Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

MG05 Maisonettewohnung mit Dachterrasse

Mönchengladbach

Max.  9   gasten
92m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 9  gasten
92m²
3 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ontdek de charmante vakantiewoning MG05 Maisonette met dakterras in het hart van Mönchengladbach! Dit ruime appartement van 92 vierkante meter is geschikt voor maximaal 9 gasten en is perfect voor een ontspannen vakantie, gezinsvakantie of stedentrip. De accommodatie heeft 3 slaapkamers, 1 woon/slaapkamer, keuken en 1 badkamer, voorzien van alle comfort.

De vakantiewoning maakt indruk met zijn moderne interieur, dat is uitgerust met stijlvolle meubels en liefdevolle details. De gezellige woonkamer nodigt uit om te ontspannen en heeft een comfortabele bank, een flatscreen-tv en een mooie plant die een aangename sfeer creëert. De open keuken biedt alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden, zoals een koelkast, magnetron, oven en koffiezetapparaat.

De slaapkamers zijn gezellig en comfortabel ingericht, met beddengoed en handdoeken van hoge kwaliteit voor je verblijf. De badkamer is modern en functioneel, met een douche, wastafel, spiegel en toilet.

Een bijzonder hoogtepunt van de flat is het ruime dakterras, waar je van de zon kunt genieten en de avond kunt afsluiten. De accommodatie is voorzien van centrale verwarming en gratis WiFi, zodat je je ook bij koelere temperaturen volledig comfortabel kunt voelen.

Het appartement MG05 Maisonette met dakterras is de ideale groepsaccommodatie voor je volgende vakantie in Mönchengladbach. Verken de stad en geniet van de voorzieningen van dit prachtige appartement. Boek nu je verblijf en kijk uit naar onvergetelijke dagen in de charmante vakantiewoning MG05 Maisonette met dakterras!

Uitrusting
Woon/slaapkamer: 1 bank (140cm), eettafel met plaats voor 6 personen, salontafel, TV
Slaapkamer 1: 3 eenpersoonsbedden, 1 kledingkast, nachtkastjes met lampen, beddengoed, handdoeken
Slaapkamer 2: 3 eenpersoonsbedden, 1 bank (140cm), 1 kledingkast, nachtkastjes met lampen, 1 ladekast, beddengoed, handdoeken, televisie
Slaapkamer 3: 1 eenpersoonsbed, beddengoed, handdoeken
Badkamer (pas gerenoveerd): Douche, WC, handdoeken, haardroger
Entertainment en communicatie: Gratis WLAN

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 6.9 km

6.9 km

Supermarkt 0.65 km

0.65 km

Restaurant 0.04 km

0.04 km

Stadscentrum 2.8 km

2.8 km

Bus 0.08 km

0.08 km

Luchthaven 31.5 km Flughafen Düsseldorf

31.5 km

Station 2.8 km Mönchengladbach Bf

2.8 km

Snelweg-afrit 2.5 km A52

2.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Accommodatie Künkelstraße ligt in 41063 Mönchengladbach, een stad in Noordrijn-Westfalen, Duitsland. Mönchengladbach staat bekend om zijn rijke geschiedenis, zijn voetbalclub Borussia Mönchengladbach en zijn diverse culturele en vrijetijdsactiviteiten.

De Künkelstraße ligt in een centrale en levendige wijk van Mönchengladbach. Het omliggende gebied wordt gekenmerkt door een mix van residentiële en commerciële gebouwen, wat zorgt voor een levendige en dynamische sfeer.

Er zijn tal van winkelmogelijkheden in de directe omgeving van de accommodatie, waaronder supermarkten, boetieks en speciaalzaken. Ook op gastronomisch gebied heeft het gebied veel te bieden: Van gezellige cafés tot internationale restaurants en trendy bars, er is voor elk wat wils.

De verbindingen met het openbaar vervoer zijn uitstekend. Verschillende bushaltes en het hoofdstation van Mönchengladbach liggen op slechts een paar minuten lopen en bieden regelmatige verbindingen naar de omliggende steden en naar de grote steden Düsseldorf en Keulen.

De accommodatie is ook goed aangesloten op het wegennet. Steden zoals Düsseldorf, Keulen of het Ruhrgebied zijn snel te bereiken via de nabijgelegen snelwegen A52 en A61.

Er zijn tal van recreatiemogelijkheden in de directe omgeving. Verschillende parken en groene ruimten nodigen uit tot wandelen, joggen of fietsen. Cultuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan het nabijgelegen Abteiberg Museum of de kathedraal. Het Borussia Park Stadion, de thuisbasis van de voetbalclub Borussia Mönchengladbach, is ook niet ver weg.

Samengevat biedt de accommodatie in de Künkelstraße in Mönchengladbach een uitstekende locatie. Het combineert een centrale en levendige omgeving met goede vervoersverbindingen en een verscheidenheid aan winkel-, eet- en ontspanningsmogelijkheden.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijs per persoon is alleen geldig bij volledige bezetting. Actuele prijzen en beschikbaarheid ontvang je na je aanvraag per mail.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornierungsbedingungen gemäß Deutsche Tourismusverband.

meer informatie:

De vermelde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting. Als er toeristenbelasting wordt geheven in de stad waar de accommodatie is geboekt, moet deze ter plaatse worden betaald.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-08-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Homerent Immobilien GmbH
Dhr. A. Nöthen

Dhr. A. Nöthen

Welkom bij HomeRent Met 12 jaar ervaring in het verhuren van gemeubileerde accommodaties hebben we nu meer dan 1.500 gemeubileerde flats, vakantiehuizen en vakantiewoningen in ons aanbod. Prijzen en beschikbaarheid: Wij informeren u graag over de actuele prijzen en beschikbaarheid wanneer u ons een aanvraag stuurt. Reservering: stuur ons uw boekingsaanvraag op ferienwohnung(at)homerent.de met de locatie, periode en het aantal overnachtende gasten. Wij sturen u zo snel mogelijk een offerte die u alleen nog maar hoeft te bevestigen. Nadat je onze offerte hebt bevestigd, ontvang je direct alle informatie over je aankomst. Betaling: bij HomeRent betaal je na boeking per factuur. We verwelkomen je graag als gast in onze accommodatie.


Andere accommodaties van Dhr. A. Nöthen

Alle accommodaties weergeven van Dhr. A. Nöthen

meer informatie

Objectnummer: 450541

Laatst bijgewerkt: 29.09.2023

Advertentie online sinds: 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/450541.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven