Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Sassari

Max.  5   gasten
22m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
22m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Droom jij ook van kristalhelder water en een zandstrand omgeven door prachtige natuur? Dan ben je hier aan het juiste adres! De accommodatie ligt in het gezinsvriendelijke complex Centro Vacanze Isuledda in het noordoosten van Sardinië in Laconia. Het resort ligt direct aan zee en wordt omringd door zandstranden, die ideaal zijn voor gezinnen omdat ze ondiep zijn en gemakkelijk te voet te bereiken. In het gevarieerde complex vind je: restaurants, sportfaciliteiten, speeltuinen, entertainment en nog veel meer. Andere pluspunten zijn de wasmachines en drogers die beschikbaar zijn in het complex, internettoegang, winkelfaciliteiten en het prachtige wellnesscentrum.
De stacaravan Baia Comfort is geschikt voor maximaal 5 personen (inclusief minimaal 1 kind tot 12 jaar). Het heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een andere kamer met twee eenpersoonsbedden. De woonkamer heeft een gezellige eethoek met satelliet-tv en een extra slaapplaats voor één persoon. De keuken is geïntegreerd in de woonkamer en heeft een fornuis, potten, servies, bestek, koffiezetapparaat, waterkoker en een koelkast met vriesvak. De badkamer heeft een douche, wc en wastafel. De overdekte zithoek met tafel en stoelen nodigt uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin. Barbecueën is toegestaan met een elektrische of gasbarbecue, maar je moet je eigen barbecue meenemen. Als je een babybedje of kinderstoel nodig hebt, kun je deze tegen een kleine toeslag reserveren (graag bij boeking opgeven). Een parkeerplaats is inbegrepen. Airconditioning is beschikbaar en kan tegen een toeslag worden geactiveerd. Ontbijt, halfpension of volpension kan op verzoek ook ter plaatse worden geboekt. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 20.07.-30.08.2024 is het minimum verblijf 7 nachten (dagelijkse aankomst en vertrek mogelijk). In de periode van 16 mei tot 19 juli en van 31 augustus tot 13 september 2024 is het minimum verblijf 5 nachten (dagelijkse aankomst en vertrek mogelijk). De rest van het jaar is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijks aankomst en vertrek mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
De prachtige zandstranden, die verspreid liggen rond het vakantiecomplex, zijn allemaal beschikbaar voor gasten. Grote zandbanken, kleine baaien of kleinere zandstranden, er is voor elk wat wils. De zandstranden zijn allemaal ondiep en daarom ideaal voor kleine kinderen die graag in het ondiepe water spelen. De meeste stranden zijn openbaar en je kunt er heerlijk ontspannen op het warme zand. Voor liefhebbers van actie is er de mogelijkheid om te zeilen, windsurfen of duiken.
GEZINSVRIENDELIJK
Animatie, speeltuinen, fitnesscentrum en nog veel meer. Afwisseling is hier troef! Het maakt niet uit welke leeftijd, iedereen kan een gevarieerde dagindeling maken. Zowel kinderen als volwassenen kunnen lid worden van de Tessera Club en elke dag profiteren van verschillende programma's: Dansen, sporttoernooien, tafeltennis of verschillende animaties van 's ochtends tot 's avonds. Voor de kleintjes is er een aparte Miniclub. Zangers, dansers en acteurs zorgen voor onvergetelijke avonden die jong en oud betoveren. Tijdens je vakantie in Isuledda staan de entertainers altijd tot je beschikking.
VRIJE TIJD EN SPORT
Spierversterking in het amfitheater 's ochtends om de dag goed te beginnen, aquarobics in het prachtige smaragdgroene zeewater en aerobics in het amfitheater 's middags: zo kun je ook op vakantie van sport genieten. Voor gasten die de voorkeur geven aan actie zijn er andere opties: Windsurfen, duiken, fitnesscentrum, voetbal of fietstochten.
WINKELEN
Het vakantieresort heeft een supermarkt waar je verse levensmiddelen en een grote keuze aan dagelijkse artikelen vindt.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met fornuis, servies, bestek, potten en pannen en een koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de directe omgeving. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om uit eten te gaan in een van de restaurants binnen het vakantiecomplex. De gevarieerde Italiaanse keuken wacht op je. Je kunt natuurlijk ook tegen gunstige voorwaarden gebruik maken van halfpension of volpension. Deze kun je ter plaatse reserveren (vooraf reserveren is niet nodig).
HUISDIEREN
Maximaal twee kleine tot middelgrote huisdieren zijn toegestaan en moeten bij boeking worden aangemeld. De eindschoonmaak is verplicht bij het meebrengen van een huisdier en moet ter plaatse worden betaald.
SPECIALEN
Bij aankomst moet een clubpas worden gekocht. Deze kost 1,00 euro per dag en persoon. Kinderen onder de 2 jaar hoeven er geen te hebben. De clubpas is bedoeld voor alle entertainment in het vakantiecomplex.
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Tuin Tuin
Terras Terras
Sauna Sauna
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.05 km

0.05 km

Restaurant 0.05 km

0.05 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Luchthaven 34 km Flughafen

34 km

Station 34 km Bahnhof

34 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiedorp ligt aan de noordoostkant van het eiland Sardinië. De kleine landtong waarop het resort zich bevindt is voor 90% omgeven door water, waardoor het een waar zwemparadijs is. Het centrum van Cannigione ligt op slechts een paar minuten rijden.
LOCATIE EN OMGEVING
Olbia is de op drie na grootste stad van Sardinië en is een van de belangrijkste punten in het economische netwerk van het eiland. De regio is een ontmoetingsplaats voor jetsetters, zeker ook dankzij de jachthaven. De beroemde straten Corso Umberto en Viale Aldo Moro, die uitnodigen tot slenteren en slenteren, liggen in het centrum van de stad en zijn niet te missen. Plezier voor het hele gezin is gegarandeerd in het Aquadream waterpark met zijn vele glijbanen en talloze zwembaden voor jong en oud, op slechts een paar minuten rijden van het stadscentrum! Als je wilt genieten van het nachtleven van de regio, zijn er genoeg bars en disco's. Talloze restaurants met traditionele Sardijnse gerechten betoveren je met zeevruchten, smakelijk vlees en heerlijke antipasti. Wijnliefhebbers komen ook aan hun trekken: veel wijnmakerijen bieden wijnproeverijen en gidsen je door de wijngaarden. Andere Sardijnse specialiteiten zoals het flinterdunne platte brood Pane Carasau, zelfgemaakte kaasrecepten, salsicce of de likeur Mirto zijn te vinden in de specialiteitenwinkels verspreid over de hele regio. Elke zaterdag tussen 8.00 en 14.00 uur is er een wekelijkse markt in Via Antonio Sangallo in Olbia. Je vindt er levensmiddelen, kruiden, handwerk en huishoudelijke artikelen. Als je liever doordeweeks gaat, wordt de markt op dinsdag gehouden op Piazza Crispi. Ben je op zoek naar een winkelcentrum? Geen probleem! De Auchan ligt aan de noordelijke uitgang richting Costa Smeralda. Er is ook een modewinkel naast de afrit richting het noorden. San Teodoro, een voormalig vissersdorp, is nu een van de populairste toeristische centra in de regio Olbia. Als je van wandelen houdt, raden we je aan de natuur rond San Teodoro van dichtbij te bekijken. De fauna en flora in dit gebied heeft veel te bieden! Flamingo's, wilde katten of steenarenden kun je hier met een beetje geluk spotten. Maar ook prachtige watervallen en taxusbossen trekken veel wandelaars. De regio Olbia-Tempio biedt talloze wandelroutes in allerlei gebieden. Het prachtige La Maddalena National Park is bereikbaar met een korte boottocht en moet zeker worden bezocht. In het zeeblauwe water vind je zeesterren, krabben, koralen en zelfs dolfijnen! Prachtige strandbaaien nodigen je uit om te ontspannen en te genieten. Films, informatieborden en begeleide wandelingen vind je in een van de twee kleine musea op het eiland. Je kunt deze gebruiken om talloze fietspaden te verkennen, bijvoorbeeld door het natuurpark Capo Figari. Daar vind je alles, van verborgen baaien tot marinebases, om de harten van wandel- en natuurliefhebbers sneller te doen kloppen. Als je Sardinië in de lente bezoekt, kun je nog niet in zee zwemmen, maar vind je wel talloze kruiden, bloemen en struiken. Sardinië staat bekend om zijn vele kruiden en geneeskrachtige planten zoals: Rozemarijn, tijm, salie en lavendel.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Parkeerplaats incl., inclusief
Milieuheffing p.pers./p. Dag, 3,5€ per nacht en persoon
Babybedje 5€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief
Airconditioning 8€p. Dag/aankomst inbegrepen
Kinderstoel 3€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief
Wifi 5€p. Dag/een.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief
Huisdier 10€p. Dag/a.aanvraag/aankomst te betaleninclusief
Bedlinnen 11€p.pers. en wissel/a.aanvraag/aankomst te betalen, inclusief
Handdoeken 20€p.pers. en wissel/een.aanvraag/aankomst te betaleninclusief
Eindschoonmaak voor huisdier 85€ te betalen op aanvraag/bij aankomst, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 459037

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459037.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven