Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Manerba del Garda

Max.  6   gasten
65m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
65m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De gezinsvriendelijke accommodatie bevindt zich in de goed onderhouden Residence Primera. De residentie ligt aan de westelijke oever van het Gardameer in het mooie stadje Moniga del Garda. De residentie ligt niet ver van het meer, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kleine kinderen. Er is een speeltuin om de kleintjes te vermaken. Dankzij het leuke animatieprogramma voor oudere kinderen en volwassenen, de tennisbaan, het voetbalveld en de fietsverhuur is er zeker geen kans op verveling tijdens de vakantie. Het resort heeft een groot, mooi ontworpen zwembad en een kinderbad. Een ruime groene zone rond het zwembad nodigt je uit om te ontspannen en tot rust te komen. Het resort heeft ook een restaurant, een minimarkt, een barbecueplaats en wasmachines die op muntjes werken. Wifi is beschikbaar in het vakantiecomplex.
De ruime Tipo D3 Sous-Terrain flat ligt op de benedenverdieping en is geschikt voor 6 personen (extra bezetting met een baby jonger dan 2 jaar in een reisbedje is mogelijk op aanvraag). De accommodatie heeft 2 slaapkamers met elk een tweepersoonsbed. Een slaapbank in de woonkamer biedt twee extra slaapplaatsen. Ook in het woongedeelte is de goed uitgeruste keuken met servies, bestek, potten en pannen, een gasfornuis, een koffiezetapparaat, een waterkoker en een koelkast met vriesvak. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, bidet en wc. De halfoverdekte zithoek met tafel en stoelen, een parasol en 3 ligstoelen nodigt uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven bij het zwembad of in de speeltuin. SAT-TV, een kluis en een parkeerplaats zijn bij de prijs inbegrepen. Hoewel er geen airconditioning is, zorgt de ligging op het terrein voor aangename temperaturen. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen. Barbecues zijn toegestaan op de openbare barbecueplaats. Indien gewenst kan er een kinderbedje of kinderstoel gehuurd worden (graag reserveren bij boeking). De reistijd vanaf de ital. Grens is ongeveer 2 uur. Op aanvraag kan ter plaatse ontbijt of halfpension worden geboekt. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 29.06.-28.08.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag (minimum verblijf is 7 nachten). In de overige periode is het minimum verblijf 3 nachten (aankomst- en vertrekdag zaterdag en woensdag mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
De residentie ligt op slechts een paar minuten lopen van het prachtige Gardameer en een gratis kiezelstrand. Op slechts 700 meter vind je ook een strand waar je ligstoelen en parasols kunt huren. Op het strand kun je ook duiken om de onderwaterwereld van het Gardameer te ontdekken, windsurfen of het Gardameer verkennen per kano of waterfiets.
ZWEMBAD
Het vakantiecomplex heeft een mooi ontworpen groot zwembad voor volwassenen en een kinderbad met een diepte van 60 cm voor kinderen. Er is een groot grasveld rond het zwembad met parasols om te ontspannen. Ligbedden kunnen gehuurd worden. Het vriendelijke animatieteam organiseert leuke waterspelletjes.
FAMILIEVRIENDELIJK
Het meertalige animatieteam organiseert sport- en spelactiviteiten om jong en oud te vermaken. Er is ook een grote speeltuin voor uw kinderen waar hun hart sneller van gaat kloppen. Voor tieners en volwassenen organiseert het animatieteam verschillende sportactiviteiten en toernooien, wijnproeverijen en barbecues. Ook 's avonds is er entertainment: één keer per week kun je je laten betoveren door een goochelshow of genieten van livemuziek. Een kinderbedje en kinderstoel kunnen gehuurd worden indien nodig (laat het ons weten bij de reservering).
VRIJE TIJD EN SPORT
Er zijn verschillende mogelijkheden voor degenen die fit willen blijven op vakantie: Tennisbaan en voetbalveld (tegen betaling), volleybalveld of tafeltennis. Het animatieteam biedt ook verschillende sportieve activiteiten aan. Op het strand kun je windsurfen, kanoën, waterfietsen of duiken. Op het vakantiepark kun je fietsen huren. Er kunnen ook kinderzitjes worden gehuurd zodat het hele gezin een fietstocht kan maken.
WINKELEN
Er is een minimarkt in het resort waar je kruidenierswaren en dagelijkse artikelen kunt kopen, evenals geselecteerde wijnen, typische lokale producten, dagelijkse kranten en strandartikelen. Verdere winkelfaciliteiten zijn te vinden op loopafstand.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek, potten en pannen, een gasfornuis, een koffiezetapparaat, een waterkoker en een koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. In het restaurant van het complex kun je genieten van Italiaanse vlees- en visspecialiteiten of heerlijke pizza's uit de traditionele houtoven. Of je kunt een van de vele restaurants in Moniga del Garda proberen. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van het ontbijtbuffet of halfpension tegen gunstige voorwaarden.
HUISDIEREN
3 kleine tot middelgrote (max. kniehoog) huisdieren zijn welkom en moeten bij boeking worden aangemeld. Grotere honden zijn alleen mogelijk op aanvraag. Als je een huisdier meeneemt, is de eindschoonmaak verplicht. Er is een gratis strand op slechts 200 meter van het vakantiecomplex waar honden zijn toegestaan.
SPECIALEN
-
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Fietsen
Handdoeken
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.12 km

0.12 km

Restaurant 0.12 km

0.12 km

Stadscentrum 1.6 km

1.6 km

Luchthaven 153.21 km Flughafen Venedig (Marco Polo, VCE)

153.21 km

Station 8.49 km Bahnhof Desenzano

8.49 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
De residentie ligt niet ver van het Gardameer en is daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het centrum van Moniga del Garda, ideaal om te wandelen of te winkelen, ligt op slechts een paar minuten afstand. Het goed onderhouden complex aan de westelijke oever van het Gardameer ligt op een uitstekende locatie voor uitstapjes naar Noord-Italië, zoals Verona, Venetië, Mantova, Bergamo en Brescia, maar ook naar de prachtige Dolomieten.
LIGGING EN OMGEVING
Moniga del Garda ligt aan de zuidwestelijke oever van het Gardameer. Het oude stadscentrum ligt op een heuvel met een kasteel op de top. Het massieve fort werd gebouwd als verdediging tegen de Hunnen. Tegenwoordig is het echter een idyllische woonwijk. Het nieuwere deel van het dorp strekt zich uit tot aan het meer. Een pittoreske haven en lange, uitnodigende kiezelstranden wachten daar op bezoekers. Wie de heuvels niet schuwt, vindt prachtige fietsmogelijkheden rond Moniga langs olijfgaarden, wijngaarden, velden en weiden. Moniga del Garda biedt ook goede mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Een stedentrip naar Verona met zijn Romeinse verleden, het beroemde balkon van Romeo en Julia en natuurlijk de wereldberoemde Arena met openluchtvoorstellingen ligt op slechts een uur rijden. In het westen liggen de steden Brescia, Bergamo en Milaan, die uitnodigen tot een uitgebreide shoppingtour. Zelfs het pittoreske Venetië ligt binnen handbereik van Moniga del Garda. Reizen rond het Gardameer is ook altijd een belevenis. Het Gardameer biedt een uitzonderlijk breed scala aan recreatieparken, dierentuinen, klimparken en zwembaden. In Castelnuovo del Garda vind je bijvoorbeeld Gardaland, een van de grootste pretparken van Italië. Gezinnen komen hier aan hun trekken, met meer dan 40 attracties variërend van een wildwaterbaan tot een sprookjeswereld, er is voor elk wat wils. Vlak ernaast ligt het Gardaland SEA LIFE Aquarium om bezoekers kennis te laten maken met de onderwaterwereld. Adembenemende stuntshows wachten op bezoekers in Movieland in Lazise. Speciale effecten zorgen voor de nodige actie. Het Parco Natura Viva in Bussolengo is een dierentuin gewijd aan de bescherming van bedreigde diersoorten en biedt onderdak aan een aantal bedreigde diersoorten zoals tijgers, luipaarden en de kleine panda. Bezoekers kunnen op safari gaan op een wandelpad en dicht bij dieren zoals neushoorns, nijlpaarden en apen komen, slechts gescheiden door natuurlijke barrières.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 150

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Handdoeken incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Huisdier 9€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief
Babybedje 2,80€p. Dag/een.aanvraag/aankomst te betaleninclusief
Kinderstoel 1.43€p. Dag/een.aanvraag/aankomst te betalen, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 458910

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458910.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven