Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Moniga del Garda

Max.  6   gasten
55m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
55m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De gezinsvriendelijke accommodatie bevindt zich in de residentie Karina. De residentie ligt aan de westelijke oever van het Gardameer in het mooie stadje Moniga del Garda. De residentie ligt niet ver van het meer en is daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het complex heeft een kinderzwembad, een zwembad voor volwassenen en een whirlpool. Er is een bar en een minimarkt bij het zwembad. De residentie heeft ook een kleine speeltuin, een kinderruimte met elektronische spelletjes, biljart, tafeltennis, tafelvoetbal, een minibibliotheek en videotheek en een klein fitnesscentrum. Wifi is gratis beschikbaar in het vakantiecomplex. Fietsverhuur beschikbaar. Er zijn ook openbare barbecueplaatsen en wasmachines en drogers op muntjes beschikbaar voor vakantiegasten.
Het 55 vierkante meter grote rijtjeshuis Trilo biedt plaats aan maximaal 6 personen. De accommodatie bestaat uit een grote slaapkamer, een kinderkamer met twee eenpersoonsbedden en een gecombineerde woon-/slaapkamer met een uitklapbare slaapbank. De goed uitgeruste keuken bevindt zich in het woongedeelte en heeft een fornuis, servies, bestek, potten en pannen, oven, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en een koelkast met vriesvak. De badkamer heeft een douche, wc en wastafel. Het terras/balkon met tafel, stoelen en ligstoel nodigt uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Het appartement heeft airconditioning in alle kamers. Een SAT-TV is gratis beschikbaar. Beddengoed en handdoeken kunnen gehuurd worden (gelieve te reserveren tijdens het reserveren). Een parkeerplaats is inbegrepen. Barbecueën is toegestaan. Indien gewenst kan er een pakket met kinderbedje en kinderstoel gehuurd worden (gelieve te reserveren tijdens het reserveren). Ligstoelen en parasols zijn beschikbaar bij het zwembad. Er zijn appartementen op de begane grond en op de bovenverdieping (de appartementen worden willekeurig toegewezen, een voorkeur kan worden aangegeven). Reistijd vanaf Ital. Grens ca. 2 uur. Ontbijt kan op verzoek ook ter plaatse worden geboekt. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere woningen van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
In de periode van 22 juni tot 6 september 2024 is de aankomst- en vertrekdag woensdag, zaterdag of zondag (minimum verblijf 7 nachten). In de periode van 18.05.-21.06.2024 / 07.09.-15.09.2024 is het minimum verblijf 5 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Tijdens de rest van het jaar is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet op de geplande aankomstdag kunt arriveren, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons van tevoren weten.) Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
De residentie ligt op slechts een paar minuten lopen van het meer. Daar vind je ook plekken waar je ligbedden en parasols kunt huren.
ZWEMBAD
Een kinderbad en een zwembad voor volwassenen zijn beschikbaar voor vakantiegasten. De whirlpool garandeert ontspanning en recreatie voor volwassen gasten. Het zwembad ligt in het midden van de residentie. Zonneweiden met ligstoelen en parasols zijn beschikbaar voor ontspanning. Er is een ruim grasveld rond het zwembad dat ideaal is om te zonnebaden of te spelen. Er is een bar bij het zwembad waar je kunt genieten van een verfrissend drankje of een hapje.
GEZINSVRIENDELIJK
Het vakantiecomplex heeft een leuke speeltuin, een kinderruimte met elektronische spelletjes, minibibliotheek, videotheek, tafeltennis, tafelvoetbal en een pooltafel. Een reisbedje en kinderstoel kunnen gehuurd worden indien gewenst (gelieve ons te verwittigen bij reservatie).
VRIJE TIJD EN SPORT
Wie tijdens de vakantie in vorm wil blijven, heeft keuze te over: fitnesscentrum, volleybalveld, voetbalveld, tafeltennis, tafelvoetbal, biljart, zwem- en sportfaciliteiten, fiets- en wandelpaden. In Moniga del Garda, met zijn bloemrijke plein in het centrum, zijn evenementen en de wekelijkse markt, heb je de mogelijkheid om te gaan winkelen. Voor gezinnen en liefhebbers van evenementen zijn er talloze entertainmentmogelijkheden, zoals concerten en lokaal georganiseerde festivals, om je verblijf nog aangenamer te maken.
WINKELEN
De residentie heeft een minimarkt waar je producten vindt voor je basisbehoeften. Er zijn ook andere supermarkten in de directe omgeving.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met fornuis, servies, bestek, potten en pannen, oven, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en een koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. De residentie heeft een kleine bar waar ook ontbijt verkrijgbaar is. Als je hier gebruik van wilt maken, kun je deze ter plekke reserveren (vooraf reserveren is niet nodig). Het centrum van Moniga del Garda, waar je culinair kunt genieten, ligt op slechts een paar minuten lopen.
HUISDIEREN
Huisdieren zijn welkom en moeten bij boeking worden aangemeld. Er zijn maximaal 3 huisdieren toegestaan. Als je met een huisdier reist, is een eindschoonmaak verplicht.
SPECIALEN
Als u met een huisdier reist, is een eindschoonmaak verplicht.
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Handdoeken
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.03 km

0.03 km

Restaurant 0.6 km

0.6 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 34.64 km Flughafen Verona (VRN)

34.64 km

Station 11 km Bahnhof

11 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
De residentie ligt niet ver van het meer en is daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het centrum van Moniga del Garda, ideaal om te wandelen of te winkelen, ligt op slechts een paar minuten lopen. Het vakantiedorp ligt aan de westelijke oever van het Gardameer. Het heeft een gunstige geografische ligging voor uitstapjes naar Noord-Italië, zoals Verona, Venetië, Mantova, Bergamo en Brescia, en naar de prachtige Dolomieten.
LIGGING EN OMGEVING
Moniga del Garda ligt aan de zuidwestelijke oever van het Gardameer. Het oude stadscentrum ligt op een heuvel met een kasteel op de top. Het massieve fort werd gebouwd als verdediging tegen de Hunnen. Tegenwoordig is het echter een idyllische woonwijk. Het nieuwere deel van het dorp strekt zich uit tot aan het meer. Een pittoreske haven en lange, uitnodigende kiezelstranden wachten daar op bezoekers. Wie de heuvels niet schuwt, vindt prachtige fietsmogelijkheden rond Moniga langs olijfgaarden, wijngaarden, velden en weiden. Moniga del Garda biedt ook goede mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Een stedentrip naar Verona met zijn Romeinse verleden, het beroemde balkon van Romeo en Julia en natuurlijk de wereldberoemde Arena met openluchtvoorstellingen ligt op slechts een uur rijden. In het westen liggen de steden Brescia, Bergamo en Milaan, die uitnodigen tot een uitgebreide shoppingtour. Zelfs het pittoreske Venetië ligt binnen handbereik van Moniga del Garda. Reizen rond het Gardameer is ook altijd een belevenis. Het Gardameer biedt een uitzonderlijk breed scala aan recreatieparken, dierentuinen, klimparken en zwembaden. In Castelnuovo del Garda vind je bijvoorbeeld Gardaland, een van de grootste pretparken van Italië. Gezinnen komen hier aan hun trekken, met meer dan 40 attracties variërend van een wildwaterbaan tot een sprookjeswereld, er is voor elk wat wils. Vlak ernaast ligt het Gardaland SEA LIFE Aquarium om bezoekers kennis te laten maken met de onderwaterwereld. Adembenemende stuntshows wachten op bezoekers in Movieland in Lazise. Speciale effecten zorgen voor de nodige actie. Het Parco Natura Viva in Bussolengo is een dierentuin gewijd aan de bescherming van bedreigde diersoorten en biedt onderdak aan een aantal bedreigde diersoorten zoals tijgers, luipaarden en de kleine panda. Bezoekers kunnen op safari gaan op een wandelpad en dicht bij dieren zoals neushoorns, nijlpaarden en apen komen, slechts gescheiden door natuurlijke barrières.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 50

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Babybedje 5€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief
Huisdier 4€p. Dag/een.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief
Kinderstoel 5€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief
Airconditioning 9€p. Dag/aankomst, inclusief
Handdoeken 3€p.pers. en wissel te betalen bij aankomst, inbegrepen
Bedlinnen 5€p.pers. en wissel te betalen bij aankomst, inbegrepen
Eindschoonmaak huisdier 36€ te betalen bij aankomst, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 459098

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459098.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven