Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Vabriga

Max.  6   gasten
89m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
89m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het appartement bevindt zich in de residentie Lanterna Sunny Resort aan zee. De residentie is omgeven door een dennenbos in het dorp Tar. Het resort biedt plezier en ontspanning voor het hele gezin. Speeltuinen, heerlijke restaurants, een discotheek en een supermarkt zijn slechts enkele van de vele attracties die samen de perfecte familievakantie vormen. De diepblauwe zee ligt op slechts een paar meter van de residentie, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kleine kinderen. Het strand biedt een aantal pluspunten: Kinderspeelplaatsen, zandbak, strandgedeelte voor huisdieren, kleedhokjes en nog veel meer! Er is een wasserette in het vakantieverblijf, waar je tegen betaling je vuile kleren kunt wassen. Wil je zelf koken of heb je cosmetica nodig? Geen probleem! Er is een supermarkt op een steenworp afstand waar je alle producten kunt kopen die je nodig hebt. WiFi is gratis beschikbaar.
Het 89 vierkante meter grote Sunset Apartment 6 Pax Seaside biedt ruimte aan maximaal 6 personen en is verdeeld over twee verdiepingen. Het heeft twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Een gecombineerde woon- en slaapkamer met een uitklapbare slaapbank voor twee personen biedt nog twee extra slaapmogelijkheden. De goed uitgeruste keuken heeft een fornuis, servies, bestek, pannen, magnetron, koelkast met vriesvak en een waterkoker. De twee badkamers zijn uitgerust met een douche/bad, een toilet en een wastafel. De 3 balkons nodigen uit om te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin. Een satelliet-tv is beschikbaar. Beddengoed en handdoeken worden ook gratis verstrekt. Het beddengoed wordt eenmaal per week verschoond. Een parkeerplaats en een eindschoonmaak zijn inbegrepen. Een babybedje kan ter plaatse gehuurd worden (moet bij reservering gereserveerd worden). Ontbijt of halfpension kan op verzoek ook ter plaatse worden geboekt. Reistijd vanaf de Kroatische grens ca. 45 minuten. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van xx.-xx.2024 is de minimale verblijfsduur 7 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). In de periode van xx.-xx.2024 / xx.-xx.2024 is de minimale verblijfsduur 5 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). In de overige periodes is het minimum verblijf 1 nacht (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Na een korte wandeling door de dennenbossen sta je direct op het prachtige rots- en kiezelstrand met diepblauw water. De schaduwrijke steeneiken en het verharde pad naar het strand bieden ideale omstandigheden voor gezinnen met kinderwagens. Op het strand kunnen parasols en ligstoelen worden gehuurd. Het schone water, dat de blauwe vlag heeft gekregen van de Foundation for Environmental Eduction (FEE), is ideaal om te duiken of snorkelen. Je kunt ook waterfietsen, kano's, waterfietsen of zeilboten huren en een ontspannen tochtje maken over het heldere water. Tochten op een bananenboot of speedboten met paragliders zorgen voor wat meer actie. Een aanlegsteiger voor je eigen boot is op aanvraag beschikbaar. Andere hoogtepunten zijn kleedkamers, douches, beachvolleybal en een kinderspeelplaats. Badmeesters zorgen ook voor veiligheid op het strand.
POOL
Hoewel de residentie geen zwembad heeft, ligt het op slechts een paar minuten lopen van het strand.
FAMILIEVRIENDELIJK
Niemand wordt overgeslagen in residentie Lanterna Sunny Resort! De paardrijclub, paintball of lasergame zijn geweldige activiteiten voor kinderen. Maar ook de volwassenen komen aan hun trekken: diverse sportfaciliteiten, een discotheek, avondmuziek en heerlijke restaurants bieden een gevarieerd programma. Een kinderspeelplaats biedt de kleintjes een geweldige mogelijkheid om zich uit te leven en veel tijd in de frisse lucht door te brengen.
VRIJE TIJD EN SPORT
Als je tijdens je vakantie in vorm wilt blijven, kun je kiezen uit fietsexcursies of een nabijgelegen sportcentrum met beachvolleybal, tafeltennis, minigolf, tennisbanen etc. (tegen betaling). (tegen betaling). Je hebt ook de mogelijkheid om actief te worden op het water. Op het strand kun je bananenboten, waterfietsen, kano's en waterfietsen huren. S Avonds kun je dansen in de discotheek van de residentie. Laser tag, airsoft en paintball bieden een leuke manier om wat actie te beleven met het hele gezin.
WINKELEN
Heb je een souvenir, eten of strandspullen nodig? Geen probleem! De residentie heeft verschillende winkelmogelijkheden waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt! Een grote, nieuwe supermarkt ligt in de directe omgeving van de residentie. Het centrum van Poreč ligt ook op slechts een paar minuten rijden. Daar vind je alles wat je hartje begeert.
FACILITEITEN
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met een fornuis, servies, bestek, potten en pannen en een koelkast met vriesvak. Als je niet zelf wilt koken, kun je in het naastgelegen show-cooking restaurant Marina terecht voor heerlijke pizza's uit de houtoven, gegrilde gerechten en mediterrane specialiteiten. Het Delfin restaurant aan het strand biedt heerlijke visgerechten en een prachtig uitzicht op de zee en de nabijgelegen stad Novigrad. Vlakbij de receptie is er een discotheek met een selectie drankjes en cocktails. Je kunt natuurlijk ook gebruikmaken van de ontbijt- of halfpensionservice tegen gunstige voorwaarden. Je kunt deze ter plaatse reserveren (vooraf reserveren is niet nodig). Er zijn verschillende bars, fastfoodrestaurants en ijssalons in de buurt van de appartementen.
HUISDIEREN
Tot 3 huisdieren zijn toegestaan op aanvraag.
SPECIALEN
In de zomer is er dagelijks een medisch team aanwezig.
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Balkon
Speeltuin
Parkeren

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Fietsen
Handdoeken
Kinderbed
WiFi

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.02 km

0.02 km

Stadscentrum 4.2 km

4.2 km

Luchthaven 62 km Flughafen

62 km

Station 12.8 km Bahnhof

12.8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het resort ligt direct aan zee en is daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het heeft een gunstige geografische ligging voor excursies naar Poreč, Umag of Pula. Bovendien ligt het beroemde waterpark Istralandia op slechts een paar minuten rijden van de residentie Lanterna Sunny Resort.

LOCATIE EN OMGEVING
De prachtige historische stad Poreč ligt aan zee en is een echte plek van rust en ontspanning met zijn dennenbossen, promenades langs de zee en restaurants aan de kust. Het zit vol met artistieke en historische bezienswaardigheden en wacht erop om door jou ontdekt te worden. Het waterpark Istralandia, dat plezier biedt voor het hele gezin, ligt op slechts een paar minuten rijden. Pula ligt op slechts een paar minuten rijden van het vakantiepark. Een van de belangrijkste attracties en bezienswaardigheden van de stad Pula is het amfitheater, dat werd gebouwd onder keizer Augustus en uitgebreid onder keizer Vespasianus. Het bood plaats aan ongeveer 23.000 mensen en is daarmee een van de grootste amfitheaters die door de Romeinen zijn gebouwd. De Brijuni-eilanden zijn ook een aanrader voor een dagtocht. Ze liggen direct voor de historische kustplaats Pula en het dorp Fazana. De eilandenarchipel is gemakkelijk bereikbaar met de veerboot vanuit deze steden. Het nationale park van 36 km² omvat 14 eilanden. Het grootste eiland, Veli Brijun, kan vrij worden bezocht, terwijl de andere eilanden deels staatseigendom en privé-eigendom zijn en bewaakt worden. In het exotische dierenpark van het nationale park, in het noorden van het eiland Veli Brijun, kun je Nijlantilopen, lama's, zebra's, olifanten en vele andere diersoorten zien. Voor fijnproevers is de markt in Poreč een geweldige plek om verse producten te kopen. Deze vindt dagelijks plaats van 07:00 - 13:00 uur en bevindt zich vlakbij de oude stad bij een grote parkeerplaats.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Handdoeken inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Babybedje 5€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inbegrepen
Huisdier 25€p. Dag/een.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 459172

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459172.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven