Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Funky Four

Dahme/Mark

Max.  6   gasten
90m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
90m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ons "Funky Four" vakantieappartement voor maximaal 6 personen is een gloednieuw appartement dat pas in 2022 werd opgeleverd. Het ligt dicht bij het strand, is stijlvol en gezellig ingericht, drempelvrij en zeer comfortabel.
Het appartement is vooral indrukwekkend vanwege de geweldige locatie bijna direct achter de dijk, op slechts 170 meter van de zee. Je loopt in 3 minuten naar de boulevard en de zee.
Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping van een huis met 8 woningen en is bereikbaar via de trap of de lift.
Er is voldoende ruimte voor schoenen en jassen in de ruime entree.
Het hart van de flat is een grote, gezellige woonkamer met 2 ruime, comfortabele banken en Smart TV. De eethoek is ingericht met een grote, rustieke houten tafel en bijzonder gezellige stoelen.
Het zonnige balkon is meer dan 8 meter lang en ligt op het zuiden. Het heeft een overdekt en een onoverdekt gedeelte en is uitgerust met een gekoelde lounge en een ligstoel. Vanaf het balkon heb je uitzicht op de naburige huizen en de dijk.
Iets terug in de woonkamer ligt de open, stijlvolle keuken met gloednieuwe, uitgebreide & hoogwaardige apparatuur.
In een kleine berging vind je een wasmachine, een droogrek, 4 extra klapstoelen, een kinderstoel, een opvouwbaar kinderbedje, een ligstoel en een stofzuiger, evenals een grote plank voor je boodschappen.
De 1e slaapkamer voor 2 personen is ingericht met een hoogwaardig, comfortabel boxspringbed (180 x 200 cm), een 3-deurs kledingkast, een fauteuil en een tv.
De 2e, grotere slaapkamer voor maximaal 4 personen is ingericht met 2 hoogwaardige, stevige stapelbedden (elk 90 x 200 cm slaapoppervlak) die door een timmerman op maat zijn gemaakt. Deze bedden zijn uiterst comfortabel en niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor (jong)volwassenen. In deze slaapkamer zijn ook 2 grote kledingrekken, een gezellige chill-out hoek, een tv en een bureau met bureaustoel en extra lamp voor kantoor of werk aan huis.
De hoogwaardige binnenbadkamer is uitgerust met een wastafel, een toilet, een zeer grote inloopdouche, een handdoekenrek en een grote spiegel vooraan. Het hoogtepunt hier is een gezellige sauna voor maximaal 2 personen, verwarmbaar tot 80 °C. De badkamer is ook uitgerust met een haardroger, een krukje, een planchet en handdoekhaken.

Alle ramen en vensterfronten in de hele flat zijn van vloer tot plafond, de flat is licht en overspoeld met licht. Dankzij de elektrische rolluiken kunnen alle kamers zonder uitzondering volledig worden verduisterd.
De flat wordt verwarmd door vloerverwarming en een slim verwarmingssysteem, wat zorgt voor een gezellige, aangename warmte in de koelere maanden van het jaar.

Parkeerinformatie: De flat "Funky Four" heeft een eigen parkeerplaats (nr. 5) met carport en kleine berging. De berging op de parkeerplaats staat exclusief tot uw beschikking voor uw verblijf. Hier kun je 2 fietsen, een kinderwagen of een bolderkar stallen. Let op voor wie met een dakkoffer op de auto reist: De hoogte van de carport is 2,30 meter op het laagste punt (let op om schade aan de dakkoffer en carport te voorkomen).

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Zolderbed (100x200 cm)
Zolderbed (100x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.17 km

0.17 km

Supermarkt 0.75 km

0.75 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 80 km Lübeck

80 km

Station 17 km Neustadt iH

17 km

Snelweg-afrit 16 km A1 Lensahn

16 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Geniet van lange wandelingen langs de strandpromenades in Dahme of Kellenhusen of maak uitgebreide fietstochten door het achterland.

Laat je inspireren en betoveren door de prachtige Baai van Lübeck. De vele, schijnbaar eindeloze mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding laten vrijwel niets te wensen over. Of het nu gaat om cultuur, recreatie en ontspanning, sport en actie of puur vrijetijdsgenot... Dit alles is beschikbaar in Dahme, Kellenhusen en in de omgeving.

Last but not least is de Oostzeekust van Sleeswijk-Holstein een van de zonnigste vakantieregio's van Duitsland.

Je zult een onvergetelijke vakantie beleven in een van onze vakantiewoningen, die beide met liefde en passie zijn ingericht. Trouw aan ons motto: Ontspannen. Genieten. Gelukkig zijn.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Zwemmen
Surfen
Voetbal
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst mogelijk.
  • 100% Erstattung, wenn Sie mindestens 14 Tage vor dem Check-in stornieren. Keine Erstattung, wenn Sie weniger als 14 Tage vor dem Check-in stornieren.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FeWo Funky Four
Familie C. Jordan

Familie C. Jordan

Geachte gasten, we willen ons graag even voorstellen. Wij zijn een gezin van 5 uit Hessen. Sinds onze kinderen heel klein waren, hebben we onze zomervakanties doorgebracht aan de prachtige Oostzee en hebben we ons hart verloren aan de kust van Sleeswijk-Holstein. In 2021 realiseerden we onze droom en kochten we 2 appartementen in Dahme & Kellenhusen in de onmiddellijke nabijheid van het strand. Beide appartementen zijn sinds de zomer van 2022 boekbaar voor een heerlijke vakantie. We willen je graag een onvergetelijke vakantiebelevenis bieden in mooie appartementen die alle comfort bieden en je het leven van alledag laten vergeten in een van de mooiste en zonnigste regio's van Duitsland. In de afgelopen maanden hebben we samengewerkt met veel kracht & liefde speciale smaak Degelijkheid hoogwaardige inrichting & apparatuur en veel hart en ziel om twee prachtige vakantiewoningen in Dahme & Kellenhusen te creëren, waar je bijzondere momenten kunt beleven. Wij wensen u net zo'n fijne vakantie als wij hadden en hebben en verheugen ons op uw bezoek! Uw familie Jordan Corinna & Magnus Jordan


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 457135

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/457135.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven