Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Verona

Max.  4   gasten
39m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
39m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De accommodatie bevindt zich in de Residence Eden in het centrum van de golfbaan "Golf Club Paradiso" in Peschiera del Garda. Hiertoe behoren ook het Parc Hotel, Active Hotel Paradiso & Golf en de Golf Residence. Het complex is niet alleen de ideale plek voor degenen die fit willen blijven en actief willen zijn op vakantie, maar ook voor degenen die een diep ontspannen en rustgevende vakantie willen doorbrengen. Bezoek het wellnesscentrum van het Parc Hotel en geniet van een van de vele behandelingen. Om ervoor te zorgen dat de jongere gasten niets te kort komen, is er een gevarieerd animatieprogramma, een mini- en juniorclub en een speeltuin om stoom af te blazen. Twee prachtige zwembadgedeeltes met glijbanen en waterspelletjes ronden het programma af. WIFI is gratis beschikbaar in de openbare ruimtes van het resort. Gasten kunnen ook gebruikmaken van de wasmachine op muntjes en de gemeenschappelijke wasdroger in de Golf Residence.
Het Bilo appartement van 40 m² biedt ruimte aan maximaal 4 personen (inclusief baby's). De accommodatie heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Indien nodig biedt de tweepersoonsslaapbank in de gecombineerde woon- en eetruimte nog twee extra slaapmogelijkheden. De goed uitgeruste kitchenette in de woonkamer heeft een fornuis, servies, bestek, potten en pannen, magnetron, broodrooster en een koelkast met vriesvak. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, wc en bidet. Afhankelijk van de indeling bevindt de accommodatie zich op de begane grond of op de eerste verdieping en heeft daarom een gemeubileerd balkon of terras, die beide uitnodigen om te ontspannen en samen te vertoeven. De ideale plek om een bewogen dag samen met het gezin af te sluiten. SAT-TV, airconditioning en een parkeerplaats zijn al bij de huurprijs inbegrepen. Een eerste set beddengoed en handdoeken, evenals een wissel van het beddengoed na 7 dagen en een wissel van de handdoeken na 4 en 11 dagen zijn ook bij de prijs inbegrepen. Gezinnen met kleine kinderen hebben ook de mogelijkheid om ter plaatse een babybedje en kinderstoel te huren (gelieve te reserveren bij de reservering). De reistijd vanaf de Ital. Grens is ongeveer 1,5 uur. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk. In de periode van 29 juni tot 25 augustus 2024 is het minimum verblijf 4 nachten. In de resterende periode is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet op de geplande aankomstdag kunt arriveren, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons van tevoren weten). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Van april tot oktober is er een gratis pendelbus die je meerdere keren per dag naar Peschiera brengt. Dus niets staat een dagje samen zwemmen aan het meer in de weg. Neem een verfrissende duik in het heerlijk koele Gardameer of ontspan gewoon op een van de gratis stranden van Peschiera terwijl je kinderen zich uitleven en nieuwe vriendjes maken.
ZWEMBAD
De residentie heeft een prachtig zwembad, de zogenaamde "Laguna Pool". Dit bestaat uit een groot zwembad voor ervaren zwemmers en een aangrenzend kinderbad. Een waterglijbaan in het grote zwembad zorgt voor een onvergetelijke zwemervaring. Er is ook een snackbar voor snacks tussendoor. Tussen het Parc Hotel en de residentie ligt ook de "Winnie the Pool", die is uitgerust met waterspelletjes, een whirlpool en een jet voor nekmassages. Als het weer niet meespeelt zoals gewenst, kun je een duik nemen in het binnenzwembad van het Parc Hotel. Er zijn gratis parasols en ligbedden beschikbaar voor gasten rond het zwembad.
GEZINSVRIENDELIJK
Een team van ervaren en gemotiveerde entertainers zorgt voor onvergetelijke momenten voor het hele gezin. Voor kinderen van 4 tot 11 jaar is er een miniclub waar ze zich kunnen uitleven en nieuwe vriendjes kunnen maken, evenals een speeltuin waar ze veel nieuwe avonturen kunnen beleven. Voor tieners van 12 tot 17 jaar is er de Junior Club. Het gevarieerde entertainmentprogramma kan variëren van bowlingtoernooien en dansgroepen tot een onderhoudend avondprogramma. Tijdens het hoogseizoen kun je ongeveer drie keer per week genieten van een avondprogramma met livemuziek. Gezinnen met kleine kinderen kunnen ter plaatse een kinderstoel of babybedje huren.
VRIJE TIJD EN SPORT
Profiteer van de unieke locatie van de residentie midden in een golfbaan en omgeven door groen. De Golf Club Paradiso is een van de meest gerenommeerde golfbanen van Venetië. Met zijn glooiende heuvels en valleien strekt de golfbaan zich uit over een gebied van 800.000 vierkante meter boven de heuvels van het Gardameer. Voor fietsliefhebbers is er ook een fietsverhuurservice zodat Peschiera en de omgeving comfortabel op twee wielen verkend kunnen worden. Er zijn verschillende hardlooproutes in het resort, die voor de nodige afwisseling zorgen. In de directe omgeving van het resort is er ook een netwerk van paden op de heuvels, dat erg populair is bij joggers. Het resort biedt tegen betaling ook sporten aan zoals tennis, volleybal, minigolf, basketbal en beachvolleybal.
WINKELEN
Er is een minimarkt naast de residentie waar je dagelijkse artikelen en boodschappen kunt inslaan. In Peschiera zelf zijn er ook verschillende winkels en mogelijkheden om te winkelen. Een keer per week is er een markt, die je uitnodigt om te wandelen en te winkelen.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste kitchenette met een fornuis, servies, bestek, potten en pannen, magnetron, broodrooster en koelkast met vriesvak. Natuurlijk kun je ook gebruikmaken van het restaurant van het Parc Hotel en genieten van de heerlijke Italiaanse keuken. Je hebt ook de mogelijkheid om ter plaatse halfpension of volpension te boeken. Het oude centrum van Peschiera wacht ook op je met veel verschillende culinaire hoogstandjes.
HUISDIEREN
1 hond tot max. 10 kg is toegestaan in de accommodatie. Voor hondenbezitters is er het Bau Beach in Peschiera del Garda, een hondenstrand waar je samen met je trouwe viervoeter kunt genieten van een ontspannen dag aan het prachtige Gardameer.
SPECIALE KENMERKEN
-
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Fietsen
Handdoeken
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.15 km

0.15 km

Restaurant 0.45 km

0.45 km

Stadscentrum 3.5 km

3.5 km

Luchthaven 16.72 km Flughafen Verona (VRN)

16.72 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
De residentie ligt in het centrum van de golfbaan "Golf Club Paradiso" en is daarom rustig gelegen midden in de natuur. Het oude centrum van Peschiera ligt op slechts een klein eindje rijden. Van april tot oktober profiteer je van een gratis pendelbus die je meerdere keren per dag naar Peschiera brengt. De residentie heeft ook een gunstige geografische ligging voor uitstapjes naar Noord-Italië, zoals Verona, Venetië, Mantova, Bergamo en Brescia, en naar de prachtige Dolomieten. De bekende themaparken zoals Gardaland, Caneva World en het Safaripark zijn ook vlakbij.
STAD EN OMGEVING
Peschiera del Garda ligt aan de zuidoostelijke oever van het Gardameer. Het oude stadscentrum van Peschiera, dat volledig wordt omringd door kanalen, ligt in een machtig, prachtig begroeid fort. Als je door de smalle steegjes slentert, vind je veel leuke winkeltjes en kleine barretjes. Peschiera heeft een van de weinige treinstations direct aan het Gardameer en is daarom gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is ook een kleine jachthaven in Peschiera. Peschiera adverteert met barrièrevrije winkels en is daarom ideaal voor rolstoelgebruikers en gezinnen met kinderwagens. Leuke souvenirs, maar ook heerlijke salami, kaas en verse groenten en fruit kun je goedkoop kopen op de wekelijkse markten. Elke maandag is marktdag in Peschiera. Naast Peschiera ligt de stad Castelnuovo del Garda. Het heeft een kasteel dat in de 14e eeuw door de Visconti-familie werd gebouwd en boven het oude centrum van Castelnuovo uittorent. Een stedentrip naar Verona met zijn Romeinse verleden, het beroemde balkon van Romeo en Julia en natuurlijk de wereldberoemde Arena met zijn openluchtvoorstellingen ligt op slechts een half uur rijden. In het westen liggen de steden Brescia, Bergamo en Milaan, die uitnodigen tot een uitgebreide shoppingtour. Ook het pittoreske Venetië ligt binnen handbereik van Peschiera. Reizen rond het Gardameer is ook altijd een belevenis. Het Gardameer biedt een uitzonderlijk breed scala aan recreatieparken, dierentuinen, klimparken en zwembaden. In Castelnuovo del Garda vind je bijvoorbeeld Gardaland, een van de grootste pretparken van Italië. Gezinnen komen hier aan hun trekken, met meer dan 40 attracties variërend van een wildwaterbaan tot een sprookjesachtige themawereld, er is voor elk wat wils. Vlak ernaast ligt het Gardaland SEA LIFE Aquarium om bezoekers kennis te laten maken met de onderwaterwereld. Adembenemende stuntshows wachten op bezoekers in Movieland in Lazise. Speciale effecten zorgen voor de nodige actie. Het Parco Natura Viva in Bussolengo (op slechts een paar minuten rijden van de zuidoostelijke oever van het meer) is een dierentuin gewijd aan de bescherming van bedreigde diersoorten en biedt onderdak aan een aantal bedreigde diersoorten zoals tijgers, luipaarden en de kleine panda. Bezoekers kunnen op safari gaan op een wandelpad en dicht bij dieren zoals neushoorns, nijlpaarden en apen komen, slechts gescheiden door natuurlijke barrières.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Handdoeken incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Babybedje incl. op aanvraag, inbegrepen
Kinderstoel incl. op aanvraag, inbegrepen
Huisdier incl. op aanvraag, inbegrepen

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 458803

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458803.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven