Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus Annchen

Flensburg Fjord Holnis Glücksburg

Max.  4   gasten
63m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
63m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Onze claim: Kom aan en ontspan!
Er is nauwelijks een meer idyllische plek om te verblijven in Holnis. Het gezellige en goed onderhouden vakantiehuis in charmante Deense stijl ligt op een toplocatie, op slechts een paar meter van het ondiepe fijne zandstrand.

Het zonovergoten vakantiehuis met 2 terrassen (waarvan één overdekt) nodigt je uit om van je vakantie te genieten. Deze zijn ideaal voor een zonnig ontbijt of een glas wijn 's avonds in de gloed van de ondergaande zon. Het huis biedt je rust en ontspanning en laat dromen niet in je opkomen, maar je leeft ze.

Het resultaat is een oase van welzijn waarin maximaal 4 personen (2 volwassenen en maximaal 2 kinderen) het leven van alledag achter zich kunnen laten. Hoogwaardig en smaakvol ingericht.

Na een lange dag met talloze indrukken kun je in de grote en stijlvolle woonruimte ontspannen op onze comfortabele zithoek met een roman (boekencollectie aanwezig) of met een goede film (flatscreen-tv met Blu-ray-speler en satelliet-tv) of je ervaringen delen met je vrienden via internet (glasvezelverbinding).

Een houtkachel zorgt voor gezellige warmte en sfeer op koudere dagen en creëert onvergetelijke herinneringen aan de beste vakantieavonden.

Natuurlijk kun je ook luisteren naar de muziek (geluidsinstallatie) onder het genot van een lekker drankje of onze brochures ophalen om je volgende excursie te plannen.

Als je van koken houdt, is dit kinderspel in onze open keuken, die niets te wensen overlaat.
Het is volledig uitgerust om een heerlijk ontbijt, lunch of diner te serveren in de eethoek.

Er zijn in totaal twee slaapkamers, die genoeg ruimte bieden om volledig tot rust te komen.
Een tweepersoonsbed (1 matras á 1.40m) en in de kinderkamer een eenpersoonsbed met een extra eenpersoonsschuifbed (90 cm elk).

Een wasmachine, wasdroger en droogrek zijn beschikbaar in de gang.

Je hebt een eigen gratis parkeerplaats direct voor het huis. Je hebt ook direct vanaf het terras toegang tot je eigen parkeerplaats, zodat je gemakkelijk je auto kunt in- en uitladen en in de gaten kunt houden.

Het vakantiehuis is omgeven door groen op een perceel van ca. 500 vierkante meter (tuin gedeeltelijk omheind) met 2 zonneterrassen.
Deze zijn uitgerust met tuinmeubelen, ligstoelen, een strandstoel en een houtskoolbarbecue. Geniet gewoon van ons "feel-good huis".

In de heerlijke sfeer kunt u tot rust komen en volop genieten van uw vakantie.
Holnis, met zijn kliffen, ongerepte stranden en prachtige wandel- en fietspaden, is een paradijs voor alle strandgangers en natuurliefhebbers.

Het fijne, langzaam aflopende en brede kuurstrand ligt op ongeveer 120 meter afstand en is zeer gezinsvriendelijk.
Vakantie is hier op elk moment van het jaar aan de orde van de dag, dus haal diep adem en voel je goed.

Geniet gewoon van je dagen op het zandstrand en de zonsondergangen aan zee in de avonduren en de eindeloze uitgestrektheid van de hemel.

Alle kamers hebben daglichtramen die veel natuurlijk licht binnenlaten en een prachtig uitzicht op de tuin bieden.

Rookvrij huishouden / geen huisdieren toegestaan / geen verhuur tot 3 volwassenen

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 5.2 km

5.2 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 5.2 km

5.2 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 170 km Flughafen Hamburg

170 km

Station 15 km Hauptbahnhof Flensburg

15 km

Snelweg-afrit 20 km Auf- und Abfahrt Autobahn A7

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ervaar een uniek landschap en wilde natuur in combinatie met zachte zandstranden.
Het schiereiland Holnis ligt in het uiterste noorden van de Oostzee badplaats Glücksburg en verdeelt de Flensburg Fjord in de binnenste en buitenste fjord. Het is ook het noordelijkste puntje van de Duitse Oostzeekust.

Het schiereiland Holnis is een natuurreservaat dat wordt beschermd door NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) Sleeswijk-Holstein en is daarom een paradijs voor alle vogelaars en plantenliefhebbers. Veel zeevogels vinden goed beschermde broedplaatsen in het 400 hectare grote gebied. Schilderachtige kwelders strekken zich uit zover het oog reikt, waar bergeenden, scholeksters, kieviten, kleine plevieren en sterns broeden en je een prachtig uitzicht hebt op de kust van Denemarken.

Alle liefhebbers van frisse lucht, wandel- en joggingliefhebbers en rustzoekers komen hier aan hun trekken. De goed bewegwijzerde wandelpaden, die tot tien kilometer lang kunnen zijn, slingeren door weelderige landschappen langs de kusten van de binnen- en buitenfjord en over de kleurrijke velden, uitgestrekte kwelders, dichte struiken en bomen. Tijdens een uitgebreide wandeling langs dit natuurparadijs krijg je unieke indrukken van de binnen- en buitenfjorden en het tegenoverliggende Deense kustlandschap. Ontspanning voor lichaam en geest is hier gegarandeerd!

De meest fascinerende panorama's krijg je te zien als je de kliffen van Holnis Kliff of Holnis Point beklimt. Zeldzame zandzwaluwen graven nestbuizen in de zanderige delen van de kliffen. Een NABU-informatiehut in het midden van het natuurreservaat informeert geïnteresseerde wandelaars over de flora en fauna en de gletsjerlandschappen van het schiereiland Holnis en heeft bijbehorend informatiemateriaal voor je klaarliggen.

Nog maar een paar eeuwen geleden was het schiereiland Holnis slechts door een smalle strook land met het vasteland van Glücksburg verbonden, totdat de grote Holnis Noor werd drooggelegd en ingedijkt. Het wateroppervlak van de Pugumer See bij Schausende maakte oorspronkelijk deel uit van de Flensburg Fjord, net als de voormalige baai, die nu van de fjord wordt gescheiden door een landtong die bekend staat als de Kleines Noor.

Waterratten en windsurfers komen ook aan hun trekken op het schiereiland Holnis. Het lange zandstrand bij Holnis/Drei nodigt uit om te blijven liggen en van de zon te genieten. Het kristalheldere water en het langzaam aflopende strand zijn ideaal voor sportieve activiteiten zoals stand-up paddling in het water. Vooral jonge gasten voelen zich hier thuis. Door de grote ondiepe waterzone zijn de mooie zandstranden van Holnis bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen. Breng een heerlijke vakantie door op het strand en laat je blik over het fjord en een glinsterende zee vol zeilen tot aan de Deense kust dwalen.

Er zijn veel goede restaurants en cafés in de directe omgeving.

Voor uitgebreid shoppen kun je een uitstapje maken naar Flensburg, Denemarken of zelfs Sylt.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 11-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Familie F. Özdiler-Bauckhage

Familie F. Özdiler-Bauckhage

Aankomen en je goed voelen - dat is ons motto Als liefhebber van de Oostzee kun je de gezonde zeelucht inademen, nieuwe energie opdoen, wandelen langs de zee of fietsen op het mooiste schiereiland van Duitsland, Holnis. We kunnen nog veel meer activiteiten opnoemen die je hier kunt beleven. ....so, ontdek het zonnige eiland zelf en geniet van je vakantie in ons vakantiehuis of appartement op een idyllische, rustige locatie dicht bij het strand. Mensen die op zoek zijn naar rust en stilte of van de natuur houden, zijn hier in Holnis aan het juiste adres! Of je nu jong of oud bent - je zult genieten van je vakantie in het mooie dorp Holnis en de omgeving. We kijken ernaar uit om jou en je familie op elk moment te mogen verwelkomen. We spelen graag in op uw wensen en suggesties, zodat u zich bij ons helemaal op uw gemak voelt en optimaal van uw vakantie kunt genieten. Je kunt te allen tijde contact met ons opnemen en we maken graag een vrijblijvende offerte voor de periode van jouw keuze. We kijken ernaar uit van je te horen.


Andere accommodaties van Familie F. Özdiler-Bauckhage


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 458727

Laatst bijgewerkt: 27.02.2024

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458727.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven