Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

chalet op grens Ligurie en Toscane

Castelnuovo Magra

Max.  4   gasten
25.5m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
25.5m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Beschrijving

Ontdek het perfecte vakantiehuisje voor een ontspannen, culturele of avontuurlijke vakantie in Castelnuovo Magra, Ligurië! Dit fijne chalet bevindt zich op een kleinschalig park op de grens van Ligurië en Toscane, precies tussen Cinque Terre en Pisa, en biedt plaats aan maximaal 4 personen in 25,5 vierkante meter woonruimte. Het chalet beschikt over 2 slaapkamers, 1 badkamer en is ideaal voor een heerlijke gezinsvakantie of een uitje met z'n tweeën.

Geniet van een ontspannen vakantie in dit knusse chalet, waar je kan kiezen uit een breed scala aan activiteiten, cultuur, natuur, strandvakantie, stedentrip, wandelvakantie of een hondvriendelijke vakantie. De woning ligt op 8 km afstand van de zee en zandstrand.

Het park waar het chalet zich bevindt beschikt over een heerlijk zwembad met apart kinderbad, waar je kan afkoelen tijdens de warme zomerdagen.
Het chalet heeft een ruime, overdekte veranda van 25,5 vierkante meter, en 12 vierkante meter veranda wat niet overdekt is. Je kan dus lekker in de schaduw maar ook in de zon zitten. Rond de veranda een betegeld terras die omheind is.
Binnen in het chalet vindt u een comfortabele woonruimte met airconditioning, maar ook verwarming, een volledig uitgeruste keuken met 4 pits gaskookplaat, koelkast, vriezer, koffiezetapparaat, waterkoker en een gezellige eethoek.

In de slaapkamers vindt u fijne bedden, en voldoende kastruimte om je kleding op te bergen. De badkamer is voorzien van douchecabine, een toilet, wastafelmeubel en spiegel. De bedden zijn opgemaakt, en een handdoekpakket, met per persoon een badlaken en een badhanddoek, zijn inbegrepen. Neem zelf wel keukenlinnen mee.

De inrichting van het chalet is rustig en smaakvol , met een combinatie van houten elementen en zachte kleuren. De ramen zorgen voor veel natuurlijk licht.
Elk raam is voorzien van een hor.

Het chalet ligt ongeveer in het midden van het park, 100 meter van het zwembad, restaurant en receptie. Het park is niet zo groot, ongeveer 50 huisjes van het park zelf, en 50 huisjes particulier bezit. Het park zelf is rustig. Er is een zwembad met apart kinderbad en een goed restaurant.
Het park heeft sinds enkele jaren een nieuw beheer, en het is flink opgeknapt: nieuw zwembad bijvoorbeeld en een oplaadpunt voor elektrische auto's.
Het park ligt op een heuvel, in het bos, je moet dus wel wat klimmen en dalen. Je kan met je auto tot voor de deur om spullen uit te laden. De parkeerplaats is op 20 meter van het chalet. De andere chalets staan niet heel dichtbij, je kijkt dus niet het eten van de borden van de buren.
De andere chalets in de buurt zijn ook privé eigendom. De meesten worden niet verhuurd. Ze worden gebruikt in het weekend, en voor de vakantie van de eigenaren. Augustus is vaak de drukste maand, omdat dan de meeste Italianen vakantie hebben.
Zeker buiten het hoogseizoen is dit een heerlijk rustige plek, maar wel voldoende levendigheid in de buurt die je kan opzoeken.

Kortom, dit knusse chalet in Castelnuovo Magra biedt alles wat je nodig hebtt voor een onvergetelijke vakantie in Ligurië. Boek nu en geniet van een onvergetelijke vakantie in dit prachtige deel van Italië!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 8 km

8 km

Supermarkt 4 km

4 km

Luchthaven 59 km Pisa

59 km

Station 2.7 km luni

2.7 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Wij zijn verliefd! Op deze prachtige omgeving op de grens van Ligurië en Toscane. De streek heet Lunigiana en heeft werkelijk alles wat je maar zoekt in je vakantie.

Wie houdt er niet van zandstrand met zee? Zeker als gezin met kinderen, die zich hier kunnen uitleven.

Houd je van dorpjes met die gezellige kleine, smalle straatjes? Waar ik altijd blij ben dat ik niet met mijn wekelijkse boodschappen naar boven hoef te lopen. Maar die zo heerlijk zijn om door te dwalen. Dorpjes waar je soms niemand tegenkomt?

Die kleurrijke dorpjes, die tussen de kliffen geperst zijn, zoals Cinque Terre, Portovenere en Lerici. Ik krijg er geen genoeg van. Schattige haventjes, kleurige bootjes, leuke pleintjes met terrasjes.

Kastelen of forten? Bijna elk dorpje heeft er wel een. Castelnuovo Magra, Fosdovino wat er bijna tegen aan ligt. Maar ook 2 kastelen/forten in Sarzana, op 8 km.

Mooie steden als Florence, Lucca of Pisa? Geweldig om te bezoeken.

Liever wandelen, of fietsen. De prachtige natuur nodigt je uit. De 1ste waterval ligt op loopafstand van het chalet.

Ben je het avontuurlijke type? Maak een excursie door een canyon, ga abseilen in het canyonpark in de buurt van Lucca. Regel een jeep rit door de marmergroeven van Massa Carrara. Of maak een nachtelijke tocht door de druipsteengrotten van Eque terme.

En wie houdt er niet van lekker eten? Op het park is een goed restaurant, maar ook meer dan voldoende restaurants en barretjes in de buurt. In ons chalet ligt een mapje met tips en ook adressen van winkels, supermarkten ed.
Wijnproeverijen, ook in het mapje verschillende wijnboeren in de buurt, die wij van harte kunnen aanbevelen.
Liever shoppen? Er is een outlet en een groot overdekt winkelcentrum op 30 minuten rijden.
En elk dorpje of stadje heeft zijn eigen lokale winkeltjes waar je lekker kan snuffelen.

Kortom: wordt net zo verliefd als wij, en kom genieten!


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 %

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Bij annuleren 14 dagen of meer voor de check in datum hoeft u niets te betalen. Bij annuleren 14 tot 7 dagen voor de check in datum is de helft van de huurprijs verschuldigd. Bij annuleren korter dan 7 dagen voor de check in datum is de volledige huurprijs verschuldigd. Mocht het huisje alsnog verhuurd worden, dan krijgt u de volledige huurprijs terug.

meer informatie:

Onze prijzen zijn inclusief: gas, water en electra. Inclusief toeristenbelasting en eindschoonmaak. Inclusief opgemaakte bedden en een handdoekpakket. Er komen dus geen extra kosten bij.
Inchecken vanaf 15 uur, uitchecken voor 10 uur.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 08-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. G. Fogu

Dhr. G. Fogu

Mijn naam is Gianni. Ik ben geboren en getogen op Sardinië en mijn droom was een eigen huisje in Italië. Mijn vrouw Ans en ik kwamen in 2018 op dit park, en waren meteen verliefd. Het regende, het nog lege veld was een grote blubberpoel. Maar we zagen wat het kon worden. De huisjes liggen niet in rijtjes/straatjes naast elkaar, maar kris kras op het park onder de bomen. Ze zijn ook allemaal verschillend. Het park ligt op de grens van Ligurië en Toscane, in de streek Lunigiana. Het heeft werkelijk alles: kleurrijke dorpjes zoals Cinque Terre en Lerice, mooie steden als Florence en Lucca, kastelen, zee en strand en de prachtige natuur van de Apennijnen met bossen, rivieren en watervallen. Wij komen er nu 5 jaar en ontdekken nog steeds nieuwe pareltjes. Gianni als ZZPer in het transport, en Ans als verpleegkundige, bijna met pensioen zien dit plekje als 2e thuis. We proberen zoveel mogelijk te genieten van dit plekje op resort Ippotur.


meer informatie

Objectnummer: 450582

Laatst bijgewerkt: 19.03.2024

Advertentie online sinds: 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/450582.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven