Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Manerba del Garda

Max.  5   gasten
40m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
40m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het vakantiecomplex Onda Blu. Het vakantiedorp ligt aan de westelijke oever van het Gardameer, in de Golf van Manerba del Garda. Het vakantiecomplex grenst direct aan het meer en is daarom ideaal voor gezinnen. Het resort heeft een kinderzwembad en een zwembad voor volwassenen. Verder beschikt het resort over een speeltuin, fietsverhuur, tafeltennis, een restaurant en een bar. Wifi is beschikbaar in het vakantiecomplex. Een wasruimte met wasmachines die op munten werken is ook beschikbaar voor vakantiegasten. In de bar worden 's avonds livemuziek en thema-avonden georganiseerd.
De moderne stacaravans (veel met uitzicht op het meer) zijn nieuw gebouwd in 2017 en zijn geschikt voor maximaal 5 personen. De accommodatie bestaat uit een grote slaapkamer en een kinderkamer met twee eenpersoonsbedden. Er is een extra bed in het woongedeelte op de slaapbank. De goed uitgeruste keuken bevindt zich in de woonkamer en heeft een elektrisch fornuis, servies, bestek, potten en pannen, een magnetron, een koffiezetapparaat en een koelkast met vriesvak. De badkamer heeft een douche, wc en wastafel. De zithoek met tafel en stoelen nodigt uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. De accommodatie is uitgerust met airconditioning. Beddengoed is aanwezig (kan tegen betaling worden verschoond). Handdoeken kunnen ter plaatse worden gehuurd (reserveren bij reservering). Een parkeerplaats is inbegrepen. Barbecues zijn toegestaan. Indien gewenst kan er een kinderbedje en een kinderstoel gehuurd worden (reserveren bij boeking). De reistijd vanaf de ital. Grens is ongeveer 2 uur. Op aanvraag kan ter plaatse ontbijt of halfpension worden geboekt. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 06.07.-30.08.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag. In de periode van 30 maart tot 5 april 2024 en van 18 mei tot 31 mei 2024 is de minimale verblijfsduur 4 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). De rest van het jaar is de minimale verblijfsduur 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons van tevoren weten). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Een vrij kiezelstrand grenst direct aan het vakantiecomplex. Het strand loopt langzaam af en is daarom ook geschikt voor gezinnen met kinderen. Een snelle hap kan worden genomen in de bar, die een prachtig uitzicht biedt op het prachtige Gardameer.
POOL
Een kinderzwembad en een zwembad voor volwassenen zijn beschikbaar voor vakantiegasten op een prachtige locatie. Geniet van het unieke uitzicht op de Golf van Manerba, het eiland Borghese en de Rocca. Zonneweiden met ligstoelen en parasols zijn beschikbaar om te ontspannen. Badmutsen zijn niet verplicht in het zwembad. In juli en augustus worden er aquagymlessen georganiseerd. Er is een overdekte zithoek bij het zwembad, waar je verschillende snackautomaten vindt.
GEZINSVRIENDELIJK
Het vakantiecomplex heeft een speeltuin en een tafeltennistafel. In de bar worden 's avonds livemuziek en thema-avonden georganiseerd. Een reisbedje en kinderstoel kunnen gehuurd worden indien nodig (gelieve ons te verwittigen bij reservatie).
VRIJE TIJD EN SPORT
Als je fit wilt blijven tijdens je vakantie, kun je een fiets huren bij de fietsverhuur in het vakantiedorp en de fietspaden in de omgeving uitproberen. Je kunt ook een kano huren bij het meer. Wandelpaden leiden je langs het Gardameer. Watergymnastiek wordt ook aangeboden in juli en augustus. Een tennisbaan ligt op slechts een paar minuten lopen. Voor de nachtbrakers is er een discotheek in de buurt.
WINKELEN
Hoewel het vakantiedorp geen eigen winkelfaciliteiten heeft, is er een supermarkt op een paar minuten rijden met de auto. Vers brood kan gekocht worden in het restaurant.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met fornuis, servies, bestek, potten en pannen, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en koelkast. Er zijn ook winkels in de buurt. Het vakantiecomplex heeft een restaurant dat verschillende mediterrane gerechten en pizza's serveert. Het restaurant heeft een prachtig terras met direct uitzicht op het Gardameer en een goed uitgeruste kinderhoek. Als je gebruik wilt maken van ontbijt of halfpension, kun je dit ter plekke boeken (vooraf reserveren is niet nodig). Vers brood kan worden gekocht in het restaurant, waar ook afhaalmaaltijden worden aangeboden.
HUISDIEREN
Huisdieren zijn welkom en moeten bij boeking worden aangemeld. Maximaal 2 huisdieren zijn toegestaan.
SPECIALEN
-
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Fietsen
Handdoeken
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 0.05 km

0.05 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Luchthaven 37.21 km Flughafen Verona (VRN)

37.21 km

Station 14 km Bahnhof

14 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiedorp grenst direct aan het strand en is daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het vakantiedorp ligt aan de westelijke oever van het Gardameer, in de Golf van Manerba del Garda. Het heeft een gunstige geografische ligging voor uitstapjes naar Noord-Italië, zoals Verona, Venetië, Mantova, Bergamo en Brescia, en naar de prachtige Dolomieten.
LIGGING EN OMGEVING
Manerba del Garda is idyllisch gelegen aan de zuidwestelijke oever van het Gardameer. Vanaf de Rocca del Manerba, een kasteelruïne op een prominente rots bij Montinelle, heb je een prachtig uitzicht over het zuiden van het Gardameer. Montinelle is een van de acht dorpen die samen de gemeente Manerba vormen, omringd door de olijf- en wijngaarden van Valtenesis. In Manerba vind je pittoreske kustgebieden, het haventje van Porto Dusano en de landtong Punta Belvedere, vanwaar je kunt doorwaden naar het cipresseneiland San Biagio en waar je heerlijk kunt zwemmen in de ondiepe zones. Elke vrijdag van 08:00 - 13:00 vindt de wekelijkse markt plaats onder de kerk, waar je alles kunt vinden wat je hartje begeert: van geselecteerde etenswaren en heerlijke likeuren tot dierenbenodigdheden, mode en keukengerei. Geniet van de sfeer terwijl je langs de marktkramen slentert. Manerba del Garda biedt ook een goede gelegenheid om de omgeving te verkennen. Een stedentrip naar Verona met zijn Romeinse verleden, het beroemde balkon van Romeo en Julia en natuurlijk de wereldberoemde Arena met openluchtvoorstellingen ligt op slechts een uur rijden. In het westen liggen de steden Brescia, Bergamo en Milaan, die uitnodigen tot een uitgebreide shoppingtour. Ook het pittoreske Venetië ligt binnen handbereik van Manerba del Garda. Een tocht rond het Gardameer is ook altijd een belevenis. Het Gardameer biedt een uitzonderlijk breed scala aan recreatieparken, dierentuinen, klimparken en zwembaden. In Castelnuovo del Garda vind je bijvoorbeeld Gardaland, een van de grootste pretparken van Italië. Gezinnen komen hier aan hun trekken, met meer dan 40 attracties variërend van wildwaterbanen tot een sprookjeswereld, er is voor elk wat wils. Vlak ernaast ligt het Gardaland SEA LIFE Aquarium om bezoekers kennis te laten maken met de onderwaterwereld. Adembenemende stuntshows wachten op bezoekers in Movieland in Lazise. Speciale effecten zorgen voor de nodige actie. Het Parco Natura Viva in Bussolengo is een dierentuin gewijd aan de bescherming van bedreigde diersoorten en biedt onderdak aan een aantal bedreigde diersoorten zoals tijgers, luipaarden en de kleine panda. Bezoekers kunnen op safari gaan op een wandelpad en dicht bij dieren zoals neushoorns, nijlpaarden en apen komen, slechts gescheiden door natuurlijke barrières.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:30
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Handdoeken incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Babybedje 5€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inbegrepen
Kinderstoel 4€p. Dag/een.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief
Huisdier 15€p. Dag/een.aanvraag/b.aankomst inclusief huisdier

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 458972

Laatst bijgewerkt: 12.03.2024

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458972.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven