Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Kinderfreundliches Ferienhaus

Balaton Noordkust

Max.  5   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 5  gasten
60m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Wij wachten op u en uw familie in het vakantiecentrum van Balatonfüred, 500 m van het strand. Twee vakantiewoningen, op een groot grondstuk garanderen wij uw rust voor beide families, met de mogelijkheid om samen met de andere familie in de tuin te spelen, te zwemmen of te barbecueën.
In de tuin met speelhuisje, barbecuepaviljoen, ligstoelen, zwembad enz. zijn wij beschikbaar voor onze gasten.
1.) Cottage: Beneden tweepersoonskamer met extra babybed, ingerichte keuken-woonkamer, met satelliet-tv en bank, douche met toilet, boven met een 3-persoonskamer. Groot overdekt terras met tuinmeubilair.
2.) Appartement: 1 tweepersoonskamer, voorkamer, badkamer met hoekbad en toilet, woonkamer met Sat-TV en een keuken met extra uitrusting met woonterras. Er is parkeergelegenheid voor auto's op de binnenplaats.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.7 km

0.7 km

Meer 0.7 km

0.7 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.8 km

0.8 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 60 km Sármellék/FlyBalaton

60 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Balatonfüred is een klein stadje met inwoners aan de noordkant van het Balatonmeer, omgeven door terrils. Hoe de bezoeker Balatonfüred ook nadert - per trein, over de snelweg of over het water - bij aankomst in de stad voelt hij zowel het verleden als het heden. Eerst ziet hij het geografische landschap: vanuit het noorden de bergen, vanuit het zuiden het meer, dat al eeuwenlang de Pannonische sereniteit uitstraalt. Dit is een oude nederzetting, al in de Romeinse tijd bewoond, waar de bezoeker voortdurend struikelt over de herinneringen aan het verleden. Oude woonwijken, gebouwen, kerken, sfeervolle wijngaarden, parken en eeuwenoude bomen begroeten de moderne mens.
De naam wordt voor het eerst genoemd in het kadaster van de abdij van Tihany in 1211. In het gebied van het huidige Füred lagen in de middeleeuwen verschillende nederzettingen. Eerst en vooral was dat Füred, dat nu nog steeds bestaat, maar pas sinds de Reformatie een belangrijke rol speelt. Ten zuiden ervan lag Papsoka -dat vanaf de 14e eeuw Siske heette-, in korte tijd werd het samengevoegd met Füred. Ten zuiden van Füred lag het Kéki-dal, dat zijn naam van het vroegere Kék-dorp tot op heden heeft behouden. Arács, dat nu het noordoostelijke deel van Füred vormt, was tot 1954 een zelfstandige gemeente. De nederzetting Magyaré, die ten zuidoosten van Arács ligt, werd tot het einde van de middeleeuwen dezelfde als Arács.
De levenswijze en het gedrag van de inwoners en gasten van Füred zijn altijd bepaald door de historische traditie. Het toerisme gaat eeuwen terug, en nadat het in de eerste helft van de jaren 1700 tot kuuroord werd verklaard, kwam het onmiddellijk in de belangstelling van het land. Sinds 1971 is het het eerste kuuroord van ons vaderland, en "de internationale stad van druiven en wijn". (sinds 1987) Balatonfüred is een kleine stad met inwoners aan de noordkant van het Balatonmeer, omgeven door hopen. Hoe de bezoeker Balatonfüred ook benadert - per trein, over de snelweg of over het water - als hij in de stad aankomt, voelt hij zowel het verleden als het heden. Eerst ziet hij het geografische landschap: vanuit het noorden de bergen, vanuit het zuiden het meer, dat al eeuwenlang de Pannonische sereniteit uitstraalt. Dit is een oude nederzetting, al in de Romeinse tijd bewoond, waar de bezoeker voortdurend struikelt over de herinneringen aan het verleden. Oude woonwijken, gebouwen, kerken, sfeervolle wijngaarden, parken en eeuwenoude bomen begroeten de moderne mens.
De naam wordt voor het eerst vermeld in het kadaster van de abdij van Tihany in 1211. In het gebied van het huidige Füred lagen in de middeleeuwen verschillende nederzettingen. Eerst en vooral was dat Füred, dat vandaag nog steeds bestaat, maar pas sinds de Reformatie een belangrijke rol speelt. Ten zuiden ervan lag Papsoka -dat vanaf de 14e eeuw Siske heette-, in korte tijd werd het samengevoegd met Füred. Ten zuiden van Füred lag het Kéki-dal, dat zijn naam van het vroegere Kék-dorp tot op heden heeft behouden. Arács, dat nu het noordoostelijke deel van Füred vormt, was tot 1954 een zelfstandige gemeente. De nederzetting Magyaré, die ten zuidoosten van Arács ligt, werd tot het einde van de middeleeuwen dezelfde als Arács.
De levenswijze en het gedrag van de inwoners en gasten van Füred zijn altijd bepaald door de historische traditie. Het toerisme gaat eeuwen terug, en nadat het in de eerste helft van de jaren 1700 tot kuuroord werd verklaard, kwam het onmiddellijk in de belangstelling van het land. Sinds 1971 is het het eerste kuuroord van ons land, en 'de internationale stad van druiven en wijn'. (sinds 1987)


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting:
1,5 €/nacht/ boven de 18 jaar

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 30Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 30 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet.


Beschikbaarheid

Boekingskalender niet beschikbaar. Vraag direct bij de verhuurder naar beschikbare data.


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. R. Rácz

Mevr. R. Rácz

Als agent houden wij ons sinds 1998 bezig met vakantiehuizen in Balatonfüred. Met een groot aanbod staan wij tot uw beschikking.


Andere accommodaties van Mevr. R. Rácz

Alle accommodaties weergeven van Mevr. R. Rácz

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 20593

Laatst bijgewerkt: 05.01.2023

Advertentie online sinds: 16 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/20593.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven