Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Cottage Casa Maria

Oostkust van Sardinië Barbagia

Max.  2   gasten
50m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
50m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

49 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

49 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online



Beschrijving

Casa Maria is een vrijstaand huis met twee slaapkamers in een afgelegen locatie op het platteland. Afstand tot de zee / strand (afstand) is ongeveer 1000 m. De locatie is zeer rustig. Zeezicht heeft men van het huis, de terrassen - vooral het dakterras en het land en de tuin. Het huis beschikt over een enorm gebied met typische vegetatie en natuurlijk de bloem ter wereld is in de tuin. Het milieu is een verbluffend mooie, bijna onbewoond platteland.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Tuin Tuin
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Supermarkt 8 km

8 km

Restaurant 5 km

5 km

Stadscentrum 9 km

9 km

Bus 8 km

8 km

Luchthaven 105 km Olbia

105 km

Station 40 km Nuoro

40 km

Snelweg-afrit 18 km Lula Dorgali

18 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis ligt aan de rand van een boerderij land met open uitzicht op de natuurlijke eigen vallei van de rivier en de bergen (Tuttavista, Concajana (ehm. Volcano), Monte Ospili, Monte Irveri en op de achtergrond Monte Tului 1250m, Sopramote di Barbagia en Monte Albo) en prachtige zonsopgangen over de oceaan. De vallei van de rivier is een groenblijvende mengsel van oleander brem, wilde pistache, wilde olijven, wilde peer etc. (Macchia) De woning is gelegen op een 38 hectare grote veeboerderijen bezet gebied (50 vrije uitloop geiten, vele bijenkorven en kleinvee), de Golf van Orosei (ongeveer 1,5 km van de zee), omringd Sardinië Macchia, aan de rand van een olijfgaard, op een rustige locatie. De dichtstbijzijnde winkels liggen op ongeveer 8 km afstand Dorgali, dat biedt ook tal van traditionele feesten met een aantal gratis monsters van de regionale productie (pecorino, rood, traditioneel Gbietetebäck) het hele jaar. Wandelen (bijv Goroppu, Tiscali .....) Het huis ligt op ongeveer 2 km van het zandstrand "Osala" Bay Cartoe (ook zand strand) is ook op ongeveer 2 km.
In het seizoen (eind juni tot eind september) zijn er in het Beach Bar en waterfietsen. Anders zijn er in de directe omgeving, behalve ons huis niet meer infrastructuur.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Beddengoed en handdoeken als nodig is voor 15 euro per persoon

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Wij bieden onze gasten van onze biologische productie: geitenmelk en geitenkaas, olijfolie, honing, wijn, groenten, eieren. Het is mogelijk om deel te nemen aan agrarische activiteiten, zoals vintage, olijven plukken, enz. Een verblijf zonder auto is mogelijk: Bus transfer van de snelweg, en Dorgali. Grote kinderen en vrienden kunnen toeslag kamperen op ons terrein, met september Sanitair, caravans en campers zijn ook welkom.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-03-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.5 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2017

Vil uit 12159

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geniaal voor natuurliefhebbers

Weg van het massatoerisme, geen oase van rust. Pragmatisch, creatief ingericht, zeer schoon huis. Het terras is een droom. Geniet van het uitzicht op zee in de hangmat in de schaduw onder de olijfboom. Zeer aardige, authentieke gastheren die graag hun eigen kaas, olijfolie en wijn meebrengen, zelfs op zondagavond. Zeer mooie stranden en wandel- en klimmogelijkheden in de buurt. Een auto is echter voordelig. We komen graag terug! Bedankt

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Februari 2013

Austausch-Student uit Kiel

4,7
4 5 5 5 5
Toon Duits

Avontuurlijke vakantie op de boerderij

Wie de rust en de afzondering van een kleine Sardijnse boerderij zoekt, zal die hier snel vinden! Gelegen tussen pijnbomen en macchia in een kleine vallei, vindt u een eiland van ontspanning. Het huis is praktisch en functioneel ingericht, maar je moet geen luxe verwachten. Het dakterras was een echte traktatie, want 's ochtends ontbijten op het dakterras en de mogelijkheid om de zonsopgang boven de Middellandse Zee te bekijken zijn echt geweldig. S Avonds gebruikten we het ook om naar de sterren te kijken, omdat er nauwelijks storende lichtbronnen zijn. De dieren, waarvan sommige vrij rondlopen, en de nabijheid van het strand en de bergen tegelijkertijd zorgen voor een geweldige sfeer. Mijn vriendin en ik waren meteen verliefd op deze plek. De gastvrouw is bijzonder aardig en meegaand en had altijd een luisterend oor voor onze problemen. U moet echter wel over een auto beschikken om de verschillende bezienswaardigheden in de omgeving te kunnen bereiken
Over vrije tijd gesproken: Naar mijn mening is deze plaats zeer geschikt voor actieve vakantiegangers die veel sport of beweging nodig hebben, maar ook net zo goed voor ontspanning op de kleine afgelegen zandstranden van de kleine baaien in de buurt. Culturele dingen zoals in grote steden kun je alleen ervaren door verder te reizen, hier hebben het landschap en de natuur duidelijk de overhand!
Voor ons was deze plek ideaal, omdat wij onze vakantie graag afgezonderd en ver van de grote toeristenoorden doorbrengen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Tolle, ruhige Lage in der sardischen Bergwelt, zwischen Supramonte und Gennargentu gelegen. Zu Fuß ist der Strand in 15 min. zu erreichen und Ruhe ist garantiert!

Recreatiemogelijkheden: Hier sollte man eher aufzählen, was nicht geht, denn alles andere kann man machen: Man kann spektakuläre Wanderungen durchführen im interessantesten Wandergebiet Sardiniens, oder man kann an den Traumbuchten in der Nähe von Cala Gonone den Tag verbringen. Klettern, Schnorcheln, Tauchen, Kiten, Radfahren, Museen, Ausblicke genießen ist alles in direkter Nähe machbar! In Dorgali kann alle möglichen Arten von Exkursionen: Boote, Jeeptouren, Kletter- und Wandertouren etc.

Winkels: Dorgali ist die nächstgelegene Stadt zum Einkaufen, mit dem Auto ca. 15-20 min. entfernt. Dort findet man alles in den drei Supermärkten und vielen kleinen Läden, was man benötigt


Contactpersoon

Dhr. K. Stenke

Dhr. K. Stenke

Andere accommodaties van Dhr. K. Stenke


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 54308

Laatst bijgewerkt: 11.02.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/54308.htm


«Cottage Casa Maria» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven