Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Glückliche Aussicht

Flensburg Fjord

Max.  6   gasten
127m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
127m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 45 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het smaakvolle vakantiehuis "Glückliche Aussicht" biedt ruimte voor maximaal 6 personen en is prachtig gelegen aan de Flensburgse Buitenfjord met uitzicht op zee. Het 127 m² grote huis werd voltooid in 2023, liefdevol ingericht en heeft luxe voorzieningen.

Verdeeld over twee verdiepingen is er een grote slaapkamer met een 1,80 m breed tweepersoonsbed en een andere slaapkamer met een 1,40 m breed tweepersoonsbed en een zolderbed met twee eenpersoonsbedden, een open, lichte eetkeuken, een ruime woonkamer, een doucheruimte, een sauna en een wasmachine met droogrek. De nieuw aangelegde tuin heeft een volledig beschut zonneterras met tuinmeubilair. Voor het huis staat een ruim afsluitbaar tuinhuis met bergruimte voor fietsen. Het huis heeft een groot dakterras met gasbarbecue en een vrij uitzicht over het Flensburg Fjord naar Denemarken. Het huis heeft twee parkeerplaatsen, waarvan een direct op het terrein en een tweede parkeerplaats aan de overkant.

Op een steenworp afstand ligt een stuk natuurstrand en ook het kuuroordstrand in Holnis is met de fiets snel te bereiken. Voor watersporters en liefhebbers van paardrijden is hier een gevarieerd aanbod. Een moderne golfbaan en het aangrenzende natuurreservaat liggen op loopafstand. Diverse restaurants en winkelmogelijkheden in Glücksburg en omgeving zijn per fiets bereikbaar. Dus niets staat een ontspannen vakantie in de weg in een oase van welzijn nabij de Oostzee.

Er zijn twee oplaadpunten voor elektrische auto's op de grote openbare parkeerplaats schuin tegenover het huis. Er zijn twee aansluitingen met elk 22kW.

In Glücksburg wordt een toeristenbelasting per persoon (vanaf 18 jaar) per dag berekend bovenop de verblijfskosten tijdens de volgende periodes.

April en oktober: 1,00 Euro

Mei t/m september: 2,50 Euro

November tot maart: 0,00 Euro

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Babybedje (60x100 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (140x200 cm)
Stapelbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 20 km Flensburg

20 km

Station 15 km Flensburg

15 km

Snelweg-afrit 15 km Flensburg

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Pure ontspanning: het natuurstrand van Bockholm ligt aan je voeten. Op enige afstand van het Holnis/Drei kuurstrand kun je zelfs in het hoogseizoen genieten van rustige uurtjes. Maar het kuurstrand in Holnis is ook snel per fiets te bereiken. Hier zijn bredere, goed onderhouden stukken strand die uitnodigen om te zwemmen.

Het schiereiland Holnis is een echte allround vakantiebestemming. Naast prachtige zandstranden vind je er ook ongerepte natuur in een 400 hectare groot natuurreservaat dat wordt beschermd door NABU Sleeswijk-Holstein. Het lange hondenstrand maakt Holnis ook perfect voor hondenvakantiegangers. Dus als je spannende ontdekkingen wilt combineren met echte ontspanning, dan is het schiereiland Holnis precies goed voor jou!

Het gebied biedt goed beschermde broedplaatsen en habitats voor veel dier- en plantensoorten. Het landschap wordt gekenmerkt door kwelders waar bergeenden, scholeksters, kieviten, plevieren en sterns broeden. Er lopen ook tot 10 km aan wandelpaden door het hele gebied. Hier kun je ook de kliffen van Holnis Kliff en Holnis Spitze bereiken, vanwaar je een fantastisch uitzicht hebt over de fjord en de Oostzee.

Maar ook de stad Glücksburg is het ontdekken waard. Een bezoek aan de waterburcht zal jong en oud betoveren. De Fördeland Therme nodigt je uit om te ontspannen als het weer niet meespeelt. Maar de geweldige restaurants in de stad beloven ook wat lekkers voor het gehemelte.

De rumstad Flensburg ligt ook op maar een paar minuten afstand. Schattige straatjes met oude kinderkopjes, verborgen achtertuinen, kapiteinshuizen en een historische haven fascineren elke bezoeker. Maar zelfs als je gewoon gaat zitten op de havenpunt en geniet van een broodje vis in de zilte zeelucht, zul je leren van Flensburg te houden!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Voetbal
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 20 %
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 45 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Stornierungen und Reiserücktritt Es gelten folgende Rücktrittsbedingungen: Tritt der Mieter 6 Wochen vor Beginn des Mietvertrages zurück oder besteht ein Beherbergungsverbot entstehen keine Stornierungsgebühren. Tritt der Mieter innerhalb der 6 Wochen vor dem Mietbeginn oder reist er nach der Anreise vor Ablauf der Vertragsdauer ab, bleibt der Anspruch auf Bezahlung des vereinbarten Mietzinses bestehen. Wir werden uns in diesem Falle um eine anderweitige Vermietung bemühen und den insoweit anderweitig erzielten Mietzins in Abzug bringen. Wir empfehlen eine Reiserücktrittsversicherung für den Fall, dass Sie nicht anreisen können.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. D. Hansen

Dhr. D. Hansen

Goedemorgen! Wij zijn Karlotta, Nina en Dennis uit Hamburg. Met de aankoop van het vakantiehuis hebben we een absolute levensdroom vervuld. Dennis is opgegroeid in Flensburg en is al sinds zijn kindertijd een gepassioneerd zeeforelvisser. De strandgebieden rond Bockholm/Holnis behoren tot de beste visstekken in de regio. Dennis kletst graag uit de naaidoos als gasten een paar vissen willen meenemen voor het avondeten. Nina komt eigenlijk uit Göttingen, maar heeft zich in de loop van haar leven steeds verder naar het noorden gewerkt. Nina heeft ook een paar vissen uit het water kunnen toveren. Maar ze houdt ook van lange wandelingen langs de kliffen of in de bossen van Glücksburg. Natuurlijk nooit zonder onze Labrador "Lillebror". En Karlotta houdt ervan om te chillen op het dakterras en te genieten van het geluid van de zee. Maar je kunt haar ook op het water tegenkomen, als ze met haar stand-up paddle op weg is naar het strandcafé. In ieder geval zijn we allemaal helemaal gek van de kust en ontzettend blij als we dit enthousiasme met onze gasten kunnen delen.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 453090

Laatst bijgewerkt: 10.03.2024

Advertentie online sinds: 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/453090.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 45 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven