Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa del Notaio

Liguria, Dolcedo, Imperia

Max.  4   gasten
66m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
66m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het Casa del Notaio is het voorouderlijk huis van een beroemde notaris Family Area. Voor vele generaties, de leden van de Famiglia Re notarize u winkels toevertrouwd. Het statige Palazzo domineert het contemplatieve Piazza. Men ziet het gebouw van quasi dat hier de geschiedenis en verhalen werden geschreven. Vandaag de dag, de kantoren van notarissen in Imperia en de vertegenwoordiger van de kamers zijn omgebouwd tot 3 appartementen.

Het Casa del Notaio 2 is een grote, comfortabel ingerichte appartement op twee niveaus. De eerste levende niveau bestaat uit twee slaapkamers en een moderne badkamer. Beide slaapkamers (1 dubbel bed 160x200) eenmaal een tweepersoonsbed of twin) hebben grote, heldere ramen op het gras piazza en kunnen worden verduisterd met houten luiken.
Over een leistenen trap brengt u naar het gezellige appartement boven. Hier onder het dak is veel ruimte voor een ingebouwde keuken met oven en koelkast, een eethoek direct voor de ramen en de comfortabele bank. Vanaf hier komt u in het terras met barbecue en een eettafel. Indien nodig, kan twee zon stoelen worden opgezet.
Achter het huis is een grote, goed onderhouden tuin voor de gasten van de drie appartementen. De tuin is uitgerust met ligstoelen en schaduwrijke gebieden, een buitenkeuken met barbecue, een ruime zithoek en een kleedkamer met douche en toilet. Hier kunt u alle feestdagen door te brengen heerlijk relaxed.
Uw auto is op een eigen parkeerplaats 50 meter van het huis. Een aparte wasruimte met wasmachine en drogen faciliteiten beschikbaar voor de gasten gratis.
De handige centrale verwarming op gas maakt een pauze op koelere dagen mogelijk te maken.
Licentie- of registratienummer: Citra: 008030-LT-0109

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 6 km

6 km

Meer 0.2 km

0.2 km

Skilift 70 km

70 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 100 km Genua, Nizza

100 km

Station 6 km Imperia Porto Maurizio

6 km

Snelweg-afrit 6 km Imperia Ovest

6 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het gezellige dorpje Dolcedo ligt op 6 km van de zee met zijn zandstranden en is alom bekend zijn volledig bewaard gebleven beeld, historisch dorp voor. De Maltese brug uit de 12e eeuw strekt zich uit in een grote boog over de romantische achtergrond van de rivier met de oude molens en kleurrijke huizen. Geen wonder dat deze look is uitgegroeid tot een symbool voor de Ligurain dorpen.

De uitstekende infrastructuur van de plaats is niet alleen een bank, een apotheek, bakker slager en een goed gevulde dorpswinkel met alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse behoeften. Ook diverse restaurants en pizzeria's hebben zich gevestigd in de schilderachtige steegjes. Het dorp heeft ook een zeer goede busverbinding naar Imperia.

Op de laatste zondag van de maand een antiekmarkt herleeft het pittoreske plein en nodigt u uit om te bladeren. In de zomermaanden klassieke concerten in het kerkplein van San Tommaso, de belangrijkste kerk van Dolcedo, vermeld op onregelmatige tijdstippen. Misschien heeft u geluk en kan een bekende muzikant in de kleine koffie neem de cappuccino te hebben.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 20 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Wij kunnen zoveel mogelijk de totale prijs. Dat wil zeggen, weet je op het eerste gezicht aan de tafel, die het verblijf zal kosten. De huur is voor de hierboven genoemde aantal personen inbegrepen, lakens, handdoeken, keuken gas, water en elektriciteit, en het schakelen prestaties van het agentschap. Eventuele stookkosten zijn niet inbegrepen en zal lokaal worden betaald op basis van persoonlijke consumptie. De verbruiksgegevens bij het gebruik van het internet, is het beperkt tot 3 GB per week.

Type: Appartement, 66 m², 2de verdieping
Locatie: Historisch dorp
Verwarming: forfaitair bedrag van 7 € per dag
Borgsom: Geen
Internet: Wi-Fi, modem, enz. / 30 € per week (3 GB)
Parkeren: Inclusief
Kinderbed: 30 €
Huisdieren: Max. 2 / per dier € 30

Houd er rekening mee dat we op een wekelijkse basis elke zaterdag huur meestal tot zaterdag. Buiten de vakantieperiodes, kunnen wij organiseren de eigenaar uitzonderingen kunnen worden besproken. Neem contact met ons op.

alles is om de gewenste datum? Op onze homepage vinden andere accommodatie in Ligurië!

Annuleringsvoorwaarden:

  • Ein Ferienhaus bietet Privatsphäre und individuelle Freiheit bei maximalem Komfort. Wir bieten top-gepflegte Häuser, die vor jeder Übergabe gereinigt und desinfiziert werden. Auf Wunsch organisieren wir eine kontaktlose Anreise und begleiten Sie telefonisch in Ihr Feriendomizil. Zusätzlich bieten wir Ihnen die Sicherheit einer risikolosen Buchung und erweitern unsere normalen Stornobedingungen. Wir hoffen natürlich, dass Sie Ihre Ferien wie geplant genießen können. Da wir die Bedenken in der derzeitigen Situation verstehen können, möchten wir Ihnen ein wenig von der Unsicherheit nehmen. Für alle Buchungen gilt:
  • Bei Stornierung, weil zum Reisezeitpunkt eine Reise wegen erneuter Grenzschliessung in Italien eine Anreise nicht möglich ist werden alle Zahlungen ohne Abzüge erstattet.
  • Bei Stornierung, weil zum Reisezeitpunkt eine Reise wegen einer Reisewarnung des auswärtigen Amtes in Deutschland von Reisen nach Italien abgeraten wird, werden alle Zahlungen abzüglich 100.-€ Bearbeitungsgebühr erstattet.

meer informatie:

Zelfs viervoetige gasten zijn hier van harte welkom.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Ferienhausvermittlung Maremonti
Mevr. S. Ghiglione

Mevr. S. Ghiglione

Ik ben in Duitsland geboren en ben Liguria nauw verbonden meer dan twintig jaar. Als een lange tijd het beheren van een olijf boerderij en exploiteert een boerderij groeide ik in langzaam in het thema "Vakantie in Ligurië". In de loop der jaren heb ik gezien wat belangrijk is voor onze klanten was. En wat "ingrediënten" een vakantie perfect. Aan het begin van mijn liefde Ligurië, was ik herhaaldelijk gevraagd door de Italiaanse vrienden wat in gedachten te houden, want, om aan de behoeften van de vakantiegasten te voldoen voldoen. Tegelijkertijd me vrienden uit het oude land voor de perfecte vakantie hebben gevraagd. Deze twee vereisten hebben geleid tot wat je Ferienhausvermittlung Maremonti vandaag. Ik hoop dat u uw droomhuis voor de beste dagen van het jaar te vinden. Ik ben blij om u persoonlijk te adviseren en deel mijn kennis over onze accommodaties en de mooie en vaak onontdekte bestemming Ligurië met je mee.


Andere accommodaties van Mevr. S. Ghiglione

Alle accommodaties weergeven van Mevr. S. Ghiglione

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 83215

Laatst bijgewerkt: 28.03.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/83215.htm

Mevr. Stefanie Ghiglione

Vordere Schmiedgasse 58

73525 Schwäbisch Gmünd

0049-17670646943

DE288484049

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven