Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Appartement TUDY

Ile-Tudy

Max.  3   gasten
37m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 3  gasten
37m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ontdek het appartement TUDY, ideaal gelegen in Ile-Tudy, in Finistère. Dit charmante appartement van 37 m² is geschikt voor maximaal 3 personen. Je zult genieten van de schoonheid en rust van het schiereiland Ile-Tudy.

Het TUDY appartement is gevestigd in het voormalige Hôtel les Dunes, een mijlpaal in de begindagen van het toerisme op Ile-Tudy in de jaren 1950. Het werd in 1957 gebouwd door de grootmoeder van Christel, je gastvrouw. Je bereikt het appartement via de bloementuin, waarvan je ook kunt genieten tijdens je verblijf, en een trap die door meerdere accommodaties wordt gedeeld.

Het appartement heeft drie bedden, twee badkamers (een met bad en een met douche) en twee toiletten. De keuken is uitgerust met een elektrische kookplaat, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en broodrooster. De slaapkamer heeft groot, comfortabel beddengoed. Het ligt aan de strandkant en is erg rustig. In de hoofdkamer staat nog een bed dat geschikt is voor een derde persoon of gebruikt kan worden als bank. Een haardroger is beschikbaar in de badkamer. De TUDY flat is ontworpen voor niet-rokers.

Je hebt toegang tot gratis WiFi. Er is ook een parkeerplaats voor je auto in de doodlopende straat naast het gebouw.

Het grote zandstrand ligt op 3 minuten lopen. L'Ile-Tudy is ideaal om te wandelen (het ligt op een langeafstandswandelroute) en watersporten te beoefenen. In juli en augustus biedt de zeilschool van het strand watersporten aan zoals peddelen, kajakken, catamaran en windsurfen.

Als je kiest voor de TUDY vakantiewoning, geniet je van een gezinsvakantie, een combinatie van zee en natuur. Christel staat altijd klaar om je te adviseren over wandelingen, ideeën voor uitstapjes en restaurants. Wacht niet langer en boek nu je verblijf op Ile-Tudy in Finistère.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Eenpersoonsbed (120x190 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.15 mijlen

0.15 mijlen

Supermarkt 7.3 mijlen

7.3 mijlen

Restaurant 1 mijlen

1 mijlen

Bus 0.15 mijlen

0.15 mijlen

Luchthaven 17 mijlen PLUGUFFAN

17 mijlen

Station 22 mijlen QUIMPER

22 mijlen

Snelweg-afrit 316 mijlen LA GRAVELLE

316 mijlen


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ontdek Ile-Tudy, een charmant kustdorp in Finistère, ideaal voor een rustige vakantie. De ligging van het gebouw in het midden van het schiereiland betekent dat je op slechts 10 minuten lopen van de haven bent, zonder de overlast (lawaai, parkeerproblemen, enz.). Bovendien ben je te voet heel snel op het hoofdstrand. Dit is 5 km lang en brengt je tot in Sainte Marine, een van de naburige steden. Tegenover het gebouw kun je de weg oversteken naar de baai van Pouldon. Dit is een ideale plek voor vissers, maar ook om te genieten van de zonsondergang.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 350
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

Houd er rekening mee dat de flat niet geschikt is voor mensen met beperkte mobiliteit. De toegang tot de douche is ongeveer anderhalve trap hoog.

Aankomst- en vertrektijden staan vermeld in het contract. De definitieve tijden worden overeengekomen tussen de huurder en de eigenaar en bevestigd per e-mail.

De accommodatie bevat serviesgoed, meubels, beddengoed, elektrische apparaten, enz., allemaal schoon en in goede staat, zoals aangegeven in de inventaris. De inventarislijst wordt door beide partijen aan het begin en het einde van het verblijf opgesteld en door beide partijen ondertekend. Deze documenten zijn de enige referenties in geval van een geschil over het gehuurde pand.
Bij aankomst moet de huurder de staat van de woning en de inventaris controleren, evenals de goede werking van de huishoudelijke en sanitaire apparaten. De installaties zijn in goede staat en klachten hierover die meer dan 24 uur nadat de huurder de woning in bezit heeft genomen, worden niet aanvaard. Als dit niet het geval is, wordt de woning geacht in goede staat te verkeren en wordt de inventaris van de inrichting geacht juist te zijn.
De huurder moet eventuele onregelmatigheden, ontbrekende items of schade die niet per e-mail is aangegeven binnen 24 uur na aankomst melden.

De staat van netheid van de accommodatie bij aankomst van de huurder moet worden genoteerd in de inventaris. Het schoonmaken van de woning aan het einde van het verblijf is de verantwoordelijkheid van de huurder, tenzij deze heeft gekozen voor het schoonmaakpakket aan het einde van het verblijf. Als bij de inventarisatie van de inrichting aan het einde van het verblijf wordt vastgesteld dat de schoonmaak op een beknopte manier is uitgevoerd, zullen de schoonmaakkosten (20€/uur) aan de huurder worden gefactureerd (= aftrek van de waarborg).
Elke geur (van sigaretten of damp) wordt aangerekend aan €100 (= inhouding op de waarborg).

Bij aankomst in de huuraccommodatie betaalt de klant de verhuurder een bedrag van €350 als waarborg. Deze wordt betaald om eventuele schade aan het gehuurde goed te dekken. Deze waarborg kan in geen geval worden beschouwd als een voorschot op de huurprijs. Nadat de inventaris van de inrichting aan het einde van de huurperiode door beide partijen is opgemaakt, wordt de waarborg terugbetaald aan de huurder, behalve in het geval van inhoudingen.

Bij het vertrek van de huurder worden de inventaris en de staat van netheid gecontroleerd door de verhuurder of zijn vertegenwoordiger. De huurder is verantwoordelijk voor gebroken of beschadigde voorwerpen, voor eventuele beschadiging en voor schade die tijdens zijn verblijf aan de voorzieningen wordt toegebracht.

De verhuurder heeft het recht om van de huurder de totale waarde tegen vervangingswaarde te eisen van alle voorwerpen, meubels of uitrusting die gebroken, gebarsten, geschilferd, bevlekt, vermist of beschadigd zijn, en die meer dan normale slijtage vertonen tijdens de duur van de huurperiode, de kosten voor het reinigen van vuil achtergelaten dekbedden, vergoeding van schade van welke aard dan ook aan gordijnen, muren, plafonds, tapijten, vloeren, glas, ramen, sofa's, beddengoed, huishoudelijke apparaten, fornuizen, enz.

Als het nodig is om reparaties uit te voeren, de ruimten in hun oorspronkelijke staat te herstellen of een item te vervangen, zal het bedrag dat wordt ingehouden op de borg worden gestaafd door een factuur of een ander document.
Als de waarborg niet voldoende is, verbindt de huurder zich ertoe het verschil bij te passen op basis van door de verhuurder verstrekte bewijsstukken.
De teruggave van de sleutels aan de verhuurder aan het einde van de huurperiode betekent niet dat de verhuurder afziet van zijn recht op vergoeding voor huurherstellingen als hij kan bewijzen dat de schade werd veroorzaakt door de huurder.

De huurder zal het gehuurde op een rustige manier gebruiken en zal het goed gebruiken in overeenstemming met de bestemming van het pand. De huurder verbindt zich ertoe de lokalen persoonlijk te bewonen, in overeenstemming met het aantal personen bepaald in het contract, erin te wonen en ze te onderhouden. De huurder zal erop toezien dat de rust in de buurt bewaard blijft.

De huurder verbindt zich ertoe kennis te nemen van de instructies in het huisreglement (dat hem zal worden meegedeeld vóór zijn verblijf en dat kan worden geraadpleegd in de gemeubileerde woning) en deze na te leven (niet roken of vaping binnenshuis, geen derden toegelaten in de gehuurde woning zonder voorafgaande toestemming van de verhuurder, geen lawaai dat de buren kan storen, in het bijzonder dat wat wordt uitgestraald door radio, televisie of andere apparatuur, geen feestjes, enz.)

Dieren zijn om hygiënische en allergische redenen niet toegestaan.

De huurder is verantwoordelijk voor alle door hem veroorzaakte schade en beschadigingen, evenals voor elk verlies van uitrusting.
De huurder verbindt zich ertoe een verzekering af te sluiten ter dekking van de huurrisico's (brand, waterschade, enz.) en persoonlijke schade, evenals alle schade van welke aard dan ook waarvoor de huurder aansprakelijk kan worden gesteld. De huurder verklaart dat hij/zij beschikt over een particuliere aansprakelijkheidsverzekering die het vakantierisico dekt (vakantieverhuur)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 31-03-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. C. Conan

Mevr. C. Conan

Ik ben Christel, de dochter van voormalige hotel- en restauranteigenaren, en ik heet je van harte welkom op het mooie schiereiland Ile-Tudy. De kleine flat die ik te huur aanbied, bevindt zich in een familiegebouw dat ooit een van de hotels op het schiereiland was (gebouwd door mijn grootmoeder). Als liefhebber van recyclage en de circulaire economie heb ik de accommodatie ingericht met opgeknapte meubels en tweedehands voorwerpen om het een eigen identiteit te geven. Omdat ik erg gehecht ben aan mijn streek en zijn cultuur, neem ik graag de tijd om je te adviseren over bezoeken en wandelingen. Ik kan je ook vertellen over de restaurants die ik leuk vind in de regio. Ik spreek Engels, een beetje Duits (dat studeer ik momenteel) en ik heb ook een basiskennis Italiaans.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 453011

Laatst bijgewerkt: 31.03.2024

Advertentie online sinds: 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/453011.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven