Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum

Max.  2   gasten
39m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
39m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Parkeren

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
WiFi
Haardroger

Geschikt voor

Niet-rokers
Geschikt voor mensen met allergieën
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 2

1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Station 0.8 km

0.8 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Guido L.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Super Lage und tolle Unterkunft!

Wolfgang L.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Sehr gutes Preis / Leistungsverhältnis. Ausgezeichnete Möglichkeit zum Parken und super Lage. Die Schlafmöglichkeit ist etwas beengt.

Maria J.

5,0
5 5 5 5 5

s.o., ich habe für den Zeitraum 28.08. - 04.09.2023 erneut gebucht, das sagt doch alles! Diese FeWo ist sehr zu empfehlen!

Ulrich K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

5 sterne

Stephanie H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Die Ferienwohnung liegt perfekt. Einziger Nachteil ist, dass die Wohnung keine Waschmaschine hat.

Maria J.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement is een klein juweeltje. Met de ligging aan de haven krijgt de geïnteresseerde gast meteen toegang tot de geschiedenis van de haven van Husum. Bij het lezen van de aanwezige lectuur in het appartement wordt deze indruk op een subtiele manier versterkt. Mijn man en ik komen graag terug om een paar dagen te genieten.

Britta K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement is heel mooi ingericht, een geweldige locatie, zeer schoon. Het enige nadeel is de toch wat kleine kast. Maar dat is klagen op hoog niveau. Ik wil expliciet mijn dank uitspreken aan het geweldige, competente en zeer vriendelijke team van Ferien an der Nordsee.

Maria J.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Het appartement is erg gezellig en biedt alles wat het verblijf aangenaam maakt. Om het appartement tijdens het verblijf schoon te kunnen houden, zou een accustofzuiger wenselijk zijn. De leeslamp bij de fauteuil heeft geen lamp en is daarom nutteloos. Het tapijt is duidelijk niet gestofzuigd en het gordijn in de slaapkamer hing bij het betrekken aan slechts één geleiderol, in de geleiderail ontbreken de stoppers voor het gordijn. Maar dat zijn allemaal kleine dingen en kunnen waarschijnlijk gemakkelijk worden verholpen. Mijn suggesties en opmerkingen zijn dan ook minder kritisch, maar eerder bedoeld als hulp om dit mooie kleine appartement nog perfecter te maken. Mijn man en ik komen graag terug en kijken uit naar ons volgende bezoek.

Christine M.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Lief team van Vakantie aan de Noordzee, hartelijk dank voor uw vriendelijke verzoek om mijn recente verblijf in de accommodatie Hafenmeister te beoordelen. Het was een plezier om mijn tijd aan de Noordzee door te brengen in uw vakantiewoning. Hier zijn mijn indrukken en suggesties voor verbetering: Positieve punten: Uitstekende locatie: De locatie direct aan de binnenhaven was echt top. Het uitzicht en de nabijheid van het water maakten mijn verblijf extra genotvol. Gezellige inrichting van het appartement: Het appartement was mooi en gezellig ingericht. Het voelde als een thuis weg van huis. Verduisterende gordijnen: De verduisterende gordijnen in het appartement waren een echte pluspunt. Ze maakten het mogelijk om de kamers volledig te verduisteren en zorgden voor een ontspannen nachtrust. Netheid: De netheid van het appartement was zeer bevredigend. Het is altijd belangrijk om te overnachten in een goed onderhouden omgeving. Verbeterpunten: Betere uitrusting: Een verbeterde uitrusting van het appartement zou wenselijk zijn. Als toerist zou je niet per se zelf wc-papier of vaatwastabletten moeten kopen. Een basisvoorziening van dergelijke alledaagse producten zou een welkome aanvulling zijn. Sleutelafgifte: De afstand tot de sleutelafgifte was helaas iets ver van het appartement, vooral voor bezoekers die te voet met een koffer onderweg zijn. Het overwegen van vereenvoudiging van de sleuteluitgifte zou voordelen met zich meebrengen. Meer handdoeken: Voor een anderhalve week durend verblijf zouden twee sets badhanddoeken per persoon welkom zijn geweest. Dit zou het comfort en gemak voor de gasten verbeteren. Over het algemeen was mijn verblijf in de accommodatie Hafenmeister positief, en ik waardeer uw inspanningen om de gasten een aangename ervaring te bieden. Met enkele kleine verbeteringen kan de ervaring echter nog beter worden. Ik hoop dat mijn feedback nuttig is en ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer bij u te verblijven. Bedankt en hartelijke groeten, Christine Mueller-Sinz.

Britta K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement is zeer mooi ingericht, op een geweldige locatie, zeer schoon. Het enige nadeel is de nogal kleine kast. Maar dat is mopperen vanuit een hoog niveau. Ik wil specifiek bedanken voor de geweldige, competente en zeer vriendelijke service van het team van Ferien an der Nordsee.

Maria J.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Het appartement is erg gezellig en biedt alles wat het verblijf aangenaam maakt. Om het appartement ook tijdens het verblijf schoon te kunnen houden, zou een accu-stofzuiger wenselijk zijn. De leeslamp bij de fauteuil heeft geen lichtbron en is dus nutteloos. Het tapijt is duidelijk niet gestofzuigd en het gordijn in de slaapkamer hing bij het intrekken op slechts één geleiderol, de geleidingsstoppen voor het gordijn ontbreken in de geleiderail.
Maar dat zijn allemaal maar kleinigheden en kunnen zeker gemakkelijk worden verholpen. Mijn suggesties en opmerkingen moeten dan ook minder worden opgevat als kritiek, maar eerder als hulp om dit mooie kleine appartement nog perfecter te maken. Mijn man en ik komen graag terug en kijken uit naar ons volgende bezoek.

Christine M.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Beste team van Vakantie aan de Noordzee,

Bedankt voor uw vriendelijke verzoek om mijn recente verblijf in de accommodatie Hafenmeister te beoordelen. Het was een genoegen om mijn tijd aan de Noordzee door te brengen in uw vakantieappartement. Hier zijn mijn indrukken en suggesties voor verbetering:

Positieve punten:

Uitstekende locatie: De locatie bij de binnenhaven was echt top. Het uitzicht en de nabijheid van het water hebben mijn verblijf extra plezierig gemaakt. Gezellige inrichting van het appartement: Het appartement was mooi en gezellig ingericht. Het voelde als een thuis weg van huis. Verduisterende gordijnen: De verduisterende gordijnen in het appartement waren echt een pluspunt. Ze maakten het mogelijk om de kamers volledig te verduisteren en zorgden voor een goede nachtrust. Netheid: De netheid van het appartement was zeer bevredigend. Het is altijd belangrijk om in een schone omgeving te verblijven.

Suggestions for improvement:

Betere uitrusting: Een verbeterde uitrusting van het appartement zou wenselijk zijn. Als toerist hoef je niet per se zelf wc-papier of afwastabletten te hoeven kopen. Een basisvoorziening van dergelijke dagelijkse producten zou een welkome toevoeging zijn. Sleutelinlevering: Helaas was de afstand tot de sleutelinlevering een beetje ver van het appartement, vooral voor bezoekers die te voet met een koffer reizen. Het zou voordelig zijn om na te denken over het vereenvoudigen van de sleuteloverdracht. Meer handdoeken: Voor een anderhalve week durend verblijf zouden twee sets handdoeken per persoon welkom zijn geweest. Dit zou het comfort en gemak voor de gasten verbeteren.

Over het algemeen was mijn verblijf in de accommodatie Hafenmeister positief en ik waardeer uw inspanningen om de gasten een prettige ervaring te bieden. Met een paar kleine verbeteringen zou de ervaring echter nog beter kunnen worden. Ik hoop dat mijn feedback nuttig is, en ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer bij u te verblijven. Hartelijk dank en vriendelijke groeten, Christine Mueller-Sinz.

Maria J.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het appartement is een klein juweeltje. Met de ligging aan de haven krijgt de geïnteresseerde gast ook meteen toegang tot de geschiedenis van de haven van Husum. Bij het lezen van de aanwezige lectuur in het appartement wordt deze indruk op een onopvallende manier ondersteund. Mijn man en ik komen graag terug om een paar dagen te genieten.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee GmbH & Co KG
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 457275

Laatst bijgewerkt: 04.05.2024

Advertentie online sinds: 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/457275.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Husum» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven