Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  5   gasten
65m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
65m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ligurië staat bekend om het milde klimaat het hele jaar door met weinig regen. Het weer in Ligurië wordt beïnvloed door de nabijheid van de bergen in het noorden en de zee in het zuiden. Het effect van het klimaat door de golfstroom en de indrukwekkende bergen met een hoogte van 2000 meter combineren samen om het hele jaar door het milde klimaat te produceren.


3 appartementen met elk twee slaapkamers (5 pers.) met elk een eigen tuin met uitzicht op zee. 

Vakantiehuisjes met tuin met uitzicht op zee. Zee op loopafstand. Winkels op korte afstand. Easyjet vliegt voordelig van Amsterdam naar Nice. Afstand luchthaven 45 minuten. 

Ook het zwembad (8.50 x 3.70) heeft direct uitzicht op zee.

Boek nu het nog kan, betaal bij aankomst!  Ideaal in de het herfst en voorjaar omdat hier het klimaat het gehele jaar aangenaam is. 

Bent u op zoek naar een spannende vakantie aan de Riviera? Kom en bezoek ons in Pompeiana, een typisch Ligurische middeleeuws dorp vol oude tradities. U vindt Pompeiana 2OO meter boven de zeespiegel en drie kilometer landinwaarts van het stadje Riva Ligure aan zee en op korte afstand van de kustplaats Taggia (tussen Imperia en Sanremo). De appartementen hebben uitzicht op het oude vissersdorp van Riva Ligure.

De zee ligt op slechts 10 minuten rijden van uw huis met de auto maar op slechts 15 minuten kunt u het strand bereiken via een wandelpad!

Er zijn goed georganiseerde openbare stranden of rotsen waar u kunt zonnen of heerlijk een duik kunt nemen in de helderblauwe zee. Er zijn ook mogelijkheden om te zeilen, surfen, vissen en duiken.

Pompeiana is gelegen in de traditionele droge stenen ommuurde terrassen omgeven door olijfbomen, bloemen en groentetuinen.

Pompeiana heeft aangename zeebries in de zomer en bescherming tegen koude wind in de winter. De appartementen bieden u dan ook de ideale gelegenheid om te ontsnappen aan de koude Hollandse winters. (vraag vrijblijvend naar een prijsopgave)
Onze Farm ligt aan de rand van het dorp tussen de olijfbomen, palmen, sinaasappel, mandarijn-en citroenbomen, een werkelijk prachtige omgeving met uitzicht op de zee!

The Farm wordt gerund door de eigenaren die altijd voor u beschikbaar zullen zijn.
U bent verzekerd van een hartelijk welkom en van een zeer aangenaam ontspannen verblijf op het boerenland waar u kunt paardrijden, wandelen of fietstochten kunt houden op zon 50 km lange fietspad langs de zee.
Op 500 meter is een paradijsachtig blauw meertje waar de inwoners zich regelmatig verfrissen. Vraag eigenaar Nino waar u het kan vinden.

Een grote supermarkt (Lidl) vind u in Riva Ligure. In Arma di Taggia is een groot overdekt winkelcentrum met supermarkt en winkels en barretjes. (adres: Via Privata Roggeri 56 Arma di Taggia)

De Appartementen:

Appartement 1 (5 pers.)

Een gezellig 2 slaapkamer appartement ingericht in Provençaalse stijl bestaande uit: grote keuken, twee slaapkamers, een grote badkamer. In de grote tuin kunt u genieten van het uitzicht op zee en het kleine vissersdorpje Riva Ligure. U krijgt een mand aangeboden met eigen biologische producten.
Prijs:

€820: juli + augustus
€695: mei, juni en september
€580: overige maanden

Appartement 2 (5 pers.)

Mooie en ruime drie-kamer appartement volledig gerenoveerd, bestaande uit: grote keuken, twee slaapkamers, badkamer met grote tuin met uitzicht op de zee. Volledig ingericht in stijl. De woonkamer is gezellig en comfortabel. De eigenaren bieden u een mand van hun eigen biologische groenten en fruit.

Prijs:

€820: juli + augustus
€695: mei, juni en september
€580: overige maanden

Angolo del Mare (5 pers.) 

Rustiek huis ingericht met moderne meubelen gemaakt en frisse kleuren van wit en blauw op een eigen terrein van ongeveer 15.000 vierkante meter. De locatie is zeer zonnig. Tuin, straat en park zijn privé. Het huis ven ongeveer 65 m². bestaat uit: 1 badkamer, volledig ingerichte keuken, woonkamer die uitkijkt op het terras en de tuin omgeven door groen. 2 slaapkamers (max. 5 + kinderbed) op het zuiden met groot panoramisch uitzicht over de vallei en de zee. 

€820: juli + augustus
€695: mei, juni en september
€580: overige maanden


De eigenaar Nino biedt u een mand aan van zijn eigen biologische groenten en fruit.
Eindschoonmaak € 50,00
Bed / badlinnen € 12,00 per persoon.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Zwembad Zwembad
Tuin Tuin
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Meer 3 km

3 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 1 km

1 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 78 km Aeroport Nive Cote d'Azure

78 km

Station 6 km Arma di Taggia

6 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Kom naar Pompeiana, een oud middeleeuws dorp rijk aan boerentradities. Een charmant dorp in het directe achterland van Arma di Taggia (tussen Sanremo en Imperia) waar de zee en de bergen dichtbij zijn. Vanaf de heuvel met uitzicht op zee kunt u zich onderdompelen in de natuur van het prachtige heuvellandschap dat ons omringt of genieten van het immense blauw van de zee dat op slechts een paar minuten rijden met de auto ligt.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

Geniet van het langzame ritme van de dorpen, elk steegje, elke glimp, elke kat die je nieuwsgierig zal volgen tot je de hoek om gaat.
De Ligurische dorpen van de Riviera di Ponente hebben allemaal één constant element: de rust en kalmte die men er ademt. Ren niet van het ene dorp naar het andere. Let op de stenen die de smalle straatjes van deze dorpen plaveien, de klimop die de gevels van de huizen beklimt en de kleuren van de bloemen en de zonsondergang die in de donkerste hoeken sluipen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 30-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Casa Verina
Mevr. V. Schipperrijn

Mevr. V. Schipperrijn

Ik ben Verina Schipperrijn en help sinds 1995 mijn gasten aan een leuk vakantieverblijf in Italie. De woningen heb ik zelf gezien en in de meeste huizen zelfs geslapen. Op deze manier kan ik optimaal de sfeer proeven, de omgeving bewonderen en vriendschap leggen met de eigenaar. Elk gezin heeft zijn eigen wensen en ik kan daarom vrijwel iedereen een accommodatie aanbieden die aan hun wensen voldoen. Jaarlijks komen er nieuwe accommodaties bij. Nog een groot voordeel die Casa Verina biedt: pas bij aankomst van uw accommodatie mag u van de meeste huiseigenaren de huur voldoen, er wordt ter bevestiging van mij én de eigenaar een kleine aanbetaling gevraagd. Ik ben een kleine ondernemer en dat wil ik blijven, zo heb ik de mogelijkheid om met elke huiseigenaar en zijn gasten persoonlijk contact te onderhouden.  Casa Verina is niet aangesloten bij een reisorganisatie, dat maakt het voor u voordeliger maar u dient wél zelf voor uw reis en annuleringsverzekering zorg te dragen. Mocht het aanbod op deze site u teveel worden, stuur mij dan simpelweg een mail met uw wensen en ik zal u verschillende opties aanbieden van huizen die u zeer beslist zullen aanspreken. Let op: de aangegeven prijzen lopen van april tot oktober. ook buiten deze maanden zijn de meeste accommodaties te huren. Neem contact op voor informatie over de prijzen en de beschikbaarheid buiten de aangegeven maanden. Ik wens u alvast veel vakantie voorpret toe! Verina


Andere accommodaties van Mevr. V. Schipperrijn


meer informatie

Objectnummer: 444807

Laatst bijgewerkt: 30.03.2024

Advertentie online sinds: 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/444807.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven