Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

KL11 Ferienwohnung mit Balkon

Kleve

Max.  6   gasten
85m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
85m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ontdek de perfecte accommodatie voor je volgende vakantie aan de Noordzee: de vakantiewoning op de 1e verdieping KL11 in Kleef! Of u nu een ontspannende vakantie, een gezinsuitstap of een stedentrip plant, deze ruime vakantiewoning biedt u alles wat u nodig hebt om u helemaal thuis te voelen op 85 vierkante meter. Tot zes personen kunnen terecht in de drie gezellige slaapkamers en de moderne badkamer.

De open keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur zoals een vriezer, vaatwasser, koelkast, magnetron en oven. Er is ook een koffiezetapparaat aanwezig zodat je de dag kunt beginnen met een vers kopje koffie.

In het appartement vind je alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf, zoals beddengoed, handdoeken en een wasmachine. Er is een tv beschikbaar voor gezellige tv-avonden. Dankzij de gratis Wi-Fi kun je op elk moment op internet surfen en je vakantieervaringen delen met vrienden en familie.

Geniet van de frisse lucht op het balkon, dat is uitgerust met comfortabel balkonmeubilair.

De vakantiewoning KL11 maakt indruk met zijn smaakvolle inrichting en mooie details, zoals de vele kamerplanten, die zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. De lichte kamers en grote ramen laten veel licht binnen en bieden een vriendelijke sfeer.

Laat je inspireren door de foto's en kijk uit naar een onvergetelijke vakantie in vakantiewoning KL11 vlakbij (40km) de Noordzee!

Slaapkamer 1: 2 eenpersoonsbedden
Slaapkamer 2: 2 eenpersoonsbedden
Slaapkamer 3: 2 eenpersoonsbedden
Keuken: met 4-pits kookplaat, oven, vriezer, vaatwasser, koffiezetapparaat, koelkast, magnetron, broodrooster, waterkoker
Badkamer: handdoeken beschikbaar, WC, douche, wasmachine
Entertainment: TV en internet (WLAN)
Overig: Beddengoed beschikbaar

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 14 km

14 km

Supermarkt 0.75 km

0.75 km

Restaurant 0.12 km

0.12 km

Stadscentrum 0.75 km

0.75 km

Bus 0.27 km

0.27 km

Luchthaven 32 km Weeze Flughafen (NRN)

32 km

Station 1.3 km Kleve Bf

1.3 km

Snelweg-afrit 2 km B9

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De accommodatie Gruftstraße in Kleve, Duitsland, ligt in een schilderachtige en historische omgeving. Kleve is een charmant stadje in het noordwesten van Duitsland, dicht bij de grens met Nederland. De locatie van de accommodatie belooft een unieke mix van culturele rijkdom, natuurlijke schoonheid en praktische bereikbaarheid.

De Gruftstraße loopt waarschijnlijk door een deel van het stadscentrum van Kleve en kan van historische betekenis zijn, wat duidt op een fascinerende geschiedenis van de regio. In de buurt vind je een rijke verscheidenheid aan architectonische stijlen en misschien lokale monumenten of herkenningspunten die inzicht geven in het verleden.

De omgeving biedt waarschijnlijk een mix van woon- en commerciële gebouwen, waardoor een levendige buurt ontstaat. Je vindt er verschillende plaatselijke winkels, cafés, restaurants en eventueel boetiekjes, die een authentiek gevoel geven van het stadsleven in Kleef.

De nabijheid van de Gruftstraße kan ook betekenen dat je gemakkelijk toegang hebt tot het openbaar vervoer. Bushaltes of misschien zelfs een treinstation kunnen in de buurt zijn, waardoor het gemakkelijk is om de omgeving te verkennen of daguitstapjes te maken naar naburige steden en regio's.

De geografische ligging van Kleef is vrij uniek, want de stad wordt omringd door natuurschoon. Afhankelijk van hoe ver de accommodatie van de Gruftstraße ligt, kun je door schilderachtige landschappen wandelen of nabijgelegen parken bezoeken om van de natuur te genieten.

Kleve kan ook culturele attracties bieden, zoals musea, galerieën of historische bezienswaardigheden. Als je geïnteresseerd bent in kunst, cultuur of geschiedenis, kan de nabijheid van de Gruftstraße een geweldige kans zijn om deze aspecten van de stad te verkennen.

Houd er rekening mee dat deze beschrijving is gebaseerd op algemene informatie en dat de daadwerkelijke omgeving in de loop der tijd kan zijn veranderd.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijs per persoon is alleen geldig bij volledige bezetting. Actuele prijzen en beschikbaarheid ontvang je na je aanvraag per mail.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornierungsbedingungen gemäß Deutsche Tourismusverband.

meer informatie:

De vermelde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting. Als er toeristenbelasting wordt geheven in de stad waar de accommodatie is geboekt, moet deze ter plaatse worden betaald.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-08-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Homerent Immobilien GmbH
Dhr. A. Nöthen

Dhr. A. Nöthen

Welkom bij HomeRent Met 12 jaar ervaring in het verhuren van gemeubileerde accommodaties hebben we nu meer dan 1.500 gemeubileerde flats, vakantiehuizen en vakantiewoningen in ons aanbod. Prijzen en beschikbaarheid: Wij informeren u graag over de actuele prijzen en beschikbaarheid wanneer u ons een aanvraag stuurt. Reservering: stuur ons uw boekingsaanvraag op ferienwohnung(at)homerent.de met de locatie, periode en het aantal overnachtende gasten. Wij sturen u zo snel mogelijk een offerte die u alleen nog maar hoeft te bevestigen. Nadat je onze offerte hebt bevestigd, ontvang je direct alle informatie over je aankomst. Betaling: bij HomeRent betaal je na boeking per factuur. We verwelkomen je graag als gast in onze accommodatie.


meer informatie

Objectnummer: 450594

Laatst bijgewerkt: 29.09.2023

Advertentie online sinds: 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/450594.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven