Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus Nebenan

Büsum

Max.  6   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling



Beschrijving

Ontdek het charmante vakantiehuis Next Door in Büsum aan de Noordzee, de perfecte vakantiebestemming voor maximaal 6 personen! Met 70 vierkante meter woonruimte, 2 slaapkamers en 1 badkamer biedt dit gezellige vakantiehuis alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie.

Het vakantiehuis heeft een prachtige tuin, die uitnodigt om te ontspannen en te spelen. De privéparkeerplaats zorgt voor stressvrij parkeren, terwijl het terras ideaal is om buiten te socializen. De keuken is uitgerust met moderne voorzieningen zoals een vaatwasser, waterkoker en koffiezetapparaat, zodat je je meteen thuis voelt. Entertainment wordt geboden door de tv in de woonkamer.

Gezinnen met kleine kinderen zijn in goede handen in het vakantiehuis ernaast: Een kinderbedje en een kinderstoel zijn beschikbaar. Dankzij de gratis Wi-Fi ben je altijd goed geïnformeerd en verbonden, zelfs op vakantie. Verhuur op lange termijn is ook mogelijk.

Het interieur van het vakantiehuis maakt indruk met zijn mooie design: op de foto's zie je de stijlvolle houten ramen, de lichte gevel en het goed onderhouden gazon. De badkamer biedt een moderne wastafel met spiegel en kastjes. De open keuken is uitgerust met hoogwaardige materialen en apparatuur. De woonkamer maakt indruk met zijn gezellige sfeer en grote ramen die veel daglicht binnenlaten. De slaapkamers zijn comfortabel ingericht en zorgen voor rustgevende nachten.

Breng je volgende vakantie door in Ferienhaus Nebenan in Büsum aan de Noordzee en geniet van de voordelen van dit prachtige huis. Wij verheugen ons op uw bezoek!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (200x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Babybedje (60x120 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.5 km

1.5 km

Supermarkt 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Büsum aan de Noordzee: schilderachtige kustplaats met stranden, watersport en verse vis.
Of het nu gaat om een ontspannen vakantie alleen, met je partner, het gezin of een watersportvakantie, bij ons ben je precies op de juiste plek!

Ons vakantiehuis ligt in een rustige rijtjeswijk aan de voormalige rand van Büsum en biedt je de ideale plek om te ontspannen met een grote woon-eetkamer, aangrenzend terras en tuin, evenals 2 slaapkamers. Ondanks de rustige ligging zijn de voetgangerszone "Alleestraße", het centrum van het dorp, de haven, de overgang naar het hoofdstrand (dijk en ligweide), de Noordzee met eb en vloed, evenals het treinstation, supermarkten en speeltuinen binnen maximaal 15 minuten te voet bereikbaar.

Ons huis ligt in een woonwijk. De algemene stille uren zijn van toepassing.
Er is een speeltuin in de directe omgeving.
Supermarkten (Lidl, Edeka, Penny, Netto), een bakker en het treinstation liggen binnen een straal van 1 km - ca. 10-15 minuten te voet

De belangrijkste winkelstraat "Alleestraße" in het centrum, de museumhaven, de overgang naar het hoofdstrand (grasdijk), het vrijetijds- en informatiecentrum "Watt 'n hus" en het vrijetijds-/wellness- en kuuroord Bad Meerzeit liggen binnen een straal van 1,3 km - ongeveer 15-20 minuten te voet.

De oversteek naar de Perlebucht familie lagune ligt op ca. 1,7 km afstand, zodat u de familie lagune in 20-25 minuten te voet kunt bereiken.

Vervoer
Büsum is een kleine stad waar je bijna alles te voet kunt bereiken.

Van 01.03-21.11 rijdt er een Bäderbahn in Büsum. Lijn 1 - Krabbenexpress - kan gratis worden gebruikt met de gastenkaart. De halte "Gode Tied" is niet ver van het huis.

Routebeschrijving:
Met de auto: Büsum is met de auto te bereiken via de BAB 23. Vanaf de snelwegafrit Heide West bereik je de accommodatie in ongeveer 15 minuten via de rijksweg 203. Vanuit Hamburg is de reistijd naar Büsum via de A23 ongeveer 1-1,5 uur, afhankelijk van het vertrekpunt en de verkeerssituatie.

Trein: Büsum is ook bereikbaar met de trein. Vanaf Heide rijdt de noordelijke trein elk uur naar Büsum. Het huis ligt op ongeveer 10-15 minuten van het station. De reistijd vanaf het centraal station van Hamburg is ca. 2 h 10


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Zwemmen
Surfen
Kitesurfen
Boottochten
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 200

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Wir hoffen nicht, dass Sie ihren Urlaub ungeplant absagen müssen. Im Falle eines Falles fallen gelten folgende Stornierungsbedingungen: Rücktritt von der Buchung - bis 30 Tage vor dem Tag der Anreise kostenfrei - bis 14 Tage vor der Anreise 50% - bis 5 Tage vor der Anreise 75% - bis 24 Stunden vor der Anreise 90%. des Mietpreises. Sollte keine mündliche oder schriftliche Stornierung erfolgt sein, stellen wir den gesamten Reisepreis in Rechnung. Stornierung infolge von Coronabedingten Reisebeschränkungen werden nach Absprache großzügig behandelt!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2024

Never M. uit Buchholz

4,2
4 4 4 4 5

Schöne Unterkunft

Toller Service, Heizung war an so das es gleich kuschelig warm war. Sehr sauber und gemütliches Haus.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Maart 2024

Dumke B. uit 21244 Buchholz/Nordheide,Talweg 12

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Zeer mooi vakantiehuis in een rustige omgeving met een prachtig uitzicht.

Ongecompliceerde en sympathieke verhuurders, brandschoon schoon huis, gezellige inrichting, heerlijke bedden, geweldige keukenapparatuur, er ontbrak niets. Kleine gezellige terras. Fietsenstalling, parkeerplaats, korte afstanden naar de stad en de zee. Ben al 4x voor een korte vakantie geweest, alles was perfect.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Mevr. B. Seidel-Vogt

Mevr. B. Seidel-Vogt

Wij zijn een lappendekenfamilie uit Hamburg die Büsum 30 jaar geleden via onze ouders/grootouders heeft leren kennen als een recreatief juweeltje. Of het nu gaat om wandelen op het wad, krabben eten, zonsondergangen kijken aan het water, luisteren naar het geluid van de zee en vogelgezang of watersporten, in de loop der jaren hebben we Büsum allemaal om onze eigen redenen leren waarderen en we komen nu allemaal regelmatig naar Büsum, niet alleen voor familiebezoek. We willen ook anderen de mogelijkheid bieden om te ontspannen in Büsum en hebben dit rijtjeshuis uit de jaren 80 liefdevol gerenoveerd en begin 2021 als familieproject klaargemaakt voor vakantiegasten.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 453351

Laatst bijgewerkt: 04.04.2024

Advertentie online sinds: 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/453351.htm


«Ferienhaus Nebenan» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven