Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Padenghe sul Garda

Max.  5   gasten
37m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
37m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het gezinsvriendelijke en mooie vakantiepark Della Colombaia in Padenghe sul Garda ligt direct aan de westelijke oever van het Gardameer en biedt veel mogelijkheden om te genieten van een heerlijke vakantie. Het vakantiepark grenst direct aan het meer. Het vakantiepark biedt gasten van alle leeftijden een breed scala aan sport- en amusementsactiviteiten. Het heeft een zwembad van 150 vierkante meter, dat een verfrissende afwisseling biedt voor jong en oud. Het kindergedeelte met glijbanen, waterkanonnen en bewegende fonteinen laat niets te wensen over. De 300 liter emmer zal de kinderen verrassen met een onverwachte douche. Daarnaast biedt een Miniclub gevarieerd vermaak voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Met de baby dance in de avond zorgt het animatieteam voor een leuke afsluiting van de dag. Het resort heeft ook een restaurant met een prachtig panoramisch terras en een prachtig uitzicht op het meer. Er zijn gemeenschappelijke wasmachines en drogers beschikbaar (tegen betaling). Wifi kan gratis gebruikt worden in het vakantiepark. Bij de receptie zijn kluisjes te huur.
De mooie stacaravan Top Hill biedt plaats aan 5 personen. Het ligt op een heuvel en heeft daardoor een geweldig uitzicht. Het heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een aangrenzende badkamer met een douche, wastafel en toilet. De tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en een stapelbed aan de overkant (voor een kind tot 150 cm) en heeft ook een aangrenzende badkamer met een douche, wastafel en WC. De accommodatie heeft ook een gecombineerde eet- en woonkamer, waar je ook een goed uitgeruste kitchenette vindt met een elektrisch fornuis, koelkast met ijsblokjesvak, gootsteen, bestek, servies, potten, pannen en een filterkoffiezetapparaat. Er is ook een overdekte houten veranda met een tafel, stoelen en twee ligstoelen om buiten te eten en te ontspannen. Een tv, airconditioning (56 uur per week), een droogrek en een eerste voorraad beddengoed en handdoeken en een parkeerplaats zijn bij de prijs inbegrepen. Een babyset (kinderbed + kinderstoel) kan op verzoek gehuurd worden tegen een vergoeding (reserveren bij boeking). Indien gewenst kan ter plaatse een gasbarbecue worden gehuurd (elektrische barbecues en barbecues op houtskool zijn niet toegestaan). Reistijd vanaf ital. Grens ca. 2u. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type appartement hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
In de periode van 06.07.-13.09.2024 is aankomst en vertrek alleen mogelijk op zaterdag (minimum verblijf is 7 nachten). In de periode van 17 mei tot 20 mei en van 30 mei tot 2 juni 2024 is het minimum verblijf 4 nachten (dagelijkse aankomst en vertrek mogelijk). De rest van het jaar is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijks aankomst en vertrek mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het vakantiedorp heeft een directe voetgangerstoegang tot het kiezelstrand aan het Gardameer en een privésteiger die vanaf het strand kan worden bereikt. Er is ook een snackbar op het strand. Het langzaam aflopende strand is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.
ZWEMBAD
Vakantiegasten kunnen gratis gebruik maken van de grote ligweiden, ligstoelen, parasols en tafels rond het grote zwembadcomplex. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in het Spray Park. Het heeft verschillende glijbanen, een grote emmer die zich vult met water en nog veel meer leuke dingen die zorgen voor een aangename verfrissing in de zomer. Ontspanning en plezier zijn gegarandeerd in de zwembadzone van het vakantiedorp. Een kleine snackbar bij het zwembad biedt verfrissingen en snacks.
FAMILIEVRIENDELIJK
In de zomermaanden is er een avondprogramma voor gasten van alle leeftijden. Het vakantiedorp heeft een geweldige binnenspeeltuin met glijbanen en ballenbad, evenals een mini-klimmuur. Het vakantiedorp biedt ook beachvolleybal, tafelvoetbal, tafeltennis, minigolf en een bowlingbaan.
VRIJE TIJD EN SPORT
Fitnessapparatuur is gratis beschikbaar op een weide in het vakantiepark. Het vakantiepark heeft een fietsverhuur, zodat je met het hele gezin mooie fietstochten kunt maken. Niet ver van het vakantiepark kun je SUP's en kleine motorbootjes huren, zodat niets het verkennen van de zee in de weg staat.
BOODSCHAPPEN
Er zijn supermarkten en andere winkelfaciliteiten in de buurt van het resort.
CATERING
Je accommodatie heeft een goed uitgeruste kitchenette met koelkast met vriesvak, servies, bestek, pannen en potten. Indien gewenst kun je ter plaatse een gasbarbecue huren. Je vakantiedorp heeft ook een restaurant met een fantastisch uitzicht op het meer. De bar en het restaurant zijn elke dag beschikbaar voor gasten voor ontbijt, lunch of diner tot 23.00 uur.
HUISDIEREN
Eén klein huisdier tot max. 15kg is toegestaan op aanvraag en moet direct bij boeking worden aangemeld. Er zijn slechts een beperkt aantal accommodaties waarin huisdieren zijn toegestaan. Het vakantiecomplex heeft een klein behendigheidsparcours en drinkbakken voor honden.
BIJZONDERHEDEN
Het vakantiepark beschikt over een Finse sauna, te reserveren bij de receptie.
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Koelkast
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Fietsen
Handdoeken
Ligstoelen
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 65 km

65 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 5.46 km

5.46 km

Luchthaven 35.82 km Flughafen Verona (VRN)

35.82 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiedorp ligt op slechts een paar minuten lopen van de oude stad en grenst direct aan het meer. Het langzaam aflopende kiezelstrand is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Niet ver van Padenghe sul Garda ligt het mooie stadje Sirmione, dat altijd een bezoek waard is. Pretparken zoals Gardaland, het waterpark Caneva World en het safaripark zijn ook gemakkelijk te bereiken met de auto.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Handdoeken incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Airconditioning incl. 8u/dag, inbegrepen
Huisdier 15€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inbegrepen
Babyset 25€p. Week/a.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 458940

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458940.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven