Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  6   gasten
115m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
115m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

78 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

78 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers (de eerste met 2 dubbele bedden en de tweede met drie eenpersoonsbedden), grote lichte keuken - woonkamer met overhead licht, 1 woonkamer met uitzicht over de heuvels van Candia, 2 badkamers ensuite de kamers (1) en 2 terrassen waar u buiten .De woonkamer kan eten heeft een slaapbank voor twee #39;appartamento is voorzien van alle comfort (airconditioning, gratis toegang tot internet). De toegang tot het appartement is onafhankelijk.
Onze gasten kunnen ontspannen in de tuin en het gebruik van het zwembad. In de tuin is er een tafel om te dineren en een barbecue om te koken.
Licentie- of registratienummer: 045010LTN0074

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4.5 km

4.5 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km

Bus 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 53.5 km Galileo Galilei Pisa

53.5 km

Station 3.2 km Massa Centro

3.2 km

Snelweg-afrit 3.2 km Massa

3.2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De villa ligt in de onmiddellijke nabijheid van de stad (het centrum ligt op ongeveer km afstand), in het gehucht Mirteto, aan de voet van de heuvels van Candia, omringd door andere woningen en met een tuin vol met allerlei planten en palmen. Alle voorzieningen zijn in enkele minuten te bereiken. De zee ligt op ongeveer 4,5 km afstand.
De stad ligt aan de voet van de Apuaanse Alpen met uitzicht op zee, een gelukkige positie die het mogelijk maakt om te genieten van het vermaak van de Versilia kust en prachtige wandelingen in de Alpen met betoverende uitzichten .
Op korte afstand (ongeveer 30-40 min.) liggen de steden Lucca en Pisa met hun prachtige landschappen, en tegelijkertijd bereikt u het prachtige park van de Cinque Terre (Unesco erfgoed) met zijn typische kleurrijke dorpjes met uitzicht op zee en steile hellingen bebouwd met wijnstokken. De Cinque Terre zijn ook bereikbaar met een handige treinverbinding en, over zee, met een boot die in de zomer dagelijks verbindingen verzorgt.
De valleien van Lunigiana bieden prachtige mogelijkheden voor wie een rustige dag wil doorbrengen met een uitstekende traditionele keuken en bezoeken aan oude middeleeuwse kastelen op de heuveltoppen. Op zeer korte afstand liggen de steden Pietrasanta (bekend om zijn kunstateliers), het charmante stadje Viareggio, Forte dei Marmi met zijn winkels met de beste designerlabels en het prachtige stadje Sarzana met zijn historische centrum en kasteel. Vanaf het kasteel Malaspina dat de stad Massa domineert, kunt u het prachtige panorama bewonderen dat de Riviera van Viareggio tot aan de Golf van Poëten omvat met prachtige zonsondergangen over de zee.
Voor bergliefhebbers zijn er vele paden, van de makkelijkste voor kinderen tot die voor experts. Voor trekkingliefhebbers is er ook een prachtige weg door de bergen, ontworpen in de 18e eeuw door de architect Vandelli, die de stad Massa verbindt met Modena. Deze weg was oorspronkelijk bedoeld voor paardenkoetsen, maar wordt nu gebruikt door wandelaars die de schone lucht, de stilte van de bergen en de prachtige uitzichten waarderen. De stad Carrara is een bezoek waard vanwege de artistieke ateliers en het marmermuseum


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:30
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting: 0,75 € / persoon / nacht
Elektriciteitsverbruik: 0,30 € / kwh

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • If the traveler cancels the reservation before 60 days from the date of arrival the deposit will be fully refunded. If the traveler cancels the reservation less than 60 days before arrival, the advance will not be refunded.

meer informatie:

Het hele gebied is vol met kleine restaurants en tavernes waar u de lokaal geproduceerde wijn en typische lokale gerechten kunt proeven, zoals Tordelli naar Massa, de reuzel, rijstwafel, testaroli met pesto (Lunigiana) etc.
Het zwembad is geopend van 1 juni tot 15 september


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.7 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.3 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Yvonne P. uit Weilrod

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Een droomachtige accommodatie

We waren daar als gezin met kinderen (8 en 5 jaar oud). De tuin met zijn vele exotische planten, die met veel liefde wordt onderhouden door Anna en Paolo, is onbeschrijfelijk mooi.
Het zwembad is een hoogtepunt voor het hele gezin. Het zolderappartement is zeer ruim en met liefdevolle details ingericht. In de keuken vind je alles wat je nodig hebt. Alles was zeer schoon. De airconditioning in elke kamer is goud waard bij een buitentemperatuur van plus 35 graden. Anna en Paolo zijn echte schatten als gastheren. Zeer vriendelijk, behulpzaam en toegewijd. Je krijgt goede tips voor uitstapjes.
De stad Massa is geen bijzonder mooie omgeving, maar als je iets verder rijdt zijn er mooie plekjes. Het strand op ongeveer 15 minuten afstand is prachtig, als je ervoor betaalt. 50 euro voor een parasol en 2-3 ligstoelen/stoelen, maar wel een zeer schoon strand, vriendelijk personeel, eten/drinken, douches en toiletten, evenals een overdekte parkeerplaats. De vrije strandgedeelten moet je leuk vinden.
Neem zeker iets mee tegen muggen, die houden erg van menselijk bloed op elk moment.
We zouden zeker weer daarheen gaan.

Antwoord van Mevr. A. Conti:

Dear Yvonne,
thank you for your nice review!
You were very welcome guests. We will be happy to host you again.

Juli 2023

Nadin A. uit Halle/Saale

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie in het paradijs

We voelden ons zeer comfortabel in het vakantiehuis. Het was zeer ruim, schoon en voldoende voor ons als gezin van 4 personen. De airconditioning was vooral 's nachts een grote bonus bij de hete temperaturen. Het zwembad, het uitzicht en de tuin waren fantastisch. De persoonlijke begeleiding door Anna en Paolo was hartelijk en bijzonder vriendelijk. We hadden een heerlijke vakantie. Bedankt voor alles. We komen terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Mevr. A. Conti:

Thanks again for choosing our home for your vacation!
We look forward to hosting you again in the future !
Anna e Paolo

Juli 2023

Bianca B. uit 91632 Wieseth

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het paradijs

We mochten een prachtige week doorbrengen op deze prachtige accommodatie! Met de liefdevol aangelegde tuin en het huis dat eruitziet als een echte tempel, voelt het alsof je in het paradijs bent! Het is nog veel mooier dan de foto's doen vermoeden! We hebben niets gemist. De eigenaren zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam en spreken zeer goed Engels. Het enige wat je van tevoren moet weten, is dat er veel muggen zijn. Dus je moet voldoende muggenspray meenemen of ter plaatse kopen.
We willen graag nog een keer naar Anna en Paolo komen!
Dank je wel voor alles
grazie mille

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. A. Conti:

Dear Bianca and friends,
you have been very kind guests and we are grateful for choosing our house for your holidays.. you will always be welcome with your wonderful little girl!
Thank you

Juni 2023

Frank P. uit Dessau-Roßlau

4,6
4 5 5 4 5

Sehr schönes Domizil

Es war ein sehr schönes sauberes und gepflegtes Objekt. Die Vermieter waren in jeder Hinsicht sehr hilfsbereit. Ich kann das Objekt nur empfehlen.

Antwoord van Mevr. A. Conti:

Dear Frank and Kathrin,
thank you for your nice review.
You will always be welcome!
Anna

Juni 2023

Annegret E. uit Sülm

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

Begin juni waren we met z'n drieën een week te gast in het vakantiehuis van Anna en Paolo in Massa-Carrara. We waren enthousiast over het prachtige en bijzondere appartement en de fantastisch mooie tuin met zwembad. De gastheren zijn zo hartelijk - we voelden ons daar zeer op ons gemak en zouden op elk moment terugkomen en het appartement aanbevelen! Vanwege de geweldige locatie ben je binnen enkele minuten aan zee. Steden zoals Pisa, Lucca en Florence zijn ook gemakkelijk bereikbaar voor dagtochten. Maar zelfs als je gewoon wilt ontspannen bij het zwembad of in de tuin, ben je bij Anna en Paolo in goede handen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. A. Conti:

Dear Annegret, Alwin and Sebastian,
thank you for your nice review!
We were very happy to host you and look forward to host you again in the future.
Best regards,
Anna

Juli 2022

Jacqueline H. uit Borken

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Uitzonderlijk goed appartement met zwembad. Tip voor insiders

Een plek waar je je thuis voelt
Laten we beginnen met het lieve verhuurders echtpaar, die zeer vriendelijk en behulpzaam waren en ons goede tips gaven voor excursies en restaurants.

De appartementen zelf zijn goed uitgerust. Dit hebben we nog niet eerder gehad. Met airconditioning in de woonkamer en beide slaapkamers. Twee dakterrassen.
Dan is er het grote zwembad waar we elke dag gebruik van hebben gemaakt. De grote tuin is een lust voor het oog met zijn talloze palmen en fruitbomen

Het was ook goed dat we op het achterste deel van het terrein mochten parkeren. In de smalle straat voor het huis, moet je echt bang zijn voor versleten spiegels.

Ik ben vast nog een paar leuke dingen vergeten te noemen. Maar één ding is zeker, als je hier boekt, maak je geen fout

Onze hartelijke dank en groeten aan
Anna en Paolo

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. A. Conti:

Liebe Jacqueline, Carsten und Levi,
wir danken Ihnen sehr für Ihre freundlichen Worte!
Sie waren und sind immer gern gesehene Gäste!
Anna und Paolo

September 2021

Matthias S. uit 97350 Mainbernheim

4,4
4.5 5 4.5 3.5 4.5
Toon Duits

Geweldig

Het landgoed is een enclave van schoonheid in de tamelijk charmante woonstad Massa. De uitzondering is het werkelijk romantische Massa Fort. De verhuurders zijn super aardig en het is een voorrecht om te verblijven in de zeer stijlvolle villa met zijn parkachtige tuin.
Vanaf de flat zijn de Cinque Terre in iets meer dan een uur te bereiken, Florence in 1,5 uur. De prijzen in Massa waren verrassend redelijk, het strand in tegenstelling tot de stad zelf, zeer schoon. Cinque Terre is waarschijnlijk een must, maar wordt naar mijn mening overschat, omdat het waanzinnig druk is. Een onvergetelijke ervaring was het zwemmen in Porto Venere. Het water is groen en kristalhelder en het landschap is magisch
Lucca en Sarzana zijn erg mooi en slechts een half uur rijden. We lieten de auto achter en reden rond op gehuurde scooters. Als je dat durft, ben je koning in Italië, kun je bij elk stoplicht oprijden en kun je altijd een vrije parkeerplaats vinden. Samengevat was het een geweldige en niet dure vakantie.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. A. Conti:

Dear Mr. Stürmer, thank you very much for your review.
It was a pleasure to host fair and kind people like you.
You will always be welcome guests!
Anna

Augustus 2020

Sonja uit München

4,8
5 5 5 4 5

Amazing

Dear Anna & Paolo, we had a wonderul stay at your home and are sad that we are now at home again. Your house & garden is like a paradise, you are outstanding hosts, very kind and helpful. We like the country side where you are located and want to come back as soon as possible :-) Thanks a lot for all, Sonja

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Mevr. A. Conti:

Dear Sonja, thank you for your nice review!
You have been and will always be very welcome guests!
Greetings to you and your beautiful girls,
Anna

Juni 2018

Helmut uit Egelsbach

4,5
4 5 5 4

Kultur- und Badeurlaub mit stilvoller Unterkunft

Das Haus an sich ist sicher einzigartig. Hiermit nochmals Anerkennung an Paolo. Dass die Vermieter im Haus wohnen war für uns positiv. Wer laute Party feiern möchte ist hier vermutlich an der falschen Stelle. Für Familien- und Kultururlauber sind Anna und Paolo ideal und somit kann ich die vorherigen Bewertungen bestätigen.

Alle Fotos entsprechen dem aktuellen Stand bzw. der aktuelle Stand ist noch besser wie z.B. das Pool, welches tipptopp ohne Verschmutzung am Boden, Wänden oder das Wasser betrifft. Ich vermisse jetzt schon mein morgendliches Schwimmen mit meiner Tochter in dem 10m langen und bis zu 2,5 Meter tiefen Pool.

Eigentlich sollte man gar keine Werbung hier dafür machen und es nur seinen besten Freunden empfehlen. Aber Anna und Paolo haben dies verdient.

Warum manchmal nur 4 und nicht immer 5 Sterne? Natürlich gibt es Unterkünfte die bezüglich Luxus noch mehr bieten. Diese findet man bestimmt in der Nachbarbadestadt Viareggio. Aber dann kostet das Ganze vermutlich auch mehr als das Doppelte.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2018

Jürgen D. uit 33184 Altenbeken

4,5
4 5 5 4

Stilvolle Wohlfühl-Oase

Wir (2 befreundete Paare) durften 1 Woche die Gastfreundlichkeit von Anna und Paolo genießen. Die Wohnung war gr0ß genug, der Ausblick durch das Bullauge in den Garten ist atemberaubend, und die Stunden am kleinen aber feinen Pool werden wir so schnell nicht vergessen. Der Garten (Anna: Nutzgarten) ist außergewöhnlich schön, eine Oase zum Ausspannen.
Die Lage ist optimal, um die nahgelegenen Sehenswürdigkeiten der Toskana und Liguriens zu erforschen. Die Tipps von Anna und Paola waren hier sehr hilfreich und sollten unbedingt erfragt werden. So konnten wir ein traditionelles Restaurant fußläufig erreichen, das wir so nie gefunden hätten. Rundherum ein stilvolles Ambiente, auf das wir uns nach jeder Tour wieder gefreut haben, es zu bewohnen. Wir fühlten uns immer willkommen und auch sofort Zuhause.
Anna und Paolo, nochmals vielen Dank dafür! Grazie mille!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2017

Antje S. uit Magdeburg

4,8
5 5 5 4

luxeriöse Fereinwohnung für eine große Familie

Wir durften hiereine Woche, in himmlischer Ruhe unseren Urlaub verbringen. Anna und Paolo sind sehr freundlich und hilfsbereit. Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Mevr. A. Conti:

Dear Antje,
thankyou very much for your kindness, you are the guests we would always welcome in our home.
We hope to host you again!
Anna and Paolo


Contactpersoon

Mevr. A. Conti

Mevr. A. Conti

Wij zijn een gezin, bestaande uit vader (Paul), moeder (Vanna), een 19 jaar oude zoon (Alessandro) en een aanhankelijke hond (Brando) We hebben een groot huis en we besloten om te huren tijdens het wachten op onze zoon zou gebruiken. Ondertussen weet dat mensen nieuw voor ons is een uitdagende ervaring.


meer informatie

Objectnummer: 93494

Laatst bijgewerkt: 10.03.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/93494.htm


«tempel» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven