Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

House Suleyken

Mazury

Max.  4   gasten
85m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
85m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

63 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

63 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online



Beschrijving

Het huis is gelegen in het kleine dorpje Mazurië Szymonka / Schimonken op een zichtbare locatie op een 6000 vierkante meter groot water woning op de oevers van Szymonkasees / Grosser Hens meer.
Het omheind perceel is een lichte helling naar het meer; het huis Rasen'und terras, omringd door fruitbomen en struiken; naar het meer weide met een kampvuur, een barbecue met maritieme grillpan en veel ruimte om te spelen.
De baan gaat door een riet riem en heeft aan het einde van een waterdiepte van ca. 1,60 m, snel toe. Hier heb je volledige privacy en kunt zwemmen naar je hart, vissen, waterfietsen, surfen, zonnen of gewoon laten de tijd pass.
Op web zal worden verstrekt voor een roeiboot, een peddel boot en een Canadees.

De roeiboot is zeer ruim en biedt plaats aan maximaal 4 vissers plaats. Het is tip-bestendig en in geval van nood ook absoluut onzinkbaar. Eventueel kan het worden gebruikt voor de teelt van buitenste motorboot de excursies.

Het huis is ideaal voor een gezin met 2 kinderen en heeft een capaciteit van 4, max 5 personen.
In Untergschoss is er een open keuken, eetkamer, woonkamer met open haard, badkamer, toilet en een grote seeseitigeTerrasse
Boven zijn 2 slaapkamers met 2 bedden. Een van de kamers heeft een klein balkon, de andere heeft een kleine toiletruimte.
In een van de slaapkamers is er een slaapbank, die kan worden verlengd indien nodig Zügen een extra bed. Daarnaast is er een kinderbedje beschikbaar.
De kamers op de bovenverdieping hebben schuine plafonds.

In de kelder en het boothuis vindt u tuinmeubilair, een houtskoolgrill, boot accessoires zoals reddingsvesten en peddels roeiriemen te vinden. Verder heb je een wasmachine en een extra vriezer beschikbaar.

De boot huis kan worden gebruikt als een garage.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Tuin Tuin
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 1 km

1 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 200 km Warschau und Danzig

200 km

Station 25 km Gizycko

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De centrale ligging in het hart van Mazury en Anrbindung de Grote Meren Mazury is een ideale Szymonka Ausgengspunkt voor verkenningstochten met de auto, fiets of boot.

Dus het rustige resort Ryn / Rhein ligt met zijn gerestaureerde Franse Knight kasteel uit de 14e eeuw. Of het idyllische bij de ingang van Spirdingsees gelegenene, in het seizoen toeristische levendige Mikolajki / Nikoleiken alleen elk putje 10 Km.

De oude Mazurië steden Giyzicko / Lozen (25 Km), Mragowo / Sensburg (30 Km), Ketrzn / Rastenburg, of als de Sanctuary Święta Lipka / Heilige Linde, de Sztynort / Steinort Castle, de resten van de bunker Wolf's Lair en de Boyen fort in een straal van ongeveer 30 km.
Hetzelfde geldt voor de wonderen van de natuur. Ten zuiden van Mikolajki breidt de Masurian landschapspark met de grootste Poolse bosgebied Puszcza Piska / Piska, de idyllische rivier Krutynia, de pittoreske bos meren en kleine dorpen of het wildpark Kadzidlowo / Einsiedeln, waar op einerFlächevon 300 ha wildsoorten zoals herten, damherten wilde zwijnen, wolven, elanden, enz. kan worden waargenomen in het wild. Het dorp Szymonka met ongeveer 200 inwoners gelegen in het noordoosten van Polen in het centrum van het Mazurische Lake tussen Mikolajki / Mikolajki en Gizycko / Lötzen op Szymoneckie Lake / Big Hänselsee met directe verbinding naar het overblijfsel grote Mazury Meren.
Het dorp heeft een kleine winkel met een beperkt bereik. Bij de uitgang is er een camping met een kleine jachthaven en een bar. De eigenaar spreekt Duits en is zeer behulpzaam. Hier kunt u eten lokale gerechten, fietsen huren en het huren van een kleine zeiljachten en motorboten.

Onze Feriendomiziel biedt recreatieve Anglen uitstekende mogelijkheden. U kunt hun hobby voort te zetten vanaf de steiger of ga met de roeiboot verre visgronden. In de meren, vele soorten vis zijn gevestigd. In de Petri discipelen baars, snoek, baars en paling zijn vooral populair.
Sinds het begin in Polen Mazury meren commercieel worden gevist in de private sector gericht op de groeiende toeristische eetlust te dienen. Gehoopt wordt dat de visstand niet wordt geschaad door een min of meer duurzaam beheer en onderhoud.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 100
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Elektriciteit kost 0,25 € / Kwh
Huisdieren 15, - €
Buitenboord motor 25, - € / verblijf

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei Stornierungen ab 45 Tg vor Mietbeginn werden 25%, ab 31 Tg 50%, ab 14 Tg 75 % und bei Nichtantritt 100% des Mietpreises einbehalten. Sollte es uns gelingen, den Zeitraum anderweitig zu vermieten, fallen keine Stornierungskosten oder maximal die Differenz zu dem eventuell reduzierten Mietpreis an.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 13-03-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2022

Claudia B. uit Görlitz

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Vakantie in de Mazurië

We hadden een heerlijke vakantie in dit huis. Het huis is erg mooi, vooral de open haard was erg gezellig. Je kunt heel goed vissen vanaf de steiger. We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2022

Irene T. uit Dresden

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Waar tot rust komen

Twee keer moesten we de reis uitstellen vanwege Corona. Dit jaar lukte het eindelijk. De Masuria waren eigenlijk precies zoals ik me had voorgesteld. Alles was heerlijk groen, de velden vol wilde bloemen, unieke bomenlanen en de vele prachtige meren zijn gewoonweg prachtig.

De aankomst bij het huis en de overhandiging van de sleutels verliep zonder problemen. Het huis heeft alles wat je nodig hebt. We gebruikten de open haard niet omdat het altijd 30 graden was. Iedereen vindt wel iets passends in de bibliotheek. Mijn man heeft veel interessante dingen gelezen over Oost-Pruisen. Maar het klapstuk is het terras met een geweldig uitzicht op het meer, uitgerust met een grote tafel, 4 stoelen en 2 comfortabele ligstoelen.

Het terrein is prachtig beplant rond het huis. Het pad naar de steiger nodigt u uit om op blote voeten te lopen. Je kunt heerlijk zwemmen in het meer. Er is een zwembadtrap aan de steiger, zodat u gemakkelijk in en uit kunt stappen. De boot ligt direct naast de steiger. Er zijn echt grote snoeken. Helaas alleen in de winkel. We gingen verschillende keren vissen en hadden alleen maar kleine visjes aan de haak.

Toch hebben we 's avonds in de taverna snoekbaars gegeten. Er is altijd een dagschotel en vaak live muziek.
In de kleine dorpswinkel kun je bijna alles krijgen wat je nodig hebt. U kunt ook met een kaart betalen.

Als u wilt fietsen, moet u uw eigen fiets meenemen. Brede banden zijn het beste. Je kunt geen fiets huren
er zijn er geen te huur in de omgeving.

Kortom, het is een prachtige plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. U wordt gewekt door het getjilp van vogels en ziet 's avonds de vleermuizen jagen

De eigenaar, de heer Rodekamp, is flexibel en behulpzaam als er een probleem is. Ook bedankt daarvoor.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Mei 2017

Jürgen W. uit 71254 Ditzingen

4,5
4 5 4 5
Toon Duits

Super ontspannen vakantie

We hebben hier een super-ontspannen vakantie doorgebracht met onze ouders en 2 honden. Het huis gaf ons meer het gevoel bij vrienden te wonen dan in een vakantiehuis. Alles was aanwezig, het terrein was een droom, de ligging ideaal voor uitstapjes en zelfs als het wat koeler was, waren de avonden bij de open haard erg mooi. We hebben ook geen tv en wifi gemist, vooral omdat het mobiele netwerk in de Poolse provincie bijna beter is dan in Duitsland. Kortom, we komen zeker nog eens terug.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Oktober 2016

B. B. uit 06132 Halle/S.

5,0
5 5 5 5

Psssst, Geheimtip!

Dieses Haus hat Seele! Man kann sich in Haus und Umgebung einfach nur wohlfühlen, alles ist so liebevoll und naturverbunden eingerichtet. Man hat jede Menge Freiheit auf dem großen Grundstück, man kann sitzen und einfach nur schauen, Lagerfeuer machen, Boot fahren, angeln, den weiten Himmel Masurens genießen.... Alles ist sauber und gepflegt und das kleine Dorf hat Scharm und sehr liebe Bewohner. Danke an die Familie Rodekamp, dass sie uns in ihrem Haus wohnen lässt und den Masuren-Urlaub zu einem sehr emotionalen Ergebnis werden ließ.

September 2016

André C. uit 37083 Göttingen

5,0
5 5 5 5

Traumhafte Auszeit

Wir waren rundum zufrieden: von der Abwicklung bei Ankunft und Abreise, über die Einrichtung, die Lage, die Hausbibliothek, den Kamin und die Möglichkeiten, die man in der Umgebung hat.
Man hat alles, was man braucht, vor allem viel Platz und Ruhe. Sehr begeistert waren wir von den Bootsausflügen, die wir direkt ab dem eigenen Steg gemacht haben.
Kurzum: alles super und wir werden auf jeden Fall wiederkommen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Mei 2016

Jochen R. uit Darmstadt

5,0
5 5 5 5

Entspannung in Masuren

Von der Lage des Ferienhauses können wir nur schwärmen. Das große Grundstück direkt am See. Immer - vom Haus oder von der Terrasse aus - ein Blick auf den See wie aus dem Bilderbuch, aber alles Realität! Das Ruderboot haben wir gern genutzt, lange auf dem schönen Steg verweilt und auch im See baden können, weil das Wetter so gut war. Im Haus hat uns der Kamin einen gemütlichen Abend geschenkt, und draußen auf der Feuerstelle haben wir zweimal gegrillt. Unsere Ausflugsziele Allenstein, Lyck, Heiligelinde usw. waren schnell zu erreichen. Und am letzten Abend war der Besuch des kleinen Campingplatz-Restaurants ein gelungener Abschluss.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Oktober 2015

Ina F. uit 09569 Oederan

5,0
5 5 5 5

Traumhafte Lage

Wir haben genau das vorgefunden, was wir erhofft hatten und wie die Beschreibung des Ferienhauses ist. Die ruhige direkte Lage am See, das liebevoll, rustikal, teils mit alten Möbel eingerichtete Haus, die gut ausgestattete Küche liesen keine Wünsche offen. Einkaufsmöglichkeit im "Sklep" in nächster Nähe fast rund um die Uhr. Beste Lage um das Herz Masurens mit seinen schönen Städtchen und der wunderbaren Natur zu entdecken. Die zur Verfügung stehenden Boote sind Top i. O. und erlauben ausgedehnte Ausflüge auf den Seen. Gutes Preis-Leistungs-Verhältnis.
Die Reservierung und Buchung fand unkompliziert statt. Die Übergabe und Abnahme des Hauses vor Ort ebenso, zeitlich nach unseren Wünschen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

September 2015

Werner H. uit Essen

5,0
5 5 5 5

Erholsame Tage in der wunderschönen masurischen Landschaft mit vielen neuen Eindrücken

sehr schönes Häuschen mit großem Seegrundstück und vielen Möglichkeiten zum "Wassersport",

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon

Dhr. E. Rodekamp

Dhr. E. Rodekamp

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 45740

Laatst bijgewerkt: 02.03.2024

Advertentie online sinds: 12 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/45740.htm


«House Suleyken» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven