Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Familie Huis Dolve

Mürlenbach

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Geniet van een onvergetelijke vakantie in het prachtige vakantieappartement Familie Huis Dolve, gelegen in Mürlenbach, in het hart van de vulkaanEifel. Dit ruime en gezellige vakantieverblijf biedt plaats aan maximaal 6 gasten in 100 vierkante meter woonruimte, met 3 slaapkamers en 1 badkamer en een grote keuken en groot terras.

Familie Huis Dolve is de ideale bestemming voor een ontspannen vakantie, een culturele en sightseeing vakantie, een romantische vakantie, een vakantie voor singles, een sportieve vakantie, een stedentrip, een wandelvakantie, een vakantie in de bergen of een groepsaccommodatie. De woning is voorzien van alle gemakken en faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, zoals een BBQ-grill, een terras, centrale verwarming, een volledig uitgeruste keuken met vriezer, vaatwasser, koelkast, magnetron, bakoven en koffiezetapparaat. Beddengoed, handdoeken en een wasmachine zijn eveneens aanwezig, evenals tuinmeubilair, WiFi en terras- en balkonmeubilair.

De sfeervolle inrichting met comfortabel meubilair, houten accenten, sfeervolle verlichting en zachte textiel zorgen voor een warme en huiselijke sfeer. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de omliggende natuur. De tuin en het omliggende landschap nodigen uit tot ontspanning en buitenactiviteiten. Maak een wandeling door de weelderige bossen, verken de glooiende heuvels en geniet van het kabbelende water van de nabijgelegen beekjes en meren.

In de omgeving van Mürlenbach vindt u tal van bezienswaardigheden, zoals historische gebouwen, pittoreske dorpjes en adembenemende natuurgebieden. Ontdek het beste van de Eifel tijdens uw verblijf in Familie Huis Dolve en keer terug naar huis met onvergetelijke herinneringen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

WiFi WiFi
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 4 km

4 km

Supermarkt 10 km

10 km

Restaurant 4 km

4 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 80 km Frankfurt-Hahn

80 km

Station 1 km Mürlenbach

1 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

In Mürlenbach in de Eifel: pittoresk dorp met natuur en historie. Er zijn zoveel wandel routes en burchten te bekijken. Vlakbij België en Luxemburg. Trier mag zeker niet overgeslagen worden.
Een dagje moessel is waanzinnig mooi en ook de vele wijnproeverijen zijn heerlijk. Lekker zwemmen in de marens( vulkaanuitbarsting) is zo lekker. Motorrijders wandelaars mountainbikers natuur liefhebbers, echt voor iedereen is er wat!! Meerdere mooie dierenparken in de buurt, rodelbanen, echt teveel om op te noemen.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Aanbetaling: 50 % bij het boeken

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Familie Huis Dolve
Familie L. Van den Dolder

Familie L. Van den Dolder

Wij Linda en Ruud hebben dit geweldige huis gekocht met 3 appartementen erin in Juni 2018 en zijn al snel gaan verhuren aan motorrijders, wandelaars,fietsers, natuurliefhebbers en om hier gewoon lekker te relaxen, want dat kan hier zeker!!! We zitten aan het eind van de weg op onze berg. We hebben al zoveel leuke ervaringen gehad en al zoveel lieve gasten die elk jaar weer terugkomen en willen nog meer mensen onze diamant laten ontdekken, op ons pand heeft Ruud zelf een diamant gemaakt omdat die staat voor ons samen, we zijn niet stuk te krijgen en glimmen als een diamant , Dolve staat voor Ruud en mijn achternaam en samen is dat Dolve. We hebben echt 2 hele mooie appartementen dus als jullie met meer dan 6 personen willen komen vraag naar de beschikbaarheid van het andere appartement. We hopen jullie te mogen ontvangen met een welkomstdrankje uiteraard!!!!


meer informatie

Objectnummer: 451018

Laatst bijgewerkt: 01.12.2023

Advertentie online sinds: 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/451018.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven