Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Tinyhause Marteddu

Dorgali

Max.  2   gasten
10m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
10m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling



Beschrijving

Ontdek het charmante Tiny House Marteddu, gelegen op het platteland aan de Golfo di Orosei, op 3,5 KM van het natuurlijke strand van Osalla, in het oosten van het prachtige eiland Sardinië. Het ligt tussen de kustplaats Orosei en het bergdorp Dorgali en is bijzonder geschikt voor natuurminnende actieve reizigers. Dit gezellige, functioneel ingerichte Tiny House biedt 10 vierkante meter woonruimte voor maximaal 2 gasten en heeft 1 woon/slaapgedeelte. De badkamer bevindt zich in een ander gebouw op ongeveer 50 meter van het Tiny House.

Het Tiny House Marteddu is omgeven door het unieke landschap van Sardinië met maquis, olijfbomen en schaapskuddes. De ramen bieden een prachtig uitzicht op de natuur. Geniet van de schilderachtige zonsopgang en de indrukwekkende nachten met volle maan, die de hemel in een fascinerend kleurenspel hullen, direct vanuit je loftbed of onder de open hemel.

Het interieur is bekleed met hout en straalt een warme en gezellige sfeer uit. De inrichting is eenvoudig en functioneel. Een kitchenette met een tweepitsgasfornuis en een koelkast. De externe badkamer is uitgerust met een moderne douche, een wastafel en een toilet.

Lange termijn verhuur is mogelijk in dit charmante Tiny House op aanvraag. Roken is niet toegestaan in het Tiny House. De accommodatie is omgeven door een prachtig landschap, dat uitnodigt om te ontspannen en te verkennen.

De eigenaren wonen ook op het terrein van 2 hectare met hun dieren. (Honden, katten, kippen, eenden en bijen.) Omdat de elektriciteit op het terrein alleen wordt opgewekt door het eigen zonnesysteem, is het niet mogelijk om e-bikes of elektrische auto's op het terrein op te laden.

Ervaar het idyllische plattelandsleven in dit unieke Tiny House Marteddu en breng onvergetelijke dagen door aan de oostkust van Sardinië. Boek vandaag nog je verblijf en laat je betoveren door de schoonheid van de natuur en de charme van dit Tiny House.

Slaapplaats

Slaapkamers
Zolderbed (140x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
Terras Terras
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4 km

4 km

Supermarkt 9 km

9 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 10 km

10 km

Bus 10 km

10 km

Luchthaven 96 km Olbia / Costa Smeralda

96 km

Station 35 km Nuoro Stazione ARST

35 km

Snelweg-afrit 25 km Dorgali

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het Tiny House Marteddu ligt op het platteland tussen de dorpen Orosei en Dorgali, op ongeveer 3,5 km van het natuurlijke strand van Osalla, dat in 10 minuten te bereiken is via een gedeeltelijk geasfalteerde weg. Winkelmogelijkheden zijn beschikbaar in de dorpen Dorgali, Orosei en Galtelli, op ongeveer 10 km afstand.
In de omgeving zijn excursiebestemmingen zoals Tiscali, de Gola Goruppo kloof, de Grotta d'Ispinigoli, de Su Gologone bron, Lago Cedrino, het nuraghe dorp Osiri en verschillende nuraghi.
Je kunt gezellig eten in de restaurants bij S'ena e Muro en Ispinigoli, in de omliggende dorpjes of in een van de agriturismo's, waar alleen Sardijnse specialiteiten worden geserveerd.
In de herfst houden veel steden in de omgeving "open boerderijdagen" (cortes apertas), waar je kunt smullen van lokale lekkernijen, handwerk kunt bewonderen en ook lokale dansen en koren kunt meemaken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Duiken
Wandelen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

Geen verbinding met het openbaar vervoer. Een voertuig is absoluut noodzakelijk.
De oprit is ongeschikt voor grote campers.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 21-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2024

Gesa P. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Rustig paradijs.

Ons verblijf in het Tiny House van Torsten en Birgit was echt fantastisch! De locatie van het huis midden in de natuur, omringd door schapen en veel groen, is gewoon prachtig. Torsten en Birgit zijn uiterst hartelijk en voorkomend en hebben ons waardevolle tips gegeven voor uitstapjes. Het is een genot om tijd door te brengen met de zeer lieve honden, katten, kippen en eenden. Het Tiny House zelf is gezellig en goed uitgerust. Je hebt een prachtig uitzicht op olijfbomen en de zee. We hebben elk moment van ons verblijf genoten.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2023

Franziska M. uit Mechtersen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie in het paradijs.

Mijn dochter en ik brachten onze vakantie door in de betoverende houten woonwagen bij Birgit en Torsten. De accommodatie is uitgerust met alles wat je nodig hebt om te leven tijdens de vakantie. Het toilet en de douche zijn slechts een paar stappen verwijderd en gloednieuw, functioneel en schoon. De wagen staat op een prachtig wild terrein met uitzicht op de Golfo di Orosei. 's Nachts kun je een adembenemende sterrenhemel bewonderen, vergezeld van enkele klokken van de naburige schapen en het nachtelijk vogelgezang. De omgeving is ideaal om de oostkust van Sardinië te verkennen. Het dichtstbijzijnde strand is via een korte, deels onverharde weg in een paar minuten te bereiken, behalve een paar onopvallende bars is het strand leeg en origineel zonder animatie of iets dergelijks. De zee is een droom. In oktober was het water nog steeds zeer aangenaam van temperatuur. De omgeving is ook geweldig voor wandelingen of uitgebreide wandelingen, hier hebben de gastheren geweldige tips en kom je op plekken die zeker niet in geen enkele reisgids te vinden zijn. De plaatsen Orosei en Dorgali zijn snel te bereiken en bieden met een verscheidenheid aan restaurants, ijssalons en supermarkten alles wat je nodig hebt voor de vakantie. We hebben erg genoten van ons verblijf.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. T. Breuer

Dhr. T. Breuer

Mijn naam is Torsten en ik woon op Sardinië met mijn vrouw Birgit. We hebben het eiland op vakantie leren kennen en ervan gehouden en hebben het geluk gehad om hier een paar jaar te wonen en onze droom te verwezenlijken. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Tot snel op Sardinië. We kijken uit naar je komst.


Andere accommodaties van Dhr. T. Breuer


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 454811

Laatst bijgewerkt: 14.04.2024

Advertentie online sinds: 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/454811.htm


«Tinyhause Marteddu» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven