Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Orbetello

Max.  4   gasten
36m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
36m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het mooie vakantiehuis ligt in een gezinsvriendelijk vakantiedorp dat direct grenst aan de zacht glooiende zee. Het vakantiedorp ligt op de exclusieve landtong die het schiereiland Argentario met het vasteland verbindt. Het kijkt uit op de eilanden Giglio, Giannutri en Montecristo. Het vakantiedorp heeft alle voorzieningen die je nodig hebt voor een perfecte vakantie met het hele gezin. Het vakantiedorp heeft een zwembad voor kinderen en volwassenen, een animatie/miniclub, een grote speeltuin, strandservice, veel sportfaciliteiten en twee restaurants met regionale en internationale gerechten.
De Giannutri huisjes met twee kamers liggen naast het dennenbos, niet ver van het strand, het zwembad en de speeltuin. Het woongedeelte is ca. 36m2 en bestaat uit een woonkamer met twee volwaardige eenpersoonsbedden (kunnen ook tegen elkaar geschoven worden) die overdag als bank dienen, een volledig uitgeruste kitchenette (met servies, bestek, pannen), 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en badkamer met douche. Airconditioning en tv zijn inbegrepen. Een pakket met handdoeken en beddengoed is inbegrepen. In het hoogseizoen zijn 1 parasol en 2 ligstoelen op het strand inbegrepen (vanaf 2024). De overdekte zithoek met tafel en stoelen nodigt uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Kussen, deken inbegrepen, barbecue toegestaan in het vakantiedorp, reistijd vanaf de Italiaanse grens ca. Reistijd vanaf de Italiaanse grens ca. 4,5 uur, op aanvraag kan halfpension of volpension ter plaatse worden geboekt. Opmerking Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk. In de periode van 03.08.-23.08.2024 is het minimum verblijf 7 nachten. In de periode van 06.07.-02.08.2024 / 24.08.-06.09.2024 is het minimum verblijf 4 nachten. Van 22.06.-05.07.2024 is het minimum verblijf 3 nachten (als de nachten vrijdag en zaterdag worden beïnvloed). In de resterende periode is het minimumverblijf 2 nachten (als de nachten vrijdag en zaterdag vallen, anders is slechts 1 nacht mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het zandstrand en het langzaam aflopende strand zijn uitgerust met parasols, strandstoelen, ligstoelen, waterfietsen, watersleeën en kano's. Het restaurant "Il Pescatore" is gelegen aan het strand. Het restaurant "Il Pescatore" bevindt zich op het strand. De huurprijs is inclusief 1 parasol en 2 ligstoelen op het strand in het hoogseizoen.
ZWEMBAD
Naast een groot zwembad is er ook een kinderbad met een kleine glijbaan.
GEZINSVRIENDELIJK
Het zwembad en het amfitheater zijn het middelpunt van het dorp en de plek waar de entertainers spelletjes, dansen en verschillende vormen van entertainment organiseren. Naast een professioneel animatieteam is er ook een miniclub en juniorclub. Het animatieteam organiseert in het hoogseizoen overdag aerobicslessen, gymnastieklessen en aquagymlessen. Miniclub, junior club, kanoën, toernooien en 's avonds spelletjes en entertainment, karaoke, dansen, cabaret. Voor de kinderen is er een speeltuin met glijbaan, enz.
VRIJE TIJD EN SPORT
Naast een breed scala aan klassieke sportfaciliteiten met een sportveld (volleybal, voetbal), is er ook een plek voor boogschieten en tafeltennis. In het hoogseizoen organiseert het animatieteam overdag aerobicslessen, gymnastieklessen en aquagymlessen. Miniclub, juniorclub, kanoën, toernooien en 's avonds spelletjes en entertainment, karaoke, dansen, cabaret. Tegen preferentiële tarieven kun je ook: trektochten te paard, duikcursussen, surflessen, toeristisch vissen
WINKELEN
Het vakantiedorp heeft zijn eigen minimarkt met groente en fruit.
ETEN
Het vakantiedorp heeft 3 restaurants (waaronder een pizzeria). Hier kun je verschillende specialiteiten uit de Toscaanse keuken proeven en genieten van wijnen uit Toscane. In het restaurant "Il Pescatore", een terras aan zee, kun je ook visspecialiteiten eten. Er is mogelijkheid tot halfpension of volpension in het restaurant van het vakantiedorp.
HUISDIEREN
Huisdieren zijn NIET toegestaan in deze accommodatie.
SPECIALE KENMERKEN
Het vakantiedorp heeft onder andere: Wasserette, kleine apotheek en pinautomaat. Op aanvraag bij de receptie is er in het hoogseizoen een gratis eerste duik in het zwembad van het resort beschikbaar.
AANKOMST
Je ontvangt gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Fietsen
Handdoeken
Ligstoelen
Kinderbed
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.9 km

0.9 km

Luchthaven 140 km Flughafen

140 km

Station 2 km Bahnhof

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiedorp grenst direct aan het strand, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kleine kinderen.
LIGGING EN OMGEVING
Albinia, met zijn 2500 inwoners, is de grootste wijk van de stad Orbetello in Toscane. Het is verbonden met het noordelijke deel van Monte Argento door een duinstrook, de Tombolo della Giannella. Het is de thuisbasis van een ongelooflijk mooi natuurlandschap en veel verschillende diersoorten. Het dorp Albinia ligt op een kleine landtong en is bereikbaar via een oude Romeinse weg. Als je geïnteresseerd bent in sightseeing, kun je bijvoorbeeld de kerk van Santa Maria delle Grazie of de Torre delle Saline bezoeken. Albinia biedt ook een prachtig uitzicht, waarvan je kunt genieten vanuit een restaurant of café. Als je op vrijdag in Albinia bent, kun je ook een bezoek brengen aan de wekelijkse markt en je vindt er zeker wat moois! De stad Orbetello ligt in het midden van de lagune met dezelfde naam, op een unieke locatie, verbonden met Monte Argentario door een dam. Het natuurpark Duna Feniglia is een duinstrook die verbonden is met de wijk Ansedonia aan de kust en met het beroemde dorp Monte Argentario, Porto Ercole. De stad Orbetello herbergt gereedschappen en andere artefacten die in de omgeving zijn opgegraven in het Museo Civico als bewijs van de Etruskische oorsprong. De oude Mura Ciclopiche en de ontdekte gebouwen, beide daterend uit de 6e eeuw vòòr Chr., getuigen van een bloeiend havenleven in de Romeinse tijd. Het Natuurpark van de Maremma kan worden bezocht op de mountainbike, te paard, per kano of gewoon te voet. De heuvels van het natuurpark bieden een adembenemend panoramisch uitzicht op de Tyrreense kust, het eiland Giglio, het eiland Elba en Corsica. De wandelpaden kunnen alleen, in groepen of onder begeleiding van een gids worden verkend. Het waterpark in Follonica biedt plezier voor het hele gezin! Hier vind je verschillende glijbanen, verschillende watersportcursussen en zelfs Zumba-lessen om mee te doen en uit te proberen. Als je op zoek bent naar specialiteiten uit Toscane, hoef je niet ver te zoeken! Een verscheidenheid aan restaurants, specialiteitenwinkels en bars wachten op je in dit prachtige gebied!


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Handdoeken incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Strandpakket incl. (1 parasol + 2 ligbedden), incl
Babybedje 10€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betaleninclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 459705

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459705.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven