Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Abádszalók

Max.  5   gasten
24m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
24m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De gezinsvriendelijke accommodatie bevindt zich in het vakantiedorp Balatontourist Füred en ligt direct aan het prachtige Balatonmeer. Het vakantiedorp ligt in Balatonfüred, een klein stadje aan de noordelijke oever van het Balatonmeer, op slechts een paar kilometer van het schiereiland Tihany. Balatontourist Füred biedt vermaak voor alle leeftijden en is daarom ideaal voor gezinnen. Van begin juli tot half augustus is er een kinderclub waar kinderen zich kunnen uitleven met verschillende spelletjes en sportactiviteiten. Kinderen kunnen zich ook 24 uur per dag vermaken in de speeltuin. Het animatieteam biedt ook een gevarieerd programma voor volwassen gasten. Je kunt jezelf ook trakteren op een beetje rust en ontspanning in de sauna terwijl je kinderen spelen. Het vakantiedorp heeft een zwembadcomplex met een groot zwembad en een klein zwembad met een waterglijbaan voor de kinderen. Het resort heeft ook verschillende restaurants, een bar, een snackbar, een ijssalon, een supermarkt en bazaar, een kapper en een minigolfbaan. S Avonds vermaakt het animatieteam je met muziek- en dansavonden. Wifi is beschikbaar in het vakantiecomplex.
De lichte Happy Comfort stacaravan biedt ruimte voor maximaal 5 personen. Deze stacaravans hebben een goed uitgeruste kitchenette met veel vakken, een koelkast, een 4-pits gaskookplaat en een gootsteen met afdruiprek. Er is ook een Italiaanse espressopot. De woonkamer is ingericht met een slaapbank voor één persoon. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, de tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. Badkamer met wastafel, douche/wc (in sommige stacaravans is de wc gescheiden van de badkamer). Het gezellige, verhoogde houten terras is uitgerust met een tafel, stoelen, 2 ligstoelen en een elektrische barbecue of een elektrische grillplaat en nodigt uit om te ontspannen terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. Reisbedjes/kinderstoelen/airconditioning zijn beschikbaar tegen betaling (minstens een week voor aankomst reserveren). Op verzoek kan halfpension of volpension ter plaatse geboekt worden. De parkeerplaats is inbegrepen. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 29 juni tot 31 augustus 2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag of woensdag, de minimale verblijfsduur is 7 nachten. In de periode van 18 mei tot 1 juni 2023 is het minimum verblijf 7 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). In de resterende periode is het minimumverblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het strand direct naast het vakantiedorp is ondiep en daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het strand heeft een grote ligweide waar je kunt ontspannen in de schaduw van de bomen. Je kunt je eigen ligbedden, handdoeken en parasols meenemen en het jezelf gemakkelijk maken. Op het strand heb je ook de mogelijkheid om verschillende watersporten uit te proberen, zoals waterskiën (niet seizoen 2023), surfen, kitesurfen of kanoën tegen betaling of huur een waterfiets om het meer te verkennen. De waterglijbanen die direct in het meer uitkomen en de opblaasbare waterspeeltuin in het meer zijn erg leuk voor kinderen.
ZWEMBAD
Het vakantiedorp heeft een groot zwembad met een apart gedeelte voor niet-zwemmers en een klein apart zwembad met een glijbaan en een waterspeeltuin voor de jongere gasten. Ligstoelen rond het zwembad zijn gratis beschikbaar, afhankelijk van beschikbaarheid. Een badmeester zorgt ook voor veiligheid in het zwembad.
LOCATIE
Het vakantiecomplex ligt direct aan het strand. De stad Balatonfüred ligt op slechts 10 minuten lopen. Het schiereiland Tihany met zijn prachtige lavendelvelden ligt ook vlakbij.
GEZINSVRIENDELIJK
De miniclub organiseert van begin juli tot half augustus elke dag verschillende spelletjes en sportactiviteiten voor je kinderen. Er is een kinderzwembad met een glijbaan. Daarnaast zijn er verschillende waterglijbanen voor jong en oud, die direct uitkomen in het verfrissende Balatonmeer. Kinderen kunnen zich ook uitleven in de speeltuin, de waterspeeltuin of op de trampoline. S Avonds organiseert het animatieteam muziek- en dansavonden waar je samen met je geliefden een heerlijke dag kunt afsluiten. Gezinnen met een klein kind hebben ook de mogelijkheid om ter plaatse een babybedje of kinderstoel te huren.
VRIJE TIJD EN SPORT
Als je tijdens je vakantie in vorm wilt blijven, heb je keuze te over: er is een multifunctioneel veld voor voetbal en volleybal en een beachvolleybalveld. Tegen betaling: tennisbaan, minigolf, tafeltennis, kano-, boeien- en bootverhuur. Natuurlijk zijn er ook talloze watersporten zoals surfen, waterskiën en kitesurfen om uit te kiezen. Er is een klimpark en een kartbaan direct naast het vakantiecomplex.
WINKELEN
Er is een kleine supermarkt en een bazaar in het vakantiedorp. Er zijn ook andere winkelmogelijkheden op een paar minuten lopen van het vakantiedorp.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met fornuis, servies, bestek en potten en pannen. Dit betekent dat je ook zelf kunt koken. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de directe omgeving. Het vakantiedorp heeft ook 4 restaurants, een bar, een snackbar en een ijssalon. Je kunt je ook culinair laten verwennen in een van de restaurants in het nabijgelegen stadje Balatonfüred
HUISDIEREN
Huisdieren zijn NIET toegestaan in deze accommodatie.
SPECIALEN
De eindschoonmaak is voor rekening van de huurder. Schoonmaakspullen zoals bezems, dweilen etc. zijn aanwezig. De accommodatie zal worden gecontroleerd op netheid. Bij klachten wordt Euro 40 in rekening gebracht.
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Speeltuin
Zwembad
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Koelkast
Servies

Apparatuur en toebehoren

Kinderbed
Kinderstoel

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Luchthaven 67.65 km Flughafen Hévíz-Balaton (SOB)

67.65 km

Station 1.5 km Bahnhof

1.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE EN OMGEVING
Het schiereiland Tihany ligt op slechts een paar kilometer afstand van het vakantiedorp. Een prachtige plek waar je de natuur in al haar pracht kunt ervaren en ervan kunt genieten. Tihany is vooral bekend om zijn prachtige lavendelvelden, die zeker een bezoek waard zijn. Er is ook de prachtige en oude kloosterabdij te bezoeken, die op een kleine heuvel ligt en daardoor een prachtig uitzicht biedt. Maar ook in Balatonfüred, het stadje vlak naast het vakantiedorp, zijn er verschillende musea in oude gebouwen om te bewonderen. De prachtige promenade langs het meer in Balatonfüred is ook perfect voor een ontspannen wandeling met het gezin. De idyllische haven van de stad is een prachtige plek om even te stoppen. Voor degenen die op zoek zijn naar meer actie is er een enorm waterpark direct naast het vakantiedorp, dat garant staat voor plezier voor het hele gezin met allerlei glijbanen en een golfslagbad. Het waterpark biedt 12 glijbanen voor jongeren en gewaagde volwassenen, plus 3 glijbanen en een kinderbad voor de jongere gasten. Is dat niet genoeg actie voor jou? Bezoek dan de kartbaan, die op slechts een paar minuten van het vakantiedorp ligt. Daar heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan spannende races op een kart of quad. Voor een dagje uit kun je op 2 uur rijden naar de prachtige stad Boedapest.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Kinderstoel 3€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inbegrepen
Airconditioning 5€p. Dag/aankomst tegen betaling, inbegrepen
Handdoeken 10€p.pers. en wissel/a.aanvraag/betaalbaar bij aankomstinclusief
Babybedje 3€p. Dag/a.aanvraag/p.aankomst te betalen, inclusief beddengoed
Bedlinnen 15€p.pers. en wissel/a.aanvraag/p.aankomst tegen betaling, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

meer informatie

Objectnummer: 458798

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458798.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven