Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

s'Hort de Can Rita

Es Llombards

Max.  10   gasten
300m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 10  gasten
300m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Beleef een geweldige wintervakantie op de prachtige Finca s'Hort de Can Rita in Es Llombards op Mallorca. De finca ligt op een rustige locatie net buiten Es Llombards in de buurt van de Grimalt kaasfabriek. De charmante casita en het aparte appartement bieden ruimte voor maximaal 4 gasten. Ze hebben ongeveer 150 vierkante meter woonruimte verdeeld over twee woon-/slaapgedeeltes. Elke ruimte heeft zijn eigen badkamer. Een haardroger is beschikbaar. De casita is uitgerust met een groot bad en staat garant voor een perfecte chill-out vakantie.

Het zwembad is bijzonder aantrekkelijk. Het zwembad zelf meet 17 x 12 meter met een diepte van 1,20 - 1,60 meter. Er is een apart kinderbad dat 50 cm diep is. Mallorca heeft ook buiten het seizoen veel zonnige dagen. Je kunt lekker luieren op het terras bij het zwembad in het chill-out gedeelte en genieten van een sprong in het koele water na een opwarmfase. De open buitenkeuken met BBQ-grill en grote eettafel is echt uniek. De voorbereidingen voor het barbecuefeest kunnen worden getroffen in de ruime keuken, die via het grote schuifraam direct toegang biedt tot het eetgedeelte. De moderne keuken is uitgerust met een vaatwasser, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat, zodat je je meteen thuis voelt.

De kamers hebben een krachtig airconditioningsysteem h/c, dat zorgt voor aangename temperaturen in de winter. Beddengoed, handdoeken en badlakens voor bij het zwembad zijn aanwezig, evenals een kinderbedje en kinderstoel als je een baby of peuter bij je hebt. Elke woonruimte heeft een eigen tv met satellietverbinding en is ook uitgerust met een slaapbank. Voor een langer verblijf zorgt de wasmachine ervoor dat je met kleine bagage kunt reizen.

Wil je rustig overwinteren of uitproberen hoe het is om vanuit huis te werken? Het WLAN biedt hoge upload- en downloadsnelheden. Vraag naar de speciale voorwaarden voor langetermijnverhuur. Omdat het zuidoosten niet erg goed verbonden is met het openbare busnetwerk, is het aan te raden om direct vanaf de luchthaven een auto te huren. Er is voldoende ruimte voor je auto op het terrein van de finca.

Neem de tijd om de foto's te bekijken. De liefdevolle inrichting en de vele voorzieningen die deze twee casita's bieden, creëren een gezellige sfeer door de combinatie van hout, natuursteen, modern interieur en licht, waarin je je meteen thuis zult voelen.

Breng heerlijke momenten van levensbalans door in s'Hort de Can Rita in Es Llombards op Mallorca en beleef een onvergetelijke tijd in deze droomaccommodatie!
Licentie- of registratienummer: VT/1705

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (150x200 cm)
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 5
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 6 km

6 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 50 km Palma de Mallorca

50 km

Station 55 km In Palma

55 km

Snelweg-afrit 35 km Llucmayor

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Es Llombards behoort tot de gemeente Santanyi en heeft ongeveer 600 inwoners. Dit idyllische dorpje in het zuidoosten van Mallorca biedt prachtige stranden en een ontspannen sfeer, vooral in het laagseizoen. De oude authentieke stad Santanyi, waar elke woensdag en zaterdag een wekelijkse markt plaatsvindt rond de kerk, ligt op slechts een paar minuten rijden. Ook de stranden en baaien zijn met de auto snel te bereiken. Laat je betoveren door Cala Llombards, Cala Mondragó en Cala s'Amarador. Colonia Sant Jordi ligt op 15 minuten rijden en het beroemde natuurlijke strand van Es Trenc bereik je in slechts 20 minuten. Wil je zowel cultuur als zee? Palma ligt op slechts 45 minuten afstand. In het rustige seizoen vinden overal feesten plaats. Wandelen is aan de orde van de dag? Het Tramuntana-gebergte roept je. Ik geef je graag de ultieme wandeltip langs de kust van Faro de Salines tot Colonia Sant Jordi.

Om je verblijf op Finca s'Hort de Can Rita in Es Llombards/Santanyi zo aangenaam mogelijk te maken, raad ik je aan een auto te huren, want het openbaar vervoer is een beetje onhandig. Je auto wacht op je op de luchthaven. Details over de huurauto, vlucht, reisverzekering en andere tips ontvang je van mij bij je aanvraag of boekingsbevestiging.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Kitesurfen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • § 4 der AGB | Stornierungen * Erstattungen | Sie können jederzeit vor Reisebeginn von dem Mietvertrag zurücktreten. Der Rücktrittswunsch muss schriftlich bei uns eingehen. Maßgeblich ist der Zugang der Rücktrittserklärung bei Fincas für Golf & Meer. Unser Anspruch auf Rücktrittsgebühren für Wohnungen, Häuser und Fincas beträgt: 30 % des Reisepreises: bis 60 Tage vor Reisebeginn 60 % des Reisepreises: ab 59 bis 30 Tage vor Reisebeginn 100 % des Reisepreises: ab 29 Tage vor Reisebeginn oder bei no show


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Fincas für Golf & Meer Mallorca
Mevr. A. Van der Heijden

Mevr. A. Van der Heijden

Ik ben geboren in Nederland. Voordat ik in 2003 naar Mallorca kwam, was ik 30 jaar zelfstandig dienstverlener in Duitsland. Ik spreek jouw taal en die van je gastland. Het is mij een genoegen om je te adviseren over al je vragen over je vakantie op Mallorca. Aarzel dus niet om me een e-mail te sturen of me te bellen. Je kunt me bereiken per telefoon en WhatsApp op 0034 647 527 553. Mijn portfolio bevat verschillende finca's. Ik kijk ernaar uit van je te horen.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 455226

Laatst bijgewerkt: 14.03.2024

Advertentie online sinds: 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/455226.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven