Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  4   gasten
45m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
45m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

36 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

36 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Beschrijving

Onze Rifugio al Fiume is rustig gelegen tussen de olijfbomen in het romantische Valprino vallei. Direct aan het huis nodigt trail om te wandelen en mountainbiken en naar de rivier waar u kunt zwemmen in de zomer. In de tuin wacht tussen mei en september, een zwembad (7,50 x 4,30 m). De rest van de tijd, heb je een bio-sauna (60 graden) zijn beschikbaar. Ook voor kinderen is er een trampoline en veel ruimte om te spelen! Naar het mooie strand ligt op ongeveer 20 minuten. Huisdieren zijn welkom.

Onze App. Boschi appartement bevindt zich op de begane grond en 40 m² groot. Het heeft een groot terras.
Vanuit de hal leidt naar de badkamer met bad, de slaapkamer (hemelbed) en in de woon- / eetkamer. De keuken (incl. Vaatwasser) heeft ook een aparte ingang.
In de woon / eetkamer is er een bank, een visueel gescheiden van twee echte bedden (190x80) en satelliet-tv. Het appartement is onlangs gerestaureerde 2017

In het huis is er een ander appartement, en het appartement waar ik (12 en 14 jaar) de meeste van de tijd woon samen met mijn meisjes.



Andere diensten: Wij bieden bovendien als: shopping service, handdoeken, pak op de dag van aankomst te halen van het treinstation of de luchthaven Aanbeveling voor wandelingen en excursies op het terrein, oppasdienst (gg betaling.).
Licentie- of registratienummer: CITRA:008030-LT-0163

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 8 km

8 km

Meer 4 km

4 km

Skilift over 50 km

over 50 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 100 km Nice, Genua

100 km

Station 10 km Imperia

10 km

Snelweg-afrit 7 km Imperia Ovest

7 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Routebeschrijving: Als het huis is erg eenzaam, en de passage in het dorp voor normale auto's is te smal is, kunt u een elektrische golfkar gratis gebruik maken van: Parkeer uw auto in het dorp, loop een paar meter lopen en zet de anderen 800 m direct naar het huis met de golfkar rug.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Linnen optionele 5 .- per persoon

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2019

Isabel uit Konstanz

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie in een andere wereld

Onze vakantie in Al Fiume met Felix was gewoonweg geweldig. Een gezellige, geheel individuele vakantiewoning, omgeven door een betoverende, prachtige tuin. We voelden ons onmiddellijk super op ons gemak, nog nooit heb ik me zo snel en onmiddellijk op vakantie gevoeld. Niets aan deze plek is helemaal perfect en heeft een paar eigenaardigheden, maar dat maakt het juist uniek. Felix is een ontspannen en zeer vriendelijke verhuurder die bij elk probleem weet te helpen en snel tegemoet komt aan de wensen van de gasten. We hebben zo genoten van de nabijheid van de natuur met het prachtige zwembad, de ietwat scheve tafeltennistafel, de nabijgelegen bergbeek met heerlijk, koud water dat de uitstapjes naar de anders zo geliefde zee uiterst zeldzaam waren en dan was het zelfs vaak avond tegen de tijd dat we ons konden losrukken. De kinderen die bij ons waren (tussen 4 en 9 jaar oud) hebben zich geen seconde verveeld. Puur avontuur. Dat is ook de enige beperking voor Al Fiume: Ik ga er liever niet heen met kinderen die al lopen maar nog onzeker zijn. De tuin is terrasvormig, er zijn af en toe steile stukken, veel treden en onduidelijk terrein. Onze dochter, die 4 was, mocht de flat niet verlaten zonder watervleugels omdat het zwembad op de weg naar de andere vakantiewoning ligt en niet zichtbaar is vanuit de flat. Afgezien daarvan kan ik een heel duidelijke reisaanbeveling geven: We gaan er deze Pinksteren weer heen met onze vrienden! Je kunt er prachtige en ook avontuurlijke wandelingen maken, waarbij zelfs de kinderen zich niet zullen vervelen (met prachtige uitzichten, zwembaden, enz.). Dolcedo is een leuk dorp met goede restaurants, het is niet ver naar de zee en de paden die met de Golfmobiel moeten worden afgelegd waren - althans in het begin - zenuwslopend, maar ook erg leuk!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Juni 2019

Moritz S. uit Grünkraut

5,0
5 5 5 5

Wunderschöner Ort zum Ausspannen und Spaß haben

Wir waren zu viert mit zwei Kindern zum wiederholten Male bei Felix zu Gast und haben uns wieder unglaublich wohl gefühlt.

Lage:
Das Haus liegt mitten in Olivenhainen über einem Bergfluss, welcher zum Baden einlädt. Die Lage ist extrem ruhig, es gibt keine Straßen und somit auch keinen Lärm. Ein Highlight ist, dass man mit dem eigenen Auto nicht zum Objekt kommt (zu enge Straßen). Das Auto wird im nächsten Örtchen geparkt, Felix kommt dann bei der Ankunft mit einem passenden Auto zum Gepäcktransport. Den Gästen stehen dann für den Zeitraum des Aufenthaltes Golfautos zur Verfügung, mit welchen man dann den Weg vom Haus bis zum eigenen Auto befahren kann. Ein riesen Spaß für uns und die Kinder.

Die Wohnung:
Es erwartet einen eine voll ausgestattete Wohnung mit toller Küche (inkl. Spülmaschine!!), gemütlichen Betten (ein großes Bett für die Eltern, ein Zimmer mit Stockbett für die Kids, ein Schlafsofa). Das Schlafen mit dem sanften Rauschen des Flusses im Hintergrund ist wirklich erholsam.
Eine tolle Holzterrasse direkt über dem Fluß lädt auch zum gemütlichen Essen an der frischen Luft ein.

Der GARTEN!:
Rund um das Haus gibt es einen auf Terrassen gelagerten Garten, welcher keine Wünsche offen lässt. Neben den unzähligen Pflanzen und Obstbäumen gibt es auch einen Kräutergarten, an welchem man sich für das Kochen mit frischen Kräutern eindecken kann.
Weiterhin gibt es einen riesigen Pool, in dem sich die Kids stundenlang austoben können. Ansonsten gibt es noch eine Tischtennisplatte, ein Trampolin, eine Zielscheibe fürs Bogenschießen sowie eine Grillstelle.

Die Umgebung / die Ausflugsmöglichkeiten:
Sollte man sich wirklich dazu durchringen, dieses wunderbaren Ort zu verlassen, gibt es viele Ausflugsziele in der näheren Umgebung. Viele Wege zum Wandern sind ebenso einladend wie ein Bummel im nächsten Ort Dolcedo.
Das Meer ist in 20 Minuten mit dem Autor zu erreichen, ebenso wie die nächste größere Stadt.

Wir kommen wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2018

Birgit M. uit 04155 leipzig

5,0
5 5 5 5

sehr schöne und ruhige ferienwohnung

das häuschen liegt mitten in einem olivenhain. man hat einen wundervollen blick. die ausstattung ist liebevoll und charmant.
der gastgeber felix ist sehr nett und hilfsbereit.
man kommt nur mit einem elektromobil hin.( wird vom gastgeber gestellt) und es war immer wieder ein abenteuer damit zum häuschen zu fahren...:-)
man kann zu fuss in den ort" dolcedo" gehen. dort sind einkaufsmöglichkeiten und restaurants.
wir fanden es sehr schön, und werden bestimmt nochmal hinfahren!
martin und birgit

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2018

Eva L. uit Dresden

4,8
4 5 5 5

Entspannter Urlaub garantiert

Viermal Urlaub in Ripalta - und wir kommen wieder!
Für uns ist die Zeit bei Felix der Urlub schlechthin. Früh der Spaziergang zum Bäcker, Zeit auf der Terrasse, lesen, die Kinder im Pool, Baden im Bach oder ein Ausflug zum Strand nach San Lorenzo, abends grillen, die Ruhe genießen,...
Die Anfahrt zum Haus mit dem Golfcar ist für die Kinder immer wieder ein Erlebnis.

Mei 2018

Grit M. uit Leipzig

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Ontspanning pur.

Wij waren met onze dochter en hond in Dolcedo. De parkeerplaats is bij de kerk. Felix kwam ons ophalen met zijn pick-up truck. Het appartement is eenvoudig maar zeer smaakvol ingericht. De tuin, een oude olijfgaard en het zwembad zijn geweldig! Veel speelgoed voor kinderen, trampoline, tafeltennistafel. Direct onder het huis is een kleine beek. Onze hond was hier bijzonder enthousiast over. Het was zeer ontspannend en rustig. Dat is wat we misten. Graag weer!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

September 2017

Dietmar M. uit Abensberg

5,0
5 5 5 5

Uneingeschränkt zu empfehlen

Meine Frau, unsere Katze, unser Hund und ich waren im Al Fiume bislang dreimal für mehrere Wochen- es gibt für den Urlaub nichts besseres. Kein Verkehr und damit verbundener Lärm und Gefahr! Tiere und Kinder können sich frei bewegen! Der Gebirgsbach mit seinen Felsen ist schön wie aus einem Traum, darin zu plantschen ist viel erfrischender als im Meer - das auch nur 8 km entfernt wäre. Viele weitere unfassbar schöne Badestellen liegen flußaufwärts im Wald bei Lecchiore-Aqua Santa, zu Fuß eine halbe Stunde entfernt. Das nahe Dolcedo hat alles, was man braucht, die Stadt Imperia sowieso. Beide Wohnungen im Haus gefallen uns, eine ist mit ihrer Treppe zum Schlafzimmer sogar sehr "stylisch" - aber nicht gut für den Hund :) Ach ja, der Garten ist ebenfalls ein Traum, man kann da tagelang einfach auf verschiedenen Ebenen rumfläzen, alles so schön. Bei unserer allerersten Ankunft waren wir über das Elektromobil erstaunt - aber ab der ersten Fahrt verrückt danach! Felix, der Vermieter, ist supereasy und hilft, wo er kann - wir können wirklich nichts am Al Fiume aussetzen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. F. Hahn

Dhr. F. Hahn

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 115293

Laatst bijgewerkt: 07.01.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/115293.htm


«al Fiume» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven