Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

GE03 Ferienwohnung mit Garten

Gelsenkirchen

Max.  4   gasten
65m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
65m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ontdek de mooie vakantiewoning GE03 in Gelsenkirchen, Noordrijn-Westfalen, en geniet van een ontspannen vakantie in een stijlvolle accommodatie! De flat van 65 vierkante meter bevindt zich op de 2e verdieping, biedt plaats aan maximaal 4 gasten en heeft twee slaapkamers en een badkamer. Met zijn moderne inrichting en gezellige sfeer is het ideaal voor een ontspannen vakantie, een culturele en sightseeing trip of een spannende stedentrip.

Het vakantiehuis is omgeven door een idyllische tuin, die uitnodigt om te ontspannen en te genieten van de rust. Binnen wacht je een gezellig en comfortabel interieur met centrale verwarming die zelfs op koelere dagen voor aangename warmte zorgt. De volledig uitgeruste keuken heeft een koel-vriescombinatie, vaatwasser, magnetron, oven en koffiezetapparaat - alles wat je nodig hebt om je favoriete maaltijden te bereiden.

Beddengoed, handdoeken en Wi-Fi zijn natuurlijk inbegrepen. In de stijlvol ingerichte slaapkamers en woonkamers vind je ook een tv voor entertainment. De flat heeft een moderne badkamer met spiegel, kranen, wastafel, bad, douche en zelfs een wasmachine, zodat je je helemaal thuis kunt voelen.

De vakantiewoning GE03 maakt indruk met zijn hoogwaardige interieur en mooie details zoals houten vloeren, comfortabele meubels en smaakvolle decoratie. Laat u inspireren door de foto's en kijk uit naar een onvergetelijk verblijf in Gelsenkirchen, Noordrijn-Westfalen!

Slaapkamer 1: 2 eenpersoonsbedden, TV
Slaapkamer 2: 2 eenpersoonsbedden, TV
Keuken: eethoek, koffiezetapparaat, borden, vriezer, waterkoker, magnetron, oven, koelkast, kruiden, vaatwasser
Badkamer en sanitair: Douche, WC, handdoeken, wasmachine
Multimedia & entertainment: Internet, WiFi, Netflix Premium

Openbare parkeerplaatsen zijn beschikbaar.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 7 km

7 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.21 km

0.21 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 0.08 km

0.08 km

Luchthaven 40 km Dusseldorf (DUS) Flughafen

40 km

Station 2.6 km Gelsenkirchen Hauptbahnhof

2.6 km

Snelweg-afrit 0.65 km B227

0.65 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De accommodatie in Christinenstraße in Gelsenkirchen, Duitsland, ligt in een levendige en diverse omgeving. Gelsenkirchen is een stad in het Ruhrgebied die bekend staat om zijn industriële geschiedenis, culturele aanbod en sportieve activiteiten. De locatie van de accommodatie belooft een interessante mix van stedelijk leven, culturele diversiteit en mogelijk historische achtergrond.

De Christinenstraße zou een centrale of gemakkelijk toegankelijke straat in Gelsenkirchen kunnen zijn. In de buurt van de accommodatie vind je winkels, restaurants, cafés en lokale voorzieningen die het stadsleven verrijken. De straat kan worden geflankeerd door een mix van woon- en commerciële gebouwen, waardoor een levendige sfeer ontstaat.

Omdat Gelsenkirchen een stad met een rijke geschiedenis is, kunnen er in de buurt van de Christinenstrasse historische gebouwen, monumenten of bezienswaardigheden zijn die inzicht geven in het verleden van de regio. Dit kan een geweldige kans zijn om meer te weten te komen over de geschiedenis en cultuur van Gelsenkirchen.

De omgeving biedt ook goede verbindingen met het openbaar vervoer. Bushaltes of mogelijk een metro- of S-Bahnstation kunnen in de buurt zijn, waardoor het gemakkelijk is om de stad te verkennen en naar andere delen van het Ruhrgebied te gaan.

Gelsenkirchen staat ook bekend om zijn sportactiviteiten, dus er kunnen sportfaciliteiten zoals stadions of sportclubs in de buurt van de Christinenstraße zijn. Als je geïnteresseerd bent in voetbal of andere sporten, kan dit een geweldige kans zijn om evenementen bij te wonen of actief te worden.

Op cultureel gebied kan de buurt musea, theaters of culturele centra bieden die je de kans geven om je bezig te houden met kunst en cultuur. Dit kan een geweldige manier zijn om lokale artiesten te ontmoeten en culturele evenementen bij te wonen.

Houd er rekening mee dat deze beschrijving gebaseerd is op algemene informatie en dat de daadwerkelijke omgeving in de loop der tijd kan zijn veranderd.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijs per persoon is alleen geldig bij volledige bezetting. Actuele prijzen en beschikbaarheid ontvang je na je aanvraag per mail.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornierungsbedingungen gemäß Deutsche Tourismusverband.

meer informatie:

De vermelde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting. Als er toeristenbelasting wordt geheven in de stad waar de accommodatie is geboekt, moet deze ter plaatse worden betaald.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-08-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Homerent Immobilien GmbH
Dhr. A. Nöthen

Dhr. A. Nöthen

Welkom bij HomeRent Met 12 jaar ervaring in het verhuren van gemeubileerde accommodaties hebben we nu meer dan 1.500 gemeubileerde flats, vakantiehuizen en vakantiewoningen in ons aanbod. Prijzen en beschikbaarheid: Wij informeren u graag over de actuele prijzen en beschikbaarheid wanneer u ons een aanvraag stuurt. Reservering: stuur ons uw boekingsaanvraag op ferienwohnung(at)homerent.de met de locatie, periode en het aantal overnachtende gasten. Wij sturen u zo snel mogelijk een offerte die u alleen nog maar hoeft te bevestigen. Nadat je onze offerte hebt bevestigd, ontvang je direct alle informatie over je aankomst. Betaling: bij HomeRent betaal je na boeking per factuur. We verwelkomen je graag als gast in onze accommodatie.


Andere accommodaties van Dhr. A. Nöthen

Alle accommodaties weergeven van Dhr. A. Nöthen

meer informatie

Objectnummer: 450595

Laatst bijgewerkt: 29.09.2023

Advertentie online sinds: 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/450595.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven