Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Stedesand

Max.  4   gasten
105m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
105m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Radio
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Haardroger
Stofzuiger
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 17 km

17 km

Supermarkt 4 km

4 km

Station 10 km

10 km


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Zwemmen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


17 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Frank Z.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We voelden ons zeer welkom bij de begroeting. Zeer sympathieke en betrokken verhuurder. Een hoogwaardig ingericht en vlekkeloos schoon vakantiehuis op een zeer rustige locatie. De last-minute boeking via ferien-an-der-nordsee.de, betreffende boekingsprocedures, sleuteloverdracht etc., verliep volledig probleemloos en moeiteloos. De accommodatie is absoluut een aanrader; we hadden een zeer ontspannen vakantie. Conclusie: Wanneer mogelijk, reizen we graag weer daarheen! Een absolute bestemming om te ontspannen.

Kathrin M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtig, zeer schoon en met veel aandacht voor detail ingericht huis. Onze gastheren waren erg aardig en attent. We hebben een geweldige tijd gehad en komen zeker nog een keer terug.

Monika S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben een hele mooie, ontspannende vakantie in Stedesand gehad. Het huis is erg mooi ingericht en het ontbrak ons aan niets. Alles is heel schoon en nieuw, zoals op de foto's! Het terras en de prachtig onderhouden tuin waren uitnodigend om te ontspannen. Het weer zat ook mee en we hebben veel verkend in de omgeving. De familie Jacobsen is erg hartelijk, gul en behulpzaam. We komen graag weer terug!

Gisela S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben een zeer ontspannen, rustige en comfortabele vakantieweek gehad in het vakantiehuis "Jule Ahoi" tijdens de zomervakantie. Het vakantiehuis is een nieuw, modern en liefdevol ingericht huis, met oog voor detail. Hier ontbrak gewoon niets. De buitenruimtes waren zeer goed onderhouden en je voelde je er helemaal op je gemak. We bevelen het vakantiehuis "Jule Ahoi" graag aan en zullen zeker zelf ook nog eens terugkomen. Bedankt aan de verhuurders Fam. Jacobsen.

Imre C.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ondanks het wat sombere weer hebben we een heerlijke ontspannen tijd doorgebracht in Stedesand in het vakantieappartement Jule. Het hele appartement is onlangs met veel toewijding gerenoveerd en liefdevol ingericht met kleine mooie details. De mooie, zeer goed onderhouden tuin met de gloednieuwe barbecue zouden we bij beter weer zeker vaker hebben gebruikt. Stedesand ligt niet aan zee, maar is een ideale uitvalsbasis van waaruit alles goed bereikbaar is. Niet in de laatste plaats heeft de vriendelijkheid van de familie Jacobsen eraan bijgedragen dat we graag weer op vakantie gaan in Stedesand.

Martin M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben op korte termijn voor twee weken geboekt en hebben prachtige dagen doorgebracht in dit goed uitgeruste en pas gerenoveerde vakantiehuis. De verhuurders zijn sympathieke en liefdevolle mensen die ons hartelijk hebben verwelkomd. We zijn van plan om terug te komen en kunnen het vakantiehuis zonder enige twijfel aanbevelen. Bedankt aan jullie, lieve familie Jacobsen. P & M

Wolfgang B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Half september hebben we 10 heerlijke dagen doorgebracht in het vakantiehuis van familie Jacobsen. Onze verwachtingen werden op alle fronten overtroffen. Perfecte voorzieningen, netheid en een uiterst vriendelijk welkom maakten de tijd in het vakantiehuis van familie Jacobsen tot een onvergetelijke en ontspannen vakantie. Heel hartelijk bedankt, lieve familie Jacobsen. We kijken uit naar een weerzien!

Gerald K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantiehuis Jule bevindt zich op een rustige locatie in het zeer goed onderhouden dorp Stedesand. Het huis is van hoge kwaliteit en zeer smaakvol en liefdevol ingericht. Er ontbrak niets in het volledig nieuw ingerichte huis. Van alle keukenapparatuur tot de wasmachine en droger, alles was aanwezig. Voor gezinnen met kinderen zijn er een grote doos met Duplo-stenen, tal van bordspellen en buitenspeelgoed beschikbaar. Het huis is uitgerust met drie televisies, internetradio's en snelle glasvezelinternetverbinding. De ruime en zeer goed onderhouden tuin heeft een tafel met vier stoelen, een parasol, een strandstoel en een barbecue. Daarnaast zijn er aan de andere kant van het huis ook zitplekken beschikbaar. De eigenaren waren zeer vriendelijk. In dit prachtige huis met zijn aangename sfeer hebben we ons gedurende de 11 dagen van ons verblijf zeer op ons gemak gevoeld, zodat we dit huis met een gerust hart kunnen aanbevelen.

Kathrin M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtig, zeer schoon en met veel oog voor detail ingericht huis. Onze gastheren waren erg aardig en attent. We hebben erg genoten van de tijd en komen zeker nog een keer terug.

Imre C.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben ondanks het wat sombere weer een heerlijk ontspannen tijd gehad in Stedesand in het vakantiehuis Jule. Het hele appartement is onlangs met veel toewijding gerenoveerd en liefdevol ingericht met kleine, mooie details. De mooie, zeer goed onderhouden tuin met de gloednieuwe barbecue zouden we zeker vaker hebben gebruikt bij beter weer.
Stedesand ligt niet aan zee, maar is een ideale uitvalsbasis van waaruit alles goed bereikbaar is.
Last but not least heeft de vriendelijkheid van de familie Jacobsen er ook aan bijgedragen dat we graag weer vakantie zouden vieren in Stedesand.

Martin M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben op korte termijn voor twee weken geboekt en hebben prachtige dagen doorgebracht in dit goed uitgeruste en recent gerenoveerde vakantiehuis. De verhuurders zijn sympathieke en liefdevolle mensen die ons hartelijk hebben ontvangen. We zijn van plan om terug te komen en we kunnen het vakantiehuis zonder enige twijfel aanbevelen. Bedankt aan jullie, lieve familie Jacobsen. P & M

Wolfgang B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Midden september hebben we 10 prachtige dagen doorgebracht in het vakantiehuis van familie Jacobsen. Onze verwachtingen werden op alle fronten overtroffen. Perfecte voorzieningen, schoonheid en een uiterst vriendelijk welkom maakten de tijd in het vakantiehuis van familie Jacobsen tot een onvergetelijke en ontspannende vakantie. Heel hartelijk bedankt, lieve familie Jacobsen. We kijken uit naar een weerzien!

Gerald K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantiehuis Jule is gelegen op een rustige locatie in het zeer goed onderhouden dorp Stedesand.

Het huis is van hoge kwaliteit en zeer smaakvol en liefdevol ingericht.

In het volledig nieuw ingerichte huis ontbrak het aan niets. Van alle keukenapparatuur tot de wasmachine en droger, alles was aanwezig. Voor gezinnen met kinderen zijn er naast een grote doos met Duplo-stenen, tal van bordspellen en speelgoed voor de tuin aanwezig.

Het huis is uitgerust met drie televisies, internetradio's en snelle glasvezelinternetverbinding.

De grote tuin die ter beschikking staat is zeer goed onderhouden en heeft een tafel met vier stoelen, een parasol, een strandstoel en een barbecue. Aan de andere kant van het huis zijn ook zitgelegenheden aanwezig.

De verhuurders waren zeer vriendelijk.

In dit prachtige huis met zijn aangename sfeer voelden we ons gedurende de 11 dagen van ons verblijf zeer comfortabel, zodat we dit huis met een zeer goed geweten kunnen aanbevelen.

Frank Z.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We voelden ons zeer welkom bij de begroeting. Zeer sympathieke en toegewijde verhuurder. Een hoogwaardig ingericht en vlekkeloos schoon vakantiehuis op een zeer rustige locatie. De last-minute boeking aan onze kant via ferien-an-der-nordsee.de, betreffende boekingsformaliteiten, sleuteloverdracht, enz. verliep volledig probleemloos. De accommodatie is absoluut aan te bevelen; we hadden een zeer ontspannen vakantie. Conclusie: Wanneer mogelijk, reizen we graag weer daarheen! Een absolute plek om tot rust te komen.

Michaela W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Een erg mooi huis, liefdevol ingericht. Gezellige sfeer! Zeer rustig gelegen, auto noodzakelijk. Eigenaren wonen naast de deur en zijn erg vriendelijk. Ze hebben zelf honden en zijn dus echt hondvriendelijk. Veel bezienswaardigheden in de omgeving! We hebben een fijne tijd gehad.

Monika S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben een heerlijke en ontspannen vakantie gehad in Stedesand. Het huis is zeer liefdevol ingericht en er ontbrak niets. Alles is erg schoon en nieuw, zoals op de foto's! Het terras en de mooie verzorgde tuin nodigden uit tot ontspanning. Het weer was ook goed voor ons en we hebben veel in de omgeving verkend.
De familie Jacobsen is erg hartelijk, gul en behulpzaam.
We komen graag terug!

Gisela S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden een zeer ontspannende, rustige en comfortabele vakantieweek in het vakantiehuis "Jule Ahoi" tijdens de zomervakantie.
Het vakantiehuis is een nieuw, modern en liefdevol ingericht huis, met oog voor detail.
Er ontbrak echt niets.
De buitenfaciliteiten waren zeer goed onderhouden en je voelde je helemaal op je gemak.
We raden het vakantiehuis "Jule Ahoi" graag aan en zullen zelf zeker ook nog een keer terugkomen.
Bedankt aan de verhuurders fam. Jacobsen.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee GmbH & Co KG
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Objectnummer: 457288

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/457288.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Stedesand» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 17 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven