Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienwohnung in Anschau am Chiemsee

Köln Innenstadt

Max.  6   gasten
200m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
200m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ontdek het perfecte appartement in Keulen aan de Friesenplatz voor je volgende vakantie! Ons ruime appartement in Keulen aan de Friesenplatz biedt 200 vierkante meter woonruimte voor maximaal 6 personen. Met 3 slaapkamers, een woonkamer en 1 badkamer is het ideaal voor een ontspannen vakantie, een familievakantie, een culturele reis of een stedentrip.

Geniet van je ochtendkoffie op het omliggende terras terwijl je geniet van de frisse lucht en het uitzicht op de omliggende gebouwen en de lucht. Het appartement is voorzien van centrale verwarming, zodat je zelfs in de koudere maanden kunt genieten van een aangenaam verblijf. De moderne keuken heeft een kitchenette met vaatwasser, koelkast, magnetron, oven, waterkoker, koffiezetapparaat, bestek, servies en nog veel meer. Hier kun je naar hartenlust koken voor je geliefden en samen genieten van maaltijden aan de eettafel.

De vakantiewoning is uitgerust met meubels en textiel van hoge kwaliteit die zorgen voor gezelligheid en comfort. In de slaapkamers staan comfortabele bedden en voldoende opbergruimte voor je bagage voor je klaar. Handdoeken en beddengoed zijn uiteraard aanwezig. In de badkamer vind je een moderne douche, een wastafel met spiegel en een wasmachine voor je was. Dankzij de gratis Wi-Fi kun je op elk moment internetten en je ervaringen delen met vrienden en familie.

De vakantiewoning maakt indruk met zijn mooie inrichting en de vele voorzieningen die je op de 21 foto's kunt zien. Van de gezellige bank in de woonkamer tot de uitnodigende eettafel en de moderne badkamer - hier blijven geen wensen onvervuld.

Verken de omgeving van Keulen aan de Friesenplatz en ontdek tal van bezienswaardigheden en culturele attracties. Deze vakantiewoning is het ideale uitgangspunt voor een onvergetelijke vakantie. Boek vandaag nog en verheug je op je droomvakantie in Keulen aan de Friesenplatz!

Uitrusting
Slaapkamer 1: 1 tweepersoonsbed, kledingkast, beddengoed
Slaapkamer 2: 2 eenpersoonsbedden, kledingkast, beddengoed
Slaapkamer 3: 2 eenpersoonsbedden, kleerkast, beddengoed
Woonruimte: bank, ladekast, flatscreen-tv
Keuken en huishoudelijke artikelen: ingerichte keuken met 4-pits kookplaat, oven, vaatwasser, broodrooster, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, stofzuiger, keukengerei
Badkamer en sanitair: douche, bad, wasmachine, WC, haardroger, handdoeken
Extra WC
Animatie en communicatie: flatscreen-tv, gratis WLAN
Licentie- of registratienummer: Lizenznummer: 003-3-0015481-22

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Meer 12 km

12 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 1.6 km

1.6 km

Bus 0.55 km

0.55 km

Luchthaven 17 km Flughafen Köln/Bonn (CGN)

17 km

Station 0.55 km Köln West Bf

0.55 km

Snelweg-afrit 5 km A57

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De accommodatie ligt op een centrale locatie in Keulen, om precies te zijn in de wijk Neustadt-Süd. Het ligt aan de Kaiser-Wilhelm-Ring 6-8, een levendige straat met talloze winkels, restaurants en cafés.

De locatie van de accommodatie biedt goede verbindingen met het openbaar vervoer. Het dichtstbijzijnde metrostation, Rudolfplatz, ligt op slechts een paar minuten lopen en biedt verbindingen met verschillende metrolijnen, zodat gasten gemakkelijk de verschillende wijken van Keulen kunnen verkennen. De tramhalte ligt ook in de directe omgeving.

Er zijn verschillende winkelmogelijkheden in de directe omgeving van de accommodatie. Supermarkten, drogisterijen en kleine winkels liggen op loopafstand. Ook aan het lichamelijke welzijn is gedacht, want er is een ruim aanbod aan restaurants en cafés met verschillende culinaire hoogstandjes.

De locatie van de accommodatie is ook ideaal voor cultureel geïnteresseerde gasten. Er zijn verschillende musea in de buurt, zoals het Museum für Angewandte Kunst en het Museum Ludwig, die inzicht bieden in de kunst- en cultuurgeschiedenis van de stad. De Dom van Keulen, een van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad, ligt ook op loopafstand.

Voor natuurliefhebbers is een bezoek aan de nabijgelegen Stadtgarten een must. Hier kunnen gasten ontspannen, wandelen of gewoon genieten van de natuur.

Al met al biedt de locatie van de accommodatie aan de Kaiser-Wilhelm-Ring 6-8 in Keulen een ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen en te genieten van alle voorzieningen die Keulen te bieden heeft.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijs per persoon is alleen geldig bij volledige bezetting. Actuele prijzen en beschikbaarheid ontvang je na je aanvraag per mail.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornierungsbedingungen gemäß Deutsche Tourismusverband.

meer informatie:

De vermelde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting. Als er toeristenbelasting wordt geheven in de stad waar de accommodatie is geboekt, moet deze ter plaatse worden betaald.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-08-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Homerent Immobilien GmbH
Dhr. A. Nöthen

Dhr. A. Nöthen

Welkom bij HomeRent Met 12 jaar ervaring in het verhuren van gemeubileerde accommodaties hebben we nu meer dan 1.500 gemeubileerde flats, vakantiehuizen en vakantiewoningen in ons aanbod. Prijzen en beschikbaarheid: Wij informeren u graag over de actuele prijzen en beschikbaarheid wanneer u ons een aanvraag stuurt. Reservering: stuur ons uw boekingsaanvraag op ferienwohnung(at)homerent.de met de locatie, periode en het aantal overnachtende gasten. Wij sturen u zo snel mogelijk een offerte die u alleen nog maar hoeft te bevestigen. Nadat je onze offerte hebt bevestigd, ontvang je direct alle informatie over je aankomst. Betaling: bij HomeRent betaal je na boeking per factuur. We verwelkomen je graag als gast in onze accommodatie.


Andere accommodaties van Dhr. A. Nöthen

Alle accommodaties weergeven van Dhr. A. Nöthen

meer informatie

Objectnummer: 450245

Laatst bijgewerkt: 29.09.2023

Advertentie online sinds: 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/450245.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven