Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Coast, Oostende, Brugge, Plopsa

Belgische kust/Brugge/Vlaanderen

Max.  10   gasten
145m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 10  gasten
145m²
3 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ontdek de perfecte mix van ontspanning en avontuur in ons prachtige vakantiehuis, genesteld tussen de prachtige kust van Oostende en de historische charme van Brugge. Ideaal gelegen in Gistel, kan deze ruime 145 vierkante meter grote woning comfortabel plaats bieden aan maximaal 10 gasten, met 3 gezellige slaapkamers en een slaapbank voor twee personen in de woonkamer en 1 goed uitgeruste badkamer.

Dompel jezelf onder in een culturele en sightseeing vakantie, verken de pittoreske straatjes van Brugge of geniet van een stedentrip naar Oostende. Als je de voorkeur geeft aan een actiever uitje, ga dan op een wandelavontuur door het schilderachtige platteland of kom gewoon tot rust in het comfort van onze weelderige tuin, compleet met BBQ-grill, terras en tuinmeubilair.

Ons vakantiehuis is ontworpen met uw gemak in het achterhoofd, met een wallbox (E-laadstation) voor uw elektrische auto, een warme open haard, en een verjongende infrarood sauna in de tuin. Blijf knus met centrale verwarming en geniet van de volledig uitgeruste keuken, met een vaatwasser, koelkast, magnetron, bakoven en koffiezetapparaat. Entertainment is binnen handbereik met een tv, WiFi en een wasmachine voor je gemak.

Het pand biedt een scala aan voorzieningen voor een comfortabel verblijf voor gasten van alle leeftijden, waaronder een wieg, kinderstoel, tuinmeubilair, parasol, terrasmeubilair en balkonmeubilair. Ontspan op onze ligstoelen en geniet van de zon, of trek je terug op het balkon voor wat frisse lucht en schilderachtig uitzicht.

Ons vakantiehuis is prachtig ingericht, met een moderne badkamer met strakke armaturen, en comfortabele slaapkamers met stijlvolle verlichting en meubels. De woonkamer, zoals te zien op foto5 en foto6, heeft een gezellige sfeer met een open haard en charmante fotolijstjes die de muren sieren.

Omgeven door weelderig groen biedt onze woning een serene buitenruimte, zoals te zien is op foto's 3, 8, 9, 10 en 11, met een verscheidenheid aan planten, buitenmeubilair en een grote parasol voor schaduw. De binnenruimtes, zoals te zien op foto's 13, 15, 17, 18 en 19, tonen een warme en uitnodigende sfeer met houten accenten en een smaakvolle inrichting.

Beleef de ultieme vakantieontsnapping in ons prachtige Kust, Oostende, Brugge, Plopsa, tuin en sauna vakantiehuis in Gistel. Boek vandaag nog je verblijf en creëer onvergetelijke herinneringen in dit charmante Belgische paradijs.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Haard Haard
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Charmant Belgisch stadje met een rijke geschiedenis, schilderachtige landschappen en een bruisende culturele scène. op 8 km van het strand en de stad Oostende, &! km van Brugge en 30 km van Ieper.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 100 %

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. Y. Dekeyser

Dhr. Y. Dekeyser

Tine en Yves wonen ook in het stadje Gistel, kennen de streek dus goed en willen u helpen het beste uit uw vakantie te halen. Contacteer ons maar voor al uw vragen over het huis of de omgeving .


meer informatie

Objectnummer: 449604

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/449604.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven