Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Musnest

Noordzee, Dithmarschen, Sleeswijk-Holstein, Noord-Duitsland

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

90 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

90 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Het huis is in 2005 nieuw gebouwd op de fundamenten van een oude kaart met rieten dak. Het heeft een moderne en zeer goed uitgeruste keuken-woonkamer van 32 m² met vloerverwarming, en een gezellige zithoek met satelliet-tv. De grote badkamer met douche en bad heeft ook vloerverwarming. Beneden is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed, en boven is er een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed, en een kleinere kamer met een Frans bed (140 breed) en een kinderbedje van 140 cm. (Een reisbedje is ook beschikbaar indien nodig.)
Er zijn prentenboeken om door te bladeren, een goed gevulde infobox met folders en tips voor uitstapjes, en er is een selectie romans en kinderboeken. Bordspellen voor grote en kleine gasten en geselecteerd speelgoed voor de kleintjes. In de aangrenzende schuur is er een zandbak, een barbecue, en ik ben graag bereid om een heren- en damesfiets ter beschikking te stellen indien gewenst.
Op het grote terrein zijn er schommels en paden om te verkennen voor de kleintjes en een groot terras en afgelegen plekjes voor de volwassenen. Er is de mogelijkheid om een klein kampvuur te maken, en veel ruimte om rond te rennen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 15 km

15 km

Meer 5 km

5 km

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 120 km Hamburg

120 km

Station 6 km Lunden

6 km

Snelweg-afrit 1.5 km Hemme

1.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis ligt bij Tönning, vlakbij de Eider. Peter-Ording, Husum, Büsum en Meldorf zijn in 30 minuten te bereiken. Het ligt op 3 minuten van de afslag Hemme op de B5 (verlenging van de A23 ). Aangezien het huis buiten ligt, is een auto noodzakelijk.
Met de beschikbare fietsen kunt u gemakkelijk de natuurlijke badplaats in Wollersum bij de Eider bereiken, of het FFH-gebied Mötjenpolder, waar u in de nazomer indrukwekkende zwermen spreeuwen kunt waarnemen. Het eigendom is genesteld tussen weilanden, kool- en graanvelden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijs is voor twee personen. Voor elke extra persoon geldt een toeslag van 10,00 € per nacht. Wifi via GigaCube. Het opladen van e-auto's via het elektriciteitsnet is verboden.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 1 dag voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 1 dag voor de check-in aangevraagd is, wordt het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

Het huis ligt op een prachtig terrein met oude bomen. Het is zeer dicht bij de natuur met insectvriendelijke planten en in de zomer kunt u verschillende vlinders, hommels, enz. observeren. Er zijn fazanten, konijnen en herten op het terrein. Op het terrein leven fazanten, konijnen en herten en op de weide voor het huis lopen schapen. Naast fruitbomen en een bessensnackhoek nodigt een kruidentuin uit om het hele jaar door te helpen.
Omdat het tussen de Eidermonding en het natuurreservaat Mötjenpolder ligt, kunt u in de herfst getuige zijn van de indrukwekkende vogeltrek.
De directe omgeving van het huis leent zich uitstekend voor fietstochten.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Birgit G. uit Gelsenkirchen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspanning Puur

We hebben ons als familie erg op ons gemak gevoeld in het Spatzennest. De kinderen hebben genoten van het fietsen over de velden. Na uitstapjes in de omgeving konden we heel goed ontspannen op het terras en genieten van de rust.
Dank je wel!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juni 2023

Witt M. uit Rötenbach / Friedenweiler

5,0
5 5 5 5 5

Fast wie zu Hause, nur im Urlaub ?

Wunderschönes Häuschen, mit einem Garten zum Träumen. Hasen und Fasan vom Frühstückstisch aus zu beobachten. Alles da was man braucht . Vielen Dank es war sehr schön

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Mei 2022

Elke und Georg B. uit Essen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zou 6 sterren geven

Ik weet niet eens waar ik moet beginnen: Het huis is super rustig gelegen, weg van de toeristische drukte en toch gunstig gelegen voor uitstapjes naar de Noordzee of het binnenland, gewoon ideaal om tot rust te komen met het grote terras en de supermooie, goed onderhouden tuin. Gewoon op het terras zitten en naar de vogels kijken...



De inrichting laat niets te wensen over. De communicatie met de verhuurster verliep geheel probleemloos, ook al was de boeking op zeer korte termijn gemaakt. Zelfs het weer speelde mee, we zijn gewoon blij!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

September 2021

Maria S. uit N.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig gelegen vakantiehuis om je goed te voelen.

Het huis komt precies overeen met de beschrijving. De locatie biedt een goede basis voor uitstapjes in de omgeving. Met de fiets bereikt u snel een mooi strand aan de Eider, en met de auto bent u in ongeveer 25 minuten op het Noordzeestrand. We voelden ons hier erg op ons gemak. Het huis is smaakvol ingericht en zeer goed uitgerust. We hebben veel tijd doorgebracht op het mooie terras en in de tuin. Je hebt een prachtig uitzicht over de velden en kunt vogels en andere dieren observeren. De verhuurster is erg vriendelijk en behulpzaam. We raden het "Spatzennest" ten zeerste aan.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2021

M. S. uit Hildesheim

5,0
5 5 5 5 5

Schönes Haus abseits des Troubels

Das Haus liegt etwas abseits vom Ort Hemme. Sehr schön gelegen zwischen verschiedenen Feldern. Genau das Richtige, wenn man nicht mit zig anderen in den Touristen - Hochburgen wohnen will.
Das Haus hat alles an Einrichtung, was man braucht - wir konnten sogar an einem Schlechtwetter-Tag Kuchen backen :-)
Auf ein Auto ist man angewiesen... Dann kann man von hier aus aber innerhalb von 20 Minuten nach Heide, Büsum oder Husum.
Wir haben nichts vermisst und können das Haus in vollem Umfang weiter empfehlen!!!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2021

Susanne S. uit Schifferstadt

4,7
5 5 5 4.5 4
Toon Duits

Droomhuis om van te genieten

Het Spatzennest is een prachtig Noors droomhuis op een zeer rustige locatie midden in de natuur. Het is heerlijk romantisch ingericht met antieke meubels en alles past tot in het kleinste detail bij elkaar (zelfs de container voor wasknijpers is een oude zinken schaal met emaille handgrepen). De locatie, het terrein met de tuin, het huis en ook de afzonderlijke kamers stralen een zeer gezellige sfeer uit. Het voelt als wonen in een tijdschrift. Tegelijkertijd is alles wat nodig is om te koken of voor het huishouden aanwezig (stofzuiger, bezem, wasmachine en droogrek, mixer,...). Zelfs onze kinderen (5, 7 en 10 jaar oud) vonden het huis en hun kamers zo mooi dat ze vrijwillig hebben opgeruimd en bedden hebben opgemaakt! Ook de tuin vonden we erg leuk: een terras met een prachtig uitzicht op het groen, maar ook een grasveld en een schommel voor de kinderen om te spelen. Rondom veel charmante wildernis en vooral rust!
Het enige minpuntje wat betreft de netheid: we hebben behoorlijk wat spinnen (hooiwagens) ontdekt, wat me persoonlijk stoort, dus heb ik ze meteen allemaal opgezogen. Nu zouden er niet zoveel meer moeten zijn... Verder waren er bijna overal horren.
Bezienswaardigheden, Noordzeestranden of winkelmogelijkheden zijn goed bereikbaar met de auto, maar altijd minstens 15 minuten rijden. Dat is nou eenmaal het nadeel als het droomhuis midden in het groen staat. Eigenlijk is het niet erg, want je hebt toch een auto bij je.
Voor kleine uitstapjes waren er fietsen en kregen we zelfs kinder- / jeugdfietsen ter beschikking gesteld.
Het toevallige contact met mevrouw Göttsche-Dethlefs bij aankomst was zeer vriendelijk, verder hadden we alleen nog contact per e-mail, omdat alles probleemloos verliep.
Mijn man en ik waren al tientallen jaren niet meer aan de Noordzee geweest. Als we echter weer gaan, hopen we dat we weer een plekje in het Spatzennest kunnen krijgen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Augustus 2020

Hans-Peter F. uit H.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes, stilvolles Ferienhaus

Wir haben unseren Familienurlaub in diesem Ferienhaus sehr genossen.Das Haus liegt ländlich, sehr idyllisch und bietet eine gute Ausgangsbasis für Ausflüge. Der weitläufige und naturnah gestaltete Garten lädt zum Entdecken und zum Entspannen ein. Vor allem unsere Kinder haben viele Geheimgänge entdeckt, konnten einen Igel beobachten, und haben Beeren, Äpfel und Kräuter geerntet. Die Ausstattung ist sehr gut und die Einrichtung geschmackvoll. Für Kinder gibt es tolle Spielsachen, Bücher, Murmelbahn und vieles mehr. Die Vermieterin ist ausgesprochen hilfsbereit, immer zeitnah erreichbar und ging auf unsere Wünsche und Bedürfnisse ein. Das "Spatzennest" ist absolut empfehlenswert, besonders für Familien mit kleinen Kindern, Naturliebhaber und Radfahrer.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

December 2019

Jan uit Bremen

5,0
5 5 5 5 5

Traumurlaub

Das Haus ist super ausgestattet, und hat eine traumhaft ruhige Lage.
Wir haben uns sehr gefühlt, und konnten uns herrlich in der Ruhe erholen.

Wir werden bestimmt wieder kommen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2018

Jürgen uit Dinslaken

5,0
5 5 5 5

Tolle Woche

Haben gerade einen einwöchigen Kurzurlaub mit Kindern und Enkel im Spatzennest verbracht: Alles mega und so wie beschrieben. Können das Spatzennest uneingeschränkt empfehlen. Komplette Ausstattung!Ansonsten Ruhe pur, das Blöken der Schafe und Zwitschern der Vögel war lauter als die Geräusche der Windkraftanlagen. Ca. 30 Min. Fahrt bis zum nächsten Sandstrand in St. Peter-Ording; gute Einkaufsmöglichkeiten (Aldi, Lidl, ReWe, Rossmann, KiK, Ernsting Family, Edeka, Netto) alles in Tönning (10 km) vorhanden. Super leckerer Brötchen im örtlichen Tank-Shop in Hemme. Für kleinere Kinder (unsere Enkel knapp 3 Jahre) viele (Holz-)Spielsachen, Bobby Car, Hüpfball, Sandkasten, ... vorhanden. Viel Grün und Bäume am und um‘s Haus.

Fazit: Super Woche, super Haus, super Gegend, absolut nette Vermieterin – fühlten uns wohl und aufgehoben und kommen, wenn möglich, gerne wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juni 2018

Thomas und Beate uit 06886 Lutherstadt Wittenberg

5,0
5 5 5 5

Ruhe und Natur

Wer die Natur liebt und Ruhe sucht, ist im "Spatzennest" genau richtig. Wunderschönes Ferienhaus auf großem liebevoll angelegtem Naturgrundstück. Es gibt viele Vogelarten zu beobachten und auch die Häschen begrüßen dich im Vorbeihoppeln.
Das Haus selbst läßt keine Wünsche offen (Bücher zum Schmökern, Infomaterial, Spiele/Spielzeug, liebevolle Ausstattung und und und) - also Erholung pur!
Von Hemme aus kann man schnell Sankt-Peter-Ording, Husum und Büsum erreichen.
Wir können das "Spatzennest" nur empfehlen und kommen gern wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Mevr. N. Göttsche-Dethlefs

Mevr. N. Göttsche-Dethlefs

meer informatie

Objectnummer: 86929

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/86929.htm


«Musnest» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven