Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Mein Ausblick aufs Meer

Peschici

Max.  4   gasten
50m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
50m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling



Beschrijving

Ontdek ons appartement "Mijn uitzicht op zee" in Peschici, Puglia. Geniet van je vakantie met een 180 graden uitzicht over het Gargano Nationaal Park, de zee en het kasteel van Peschici. Het 50 vierkante meter grote appartement is geschikt voor maximaal 3+ gasten en beschikt over 1 slaapkamer, een grote keuken-woonkamer met een comfortabele slaapbank (full size matras), een bureau en 1 badkamer.

Het hoogtepunt van de flat is ons balkon, vanwaar je kunt genieten van een adembenemend uitzicht op de zee. Voor gezellige avonden staat er een open haard tot je beschikking tijdens de koude maanden, terwijl de airconditioning zorgt voor aangename temperaturen tijdens de warme zomeravonden. Omdat ik een passie heb voor koken, vind je hier een zeer goed uitgeruste keuken met een gasfornuis, magnetron, oven, voedselpers, citruspers, waterkoker en een wasmachine. Dankzij de sterke wifi-toegang blijf je altijd goed op de hoogte, zelfs op vakantie, en je kunt deze flat (zoals wij deden) heel goed gebruiken als een hybride uitvalsbasis voor werken en reizen.

De flat is beschikbaar voor lange termijn huurders (prijs op aanvraag) en biedt een allergievriendelijke omgeving omdat alles betegeld is. Let op: dit is een niet-rokers appartement en huisdieren zijn niet toegestaan.

De flat is ingericht volgens een hoge standaard en is zeer licht in vergelijking met de meeste flats in Peschici vanwege de hoeklocatie.

De omgeving van Peschici biedt vele mogelijkheden voor activiteiten en excursies. Ontdek de schilderachtige stranden en de indrukwekkende kliffen en grotten van de regio. Maar ook het natuurgebied Gargano is aangenaam koel in de zomer (800m) en de vele pittoreske vissersdorpjes nodigen uit tot verkennen en smullen. Bovendien zijn er 11 authentieke trabuccos (vissersinstallaties) - waarvan er 3 zijn omgebouwd tot uitstekende lokale restaurants.

Houd er rekening mee dat je in Peschici (in alle dorpen hier) veel trappen moet lopen (zelfs van de straat naar het appartement zijn er 30 treden!)

Slaapplaatsen

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Woonkeuken
Slaapbank (140x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Peschici is het kleinste van 3 pittoreske vissersdorpjes in het Gargano natuurreservaat - het schiereiland in het noorden van Puglia.
Door de ligging op het schiereiland (aan 3 kanten omringd door water en wind) is het hier altijd wat koeler dan in het binnenland. We werden verliefd op dit dorp omdat het nog niet zo toeristisch ontwikkeld is en er voornamelijk Italianen komen voor hun vakantie. Er zijn overal prachtige stranden (onze eigen 2 stranden zijn prachtig gelegen en kunnen vanaf het appartement in 3 minuten (als je bergafwaarts loopt) worden bereikt (bergopwaarts duurt het iets langer). Er zijn veel verschillende wandelroutes in de omgeving en het dorp heeft een groot aantal kleine restaurants en bars van mei - september.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 250
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 14-04-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

December 2023

Michel T. uit France

5,0
5 5 5 5 5
Toon Frans

Peschisi: ook heel goed in de winter.

uitstekend verblijf in dit appartement in Peschisi: de locatie is geweldig, met uitzicht op het strand bovenop de heuvel, met een buitengewoon uitzicht op het witte dorp en de zee. Peschisi was prachtig versierd met Kerstmis en absoluut niet druk. Aarzel niet om buiten het seizoen te komen! Het appartement is functioneel, mooi ingericht en onlangs gerenoveerd. Het is perfect voor een stel geliefden.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2023

Enrica C. uit United Kingdom

5,0
5 5 5 5 5

Just perfect!

Fabulous home in Peschici, magnificent views and spot on location, - we had a dream stay and would most definetely recommend it!! The home is so pretty, clean and elegante, with a real attention to details in every aspect - just perfect. The key selling point t is the view and it is 10 times better than in the picture! Both the bed and the sofa bed were super comfy, amazing shower, super well equipped kitchen and excellent Wi-Fi connection. But what really made the difference was lovely Dagmar, she was so friendly, helpful, flexible and understanding. It was our very first time in Peschici and she just manages to make it super easy for us, providing us with clear instructions and all we needed at the house. She also welcomed our children and made us feel completely at home! Thank you!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2023

Lara V. uit Groningen

5,0
5 5 5 5 5

Super fijn appartement!!

We hebben hier zo een leuke tijd gehad! het is dichtbij het centrum en het strand en wat een waanzinnig uitzicht! We hebben elke avond bij zonsondergang genoten van lokale delicatessen. Er zijn ook geweldige winkels en restaurants in de buurt. Met een auto (of scooter) kun je ook de dorpen in de buurt goed verkennen zien. Echt geweldig!! Adviseur!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2023

Isi K. uit Nürnberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

La Dolce Vita Op Zijn Best

Een prachtig ingericht appartement, het uitzicht op zee vanaf het balkon is fantastisch, het strand is op loopafstand en niet druk, kleine bars, cafés, restaurants en winkels op loopafstand, kleine "echte" Italiaanse supermarkt , toch een zeer rustige locatie, zou hier altijd graag mijn kleine pauze doorbrengen.
Wandelen in het natuurpark en de pittoreske oude stad, gebouwd in de rotsen eromheen.
Met de laptop op het balkon werken vanuit huis met uitzicht op zee en zonsondergang. Wat wil je nog meer.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. D. Janousek

Mevr. D. Janousek

Wij zijn een Duits-Nederlands gezin uit Amsterdam met 2 studerende dochters en hebben dit kleine maar fijne appartement gevonden om vaker vanuit dit pittoreske vissersdorpje hybride te kunnen werken. We verhuren het liefst alleen aan 2 personen - na overleg eventueel ook aan gezinnen met iets oudere kinderen (er is een zeer comfortabele slaapbank (140cm) met een full-size matras in de woonkamer).


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 451766

Laatst bijgewerkt: 07.04.2024

Advertentie online sinds: 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/451766.htm


«Mein Ausblick aufs Meer» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven