Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Caorle

Max.  7   gasten
32m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 7  gasten
32m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Omgeven door weelderige natuur aan de oevers van de Adriatische Zee, tussen Venetië en Triëst, heeft Villaggio San Francesco echt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Het grote avontuurlijke zwembad en de uitgebreide service met allerlei activiteiten maken een verblijf in dit vakantieresort tot een genot. Elke avond zorgt het team ervoor dat je vakantiedag heerlijk wordt afgesloten. Het 500 meter lange privéstrand nodigt je uit om te ontspannen. Het resort heeft ook een groot aantal verschillende zwembaden, die allemaal gratis te gebruiken zijn. Het zwembadcomplex Centro Aquatico Garden ligt direct naast het vakantiedorp. Dit zwembadcomplex met glijbanen kan tegen betaling worden bezocht. Wasmachines en drogers met munten zijn ook beschikbaar voor vakantiegasten.
De Happy Premium stacaravan is modern, licht en comfortabel ingericht. De accommodatie biedt plaats aan maximaal 7 personen inclusief baby's en bestaat uit een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee kinderkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Er is een slaapbank in de woonkamer. De goed uitgeruste keuken bevindt zich in de woonkamer en heeft een 4-pits gasfornuis, gootsteen, bestek, servies, Italiaanse espressopot en een koelkast met vriesvak. De stacaravan heeft een badkamer met douche, wc en wastafel of een badkamer met douche en wastafel en een aparte wc. Het halfoverdekte houten terras met tafel en stoelen nodigt uit tot ontspannen in alle comfort, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Gasten hebben 2 ligbedden en een elektrische barbecue tot hun beschikking. Reisbedjes, kinderstoelen, beddengoed en airconditioning zijn ook beschikbaar tegen betaling (gelieve te reserveren tijdens het reserveren). Een parkeerplaats is inbegrepen. Op verzoek kan ter plaatse halfpension of volpension worden geboekt. Reistijd vanaf Ital. Grens ca. 3.5u. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
In de periode van 29.06.-06.09.2023 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag en de minimale verblijfsduur is 7 nachten. In de periode van 18 mei tot 28 juni 2023 is het minimum verblijf 7 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). In de overige periodes is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Aan dit prachtige stuk kust vind je alle voorzieningen en diensten van een modern vakantieoord. Ligstoelen en parasols (te huur), een ruim vrij zandstrand en een breed scala aan watersportfaciliteiten wachten op je. Surfschool, catamarans, waterskiën, bananenboten en parasailing zijn beschikbaar voor gasten. Het 'Panda'-gedeelte van het strand biedt ook een schaduwrijke picknickplaats, beachvolleybal en boccia.
ZWEMBAD
Gasten van Village San Francesco kunnen genieten van in totaal negen zwembaden omringd door een groen dennenbos. Ontworpen om de juiste balans te creëren tussen plezier en ontspanning. De zwembaden bieden iets voor elke gast. Het Tropical Pool, met uitzicht op zee, is verdeeld in een zwembad voor volwassenen en een zwembad voor kinderen. De Maxim and Residence Pool verrast met watervallen en waterpartijen. De Penelope Pool ligt vlakbij de chalets en is ideaal voor diegenen die het liefst de meeste tijd in het zwembad doorbrengen. Wie nog meer wil, kan zich uitleven in het waterpark (tegen betaling) met vier zwembaden, twee glijbanen, een bubbelbad, spelletjes voor kinderen en fitnessfaciliteiten voor volwassenen.
GEZINSVRIENDELIJK
Er staat je een heel scala aan entertainmentprogramma's te wachten, aangepast aan de leeftijd en interesses van de gasten. In het vakantiecomplex Villagio San Francesco is entertainment voor jong en oud al inbegrepen. Geniet van je vakantie door alles over te laten aan de professionele entertainers. Er staan talloze programma's tot je beschikking. Sport, fitness, excursies of danslessen, maar ook creatieve programma's voor de kleintjes en interessante avondprogramma's staan tot je beschikking. Vooral jonge gasten worden verwend. Het team biedt entertainment voor alle leeftijden en het resort heeft drie verschillende clubs: 1. Flinky Club van 3 tot 8 jaar; 2. Teen Club van 9 tot 12 jaar; 3. Be Free Club van 13 tot 17 jaar.
RECREATIE EN SPORT
Voetbal-, basketbal-, tafeltennis-, volleybal- en waterpolotoernooien worden georganiseerd voor jongeren van 9 tot 13 jaar (Junior Club) en volwassenen vanaf 14 jaar. Je kunt ook deelnemen aan verschillende cursussen: Windsurfen, zeilboot, tennis en zwemmen. Het animatieteam biedt een exclusief programma met entertainment en plezier voor alle smaken en leeftijden. In de sportschool kun je een vakantie beleven die in het teken staat van sport, waarbij je minstens 6 verschillende disciplines kunt beoefenen en kunt deelnemen aan cursussen onder leiding van de beste instructeurs. Je kunt meedoen aan competities en andere toernooien en genieten van de prijs als je wint. Een gevarieerd fitnessprogramma en danslessen wachten op je in het resort.
WINKELEN
In de supermarkt vind je vers fruit en verse groenten, brood, vleeswaren, kaas en andere levensmiddelen. Het resort heeft ook een bazaar met tabaksproducten, kranten en souvenirs.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek en pannen. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van half- of volpension. Je kunt dit ter plaatse boeken (vooraf reserveren is niet nodig). Een breed scala aan typische regionale gerechten zoals vlees- en visspecialiteiten, pizza's en piadina's wachten op je in een van de restaurants van het resort. En na afloop kun je jezelf trakteren op een heerlijk ijsje in de ijssalon.
HUISDIEREN
Huisdieren zijn NIET toegestaan.
SPECIALEN
Er is altijd een dokter beschikbaar in het vakantiedorp. De eindschoonmaak is voor rekening van de huurder. Schoonmaakspullen zoals bezems, dweilen etc. zijn beschikbaar. De accommodatie wordt gecontroleerd op netheid. Voor eventuele klachten wordt Euro 50 in rekening gebracht. Indien nodig moeten kinderstoelen en reisbedjes worden besteld op het moment van boeking (tegen een vergoeding zoals aangegeven in de extra kosten) of moeten ze ten minste 1 week voor aankomst worden geboekt (latere bestellingen kunnen niet worden gegarandeerd).
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Barbecue
Speeltuin
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Ligstoelen
Kinderbed
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 7

2 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 46 km Flughafen

46 km

Station 23 km Bahnhof

23 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiecomplex is genesteld in de weelderige vegetatie in Caorle en strekt zich uit over een oppervlakte van 320.000 vierkante meter. Het betovert met mediterrane bomen en planten. Door zijn grootte biedt het resort zowel rustige en schaduwrijke gebieden als meer centrale plekken. Het 500 meter lange, langzaam aflopende privéstrand nodigt uit om te ontspannen.

LOCATIE EN OMGEVING
Duna Verde en Porto Santa Margherita maken deel uit van Caorle, maar liggen iets buiten de stad. Toch vind je in beide dorpen alles wat je nodig hebt. Er is een geweldig strand, veel verschillende restaurants, bars, cafés en disco's, maar je vindt ook winkels in de dorpen. Duna Verde biedt veel groene ruimte, die uitnodigt tot het maken van ontspannen wandelingen of fietstochten. Porto Santa Margherita is, zoals de naam al doet vermoeden, beroemd om zijn jachthaven met meer dan 1000 boten en is populair bij toeristen. Beide steden hebben hun eigen stuk strand en worden van de stad Caorle gescheiden door de rivier de Livenza. Als je graag musea bezoekt, vind je er verschillende in de steden en je hoeft er niet ver voor te reizen. Laat je betoveren door de schoonheid van de lagune van Caorle, die zich uitstrekt over 100 hectare heide- en veengebied. Het prachtige landschap is bijzonder mooi om per fiets te verkennen. Het pittoreske centrum van Caorle heeft de charme en magie van de oude bourgeoisie behouden. Caorle is een veelzijdige stad omdat de zee en het strand samensmelten met haar geschiedenis en tradities. Het ligt aan de Adriatische Zee tussen Venetië en Triëst en werd 2000 jaar geleden gesticht. De vissershaven ligt in de oude stad, die tegenwoordig een voetgangerszone is geworden. De oude huizen in levendige pastelkleuren die de steegjes en pleinen omzomen doen denken aan de Venetiaanse traditie van de stad en hebben een bijzonder betoverende sfeer. De kerk van de Madonna dell'Angelo, gelegen aan de oostelijke punt van de promenade, is het symbool van het meer voor de inwoners van Caorle, die al vele eeuwen leven van de visserij. Als je een excursie met het hele gezin wilt plannen, kunnen we het waterpark Aquafollie in Caorle aanbevelen, waar je wildwaterbanen, glijbanen en verschillende zwembaden voor alle leeftijden vindt. Laat je betoveren door de schoonheid van de lagune van Caorle, die zich uitstrekt over 100 hectare heide en veenlandschap. Het prachtige landschap is bijzonder mooi om per fiets te verkennen. Het pittoreske centrum van Caorle heeft de charme en magie van de oude bourgeoisie behouden. Caorle is een veelzijdige stad omdat de zee en het strand samensmelten met haar geschiedenis en tradities. Het ligt aan de Adriatische Zee tussen Venetië en Triëst en werd 2000 jaar geleden gesticht. De vissershaven ligt in de oude stad, die tegenwoordig een voetgangerszone is geworden. De oude huizen in levendige pastelkleuren die de steegjes en pleinen omzomen doen denken aan de Venetiaanse traditie van de stad en hebben een bijzonder betoverende sfeer. De kerk van de Madonna dell'Angelo, gelegen aan de oostelijke punt van de promenade, is het symbool van het meer voor de inwoners van Caorle, die al vele eeuwen leven van de visserij. Als je een excursie met het hele gezin wilt plannen, kunnen we het waterpark Aquafollie in Caorle aanbevelen, waar je wilde waterattracties, glijbanen en verschillende zwembaden voor alle leeftijden vindt.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 459180

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459180.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven