Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Bibbona

Max.  7   gasten
32m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 7  gasten
32m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Deze mooie en gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het vakantiedorp Free Time in Marina di Bibbona in het prachtige Toscane. Omringd door het prachtige dennenbos van Tombolo, op een strategische plek, bereik je vanaf hier in minder dan een uur prachtige steden zoals Pisa, Florence, San Gimignano, Volterra, Siena, Populonia en het eiland Elba. Het vakantiecomplex bevindt zich op loopafstand van de kristalheldere zee van de Etruskische Kust, die ideaal is voor gezinnen met kinderen dankzij het langzaam aflopende strand. Het vakantiecomplex heeft alle voorzieningen voor een aangename gezinsvakantie. Er is een zwembad met glijbaan, kinderbad, animatie, miniclub, restaurant/pizzeria, take-away, bar, minimarkt, bazaar, speeltuin, voetbal- en volleybalveld, fitnessapparaten in de open lucht, sauna en vele andere diensten zoals fietsverhuur. Er is ook een groot waterpark (Acqua Village) en een amusements- en recreatiepark (Cavallino Matto) op slechts 15 minuten rijden met de auto. Het vakantiecomplex is autovrij en daarom ideaal voor kinderen, omdat ze zich vrij kunnen bewegen.
De Happy Plus accommodatie biedt plaats aan 7 personen. De stacaravan is uitgerust met drie slaapkamers. Eén met een tweepersoonsbed (190 x 140 cm) en twee met elk 2 eenpersoonsbedden (190 x 70 cm). Er is slaapgelegenheid voor een extra persoon in de woonkamer. Een woonkamer en een open keuken met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vriesvak maken deel uit van de Mobilehome Happy Plus. Een Italiaans espressopotje is aanwezig. De stacaravan heeft een badkamer met douche en wastafel en een apart toilet. Alle kamers hebben stopcontacten en alle slaapkamerramen zijn voorzien van horren. Het halfoverdekte houten terras met tafel, stoelen, 2 ligstoelen en een elektrische barbecue of een elektrische grillplaat nodigt uit om te ontspannen terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. Airconditioning is inbegrepen. Reisbedjes/kinderstoelen (tegen betaling) zijn beschikbaar (minstens een week voor aankomst reserveren). Halfpension of volpension kan op verzoek ook ter plaatse worden geboekt. De parkeerplaats is inbegrepen. Opmerking Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 27.07.-6.09.24 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag. In de periode van 29.06.-26.07.24 is de minimale verblijfsduur 7 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Gedurende de rest van het jaar is de minimale verblijfsduur 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het zandstrand ligt op slechts 700 meter van het vakantiecomplex en is bereikbaar via een aangenaam wandelpad (je doorkruist een schaduwrijk, heerlijk geurend stuk dennenbos). Tijdens het hoogseizoen kun je ook gebruik maken van het gratis treintje, dat je tot ongeveer 350 meter van het strand brengt. Het strand is breed en ondiep, dus ideaal voor gezinnen. Naast een privéstrand met ligbedden en parasols is er ook voldoende ruimte op het vrije strand. Er is een strandbar waar je in de schaduw kunt genieten van een snack.
ZWEMBAD
Het vakantiecomplex heeft een groot zwembad met een glijbaan en een peuterbad voor de kinderen. Het heeft een ruim gedeelte met ligstoelen zodat je heerlijk kunt ontspannen tijdens je vakantie.
FAMILIEVRIENDELIJK
Een team van gemotiveerde animatoren verheugt zich erop om volwassenen en kinderen tijdens hun verblijf te verblijden met een gevarieerd animatieprogramma: Latin dance, aquagym, sportcursussen en toernooien, spelletjes op het strand en bij het zwembad. S Avonds: cabaret, shows, pianobar, karaoke, themafeesten. Voor de kleintjes is er een leuke miniclub en een speeltuin.
VRIJE TIJD EN SPORT
Het vakantiedorp heeft een zwembad waar regelmatig watergymnastiek wordt georganiseerd, evenals een voetbalveld, een volleybalveld en tafeltennistafels. Er zijn ook geweldige fietspaden in het dennenbos die de dorpen langs de kust met elkaar verbinden. Fietsverhuur beschikbaar. Er is een fitnessruimte waar je kunt trainen. Het vakantiedorp heeft ook twee meren waar je kunt sportvissen. Manege op 3 km afstand.
WINKELEN
De minimarkt verkoopt vers fruit en verse groenten, brood, vleeswaren, kaas en andere kruidenierswaren. Het resort heeft ook een bazaar met tabaksproducten, kranten, kinderspeelgoed, strandkleding, souvenirs en kampeerartikelen.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek en pannen. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van halfpension of volpension tegen gunstige voorwaarden. Je kunt dit ter plaatse boeken (vooraf reserveren is niet nodig). Het vakantiedorp heeft een restaurant/pizzeria waar je je gewoon kunt laten verwennen met de culinaire geneugten van de Toscaanse en Italiaanse keuken! Er is ook een afhaalservice.
HUISDIEREN
Huisdieren zijn NIET toegestaan.
SPECIALE
Auto's en motoren zijn niet toegestaan in dit vakantiecomplex. De eindschoonmaak is voor rekening van de huurder. Schoonmaakspullen zoals bezems, dweilen etc. zijn aanwezig. De accommodatie wordt gecontroleerd op netheid. Bij klachten wordt Euro 40 in rekening gebracht. Indien nodig moeten kinderstoelen en reisbedjes op het moment van boeking worden besteld (tegen een vergoeding zoals vermeld in de bijkomende kosten) of ten minste 1 week voor aankomst worden geboekt (latere bestellingen kunnen niet worden gegarandeerd).
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 7

2 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 80 km Flughafen

80 km

Station 10 km Bahnhof

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiedorp ligt direct aan zee en het strand kan gemakkelijk te voet worden bereikt in ongeveer 700 meter. Het centrum van Marina di Bibbona kan te voet worden bereikt in een paar minuten (ca. 5 minuten).
LIGGING EN OMGEVING
Marina di Bibbona is een badplaats in het prachtige Toscane, omringd door pijnboombossen. De stad is ideaal voor een ontspannen vakantie op het platteland. De kustlijn met zijn brede zandstranden biedt heerlijke stranddagen met het hele gezin. De bossen zijn perfect voor mooie wandelingen, fietstochten of paardrijden. Je kunt een wandeling maken door de smalle straatjes van het stadje en de kerken Santa Maria dell Pietà of Sant'Ilario bezoeken of verschillende markten bezoeken. Een groot aanbod aan restaurants en cafés biedt een plek om te vertoeven. De omliggende steden bieden verschillende restaurants, cafés en disco's. Bestemmingen voor een dagtocht zijn interessante steden als Pisa, Lucca, Siena en Florence. Een bezoek aan het middeleeuwse stadje Volterra is ook zeker de moeite waard! Het Acqua Village met waterglijbanen in Cecina Mare of het vrijetijds- en pretpark "Cavallino Matto" beloven ultiem zwemplezier voor het hele gezin. Het eiland Elba en de andere eilanden in het nationale park van de archipel, zoals Capraia, Pianosa, Giglio en Giannutri, zijn allemaal gemakkelijk te bereiken tijdens een dagtocht. Il Calidario is een goed uitgerust wellnesscentrum met een natuurlijke bron met een watertemperatuur van 36°C. De wijnroute biedt, naast wijnen van hoge kwaliteit, de mogelijkheid om de typische producten van het gebied te leren kennen en de karakteristieke specialiteiten te proeven, zoals olijfolie, honing, kaas en salami. Een dorp op de wijnroute is Bibbona, dat met zijn prachtige natuurpaden in het bos de ideale plek is voor liefhebbers van trektochten en mountainbikers. De beroemde Spiagge Bianche in Rosignano-Solvay (de witte stranden) met hun fijne, lichtgekleurde zand en blauwe zee liggen op slechts een paar kilometer afstand. Langs de kust kunnen verschillende watersporten worden beoefend en de wind, die vrij constant waait, heeft Vada tot een van de favoriete plekken gemaakt voor liefhebbers van zeilen, windsurfen en kitesurfen. De Secche van Vada, een deel van de zee met zeer ondiep water, trekt in elk seizoen visliefhebbers. De mogelijkheid om zeebodems te verkennen die rijk zijn aan flora en fauna en zich te vergapen aan de onvermoede natuurlijke en archeologische kenmerken maken het een ideale bestemming voor veel duikliefhebbers. Natuurliefhebbers kunnen het avonturenpark Il Giardino Sospeso bezoeken. Hier kun je een dag doorbrengen in het bos op acrobatische hangbruggen tussen de bomen.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Kinderstoel 3€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inbegrepen
Airconditioning 5€p. Dag/aankomst tegen betaling, inbegrepen
Handdoeken 10€p.pers. en wissel/a.aanvraag/betaalbaar bij aankomstinclusief
Babybedje 3€p. Dag/a.aanvraag/p.aankomst te betalen, inclusief beddengoed
Bedlinnen 15€p.pers. en wissel/a.aanvraag/p.aankomst tegen betaling, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 458858

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458858.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven