Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Bardolino

Max.  6   gasten
24m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
24m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het prachtige vakantiecomplex Serenella in Bardolino. Het vakantiedorp ligt direct aan het Gardameer en is niet ver van het centrum van Bardolino. Het vakantiecomplex grenst direct aan het meer en is daarom ideaal voor gezinnen. Naast een kinderbad met waterspelletjes en een zwembad voor volwassenen met glijbanen en massagestralen, heeft het resort ook een miniclub/animatieprogramma voor kinderen. Er is ook entertainment voor volwassenen. Het resort heeft ook verschillende sportfaciliteiten, een restaurant en een bar. Er is ook een supermarkt met verse levensmiddelen en toiletartikelen. Het strand is ondiep en daarom ook geschikt voor gezinnen met kinderen. Op het strand kunnen verschillende watersporten worden beoefend. Wifi is beschikbaar in het vakantiecomplex. Wasmachines en drogers op muntjes zijn ook beschikbaar voor vakantiegasten.
De stacaravan Tucano Lux biedt plaats aan maximaal 6 personen. De accommodatie bestaat uit een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met twee eenpersoonsbedden en een stapelbed. De slaapbank in de woonkamer biedt extra slaapruimte. Alle ramen zijn voorzien van horren. De goed uitgeruste keuken bevindt zich in het woongedeelte en heeft een 4-pits gasfornuis, bestek, servies, potten en pannen en een koelkast met vriesvak. Een SAT-TV is ook beschikbaar. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en toilet. Het overdekte houten terras met tafel en stoelen nodigt uit om comfortabel te ontspannen terwijl de kinderen zich uitleven bij het zwembad. Beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen. Airconditioning is beschikbaar. Een parkeerplaats is ook inbegrepen. Een barbecue is beschikbaar. Er kan ook een babypakket worden gehuurd, inclusief een babybedje en een kinderstoel (reserveren tijdens het reserveren). Op verzoek kun je ter plaatse ontbijt, halfpension of volpension bijboeken. Reistijd vanaf de Ital. Grens ca. 2 uur. Vakantiegasten krijgen bij aankomst een set voor persoonlijke hygiëne, toiletpapier en een vuilniszak. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
In de periode van 23.06.-20.09.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag. In de periode van 21.09.-02.10.2024 is de minimale verblijfsduur 5 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). In de overige periode is de minimale verblijfsduur 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Je kunt je eigen parasol, ligstoelen of strandlakens meenemen naar het direct aangrenzende kiezelstrand en optimaal genieten van het Gardameer. Het strand is ondiep en daarom ook geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Hier kun je ontspannen terwijl je kinderen zich uitleven in het water. Als je liever op het gras ligt, is er een prachtige groene weide direct naast het strand waar je je handdoeken kunt spreiden, kunt picknicken of gewoon van de zon kunt genieten. Op het strand zijn verschillende watersporten mogelijk.
POOL
Het vakantiedorp heeft een zwembadcomplex met een kinderbad en een zwembad voor volwassenen met massagestralen. Voor de kleintjes is er ook een geweldig pierenbad met een enorme waterspeeltoren waar kinderharten sneller van gaan kloppen. Zonneweiden met ligstoelen en parasols zijn beschikbaar voor ontspanning. Het animatieteam organiseert dagelijks aquagymlessen. Een snackbar bij het zwembad biedt verfrissende drankjes of een lichte snack.
GEZINSVRIENDELIJK
Het animatieteam organiseert veel entertainment voor jong en oud. Jongere gasten beleven elke dag bijzondere avonturen met het animatieteam in de miniclub. Schilderen, knutselen, spelletjes, dansen en sporttoernooien staan dagelijks op het programma. Elke avond is er een baby dance met dansen, zingen en schminken. Het animatieteam organiseert ook cursussen Venetiaanse maskers versieren en knutselen met Swarovskistenen. In het hoogseizoen worden er elke week themafeesten georganiseerd. Er is ook een kleine speeltuin. Als je kinderen meer sensatie nodig hebben, neem ze dan een middag mee naar de nabijgelegen themaparken en geniet van onvergetelijke momenten met het hele gezin. Reisbedjes en kinderstoelen zijn beschikbaar tegen een vergoeding (gelieve te reserveren tijdens het reserveren).
VRIJE TIJD EN SPORT
Het vakantiedorp heeft tafeltennis, boccia en darts. Aquagym, aerobics en ochtendgymnastiek worden dagelijks georganiseerd. Andere wateractiviteiten zoals kanoën, waterskiën, wakeboarden, bananenboot varen, bandentochten en parasailing worden aangeboden op het strand. Fietsverhuur is ook beschikbaar.
WINKELEN
Het vakantiecomplex heeft een supermarkt waar je verse levensmiddelen en een selectie van dagelijkse artikelen kunt vinden. Er zijn ook andere winkels in de directe omgeving.
CATERING
De kamer heeft geen keuken, alleen een koelkast. Winkelmogelijkheden zijn in de directe omgeving. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om te eten in het restaurant binnen het vakantiecomplex. Het restaurant biedt een afhaalservice. Het centrum van Bardolino, waar je je ook culinair kunt laten verwennen, ligt op slechts een paar minuten lopen.
HUISDIEREN
Huisdieren zijn NIET toegestaan.
SPECIALE KENMERKEN
-
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Fietsen
Handdoeken
Kinderbed
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 32 km Flughafen

32 km

Station 15 km Bahnhof

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiedorp Serenella ligt aan de oostkant van het Gardameer tussen Bardolino en Garda. Het vakantiedorp grenst direct aan het strand en is daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het centrum van Bardolino, ideaal om te wandelen of te winkelen, ligt op slechts een paar minuten lopen.
LIGGING EN OMGEVING
Bardolino ligt aan de oostelijke oever van het Gardameer en het stadje wordt door iedereen geroemd om zijn lichte, mousserende rode wijn. De druiven groeien in het heuvelachtige achterland van het voormalige vissersdorp. Het open oude stadscentrum met zijn brede steegjes, talrijke winkels en lange promenade langs het water nodigt bezoekers uit om rond te slenteren. Het is hier levendig tot laat in de avond: veel winkels zijn tot laat open en leuke restaurants, bars en disco's trekken nachtbrakers uit de hele regio. Elke donderdag is er een typische wekelijkse markt in Bardolino, die vooral bekend staat om zijn kaasspecialiteiten, maar niet alleen een winkelervaring is voor kaasliefhebbers - ook koopjesjagers komen hier altijd aan hun trekken. Een uitstapje naar het Zeni Wijnmuseum boven Bardolino is niet alleen voor wijnliefhebbers. Verschillende kerken in Bardolino wachten op cultuurliefhebbers. Bijvoorbeeld de kerk van San Severo. De licht asymmetrische romaanse kerk uit de 11e eeuw met fresco's en een archaïsch aandoende crypte uit de 8e eeuw is een van de best bewaarde romaanse gebouwen in de Veronese regio. Elk jaar in de herfst vindt in Bardolino het beroemde en traditionele wijnfeest plaats. Wijnboeren uit Bardolino, Garda, Lazise en het omliggende gebied serveren hun heerlijke wijnen op het wijnfestival en zullen zeker interessante verhalen uit hun kelders vertellen. Bardolino biedt ook een goede gelegenheid om de omgeving te verkennen. Een stedentrip naar Verona met zijn Romeinse verleden, het beroemde balkon van Romeo en Julia en natuurlijk de wereldberoemde Arena met zijn openluchtvoorstellingen ligt op slechts een half uur rijden. In het westen liggen de steden Brescia, Bergamo en Milaan, die uitnodigen tot een uitgebreide shoppingtour. Ook het pittoreske Venetië ligt binnen handbereik van Bardolino. Reizen rond het Gardameer is ook altijd een belevenis. Het Gardameer biedt een uitzonderlijk breed scala aan recreatieparken, dierentuinen, klimparken en zwembaden. In Castelnuovo del Garda vind je bijvoorbeeld Gardaland, een van de grootste pretparken van Italië. Gezinnen komen hier aan hun trekken, met meer dan 40 attracties variërend van een wildwaterbaan tot een sprookjeswereld, er is voor elk wat wils. Vlak ernaast ligt het Gardaland SEA LIFE Aquarium om bezoekers kennis te laten maken met de onderwaterwereld. Adembenemende stuntshows wachten op bezoekers in Movieland in Lazise. Speciale effecten zorgen voor de nodige actie. Het Parco Natura Viva in Bussolengo (op slechts een paar minuten rijden van de zuidoostelijke oever van het meer) is een dierentuin gewijd aan de bescherming van bedreigde diersoorten en biedt onderdak aan een aantal bedreigde diersoorten zoals tijgers, luipaarden en de kleine panda. Bezoekers kunnen op safari gaan op een wandelpad en dicht bij dieren zoals neushoorns, nijlpaarden en apen komen, slechts gescheiden door natuurlijke barrières.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 09:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Handdoeken incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Babyset 10€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betaleninclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 459213

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459213.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven