Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  6   gasten
112m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+1)
2  Badkamer
Max. 6  gasten
112m²
3 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Woongedeelte (airconditioning) ca. 112m², 1 woonkamer, 3 slaapkamers met inbouwkasten, 2 badkamers (een met douche, een met bad en douche), 1 keuken, veranda (overdekt) ca. 22m², terras bij het zwembad volledig onder muskietenkooi met ligstoelen, verwarmd zwembad met elektrisch filtersysteem en verlichting

Compleet 6-persoons huishouden: vaatwerk, bed- en tafellinnen, handdoeken, wasmachine, droger, strijkijzer, fornuis met grote oven, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat, 6 ventilatoren, 1 airconditioner, 1 stereo, 2 tv's, computer, wifi-internettoegang

Het dichtstbijzijnde strand ligt op ongeveer 15 minuten rijden, de dichtstbijzijnde golfbaan op ongeveer 20 minuten.

Het vakantiehuis ligt in een gewone woonwijk; wij richten ons aanbod op individuele reizigers die zich niet op hun gemak voelen in een typische toeristische omgeving. Locatie, uiterlijk en uitrusting van de woning zijn privé en eerlijk.

Er zijn slaapplaatsen voor 6 personen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Airconditioning Airconditioning
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 7 km

7 km

Supermarkt 7 km

7 km

Restaurant 7 km

7 km

Stadscentrum 8 km

8 km

Bus 14 km

14 km

Luchthaven 80 km Ft Myers

80 km

Station 130 km Amtrak Sebring

130 km

Snelweg-afrit 15 km I75 (167) Harbor View Rd

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Port Charlotte wordt gekenmerkt door de Myacca rivier, schone stranden, ongerepte natuur en een constant aangenaam klimaat. Het ligt centraal aan de I75 tussen Fort Myers en Sarasota en is een ideaal vertrekpunt om het zuidwesten van Florida te verkennen.

Port Charlotte, opgericht aan het eind van de jaren 1950 en dus een vrij jonge stad, presenteert zichzelf met ongeveer 265 km aan kunstmatige kanalen, riviermondingen, golf- en tennisbanen, natuurwandelpaden... en water, overal water; voor varen, vissen en prachtige foto's van adembenemende zonsondergangen over de oevers van de Peace River.

De gemeenschap van Port Charlotte bestaat voornamelijk uit eengezinswoningen omringd door verschillende condominiums en herenhuizen. Er wonen ongeveer 127.500 mensen.

Met een oppervlakte van 2.124 km² ligt Port Charlotte ten noorden van de Peace River. 265 km kanalen en waterwegen bieden toegang tot Charlotte Harbor en de Golf van Mexico. Verschillende kilometers natuurlijke kustlijn grenzen aan de Peace River en de Myakka River, waardoor het een ideale keuze is om aan het water te wonen. In totaal liggen er zo'n 14.000 privéboten, 28 jachthavens, 15 openbare stranden, 13 boothellingen en twee zeilscholen aan de uitgestrekte kustlijn. Verder vind je hier ongeveer twee dozijn parken, verschillende recreatiegebieden, natuurreservaten en een natuurpark van de staat.

Port Charlotte State Park biedt enorme promenades die velen gebruiken om te wandelen. Hier kun je kajakken of kanoën langs de ongerepte stranden van de Peace en Myakka Rivers.

Het Charlotte Harbor Environmental Center beslaat ongeveer 3,4 km² en biedt natuurpaden, picknickplaatsen en recreatieprogramma's. De "Cecil M. Webb Wildlife Management Area" is ook erg populair bij de plaatselijke bevolking. Het 500 m² grote gebied nodigt uit tot jagen, vissen, modderworstelen en kamperen. Tijdens ecotochten door delen van de meer dan 360 km² grote "Crescent B Ranch" in het oosten van Charlotte County kunnen bezoekers het oude, oorspronkelijke Florida zien. Er wachten moerasbuggytochten door het "Telegraph Cypress" moeras met vele attracties zoals wilde kalkoenen, aligators en meer.

Ook het vermelden waard en bereikbaar met een korte autorit: Everglade National Park, een van de meest spectaculaire natuurlijke ecosystemen in de VS.

21 golfbanen, tien openbare tennisbanen, openbare zwembaden en vier "YMCA's" (JVCM) worden genoten door de bewoners. De kanalen dienen vaak als locatie voor verschillende wedstrijden (vissen, boot/jachtraces). Als je geen eigen boot hebt, kun je er een huren bij een van de vele bootverhuurbedrijven.

gedurende 15 jaar vond het honkbalteam "Texas Rangers" hun thuis in het "Charlotte County Stadium" (6.000 zitplaatsen) voor de herfsttraining. Van februari tot begin april vinden hier wedstrijden van de "Grapefruit League" plaats. Daarna spelen kleinere competities de hele zomer door.

De Charlotte County Race Track is opwindend met autoraces op een ovale asfaltbaan. Jongere kinderen zullen zich vermaken met Pop Warner voetbal, Little League honkbal en een van de beste BMX-parcoursen van Florida. Er is zelfs een skateboardpark.

In het Memorial Auditorium/Civic Center worden tot 2000 mensen vermaakt door grote showbizzartiesten. Jaarlijks terugkerende concerten, ballet, musicals en komedies worden gepresenteerd. Antiek- en kunsttentoonstellingen worden hier ook gehouden.

Met onder andere "Disney World", "Sea World" en "Universal Studios" is er een overvloed aan themaparken en andere attracties op slechts 3½ uur rijden met de auto. "Bush Gardens en het waterpark in Tampa liggen op slechts 2 uur rijden.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Kanoën
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 50 %
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 30 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 30 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet.

meer informatie:

Kinderen zijn welkom, maar het huis is niet beveiligd tegen kinderen!

TV-entertainment wordt digitaal ontvangen via antenne; kijkers kunnen kiezen uit een aantal programma's, waaronder Spaanse programma's, religieuze inhoud en winkelkanalen. Voor meer entertainment is er altijd Netflix en dergelijke.

Er is geen telefoonlijn geïnstalleerd in het huis. Gebruik je mobiel of telefoon via internet.
Een BBQ-grill is niet aanwezig.

De huurprijzen zijn inclusief alle toepasselijke belastingen, elektriciteit, water, riolering, verwarming, koeling en internet. Verbruiksartikelen (gas, zeep, toiletpapier en dergelijke) en boodschappen zijn niet inbegrepen in de huurprijs. Eindschoonmaak wordt alleen in rekening gebracht indien nodig.

Hoewel onze tarieven niet terugbetaalbaar zijn, kan een reisverzekering geschikt zijn om je bezorgdheid te beteugelen. Als je een uitgangspunt nodig hebt, aarzel dan niet om het te vragen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Snowbird-Home
Dhr. B. Schlüszler

Dhr. B. Schlüszler

Andere accommodaties van Dhr. B. Schlüszler


meer informatie

Objectnummer: 450222

Laatst bijgewerkt: 15.02.2024

Advertentie online sinds: 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/450222.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven