Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Sandrosen

Noordzee, Römö Denemarken

Max.  6   gasten
80m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
80m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Wij zijn nieuw op dit platform, maar huren al jaren via FeWo-direkt.de.
Hier vind je meer dan 140 beoordelingen van ons huis. Of via onze eigen homepage dk-roemoe.de.

Ontdek het charmante vakantiehuis Sandrosen, idyllisch gelegen in Mölby op het eiland Römö. Omgeven door een adembenemende natuurlijke omgeving, biedt dit gezellige vakantiehuis 80 vierkante meter ruimte voor maximaal 6 personen. Drie slaapkamers, een badkamer, een sauna en een apart toilet zorgen voor een comfortabel verblijf voor het hele gezin.

Binnen wacht je een warme en uitnodigende sfeer, die nog wordt benadrukt door de open haard in de woonkamer. Aangename temperaturen worden gegarandeerd door de airconditioning, die voor welkome verkoeling zorgt op warme dagen. In de moderne en goed uitgeruste keuken vind je alle voorzieningen die je nodig hebt voor een geslaagde vakantie, zoals een vaatwasser, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Er is een wasmachine en droger in het toilet.

Andere kenmerken van het vakantiehuis Sandrosen zijn twee televisies (een boven in de slaapkamer) die zorgen voor gezellige tv-avonden, en de mogelijkheid om het huis voor langere tijd te huren. Houd er rekening mee dat in het huis niet gerookt mag worden.

De omgeving van het vakantiehuis betovert met haar natuurlijke schoonheid, die indrukwekkend wordt weergegeven in de 41 foto's.

Breng uw volgende vakantie door in de schilderachtige omgeving van Römö en geniet van de voorzieningen van vakantiehuis Sandrosen. We kijken uit naar uw bezoek! Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op, ook telefonisch.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Stapelbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4 km

4 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 99 km Billund

99 km

Station 15 km Skærbæk

15 km

Snelweg-afrit 76 km 75 Bov

76 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Kindvriendelijk vakantiehuis met rieten dak op groot natuurperceel van particuliere eigenaar

In ons vakantiehuis Sandrosen op het eiland Römö - Vesterhede, op slechts een steenworp afstand van Sylt, vindt u de beste voorwaarden voor een ontspannen vakantie. Het eiland is verbonden met het vasteland door een (gratis) autobrug, op ongeveer 1 uur rijden van de Duits/Deense grens. Het is een zeer goed onderhouden rietgedekt stenen huis in het mooiste gebied van het Noordzee-eiland Römö. In de zomer biedt het brede zandstrand aan de westkust de beste zwemmogelijkheden, vooral voor kinderen, en wind- en kitesurfers hebben hier ook de beste omstandigheden. De rest van het jaar kun je 's avonds comfortabel voor de kachel of in de sauna doorbrengen en overdag genieten van de veelzijdige natuur van het eiland. Het vakantiehuis zelf is ook uitnodigend met zijn 2500 vierkante meter natuurgrond, heidelandschap begroeid met dennen, waar je soms een haas of een hert kunt tegenkomen.


Römö Natuur: Prachtige natuur - Het eiland Römö biedt je een prachtige natuur, die beroemd is buiten de grenzen van Denemarken. Het eiland is het op een na grootste van de Nederlandse, Duitse en Deense Waddeneilanden. Het noordelijke deel van het eiland is een vogelreservaat voor de vele waadvogels. Er verblijven ook zeehonden op Rømø en de afgelopen jaren zijn er verschillende potvissen op het eiland gestrand. Aan de oostkant kun je het verbazingwekkende natuurverschijnsel van eb en vloed in de Waddenzee ervaren, waar je ook een rijk dierenleven met veel verschillende vogelsoorten kunt zien. De Waddenzee is Europa's grootste voorraadkamer voor vogels. Je kunt hier het hele jaar door verschillende dieren zien.

Römö uitdagingen: Kindvriendelijk strand: Het strand is geweldig voor zelfs de allerkleinsten, met ondiep water waarin ze heerlijk kunnen spetteren. Het mooiste en breedste strand van Noord-Europa. Aan de westkant van Römö ligt een van de beste badstranden van Europa, waar je rechtstreeks naar het water kunt rijden. Zandkastelen: Alleen de verbeelding stelt grenzen als er figuren worden gebouwd van het prachtige witte zand op het strand. Vliegeren: Het strand is een eldorado voor vliegeraars. Ze komen met duizenden tegelijk. Gezondheid voor ziel en lichaam: Römö is een eiland waar gasten jaar na jaar terugkomen om hun goede gezondheid voor ziel en lichaam te vinden en te herontdekken in onze zuivere en jodiumrijke lucht. Paardrijden: Het strand op Römö is ook een populaire plek voor tochten te paard. U kunt uw eigen paard meenemen of een van de vele huurpaarden op Römö gebruiken voor een tocht over gemarkeerde ruiterpaden.

Hoe vind je barnsteen: Het strand van Römö is niet alleen een van de beste en aantrekkelijkste stranden van Europa voor zwemmers en zonaanbidders, maar ook een eldorado voor schatzoekers, want als je op het juiste moment op het strand van Rømø of op de Waddenzee bent - en ook nog geluk hebt - kun je hier barnsteen vinden - het goud van de zee. eerst neemt de man de barnsteen, dan neemt de barnsteen de man' Ontelbaar zijn de stenen die door bezoekers van Römö zijn opgeraapt, stukgebeten en weer weggegooid. Er is wit en geel barnsteen, zwart en rood, oranje en bruin barnsteen. Er is barnsteen waarin insecten en plantendelen zijn gevangen en barnsteen die helemaal transparant is. En er is heel veel van. Daarom is het moeilijk te begrijpen dat je jaren over het strand kunt lopen zonder ook maar één stuk te vinden - er is een getraind oog voor nodig. De zoektocht naar barnsteen kan een levenslange passie worden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Tennis
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • 50 % Stornogebühr bis 14 Tage vor Anreise, danach 100%


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 11-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. G. Thimsen

Dhr. G. Thimsen

Beste vakantiegasten, Mijn naam is Gert Thimsen en ik ben in dit gebied opgegroeid. We verhuren Sandrosen sinds 1993. Mijn kinderen (3 stuks) zijn hier allemaal opgegroeid en zijn nog steeds dol op het huis. Als je vragen hebt, bel ons dan.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 452250

Laatst bijgewerkt: 14.04.2024

Advertentie online sinds: 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/452250.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven