Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Sirmione

Max.  6   gasten
33m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
33m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het goed onderhouden 4-sterren vakantiedorp The Garda Village ligt direct aan het Gardameer met een eigen strand in het zeer populaire dorpje Sirmione. Het vakantiecomplex heeft alle voorzieningen voor een aangename vakantie met het hele gezin. Vakantiegasten hebben verschillende zwembaden (zwembad voor volwassenen, kinderzwembad, jacuzzi/whirlpool en een lazy river) tot hun beschikking, evenals een restaurant, bar, speeltuin, animatie, miniclub, tennisbaan, minigolfbaan, minimarkt en vele andere diensten. Het stadscentrum van Sirmione ligt op ongeveer 3 km afstand en het winkelcentrum ligt op 1 km afstand. Wifi is beschikbaar in het resort (tegen betaling). Een verblijf in dit vakantiedorp is goed te combineren met een bezoek aan een van de vele themaparken zoals Gardaland, Movieland of het waterpark Caneva.
De mooie, moderne stacaravan Maxicaravan Deluxe, gebouwd in 2019, biedt ruimte aan maximaal 6 personen. De accommodatie heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee kinderslaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. In de woonkamer vind je een goed uitgeruste kitchenette met servies, bestek, potten en pannen, een Italiaanse espressopot, een magnetron en een koelkast met vriesvak. De badkamer is uitgerust met een wc, wastafel en douche. Er is ook een aparte wc met wastafel naast de ouderslaapkamer. De overdekte zithoek met tafel en stoelen nodigt je uit om comfortabel te ontspannen terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. SAT-TV en airconditioning zijn inbegrepen. Kluisjes voor waardevolle spullen kunnen gratis worden gebruikt bij de receptie. Beddengoed en handdoeken kunnen ter plaatse gehuurd worden (gelieve te reserveren bij reservering). Indien gewenst kan er ook een babybedje worden gehuurd (reserveren bij reservering). Op verzoek kan halfpension of volpension ter plaatse worden geboekt. Een parkeerplaats is inbegrepen. Reistijd vanaf de Italiaanse grens ca. 1,5 uur. Let op: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere woningen van hetzelfde type hebben
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 22 juni tot 31 augustus 2024 zijn de aankomst- en vertrekdagen woensdag en zaterdag, de minimale verblijfsduur is 7 nachten. In de resterende periode is de minimale verblijfsduur 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het vakantiecomplex heeft een eigen kiezel- en zandstrand. Dit strand kan op korte loopafstand worden bereikt. Omdat het strand ondiep is, is het ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Bij het meer vind je een kiosk/bar voor een snack of een ijsje. Je kunt er zeilboten, motorboten en waterfietsen huren en je inschrijven voor de surfschool.
ZWEMBAD
Het vakantiedorp maakt indruk met zijn goed onderhouden zwembadfaciliteiten. Het heerlijk verfrissende water trekt jong en oud aan om te zwemmen, baden en spetteren. Een zwembad voor volwassenen, een kinderbad met verschillende waterspelletjes, een whirlpool/jacuzzi en een stroomkanaal zijn beschikbaar voor gasten. Parasols en ligbedden zijn gratis beschikbaar aan de rand van het zwembad.
GEZINSVRIENDELIJK
Het animatieteam zorgt van zondag tot vrijdag voor voldoende entertainment voor jong en oud. Er worden verschillende spelletjes en activiteiten voor kinderen en tieners aangeboden in de Mini-, Junior- en Tienerclub. Jongere gasten hebben hun eigen speeltuin en speelkamer. Een team van professionele entertainers staat klaar om je kinderen te vermaken met spelletjes en sportactiviteiten zoals voetbal, basketbal, beachvolleybal en boogschieten. Elke week organiseert het animatieteam een voorstelling waar alle kinderen aan mee kunnen doen. S Avonds vinden er dagelijks een minidisco en verschillende entertainmentshows plaats.
VRIJE TIJD EN SPORT
Verheug je op sportfaciliteiten zoals een minigolfbaan, tennisbanen, voetbalvelden en een boogschietbaan. Kano's, motorboten, jetski's en waterfietsen zijn te huur. Er is ook een beachvolleybalveld op het privéstrand. Tot slot is sport het sterke punt van het vakantiedorp, met 4 tennisbanen en 2 multifunctionele banen met moderne en functioneel uitgeruste kleedkamers. Als je een fietstocht wilt maken, kun je fietsen huren in het vakantiedorp. Voor dansliefhebbers biedt het animatieteam dagelijks Zumba- en danslessen aan.
WINKELEN
In de minimarkt vind je verse groenten en fruit, brood, vlees, kaas en andere boodschappen. Wil je wat grotere boodschappen doen? Het centrum van Sirmione ligt op slechts een paar minuten rijden van het vakantiedorp.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek en potten en pannen. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van halfpension of volpension tegen gunstige voorwaarden. Je kunt dit ter plekke boeken (vooraf reserveren is niet nodig). Je wordt vermaakt met livemuziek en dans in de verschillende bars van het resort. Het pizzeria/restaurant met prachtig uitzicht op het meer biedt buffetten, thema-avonden en barbecues. Liefhebbers van zoetigheden of een verfrissend ijsje vinden een ruime keuze in de snoepwinkel.
HUISDIEREN
Huisdieren zijn NIET toegestaan.
SPECIALEN
-
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Kinderbed
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.15 km

0.15 km

Restaurant 0.15 km

0.15 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Luchthaven 27.89 km Flughafen Verona (VRN)

27.89 km

Station 7 km Bahnhof

7 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiedorp grenst direct aan het strand en is daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het oude centrum van Sirmione ligt op slechts 3 km afstand.
LIGGING EN OMGEVING
Sirmione ligt aan de zuidelijke oever van het Gardameer. Het vasteland steekt 4 kilometer lang smal uit in het Gardameer, waardoor dit populaire stadje de kers op de taart is van de zuidelijke oever van het Gardameer in de ware zin van het woord. Een prachtige waterburcht troont naast de enige brug en de kleurrijke, romantisch kronkelende oude stad maakt van je vakantie een droom. Ten noorden van het oude stadscentrum nodigt de punt van het eiland je uit voor een idyllische wandeling met een betoverend uitzicht op het meer. Bezoek de "Grotten van Catullus", de ruïnes van een van de grootste Romeinse villa's aan het einde van de cipressen en olijfbomen of geniet van een verblijf in een van de moderne thermale baden. Sirmione is al sinds de Romeinse tijd een belangrijk kuuroord dankzij de zwavelhoudende bron Boiola, die ontspringt op de bodem van het Gardameer naast het schiereiland. Elke vrijdag wordt er in de wijk Lugana een kleine, goed georganiseerde weekmarkt gehouden met uitstekende kraampjes en uitstekende levensmiddelen van kleine boerderijen uit de regio. In Colombare di Sirmione kun je op maandag over de markt slenteren. Een stedentrip naar Verona, met zijn Romeinse verleden, het beroemde balkon van Romeo en Julia en natuurlijk de wereldberoemde Arena met zijn openluchtvoorstellingen, ligt op slechts 45 minuten rijden. Je kunt zelfs met de trein in slechts 20 minuten in Verona zijn. In het westen liggen de steden Brescia, Bergamo en Milaan, die uitnodigen tot een uitgebreide shoppingtour. Zelfs het pittoreske Venetië ligt binnen handbereik van Desenzano. Een tocht rond het Gardameer is ook altijd een belevenis. Maar vakantiegangers die op zoek zijn naar rust komen ook aan hun trekken in de omgeving van Desenzano. Het prachtige, typisch Lombardische stadje Lonato ligt ongeveer zes kilometer ten westen van Desenzano. Het heeft een prachtige barokke kathedraal met een machtige koepel en een torenhoge stadstoren. Vanaf de ruïne van het kasteel "Rocca" op een heuvel, die boven het opvallende historische centrum uittorent, heb je een prachtig uitzicht over de moreneheuvels tot aan het meer. Het Gardameer biedt een uitzonderlijk breed scala aan recreatieparken, dierentuinen, klimparken en zwembaden. In Castelnuovo del Garda vind je bijvoorbeeld Gardaland, een van de grootste pretparken van Italië. Gezinnen komen hier aan hun trekken, met meer dan 40 attracties variërend van een wildwaterbaan tot een sprookjeswereld, er is voor elk wat wils. Vlak ernaast ligt het Gardaland SEA LIFE Aquarium om bezoekers kennis te laten maken met de onderwaterwereld. Adembenemende stuntshows wachten op bezoekers in Movieland in Lazise. Speciale effecten zorgen voor de nodige actie. Het Parco Natura Viva in Bussolengo (op slechts een paar minuten rijden van de zuidoostelijke oever van het meer) is een dierentuin gewijd aan de bescherming van bedreigde diersoorten en biedt onderdak aan een aantal bedreigde diersoorten zoals tijgers, luipaarden en de kleine panda. Bezoekers kunnen op safari gaan op een wandelpad en dicht bij dieren zoals neushoorns, nijlpaarden en apen komen, slechts gescheiden door natuurlijke barrières.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Kinderbed 8€p. Dag/a.aanvraag/p.aankomst te betalen, inbegrepen
Handdoeken 5€p.pers. en wissel te betalen bij aankomst, inbegrepen
Bedlinnen 6,50€p.pers. en wissel te betalen bij aankomstinclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 458837

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458837.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven