Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Tenuta Le Fontanelle

Marche, provincie Pesaro-Urbino, Sant'Ippolito, 25 minuten van de kust.

Max.  18   gasten
200m²  Woonoppervlakte
8 Slaapkamers
8  Badkamer
Max. 18  gasten
200m²
8 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 27.04 tot 21.06.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 27.04 tot 21.06.2024

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Tenuta Le Fontanelle is een elegante villa op het betoverende platteland van de regio Marche die plaats biedt aan maximaal 18 gasten. Deze accommodatie vertegenwoordigt de perfecte mix van oud en nieuw en combineert de charme van de traditionele architectuur van Marche met het comfort van een luxe villa. Het pand bestaat uit het hoofdgebouw en twee aparte bijgebouwen.
Het hoofdgebouw van Tenuta Le Fontanelle strekt zich uit over twee verdiepingen.
Op de begane grond bevindt zich een volledig uitgeruste keuken met een 6-pits gasfornuis, servies en keukengerei, die leidt naar een ruime eetkamer met een grote tafel en een prachtige houtkachel. Vanaf hier heb je toegang tot een badkamer met douche, waar een wasmachine staat voor de gasten.
Ook op de begane grond geeft een onafhankelijke externe ingang toegang tot de tweepersoonsslaapkamer, die een eigen badkamer heeft en geschikt is voor gasten met beperkte mobiliteit.
Een andere externe poort opent naar een andere ruimte op de begane grond, waar zich een gezellige ontspanningsruimte bevindt met sofa's en de trap naar de begane grond van Tenuta Le Fontanelle.
De interne trap leidt naar het slaapgedeelte van de villa. De grote slaapkamer met tweepersoonsbed is erg licht dankzij de twee ramen die uitkijken op de tuin van de villa. Een extra eenpersoonsbed kan op verzoek worden toegevoegd in deze kamer. Deze kamer heeft een eigen badkamer met douche.
Als je de gang doorloopt, vind je een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche. Vervolgens is er een kamer met twee eenpersoonsbedden die op verzoek kunnen worden veranderd in een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche.
Ook op de eerste verdieping, aan het einde van de gang, vind je nog een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eenpersoonskamer die een badkamer met douche delen.
Tenuta Le Fontanelle heeft twee aparte bijgebouwen.
Het eerste bijgebouw ligt naast het hoofdgebouw en biedt een volledig uitgeruste keuken met open haard, een slaapkamer met tweepersoonsbed en een badkamer met douche. In dit bijgebouw staat ook een slaapbank voor twee personen.
Het tweede bijgebouw, gelegen aan het zwembad, heeft een kitchenette, een kamer met twee eenpersoonsbedden die kunnen worden veranderd in een tweepersoonsbed en een badkamer met douche.
Tenuta Le Fontanelle is uitgerust met airconditioning en horren.

Tenuta Le Fontanelle is het kruispunt tussen de rust van het platteland en het comfort van een luxe villa. De ruime buitenruimtes bieden een ideaal toevluchtsoord voor wie op zoek is naar een ontspannen verblijf. Je kunt genieten van een comfortabele omgeving omringd door de architectonische schoonheid van het gebouw en de weelderige natuur die het omringt.
De eetkamer op de begane grond opent via een grote openslaande deur naar de veranda, die is uitgerust met een grote eettafel waar alle gasten op de avonden van hun verblijf kunnen genieten van een heerlijk diner in de buitenlucht.
Tijdens je verblijf kun je vrolijke barbecues organiseren met de buitenoven en grill die tot je beschikking staan.
Tenuta Le Fontanelle wordt omringd door een tuin van ongeveer 15.000 vierkante meter, met een mooi zwembad, een kinderspeelplaats en veel ruimte voor alle gasten om te ontspannen.
De tuin herbergt een verscheidenheid aan mediterrane planten en struiken en biedt veel natuurlijke schaduwrijke plekjes.
Het zwembad is de parel van Tenuta Le Fontanelle. Het ligt iets verhoogd en is uitgerust met een whirlpool, de ideale plek om af te koelen op zonnige zomerdagen. Bovendien is het zwembad omheind om maximale veiligheid te garanderen, vooral voor de jongere gasten.
Het solarium van de villa is uitgerust met avondverlichting, ligbedden, parasols en twee service badkamers.
Er is ook een kinderspeelplaats met schommel en glijbaan op het terrein. Tafeltennis en tafelvoetbal zijn ook beschikbaar zodat iedereen zich kan vermaken.
Er is een grote parkeerplaats beschikbaar op het terrein.
Licentie- of registratienummer: 041058-CHT-00002

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 6
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 7
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 8
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 25 km

25 km

Supermarkt 2 km

2 km

Luchthaven 65 km Ancona - Falconara

65 km

Station 25 km Fano

25 km

Snelweg-afrit 25 km Fano

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Tenuta Le Fontanelle neemt je mee op ontdekkingsreis naar de wonderen van Le Marche. Gelegen in het hart van deze prachtige regio, is deze villa de ideale uitvalsbasis om een verscheidenheid aan fascinerende bestemmingen te verkennen.
Voor geschiedenisliefhebbers ligt Corinaldo, een charmant middeleeuws dorpje, binnen handbereik. Je kunt er wandelen over de oude muren en door de geplaveide straatjes van dit historische juweeltje. Maar dat is niet alles: Urbino, de geboorteplaats van de beroemde renaissancekunstenaar Rafaël, wacht op je met zijn kunst- en cultuurschatten.
Als je liever naar zee gaat, zijn de stranden van Senigallia niet ver weg. Je kunt een duik nemen in het kristalheldere water van de Adriatische Zee of een ontspannen wandeling maken langs de beroemde boulevard.
Als je een echt ondergronds avontuur wilt beleven, mag je de spectaculaire grotten van Frasassi niet missen, een ondergronds grottenstelsel dat je versteld zal doen staan. Verken de ongelooflijke druipsteen- en stalagmietformaties en bewonder de verborgen schoonheid van de Marken.
Breng tijdens je verblijf op Tenuta Le Fontanelle zeker een bezoek aan Fossombrone. Enkele van de bezienswaardigheden die je kunt bezoeken zijn de kathedraal van Fossombrone, een indrukwekkende kathedraal met een romaanse gevel, en het Palazzo Malatesta, een meesterwerk van renaissancearchitectuur. Geniet van een wandeling langs de Metauro rivier en ontdek de vele cafés en typische restaurants in de omgeving.
Fano is een charmant kuststadje met een ontspannen en charmante sfeer. Tijdens je verblijf kun je een bezoek brengen aan de beroemde Boog van Augustus, een oud Romeins monument, en het Fano Civic Museum, dat belangrijke historische artefacten herbergt. De stranden van Fano zijn ideaal voor een dagje ontspanning aan zee, terwijl de oude stad je zal betoveren met zijn geplaveide straatjes en heerlijke visrestaurants.
Pesaro is een van de parels van de regio Marche en ligt op korte afstand van Tenuta Le Fontanelle. Tijdens je bezoek mag je Casa Rossini, de woning van de beroemde componist Gioachino Rossini, niet missen. Het Oliveriano Museum, met een uitgebreide collectie manuscripten en oude boeken, is een plek van groot cultureel belang. Pesaro staat ook bekend om zijn gouden stranden, ideaal voor een ontspannen middag aan zee.
En vergeet tijdens je reis door deze regio natuurlijk niet de heerlijke keuken van de Marken te proeven. Van verse zeevruchten tot zelfgemaakte pasta en vleesspecialiteiten, je zult verrukt zijn van een verscheidenheid aan authentieke smaken.
Bereid je dus voor op een onvergetelijk avontuur tijdens een verblijf op Tenuta Le Fontanelle, waar geschiedenis, natuur, cultuur en de gastronomie van de Marken worden gecombineerd tot een buitengewone ervaring.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Wandelen
Boottochten
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:30
Borg: € 500
Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Inbegrepen in de huurprijs:
volledig schoongemaakte woning voorzien van badkamer- en bedlinnen; eindschoonmaak; wekelijkse linnenwissel; water en gas om te koken; Wi-Fi; tuin- en zwembadschoonmaak; polis "Easy Rent" (aanvullende verzekering voor onopzettelijke schade aan de woning tot een maximum van € 3.000,00 en met de aangegeven beperkingen).

Niet inbegrepen in de huurprijs (te betalen bij aankomst):
kleine en middelgrote huisdieren toegestaan op aanvraag (maximaal 1 per week) € 50,00 per week; elektriciteit naar verbruik € 0,32 per kW; verwarming naar verbruik; extra bed (meer dan 15 personen) € 70,00 per week; haardhout (kg.100) € 20,00; extra schoonmaak; extra linnenwissel.

Borg (te betalen bij aankomst): € 500,00

Aankomst: van 16:00 tot 19:00
Vertrek: van 08:00 tot 09:30

Zwembad geopend van 1 mei tot 30 september

Houd er rekening mee dat:
- Boekingen voor jeugdgroepen zijn onder voorbehoud van goedkeuring.

CIR: 041058-CHT-00002

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Special booking conditions 2021: For reservations confirmed starting from 01/12/2020, the following cancellation policy will apply: - cancellation up to sixty (60) days before the arrival date: 100% refund of the rental price; - cancellation from sixty (60) days before the arrival date to the arrival date: cancellation fee equal to 100% of the rental price (no refund); - cancellation during the stay: cancellation fee equal to 100% of the rental price (no refund). Cancellation due to force majeure COVID-19: in case of cancellation of the reservation due to proven travel impossibility due to government regulations restricting the freedom of movement on the national or international territory imposed to deal with the COVID-19 epidemiological emergency, Anita Villas will refund the amount paid for the reservation, without prejudice to the guest's duty to notify Anita Villas starting from 7 days before arrival, and in any case within the day before the booked stay, of the cancellation of the reservation with specific indication of the reasons mentioned above. Please note that any possible refund will be made by bank transfer in favour of the booking holder within the end of the year of the cancelled reservation. In the event that the payment of the reservation is made by credit card, in the event of a refund, an amount equal to 3% of the amount paid will be withheld for payment management costs.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Anita Villas di Boria Emanuele
Dhr. E. Boria

Dhr. E. Boria

Anita Villas is een Italiaans agentschap dat zich bezighoudt met het verhuren van villa's met zwembad, vakantiehuizen met zwembad en appartementen in boerderijen met zwembad in de regio's Marche, Umbrië, Toscane, Lazio en Abruzzo. We zijn gevestigd in Mondavio, in de regio Marche, en dankzij onze kennis van het gebied willen we onze klanten de beste villa's aanbieden voor een onvergetelijke vakantie in Midden-Italië.


Andere accommodaties van Dhr. E. Boria

Alle accommodaties weergeven van Dhr. E. Boria

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 454428

Laatst bijgewerkt: 01.03.2024

Advertentie online sinds: 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/454428.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 27.04 tot 21.06.2024

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven