte met bureau. s morgens vroeg een lekkere bak koffie aan het bureau en je denkt “waar maken we ons druk om”



Alle slaap- en badkamers zijn prachtig. De slaapkamer op de eerste woonlaag heeft met stof bespannen wanden wat de ruimte enorm “stil” maakt. Van de drie badkamers is die geheel boven, in de nok van het huis, volledig in teak hout uitgevoerd en is een bijzonder stuk vakmanschap/timmerwerk. Van de blauwe opkamer hebben we geen gebruik gemaakt maar ook deze kamer is bijzonder smaakvol ingericht.



Dit huis is een echte aanrader. Let wel dat alle vertrekken op verschillende niveaus liggen en alleen middels trappen bereikbaar zijn. Mensen die minder mobiel zijn moeten daar rekening mee houden.



We zijn een bijzonder vakantieadres en ervaring rijker. Veel dank !



Familie Holterman



P.S. Ik vergeet bijna te zeggen dat Harlingen ook een fantastische plek is. Genoeg te doen. Prima gastronomie. Een levendige stad !

Riccardo Becker

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Harling is verrassend mooi en het huis waar wij verbleven is fantastisch! 3 slaapkamers met elk een ensuite-bathroom! Grote woonkeuken en verschillende plekken om heerlijk te zitten, te lezen of te borrelen. Het huis is prachtig klassiek ingericht en alles is van hoge kwaliteit!

Anneke Burg

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wat een fantastisch huis! Ook uitermate vriendelijke mensen, zowel wat betreft het huis al in de omgeving. Het zou fijn zijn als we ook wat over de geschiedenis van het huis wat hadden kunn kunnen vinden. Wel jammer. Maar zeer aanbevelen waardig.

Andreas Finke

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Een fantastisch huis, midden in Harlingen tussen de gracht en de centrale winkelstraat, maar toch rustig. De keuken, de woonkamer, de slaapkamers, alles lijkt minutieus gerestaureerd, een fijne sfeer!

Verhasselt Ann

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben enorm genoten van ons verblijf in Harlingen. Lekker koken, lezen, sporten, wandelen en chillen...

Het huis is volledig "ons" ding.... thuiskomen.

Wij hebben al terug geboekt voor augustus !!!

Enkele minpuntjes (opbouwende kritiek waar misschien iets kan aan gedaan worden):

Door corona, alle restaurants gesloten, vandaar dat wij de keuken INTENSIEF hebben gebruikt.

Jammer, maar de oven was defect. Uiteraard dat kan gebeuren.

Er was wel een klein vervang-oventje aanwezig, maar functioneerde ook niet goed.

Zo klein, dat zelfs de kleine ovenschaal er niet in paste.

Persoonlijk vind ik dat er te weinig glazen aanwezig zijn. Champagneglazen?

Jura koffiemachine functioneerde ook niet goed... (wel 2 andere alternatieven om koffie te maken, dus géén probleem)

Wij verbleven daar voor 5 nachten: 4 vaatwastabletten?? Een beetje krenterig, niet? Géén probleem wij hebben er gekocht.

Op de zolder: géén spiegel.

Wij zijn veel gaan wandelen, 2 maal "uitgeregend" teruggekomen. Vandaar dat onze jassen volledig nat waren. Misschien een 6 tal kleine kapstokjes plaatsen in de 2de hall naar de wasruimte... maar een ideetje.

Nogmaals dit is bedoeld als opbouwende kritiek...hebben we ons niet aan gestoord... maar kan zo verholpen worden.

Linda van Poppel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wauw, wat een huis! 3 slaapkamers met ieder een eigen badkamer en wc, ruime woonkamer Em gezellig tuintje!. De keuken is er een voor gezellige lange avonden koken, tafelen en borrelen! Het huis heeft een prachtige liggen aan de gracht en alles tot in de details afgewerkt. Dit is door iemand ingericht die er verstand van heeft! Buiten dit was ook alles erg schoon. Een heerlijke vakantie!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 444509

Laatst bijgewerkt: 18.05.2024

Advertentie online sinds: 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/444509.htm


«Monumentaal vakantiehuis in Harlingen nabij d...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 21 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat