Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Citroenboom

Florida

Max.  6   gasten
140m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
140m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

20 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

20 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Super modern! 3 slaapkamers, 2 badkamers, 6 personen, 10m zwembad
Onze als nieuwe (voltooid mei 2015), 3 slaapkamers, 2 badkamers villa met top moderne faciliteiten en 10 meter zwembad wacht op u. De moderne uitrusting en het design zullen u inspireren.

De volgende stranden zijn in de buurt: Manasota Key Beach ligt op 10 minuten rijden, Nokomis Beach ligt op 18 minuten rijden en Siesta Key Beach ligt op 30 minuten rijden. Manasota Key Beach is ongerept en onbedorven, Nokomis Beach met zijn prachtige schelpenstrand is nog steeds een geheime tip en Siesta Key met zijn witte strand van puur kwarts is wereldberoemd (de afgelopen jaren meermaals verkozen tot beste strand van de VS).
Shamrock Park and Nature Center ligt op slechts 8 minuten afstand: speel gratis tennis of ontdek de natuur van Florida per fiets op een 17 km lang pad, voor kinderen is er een grote speeltuin en een basketbalveld en nog veel meer in dit prachtige park van 32 hectare. En het beste van alles: parkeren bij het strand en het centrum kost niets!
Onze rustig en toch centraal gelegen tropische Villa Lemon Tree laat niets te wensen over - hier kunt u een allround ontspannende vakantie doorbrengen.
Een verwarmd zwembad met een lengte van 10m nodigt u uit om te ontspannen en te sporten
Groot huis (140 m²) met airconditioning in een rustige wijk van Venetië, met Duitse service, gratis kabel-tv, telefoon, snelle internetverbinding (50 Mbit). Voor maximaal 6 personen, 1 woonkamer, 2 slaapkamers met king size bedden, 1 slaapkamer met 2 enkele bedden, 1 bad/WC-tub, 1bad/WC-douche. Voor self-catering is er een volledig ingerichte open keuken (4 keramische kookplaten met oven, vaatwasser, magnetron, koel-vriescombinatie met ijsblokjesdispenser, servies, bestek etc.) met ontbijtbar. Alle gebruikelijke huishoudelijke apparaten (stofzuiger, strijkijzer, broodrooster, gasgrill voor buiten, koffiezetapparaat. etc.) en textiel (handdoeken, beddengoed etc.) zijn aanwezig. er zijn ook 4 fietsen beschikbaar.
Verder kunt u gebruik maken van de wasmachine en een droger,. Langdurige huurders zijn welkom. Een Duitse conciërge staat voor u klaar als er problemen zijn
Het water in het zwembad wordt gezuiverd door een zoutsysteem, wat het voordeel heeft dat het water slechts door een kleine hoeveelheid chloor wordt verontreinigd. Het zoutgehalte in het water is zo laag dat het nauwelijks "zout" smaakt.
Zwembad- en strandspeelgoed, parasols en strandstoelen staan voor u klaar!
Over Venetië
Venetië is een prachtige mix van mediterrane architectuur gekoppeld aan een unieke tropische sfeer. Het is niet een van de "retort towns" die verder veel voorkomen aan de Golfkust, maar kan wijzen op een lange geschiedenis en wordt gekenmerkt door een mooi centrum dat ook gebruikt kan worden om te wandelen
Dankzij de Golf van Mexico is het weer het hele jaar door heerlijk warm.
Het tijdschrift "US News" publiceerde enige tijd geleden dat Venetië in de top tien stond van de mooiste en beste plaatsen in de VS (en de enige stad in Florida!) Venetië heeft een goede infrastructuur, lage werkloosheid, het laagste misdaadcijfer in Florida, super mooie lange stranden, goede restaurants, een jachthaven, een eigen klein vliegveld, vliegscholen, diverse natuurparken, theaters, bioscopen, alle denkbare winkelmogelijkheden en artsen in alle speciale gebieden inclusief een ziekenhuis ter plaatse.
Golfers komen overal vandaan om op de bekroonde golfbanen te spelen.
De Intracoastal Waterway, prachtige baaien, rivieren, kanalen en kustlijn bieden zowat alles wat een bootliefhebber, duiker of visser zich kan wensen
Of u nu een fanatieke strandganger bent of gewoon wilt ontspannen, de talrijke, lange, witte zandstranden van Venetië bieden voor elk wat wils. En het mooiste is dat zelfs in het hoogseizoen de stranden nog leeg zijn.
Eurowings vliegt trouwens rechtstreeks van Frankfurt naar Ft. Myers, op ongeveer 1 uur rijden van Venetië. Tampa is 1,5 uur rijden en Orlando 2,5 uur
Venetië heeft een sportvliegveld met een groot opleidingsprogramma voor privépiloten. Er zijn ook rondvluchten en chartervluchten beschikbaar. Er zijn verschillende bootverhuurders in Venetië. In Florida is het mogelijk om krachtige boten te huren en rond te varen zonder vaarbewijs. Het enige wat nodig is, is een korte instructie, die door het bootverhuurbedrijf wordt verstrekt. Een boot kan geregeld worden.
Voor motorliefhebbers zijn er twee Harley Davidson vestigingen in de buurt waar u motoren kunt huren.
Recreatie/Sporten/Vliegen & Bootverhuur: Golf, Surfen, Snorkelen, Duiken, Jetskiën/Motorboot varen, Outlet Shopping, Surfvissen, Waterskiën, Diepzeevissen, Inline Skaten, Zeilen, Vrijlevende Dolfijnen, Manatee en Vogels kijken, Surfen, Jachthaven, Kiting, Themaparken in

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 mijlen

2 mijlen

Supermarkt 2 mijlen

2 mijlen

Restaurant 1.5 mijlen

1.5 mijlen

Stadscentrum 5.6 mijlen

5.6 mijlen

Bus 1 mijlen

1 mijlen

Luchthaven 75 mijlen Southwest Florida International

75 mijlen

Station 5 mijlen Venice Train Depot (Museum)

5 mijlen

Snelweg-afrit 6.2 mijlen US75

6.2 mijlen


Plaats en de locatie van de accommodatie

Over Venetië:

Venetië is een prachtige mix van mediterrane architectuur gecombineerd met een unieke tropische sfeer. Het is niet een van de "retort towns" die verder veel voorkomen aan de Golfkust, maar kan wijzen op een lange geschiedenis en wordt gekenmerkt door een mooi stadscentrum waar u ook kunt wandelen.

Dankzij de Golf van Mexico is het weer het hele jaar door heerlijk warm.

Het tijdschrift "US News" publiceerde enige tijd geleden dat Venice in de top tien stond van de mooiste en beste plaatsen in de USA (en dat als enige stad in Florida!) Venice heeft een goede infrastructuur, lage werkloosheid, het laagste misdaadcijfer in Florida, supermooie lange stranden, goede restaurants, een jachthaven, een eigen klein vliegveld, vliegscholen, diverse natuurparken, theaters, bioscopen, alle denkbare winkelmogelijkheden en artsen in alle speciale gebieden inclusief een ziekenhuis ter plaatse.

Golfers komen overal vandaan om op de bekroonde golfbanen te spelen.

De Intracoastal Waterway, prachtige baaien, diverse rivieren, talloze kanalen en de kustlijn bieden zowat het mooiste wat de bootliefhebber, duiker of visser zich kan wensen. Tegen betaling kunt u ook gebruik maken van de aanlegsteiger van de nederzetting. Of u nu een fanatieke strandganger bent of gewoon wilt ontspannen, de talrijke, lange, witte zandstranden van Venetië bieden voor elk wat wils. En het mooiste is dat zelfs in het hoogseizoen de stranden nog leeg zijn.

Eirowings vliegt trouwens rechtstreeks van Keulen naar Ft. Myers, op ongeveer 1 uur rijden van Venetië.

In Venetië is er een sportvliegveld met een groot opleidingsprogramma voor privépiloten. Rondvluchten en chartervluchten worden ook aangeboden. Er zijn verschillende bootverhuurbedrijven in Venetië. In Florida is het mogelijk om krachtige boten te huren en rond te varen zonder vaarbewijs. Het enige wat nodig is, is een korte briefing, die door het bootverhuurbedrijf wordt verzorgd.

Voor motorliefhebbers zijn er twee Harley Davidson vestigingen in de buurt waar u motoren kunt huren.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 350
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Zwembadverwarming kan worden toegevoegd voor $75 per week of $200 per maand
De eindschoonmaak wordt betaald in dollars bij het uitchecken (175$).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Wir haben die folgenden Stornierungsbedingungen: 30% wenn innerhalb von 60 Tagen vor der Anreise storniert wird, minimum €350 70% wenn innerhalb von 35-59 Tagen vor der Anreise storniert wird 100% wenn weniger als 34 Tage vor der Anreise storniert wird

meer informatie:

Recreatie/Sporten/Vliegen & Bootverhuur: Golf, Surfen, Snorkelen, Duiken, Jet Skiing / Power Boating, Outlet Shopping, Surf Fishing, Waterskiën, Deep Sea Fishing, Inline Skating, Zeilen, Vrijlevende Dolfijnen, Manatee en Bird Watching, Surfen, Jachthaven, Kaiten, Orlando Themaparken, Strandvakantie / Seaside Vacation.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2023

Enrico B. uit Berlin

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Altijd weer.

We hebben hier geweldige 12 dagen beleefd met mijn schoonouders (die al voor de tweede keer in de Villa Lemon Tree zijn). Het is een prachtig modern huis, uitgerust met alles wat je hartje begeert. We hebben ons allemaal zeer op ons gemak gevoeld en werden goed verzorgd door Torsten met een aantal tips voor bezienswaardigheden en restaurants. Voor vragen stond Torsten ons met raad en daad bij. Hartelijk dank daarvoor en het allerbeste voor jullie.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2019

Ralf S. uit Holzgerlingen

5,0
5 5 5 5

TOP

Sehr netter, hilfreicher und zuverlässiger Kontakt. Schönes, sauberes und voll ausgestattetes Haus. Rundum alles perfekt. Jederzeit wieder. Vielen Dank Herr Armbruster.....

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

April 2018

Christina B. uit 12681 Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Wat een fantastische plek om te verblijven!!!!

Wij verhuren al vele jaren huizen op verschillende plaatsen in de wereld. De langverwachte jaarlijkse vakantie doorbrengen in de stijl van een plaatselijke bewoner is altijd onze manier geweest om ontspanning te vinden. En bij de familie Armbruster kregen we veel meer aangeboden. Te beginnen met de boeking: het contact was eersteklas! Alle vragen werden beantwoord, tips over de reis, omgeving en dingen om te doen werden meegenomen en zo gingen we met een goed gevoel op weg. Het huis is adembenemend. Omdat we met ons dochtertje en onze ouders reisden, was het voor ons erg belangrijk dat de kamer goed was ingedeeld en dat er veiligheid was voor onze kleine. En zie: het zwembadhek was er, het babybedje ook en ze kon zich tegoed doen aan de grote kinderstoel met de hele familie aan tafel. Hetzij binnen, aan de grote eettafel, hetzij buiten, waar we dankzij de kooi zelfs geen last hadden van de muggen! De nachten waren geweldig dankzij de airconditioning en de comfortabele bedden. De barbecue werd uiteraard meermaals getest en is een van onze duidelijke favorieten! Is er iets misgegaan? Geen probleem - de wasmachine en droger zorgden in een mum van tijd voor alles! De omgeving is precies zoals je van een film zou verwachten. Iedereen groet elkaar, mensen houden rekening met elkaar (mijn man is een gepassioneerd jogger en werd altijd gegroet tijdens het hardlopen, hoewel de auto's uit consideratie in een grote cirkel reden! Haaientanden verzamelen is zeker verslavend :-)

Al met al was het een fantastische vakantie en het is onze hartenwens om niet alleen een zeer duidelijke aanbeveling te geven, maar ook onze diepste dank aan de familie Armbruster uit te spreken! We zullen heel, heel graag terugkomen !!!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Andreas S. uit Kinzig

5,0
5 5 5 5

Urlaubsfeeling ab der 1. Minute

Wir waren sofort begeistert, als wir die Villa das 1. Mal betraten. Das Urlaubsfeeling war sofort da. Normalerweise dauert es bei uns immer eine Zeit, bis wir in unseren Urlaubsdomizilen alles so gerichtet haben, damit wir uns wohlfühlen. Das war in der Villa Lemon Tree überhaupt nicht. Alles war sehr schön und modern gestaltet und vorallem sehr sauber. Es fehlt an nichts. So konnte der Urlaub direkt beginnen. Besonders gut hat uns gefallen, dass das Haus so ruhig gelegen ist und wir zwischen kleinen Geckos, die sich am Cage sonnen, Streifenhörnchen, die in den Bäumen sitzen, in aller Ruhe draußen essen konnten. Sogar ein Waschbär schaute mal vorbei. Der Pool ist super sauber und wird wöchentlich gereinigt. Die Nachbarn sind auch sehr nett und winkten uns immer sehr freundlich zu. Wir nutzten auch die Gelegenheit, um mit der Fähre zum Privatstrand zu fahren. Der war ebenfalls sehr schön und wir konnten dort Haifisch-Zähne sammeln und Delfine beobachten. Leider musste der Strand-Besuch abgebrochen werden, weil ein Sturm aufzog und der Herr von der Fähre mittels eines Megafons die Strandbesucher aufrief, zurückzufahren. Aber auch die anderen Strände in der Umgebung sind sehr, sehr schön und schnell zu erreichen. Rene, der Hausverwalter, war sehr zuverlässig und sofort zur Stelle, wenn man ihn rief. Man braucht also nichts weiter außer seiner persönlichen Gegenstände, um einen rundum sorglosen Urlaub in der Villa Lemon Tree zu verbringen. Wir danken der Familie Armbruster für dieses tolle Urlaubs-Domizil und dem sehr netten Kontakt. Die Tipps für uns als Florida-Neulinge waren toll und haben uns sehr geholfen. Wir würden hier jederzeit wieder unseren Urlaub verbringen und können die Villa zu 100% weiterempfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Tanja D. uit 54518 Niesbach

5,0
5 5 5 5

Ein Haus wo es an nichts fehlt!!!

Sauberkeit super! Lage super! Privatstrand und Fähren super! Vermieter und Verwalter super!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

April 2017

Dirk S. uit Hattingen

5,0
5 5 5 5

Toll und stilvoll eingerichtetes Ferienhaus. Es hat uns sehr gut gefallen.

Der Kontakt zum Vermieter war schnell und unkompliziert und die Hausverwaltung vor Ort stand auch mit Rat und Tat zur Seite. Wir würden direkt wieder hin. Insbesondere der Pool und die Private Ferry hat unseren Kindern gut gefallen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

November 2016

Jürgen A. uit Gifhorn

5,0
5 5 5 5

Superfeeling

Ohne viele Worte Das ist ein super Ferienhaus indem es nicht schwer fällt einen fantastischen Urlaub zu genießen. Es ist alles vorhanden was das Leben schöner macht. Selbst eine gute Betreuung durch den Vermieter sowie den Ansprechpartner vor Ort ist garantiert. Wir können dieses Haus nur empfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2016

Christian B. uit Bochum

5,0
5 5 5 5

Einfach perfekt.

Wo soll ich bloß anfangen, es war einfach alles perfekt! Vom ersten E-Mail Kontakt bis zur Rücküberweisung der Kaution hat alles reibungslos und professionell funktioniert. Das Haus ist sehr geschmackvoll im europäischen Stil eingerichtet. Die Qualität der Einrichtung war hochwertig und in einem perfekten, sauberen Zustand. Eine so gut ausgestattete Küche habe ich nur sehr selten gesehen! Kleine Mängel, wenn überhaupt vorhanden, werden umgehend durch den deutschsprachigen Service vor Ort beseitigt. Der Pool ist ideal zum schwimmen und kann beheizt werden. In der Garage waren diverse Strandutensilien wie Sonnenschirme, Stühle oder (Wasser)-Spielzeug vorzufinden. Auch hier war alles top in Schuss. Die Lage ist ruhig in einem Wohngebiet, doch nur wenige Fahrminuten von allen gängigen Supermärkten (Publix, Target, Wal-Mart) entfernt. Die Fähre zum Privatstrand fuhr bei uns aufgrund von Reparaturen leider nicht, da kann der Vermieter jedoch natürlich nichts für. Im Haus finden sich dafür jede Menge Informationen, was man alternativ unternehmen kann. Mit dem Auto alles in der näheren Umgebung und somit bequem zu erreichen. Auch für weitere Fragen oder Tipps, hat der Vermieter immer ein offenes Ohr und hilft gerne. Wir können das Haus zu 100% weiterempfehlen und werden auf jeden Fall noch einmal wieder kommen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2016

Dietmar F. uit Österreich

5,0
5 5 5 5

Excellente Wahl!

Das Haus ist sehr geschmackvoll und mit Liebe zum Detail eingerichtet. Es ist live noch schöner als die Fotos wiedergeben. Poolgröße: ideal zum Schwimmen Perfekte Lage, ruhige Wohngegend, alle gängigen Supermärkte (Publix, Target, Wal-Mart) im Umkreis von wenigen Fahrminuten. Fähre zum Privatstrand (naturbelassen und sehr schön und ruhig) in 4 Fahrminuten zu erreichen. Ausflüge zu weiteren Sandstränden (Siesta Key) unter einer Autostunde. Kontakt zum Vermieter/Eigentümer: sehr angenehm und top-professionell Fazit: Sehr zu empfehlen - wir waren begeistert

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2016

Karin F. uit München

5,0
5 5 5 5

Unglaublich schön!

Mit dem ersten Schritt ins Haus fühlt man sich gleich zu Hause und wohl. Es wurde im ganzen Haus sehr viel Wert auf schöne und vor allen Dingen, gute Ausstattung gelegt. Zusätzlich muss man sagen, dass der Kontakt mit den Armbrusters gleich sehr freundlich und vor allen Dingen sehr informativ für noch nicht Florida Kenner war-vielen Dank auch nochmals hierfür! Absolut kein Kritik Punkt, wer sich hier nicht wohl fühlt.....dem kann man glaube ich nicht helfen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

November 2015

Stefanie L. uit Duisburg

5,0
5 5 5 5

Perfekter Urlaub

Wir hatten eine super Zeit in einer perfekt eingerichteten Villa! Die Villa Lemon Tree ist sehr stilvoll und komfortabel eingerichtet und lässt keine Wünsche offen. Man fühlt sich ab der ersten Minute wohl und gut aufgehoben. Die Küche beinhaltet alle Geräte und Utensilien, die man zum Kochen braucht. Ausreichend Handtücher für alle Lebenslagen stehen zur Verfügung, sogar an Standliegen und Fahrräder wurde gedacht. Die Terasse und der Pool laden zum planschen und relaxen ein. Die Villa liegt in einer ruhigen Gegend und ist sehr sauber und gepflegt. Es gibt viele, tolle Ausflugs- und Shoppingziele in der Nähe. Die Strände sind klasse! Venice ist ein toller Ort, der zum schlendern auf der Einkaufsstraße und zum Verweilen in tollen Bars und Restaurants einläd. Der Vermieter ist sehr nett und gibt auch gute Tipps für den Aufenthalt. Wir werden sicher wiederkommen und können diese Villa absolut empfehlen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. T. Armbruster

Dhr. T. Armbruster

Nadat we voor de 12e keer in Venetië waren geweest, leek het ons zinvol daar een huis te kopen. Dat hebben we in 2015 gedaan. Wij zijn nog nieuw in de verhuurbranche, maar hebben al veel zeer positieve feedback gekregen voor ons huis Het welzijn van de huurder is de hoogste prioriteit voor ons en ons vastgoedbeheer. Probeer het eens!


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 85214

Laatst bijgewerkt: 30.01.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/85214.htm


«Villa Citroenboom» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven