Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Grassy Key

Cape Coral, Zuidwest Florida, VS

Max.  6   gasten
180m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
180m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

40 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

40 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

Wij heten u welkom in onze prachtige Villa Grassy Key in het zuidwesten van Cape Coral. Het ligt direct aan een zoetwaterkanaal en biedt u alles wat u nodig heeft voor een perfecte vakantie onder de zon van Florida!

Wij weten uit ervaring dat het zwembad een van de belangrijkste plaatsen is op een vakantie in Florida. Zonnebaden om te ontspannen of een verfrissend verblijf in het zwembad - de meeste tijd wordt doorgebracht bij het water, beschermd tegen insecten door een scherm. Dankzij de ligging op het zuiden met uitzicht op het kanaal heeft u de hele dag vrij zicht op de zon. Het water in het zwembad wordt naar behoefte verwarmd door een energiebesparende zonne- of elektrische verwarming.

U kunt uw maaltijden comfortabel eten op het terras, een grote eettafel met genoeg ruimte voor 6 personen staat klaar om gedekt te worden. Om te zonnen en te relaxen zijn er 3 ligstoelen en een overdekte lounge zitplaats - pure ontspanning dus!

Voor het geval u niet bij het zwembad of in de zon wilt zitten, heeft het huis een lichte en open en volledig van airconditioning voorziene woonruimte. De overgangen van woonkamer, eetkamer en keuken zijn vloeiend en u heeft altijd vrij uitzicht op het terras, het zwembad en het kanaal.

De woonkamer is uitgerust met een comfortabele bank die plaats biedt aan alle gasten. Een grote flatscreen-tv met smart-tv-functies en een goed gevulde boekenplank zorgen ervoor dat zelfs lange avonden in huis niet saai zullen zijn

De keuken is volledig uitgerust en biedt u alle denkbare comfort. Vaatwasser, oven, magnetron, koelkast met vers water en ijsblokjesmachine, broodrooster of koffiezetapparaat - alles is aanwezig. Als u de dag niet op het terras wilt beginnen, kunt u direct aan de praktische bar ontbijten. Een eethoek met uitzicht op het zwembad biedt u voldoende ruimte voor een maaltijd met maximaal 6 personen. Voldoende servies en bestek is beschikbaar voor uw verblijf.

Ons ruime en open huis met 3 slaapkamers biedt voldoende ruimte voor maximaal 6 personen.

De ouderslaapkamer is ingericht met een kingsize bed, een smart-tv en een grote inloopkast, en biedt u direct uitzicht op en toegang tot het zwembad. Een mooie en-suite badkamer met een grote inloopdouche, toilet en dubbele wastafel is ook voorzien voor de hoofdslaapkamer. De andere twee slaapkamers hebben elk een queen-size bed en delen een moderne badkamer met douchebad, WC, dubbele wastafel en directe toegang tot het zwembad. Alle kamers zijn volledig voorzien van airconditioning, een grote kledingkast, plafondventilatoren en een smart-tv. In alle slaapkamers is vers beddengoed aanwezig en opgemaakt bij aankomst. Alle badkamers zijn uitgerust met voldoende handdoeken en badlakens voor zwembad of strand, dus u hoeft geen eigen handdoeken mee te nemen.

De wasruimte is uitgerust met een wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank.

Om ervoor te zorgen dat ook onze kleinste gasten zich bij ons thuis voelen, zijn een babybedje, een kinderstoel en zwembad- en strandspeelgoed uiteraard gratis beschikbaar.

U kunt in het hele huis gratis gebruik maken van WiFi high-speed internet

Het hele huis is betegeld en dus ook allergievriendelijk.

Om ervoor te zorgen dat uw excursies naar de vele stranden in de buurt net zo leuk zijn, zorgen wij voor een koelbox, parasol en strandstoelen.

Wij wensen u een heerlijke en onvergetelijke vakantie in onze Villa Grassy Key!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 9 mijlen

9 mijlen

Supermarkt 2 mijlen

2 mijlen

Restaurant 2 mijlen

2 mijlen

Stadscentrum 5 mijlen

5 mijlen

Luchthaven 26 mijlen Fort Myers

26 mijlen

Snelweg-afrit 17 mijlen Interstate 75

17 mijlen


Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze Villa Grassy Key ligt in een mooie en rustige buurt in het zuidwesten van Cape Coral. Met de auto bent u in een paar minuten bij vele recreatieve voorzieningen - zoals het Sun Splash Family Waterpark in minder dan 10 minuten, Cape Harbour in 15 minuten, Sanibel en Captiva Island met prachtige zandstranden in ongeveer 45 minuten en Fort Myers Beach in ongeveer 40 minuten. Restaurants en supermarkten zijn in de buurt. Onze villa ligt aan een prachtig zoetwaterkanaal en biedt u de mogelijkheid Cape Coral per kano vanaf het water te verkennen of direct aan de kust te vissen.

Een boothelling met toegang tot de Golf van Mexico ligt in de directe omgeving - dus niets staat een avondje restaurantbezoek per boot, een excursie naar de naburige eilanden of een diepzeevistocht en nog veel meer in de weg.

Er is altijd een activiteit voor elke smaak en voor jong en oud die u vanuit onze villa kunt ondernemen. Wij geven u graag suggesties en ideeën voor uw persoonlijke vakantieplanning in Florida! Cape Coral ligt in het westen van Florida aan de Golf van Mexico. De stad ligt in het district (County) Lee in de buurt van Fort Myers en Sarasota en Marco Island.
Cape Coral staat ook bekend als het Venetië van Amerika vanwege de meer dan 600 km aan waterkanalen die er doorheen lopen. Cape Coral is ideaal voor vakantiegangers die op zoek zijn naar rust.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: $ 500
Aanbetaling: 500 $ bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De vermelde huurprijzen zijn voor twee personen (kinderen tot 12 jaar verblijven gratis) en zijn reeds berekend inclusief 11,5% lokale belastingen

Inbegrepen in de huurprijs
- 35 US $ elektriciteit per week, meerverbruik 0,16 US $/kWh
- duitstalige huisleiding
- Tuin- en zwembadservice
- WiFi internettoegang
- Waterverbruik
- Gasverbruik voor de gasbarbecue
- Handdoeken, badhanddoeken, beddengoed
- Babyspullen (opvouwbaar kinderbedje, kinderstoel)
- Strandstoelen, koelbox
- Speelgoed voor onze kleine gasten

Wij maken u graag een individuele aanbieding op basis van uw reisdata en aantal personen!

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Im Falle einer Stornierung durch den Mieter werden 100% der geleisteten Kaution einbehalten, es sei denn eine Stornierung findet 3 Monate oder länger vor Anreisedatum statt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 02-04-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2019

Daniela uit Ellerau

5,0
5 5 5 5

Traumurlaub

Einfach traumhaft! Wir haben die Villa Grassy Key genauso vorgefunden, wie sie im Internet beschrieben ist. Sie ist sehr liebevoll eingerichtet und es hat uns an nichts gefehlt. Alles war tipptopp gepflegt und vor allem auch sehr sauber. Auch der Kontakt zu den Vermietern im Vorwege war sehr freundlich und zuvorkommend. Wir kommen gern wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Januari 2019

Frank H. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Sehr ansprechendes, sauberes und sehr gut ausgestattetes Haus in angenehmer Lage

Die Ausstattung des Hauses ließ keine Wünsche offen, es war wirklich alles - und mehr - vorhanden was wir brauchten. Alle Bereiche im Haus waren sehr sauber ...
Die Umgebung war angenehm ruhig, es war sehr entspannend am Kanal zu sitzen und die Schildkröten zu füttern ...
Die Sonne schien von morgens bis abends auf den Poolbereich / die Terrasse, was für die etwas kühlere Winterzeit optimal ist.
Die Kommunikation mit dem sehr netten Eigentümer lief von Anfang bis Ende hervorragend, es blieb keine Frage offen, Antworten erfolgten umgehend.
Wir würden in jedem Fall die Villa Grassy Key wieder buchen, es gab wirklich überhaupt nichts zu beanstanden oder negatives zu erwähnen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

November 2018

Heinrich B. uit 63517 Rodenbach

4,8
5 5 5 4

3 Schöne Wochen

Die Villa Grassy Key entsprach genau der Beschreibung und daher unseren Erwartungen. Schönes sauberes Haus,direkt am Kanal.Gute und geschmackvolle Einrichtung ,es ist alles vorhanden was zu einem perfekten
Urlaub gehört.Vielen Dank an die Vermieter sowie der Hausverwaltung absolute unkomplizierte Buchungsabwicklung und vor Ort Betreuung.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Mei 2018

Petra uit 55546 Pfaffen-Schwabenheim

5,0
5 5 5 5

Super Woche in einem Traumhaus

Sehr gepflegtes Haus in ruhiger Lage, es ist alles da was gebraucht wird. Restaurants und Supermärkte in der Nähe. Man fühlt sich wie zu Hause.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Augustus 2016

Michael D. uit Münster

5,0
5 5 5 5

Es war so schön....

Ich fasse mich kurz: es war einfach herrlich in der Villa Grassy Key! Wir haben uns rundherum wohl gefühlt und wir können nur sagen, dass wir dieses Ferienhaus uneingeschränkt weiter empfehlen!!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2016

Matthias R. uit Osnabrück

5,0
5 5 5 5

Traumhaus

Gerne schreiben wir etwas zu unserem Urlaub in der Villa Grassy Key! Wir sind absolut zufrieden und hatten eine wirklich tolle Zeit. Perfekt ausgestattetes Haus, sehr hochwertig und modern eingerichtet und eine herrlich ruhige Lage. Wir haben viele Ausflüge von dort gemacht - alles ist prima zu erreichen und unser Lieblings-Supermarkt (Publix) ist im Prinzip um die Ecke. ;o)
Von Frau Müller hatten wir im Vorfeld viele Tipps bekommen, so konnten wir unseren Urlaubs bestens planen und auch vor Ort gab es bei Bedarf Unterstützung! Also: alles bestens und wir empfehlen dieses Haus gerne weiter!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Maart 2016

Bernhard M. uit Kiel

5,0
5 5 5 5

TOP Ferienhaus....

Meine Frau und ich waren das zweite Mal in diesem Ferienhaus und wurden auch dieses Mal nicht enttäuscht. Alles war auch dieses Mal super gepflegt und sauber - so wie wir es schon kannten. Gefreut hatten wir uns über die eine oder andere Veränderung - so waren ein paar neue Pflanzen/Palmen im Garten dazu gekommen und auch sonst fehlte es uns wieder an nichts. Es war bestimmt nicht der letzte Urlaub in der Villa Grassy Key!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Februari 2016

Jürgen M. uit Versmold

5,0
5 5 5 5

Perfektes Feriendomizil

Wir hatten eine tolle Zeit in dieser Villa - alles war wirklich super in Schuss und sehr gepflegt und sauber. So wie wir es erwartet hatten, haben wir auch alles vorgefunden - für uns war es das perfekte Ferienhaus und wir können es wirklich uneingeschränkt weiter empfehlen. Herzlichen Dank auch an Fam. Müller für den netten Kontakt und die vielen hilfreichen Tipps. Immer gerne wieder!

Aanbevolen voor: Strandvakantie

December 2015

Stefan A. uit Flensburg

5,0
5 5 5 5

Einfach traumhaft....

Die Villa Grassy Key ist einfach ein rundum tolles Ferienhaus. Wir haben schon viele Urlaube in Florida verbracht und uns hier am wohlsten gefühlt. Wir könnten viele Gründe aufführen, warum es uns so gut gefiel, das würde wohl aber den Rahmen sprengen. Zusammen gefasst: Wir würden jederzeit wieder kommen!

Aanbevolen voor: Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2015

Karina D. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5

Traumhafter Urlaub...

Wir hatten einen tollen Urlaub in diesem wunderschönen Haus. Super Ausstattung ganz nach unserem Geschmack, sehr schön ruhig gelegen und der riesig große Poolbereich hat uns besonders gut gefallen. Herrlich warmes Wasser und man kann sowohl die Sonne genießen, als auch ein schattiges Plätzchen finden - wirklich ein perfektes Haus für einen perfekten Sommerurlaub. Wir empfehlen die Villa Grassy Key uneingeschränkt weiter!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Mevr. S. Müller

Mevr. S. Müller

Wij zijn een gezin met één kind en wonen in Sleeswijk-Holstein. Na onze eerste reis naar Florida waren we gefascineerd door deze prachtige plek op aarde met de eindeloze mogelijkheden om een droomvakantie door te brengen. Daarom besloten we in de herfst van 2013 de villa 'Grassy Key' te kopen en er onze persoonlijke woonplaats in Florida van te maken. Wij hopen dat u zich er ook thuis zult voelen en kijken uit naar uw reserveringsaanvraag!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 69845

Laatst bijgewerkt: 03.04.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/69845.htm


«Villa Grassy Key» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven