Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Garda

Max.  6   gasten
43m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
43m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De gezinsvriendelijke accommodatie bevindt zich in de comfortabele Residence Olivo, gebouwd in 2020. Het vakantieverblijf ligt in Garda, op slechts een paar minuten lopen van het prachtige Gardameer. Garda biedt supermarkten, winkels, restaurants, bars en uitgaansgelegenheden. De residentie heeft ook een aantrekkelijk buitenzwembad met ligstoelen, parasols en een geïntegreerde whirlpool voor volwassenen. Er is ook een kinderbad voor de jongere gasten om in te spetteren. Het heeft een geweldig panoramisch terras waar ook een gemeenschappelijke barbecue is. De residentie heeft gemeenschappelijke wasmachines en een gemeenschappelijke wasdroger (tegen betaling). Er zijn ook 2 oplaadpunten voor elektrische auto's. Er is ook een lift in de residentie.
Het elegante en lichte 3-kamer appartement Trilo Top ligt op de begane grond of op de eerste of tweede verdieping (toewijzing door verhuurder), heeft een geweldig uitzicht op het zwembad en is geschikt voor maximaal 6 personen. (Op verzoek is het mogelijk om een baby in een reisbedje bij te plaatsen). De slaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed en heeft zowel airconditioning als een tv. Er is ook een andere slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en eigen airconditioning. Indien nodig biedt de tweepersoonsslaapbank in de gecombineerde woon- en eetruimte nog twee extra slaapmogelijkheden. De moderne kitchenette is uitgerust met een inductiekookplaat met oven, een magnetron, een vaatwasser, een waterkoker, bestek, servies en potten, een Italiaanse espressopot en een koelkast met vriesvak. Er is ook airconditioning en nog een tv in het woongedeelte. De mooie badkamer heeft een douche, wastafel, wc en bidet. Afhankelijk van de indeling heeft de accommodatie een gemeubileerd terras of balkon. Beide nodigen uit om te ontspannen en gezellig samen te zijn, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven bij het zwembad en nieuwe vriendjes kunnen maken. Beide hebben satelliet-tv, WiFi, airconditioning, verwarming en de eerste levering van beddengoed, handdoeken en badlakens voor bij het zwembad, evenals een overdekte parkeerplaats zijn inbegrepen. Een babybedje en kinderstoel kunnen ook gratis geleend worden op aanvraag (reserveren bij boeking). Reistijd vanaf Ital. Grens ca. 2 uur. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere woningen van hetzelfde type appartement hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
In de periode van 17.05.-01.06.2024 en van 28.06.-07.09.2024 is de minimale verblijfsduur 5 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Tijdens de rest van het jaar is de minimale verblijfsduur 4 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Op korte afstand van het resort kunt u genieten van een verfrissende duik in het Gardameer of gewoon ontspannen op een van de vrije stranden terwijl uw kinderen zich uitleven en nieuwe vriendjes maken.
ZWEMBAD
In het buitengedeelte van de residentie vind je een ruim zwembad met een geïntegreerde whirlpool en een klein kinderbad, die zorgen voor de nodige verfrissing op warme zomerdagen en veel zwemplezier voor het hele gezin. Kinderen kunnen spetteren in het kinderbad en echt stoom afblazen. Een whirlpool garandeert volledige ontspanning voor volwassen gasten. Ligstoelen en parasols zijn gratis beschikbaar rond het zwembad.
GEZINSVRIENDELIJK
Geniet van heerlijke uren met je familie op de lange kiezelstranden aan het Gardameer of zwemplezier voor jong en oud in het buitenzwembad van de residentie. Een babybedje en kinderstoel kunnen gratis worden geleend op aanvraag (reserveren verplicht bij boeking).
VRIJE TIJD EN SPORT
De residentie heeft een eigen fitnessruimte en een geweldig zwembad om in te zwemmen. Het is ook mogelijk om een lekkere maaltijd te barbecueën op de gemeenschappelijke barbecueplaats. De regio van het Gardameer biedt ook een breed scala aan sportieve activiteiten buiten de residentie. Je kunt watersporten beoefenen zoals windsurfen, zeilen, kanoën en motorboot varen. Het binnenland is ideaal om te fietsen, mountainbiken, paardrijden, tennissen en golfen. Natuurliefhebbers komen aan hun trekken tijdens lange wandelingen of trektochten.
WINKELEN
Het vakantieverblijf ligt niet ver van de oude stad Garda. Daar vind je supermarkten, kleine groenteboeren, viswinkels, heerlijk geurende bakkerijen en wijnwinkels, evenals kleurrijke weekmarkten.
CATERING
De accommodatie heeft een moderne, volledig uitgeruste keuken met inductiekookplaat en oven, servies, bestek, potten en pannen, Italiaanse espressopot, vaatwasser, waterkoker en koelkast met vriesvak. Alle winkelmogelijkheden zijn in de directe omgeving. Als je liever in een restaurant of pizzeria eet, zijn er veel goede opties in Garda. De delicatessen op de menukaarten bieden voor elk wat wils.
HUISDIEREN
Huisdieren zijn niet toegestaan.
SPECIALE KENMERKEN
-
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Kinderbed Kinderbed
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Barbecue
Zwembad

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Handdoeken
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Diensten

Broodjesservice

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.45 km

0.45 km

Restaurant 0.14 km

0.14 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 27.09 km Flughafen Verona (VRN)

27.09 km

Station 16 km Bahnhof

16 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Dit comfortabele en gezinsvriendelijke vakantieverblijf ligt in de heuvels van Garda, op slechts 1 km van het historische centrum van Garda. Niet alleen liggen de stranden rond het prachtige Gardameer op slechts een paar minuten lopen, we raden je ook aan om een uitstapje te maken naar de kronkelende steegjes van het oude centrum van Garda. Hier kun je heerlijk wandelen en vele restaurants, bars en ijssalons nodigen je uit voor een pauze.
LOCATIE EN OMGEVING
Garda ligt aan de oostelijke oever van het Gardameer en wordt omgeven door weelderige mediterrane vegetatie. Het kleine stadje nodigt uit tot heerlijke wandelingen langs de uitgestrekte promenade langs het meer. Er is ook een kleine haven in Garda, waar je kunt kijken naar de bedrijvigheid van de vissers of een boottocht kunt maken om de omgeving te ontdekken. De gebouwen en architectuur in Garda worden gekenmerkt door de vroegere grootmacht Venetië. Laat je inspireren door de elegante en sierlijke gebouwen. Leuke souvenirs, maar ook heerlijke verse vis en vlees, en vers fruit en groente kun je goedkoop kopen op de wekelijkse markt. Eens per week is er marktdag in Garda. Naast Garda ligt de stad Peschiera del Garda. Het trekt bezoekers met zijn oude stad omringd door kanalen en het machtige en prachtig begroeide fort. In iets meer dan een half uur ben je in Verona voor een stedentrip met zijn Romeinse verleden, het beroemde balkon van Romeo en Julia en natuurlijk de wereldberoemde Arena met zijn openluchtvoorstellingen. In het westen liggen de steden Brescia, Bergamo en Milaan, die uitnodigen tot een uitgebreide shoppingtour. Zelfs het pittoreske Venetië ligt binnen handbereik van Garda. Reizen rond het Gardameer is ook altijd een belevenis. Het Gardameer biedt een uitzonderlijk breed scala aan recreatieparken, dierentuinen, klimparken en zwembaden. In Castelnuovo del Garda vind je bijvoorbeeld Gardaland, een van de grootste pretparken van Italië. Gezinnen komen hier aan hun trekken, met meer dan 40 attracties variërend van wildwaterbanen tot een sprookjeswereld, er is voor elk wat wils. Vlak ernaast ligt het Gardaland SEA LIFE Aquarium om bezoekers kennis te laten maken met de onderwaterwereld. Adembenemende stuntshows wachten op bezoekers in Movieland in Lazise. Speciale effecten zorgen voor de nodige actie. Het Parco Natura Viva in Bussolengo (slechts een paar minuten met de auto vanaf de zuidoostelijke oever van het meer) is een dierentuin gewijd aan de bescherming van bedreigde diersoorten en biedt onderdak aan een aantal bedreigde diersoorten zoals tijgers, luipaarden en de kleine panda. Bezoekers kunnen op safari gaan op een wandelpad en dicht bij dieren zoals neushoorns, nijlpaarden en apen komen, slechts gescheiden door natuurlijke barrières.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Handdoeken incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Zwembad handdoeken incl., inbegrepen
Babybedje incl. op aanvraag, inbegrepen
Kinderstoel incl. op aanvraag, inbegrepen

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 458860

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458860.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven