Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Vendres

Max.  6   gasten
32m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
32m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het prachtige vakantiepark Domaine La Yole, op slechts drie kilometer van het centrum van Valras Plage in Frankrijk. Het vakantiedorp ligt op slechts vijfhonderd meter van de Middellandse Zee, een magische plek om te spetteren en te zwemmen of te sporten. De belangrijkste attractie van het vakantiedorp is zeker het grote, fantastische zwembad en de boerderij die bij het vakantiedorp hoort met dieren om te voeren en te aaien. Er is een lagune, een rivier en geweldige glijbanen voor de kinderen, die in het laagseizoen verwarmd worden. Er zijn ook verschillende zwembaden en een whirlpool voor volwassenen. Het meertalige animatieteam organiseert elke dag cursussen, toernooien en spelletjes voor gasten van alle leeftijden. S Avonds word je vermaakt met optredens, muzikale momenten en evenementen die van je vakantie een onvergetelijke herinnering zullen maken. Het resort beschikt over restaurants, supermarkt, bakker, ijssalon, bar met tv, wijnproeflokaal, speelzaal, boerderij met dieren, geweldige speeltuinen in het water en op het land, avontuurlijk touwpark, een breed scala aan sporten en een ondiep zandstrand. Wifi is beschikbaar in het vakantiecomplex. Muntwasmachines en -drogers en een autowasplaats zijn ook beschikbaar voor vakantiegasten.
De Happy Premium stacaravan is modern, licht en comfortabel ingericht. De accommodatie biedt plaats aan maximaal 6 personen. De accommodatie bestaat uit een grote slaapkamer en twee kinderkamers met elk twee eenpersoonsbedden. De goed uitgeruste keuken bevindt zich in het woongedeelte en heeft een 4-pits gasfornuis, servies, bestek, potten en pannen en een koelkast met vriesvak. Een Italiaanse espressopot is ook aanwezig. De badkamer is uitgerust met een douche, wc en wastafel. In sommige stacaravans is de wc apart. Alle ramen van de slaapkamers zijn voorzien van horren. Het halfoverdekte houten terras met tafel, stoelen en 2 ligstoelen nodigt uit tot comfortabel ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Airconditioning is beschikbaar. Indien gewenst kan er tegen betaling een reisbedje, beddengoed of een kinderstoel gehuurd worden (gelieve te reserveren bij de reservering). Een elektrische barbecue is beschikbaar. Een parkeerplaats is inbegrepen. Reistijd vanaf franz. Grens ca. 7u. Op aanvraag kan halfpension of volpension ook ter plaatse worden geboekt. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
AANKOMSTDAG & VERBLIJFPERIODE
In de periode van 29.06-6.09.24 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag of woensdag, het minimum verblijf is 7 nachten. De rest van het jaar is het minimumverblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het langzaam aflopende zandstrand ligt op slechts 500m van het vakantiecomplex en is gemakkelijk bereikbaar via een zijweg. Er zijn veel watersportfaciliteiten beschikbaar voor gasten. Het strand is de ideale plek om te ontspannen en te zonnebaden of te genieten van een van de vele sportactiviteiten die worden aangeboden. Het ideale zandstrand voor een vakantie met kleine kinderen, omdat het langzaam afloopt en veel ruimte biedt om te spelen.
ZWEMBAD
Het zwembad is gewoonweg prachtig. Er is een lagune voor de kinderen en een rivier waar ze rond kunnen dobberen. Er zijn ook leuke glijbanen om de kinderen te vermaken. Voor ontspanning is er een grote ligweide met ligstoelen en parasols. Het kinderbad, de glijbanen en de rivier zijn verwarmd in het laagseizoen. Naast de zwembaden is er ook een whirlpool voor volwassen gasten, die zorgt voor totale ontspanning.
GEZINSVRIENDELIJK
Gedurende het hele seizoen zal een groep ervaren, meertalige animatoren je verblijf op een zachte manier verlevendigen. Of het nu voetbal, tafeltennis, volleybal, basketbal of boccia is, je hoeft je nooit te vervelen. Er is ook entertainment voor kinderen. Je kinderen krijgen de kans om als hoofdrolspelers deel te nemen aan avondvoorstellingen. Elke avond zorgen het animatieteam en de gasten voor het beste entertainment. Als je wilt sporten, is er keuze genoeg: Basketbal, volleybal, voetbal, tafeltennis, boccia, boogschieten, schermen of tennis. Er is een boerderij met boerderijdieren direct naast het complex, die de kinderen kunnen bezoeken. Er is ook een avontuurlijk touwpark direct naast het resort, dat uitdagingen biedt voor jong en oud.
VRIJE TIJD EN SPORT
Wie tijdens de vakantie in vorm wil blijven, heeft keuze te over: voetbal, beachvolleybal, basketbal, schermen, boogschieten of boccia zijn allemaal beschikbaar. Fietsverhuur is ook beschikbaar. Tegen betaling kun je ook tennissen. Er is een speelkamer met videospelletjes voor kinderen.
WINKELEN
Het vakantiecomplex heeft een kruidenierswinkel waar je verse levensmiddelen en een breed scala aan dagelijkse artikelen kunt vinden. Er is ook een bakker, een bazaar en een krantenkiosk.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek, potten en pannen en een koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. De restaurants verwennen je graag en bieden ook een grote keuze aan afhaalmaaltijden. Het vakantiecomplex heeft een ijssalon en een bar met tv en een proeflokaal voor goede wijn.
HUISDIEREN
Eén huisdier tot maximaal 35 kg is welkom, mits dit bij boeking wordt gemeld. De klant is verplicht een borg van 120 euro te betalen als hij een hond meeneemt. Als bij vertrek alles in orde is, krijgt de klant 100 euro van de borg terug en gaat er 20 euro naar het vakantiepark voor extra schoonmaak.
SPECIALE
De eindschoonmaak is voor rekening van de huurder. Schoonmaakspullen zoals bezems, dweilen etc. zijn aanwezig. De accommodatie wordt gecontroleerd op netheid. Voor eventuele klachten wordt Euro 50 in rekening gebracht. Indien nodig moeten kinderstoelen en reisbedjes worden besteld op het moment van boeking (tegen een vergoeding zoals vermeld in de extra kosten) of moeten ze ten minste 1 week voor aankomst worden geboekt (latere bestellingen kunnen niet worden gegarandeerd).
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Luchthaven 20 km Flughafen

20 km

Station 3 km Bahnhof

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiedorp ligt op ongeveer 1,5 uur rijden van de Spaanse grens. Het vakantiedorp is rustig en halfschaduwrijk, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kleine kinderen. Bij het vakantiecomplex hoort een boerderij waar producten worden verkocht. Dit vakantiepark is de perfecte plek voor ontspanning en culturele ervaringen in een mediterrane sfeer.
LIGGING EN OMGEVING
De stad Béziers, op ongeveer 20 minuten afstand, ligt op een kleine klif boven de rivier de Orb. Béziers, bekroond door een kathedraal en bezaaid met talloze trappen, is ook de hoofdstad van de wijngaarden van de Languedoc. De Saint-Nazaire kathedraal van Béziers staat in het westelijke deel van middeleeuws Béziers op een klif die uitkijkt over de vlakte van de Orb. Door de open ligging is de kathedraal al van verre te zien, vooral vanuit het zuiden, en alleen daarom al is het een van de bezienswaardigheden van de stad. Een ritje van twintig minuten brengt je naar het 7 hectare grote Europark in Vias Plage. Een park voor jong en oud met meer dan 80 attracties. Het biedt een enorm indoorgedeelte, een echt speelparadijs met trampolines. Buiten wachten de gasten verschillende achtbanen en vele andere attracties. Op twintig minuten rijden met de auto kunnen dinosaurusfans van alle leeftijden hun hart ophalen in Dinoland in Adge.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Kinderstoel 3€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inbegrepen
Airconditioning 5€p. Dag/aankomst tegen betaling, inbegrepen
Handdoeken 10€p.pers. en wissel/a.aanvraag/betaalbaar bij aankomstinclusief
Babybedje 3€p. Dag/a.aanvraag/p.aankomst te betalen, inclusief beddengoed
Bedlinnen 15€p.pers. en wissel/a.aanvraag/p.aankomst betaalbaar, inclusief
Eindschoonmaak voor huisdier 20€ te betalen op aanvraag/bij aankomst inbegrepen
Huisdier 12€p. Dag/een.aanvraag/een.aankomst te betalen, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 458838

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458838.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven