Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Orbetello

Max.  4   gasten
31m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
31m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Dit mooie vakantiehuis ligt in het vakantiedorp Talamone, dat wordt omringd door veel bomen. Het ligt vlakbij de baai van Talamone, een klein dorpje tussen de kust en het voorgebergte van Argentario. Het vakantiedorp heeft alle voorzieningen die nodig zijn voor een perfecte vakantie met het gezin. Het vakantiedorp heeft een zwembad voor kinderen en volwassenen, animatie/miniclub (in het hoogseizoen), speeltuin, strandservice (in het hoogseizoen) en een restaurant met regionale en internationale keuken. Er is ook een barbecuestation in het vakantiedorp. Speciale vermelding verdienen de vele sportmogelijkheden, of het nu gaat om watersporten met kitesurfen, zeilen, surfen, duiken, paardrijden of wandelen.
De tweekamerwoningen (geschakeld) Michelangelo zijn omgeven door veel pijnbomen en palmbomen op een lichte helling. Het appartement bestaat uit een woonkamer met twee volwaardige eenpersoonsbedden (die ook tegen elkaar geschoven kunnen worden), die overdag als bank dienen, een volledig uitgeruste kitchenette (met servies, bestek, potten), 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche. Airconditioning en tv zijn inbegrepen. Een pakket met handdoeken en beddengoed kan geboekt worden tegen een vergoeding (gelieve te reserveren bij boeking). 1 parasol en 2 ligstoelen op het strand zijn inbegrepen in het hoogseizoen (vanaf 2024). De overdekte zithoek met tafel en stoelen nodigt uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Sommige appartementen hebben uitzicht op zee! Kussens, dekens inbegrepen, barbecues zijn toegestaan in het vakantiedorp, reistijd vanaf de Italiaanse grens ca. Reistijd vanaf de Italiaanse grens ca. 4,5 uur, op aanvraag kan halfpension of volpension ter plaatse worden geboekt. Opmerking Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk. In de periode van 03.08.-23.08.2024 is het minimum verblijf 7 nachten. In de periode van 06.07.-02.08.2024 / 24.08.-06.09.2024 is het minimum verblijf 4 nachten. In de periode van 22 juni tot 5 juli 2024 is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). In de resterende periode is het minimum verblijf 2 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het dichtstbijzijnde strand heet "Parco Beach" en ligt op slechts 500 meter afstand. Dit strand is zeer geschikt om te zonnebaden, maar ook voor vele watersporten (surfen, waterfietsen, duiken, enz.). 1 parasol en 2 ligbedden op het strand zijn inbegrepen in het hoogseizoen (2024). Op het eigen goed uitgeruste brede zandstrand (ca. 5 minuten met de auto, 1x per uur pendelbus vanaf het vakantiedorp), waar waterfietsen en kano's ook gratis gebruikt kunnen worden in het hoogseizoen. Parkeerplaats, restaurant en leuke speeltuin aanwezig. Het rustige, schone water is ideaal voor kinderen. Tijdens de maanden juli en augustus is er ook een pendeldienst vanaf het vakantiedorp die vakantiegangers naar de prachtige kliffen van Talamone brengt (op slechts 1 km afstand). Ideale plek voor liefhebbers van duiken, snorkelen of klifspringen.
ZWEMBAD
Het panoramische zwembad is uitgerust met parasols en ligstoelen. Er is een apart kinderbad voor de kleintjes.
FAMILIEVRIENDELIJK
Het amfitheater is de plek waar de entertainers verschillende soorten entertainment organiseren. Het vakantiedorp biedt: panoramisch zwembad, boogschieten, tennis, volleybal, voetbal, tafeltennis, reuzendammen en een kinderspeelplaats. Het animatieteam organiseert overdag aerobics, gymnastiek en aquagymlessen in het hoogseizoen. Miniclub, toernooien en 's avonds spelletjes en entertainment, karaoke, dansen, cabaret.
VRIJE TIJD EN SPORT
Zwembad met uitzicht, boogschieten, tennis, volleybal, voetbal, tafeltennis, reuzendamspel en kinderspeelplaats. Je kunt ook excursies boeken, duikcursussen, kitesurfen en toeristisch vissen tegen voordelige tarieven.
WINKELEN
Het vakantiedorp heeft zijn eigen minimarkt met groenten en fruit.
VOEDSEL
Het vakantiedorp heeft een restaurant, pizzeria en bar. Er is de mogelijkheid van halfpension of volpension in het restaurant van het dorp.
HUISDIEREN
Maximaal 2 huisdieren zijn toegestaan in de accommodatie, mits aangemeld op het moment van boeking.
SPECIALE KENMERKEN
Het vakantiedorp heeft onder andere: Wasserette, Wi-Fi, speelkamer, surfschool. Paardrijden in het natuurpark van de Maremma. Bovenaan het vakantiedorp vind je een klein wandelpad van Parco della Maremma. Hier kun je te voet of met de farrhad naartoe. DUIKCENTRUM: Op Talamone Camping Village vind je een duikcentrum. Het organiseert cursussen voor alle niveaus (Open Water, Advanced Open Water, Dive Control Specialist). Het duikcentrum heeft 2 opblaasbare boten voor 15 personen. Excursies naar het eiland Giglio, Giannutri, Formiche di Grosseto en duiken langs de kust van Talamone. WINDSURF E KITESURF: Twkc organiseert cursussen windsurfen en kitesurfen. Je kunt het materiaal huren. Het is ideaal voor alle niveaus! Talamone is een geschikte plek voor deze sporten! ZEILSCHOOL: Zeilcursussen duren een week. Het is 's ochtends bij het zwembad. De cursus bestaat uit theoretische lessen en 2 excursies.
AANKOMST
Je ontvangt gedetailleerde reisinformatie samen met de reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Fietsen
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Luchthaven 140 km Flughafen

140 km

Station 2 km Bahnhof

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiedorp ligt op ongeveer 400 meter van het zandstrand. Dankzij het zeer geleidelijk aflopende water is het ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.
LIGGING EN OMGEVING
Talamone ligt in het zuiden van het mooie Toscane en is vooral bekend als jetset badplaats met een jachthaven en talloze villa's. De rotsen geven de plaats een ruige uitstraling en dienen ook als duikplank voor de dapperen. Je kunt hier ook watersporten beoefenen zoals kitesurfen en windsurfen. De kerken Chiesa della Madonna delle Grazie en Chiesa di Santa Maria Assunta, het kasteel Rocca Aldobrandesca en de vele wachttorens zijn zeker een bezoek waard. Er zijn ook verschillende wandelroutes waar je de natuur beter kunt leren kennen. Er zijn verschillende restaurants en cafés in Talamone waar je kunt vertoeven en er is een wekelijkse markt op donderdag. De stad Orbetello ligt in het midden van de lagune met dezelfde naam, op een unieke locatie, verbonden met Monte Argentario door een dam. Het natuurpark Duna Feniglia is een duinstrook die verbonden is met de wijk Ansedonia aan de kust en met het beroemde dorp Monte Argentario, Porto Ercole. De stad Orbetello herbergt gereedschappen en andere artefacten die in de omgeving zijn opgegraven in het Museo Civico als bewijs van de Etruskische oorsprong. De oude Mura Ciclopiche en de ontdekte gebouwen, beide daterend uit de 6e eeuw vòòr Chr., getuigen van een bloeiend havenleven in de Romeinse tijd. Het Natuurpark van de Maremma kan worden bezocht op de mountainbike, te paard, per kano of gewoon te voet. De heuvels van het natuurpark bieden een adembenemend panoramisch uitzicht op de Tyrreense kust, het eiland Giglio, het eiland Elba en Corsica. De wandelpaden kunnen alleen, in groepen of onder begeleiding van een gids worden verkend. Het waterpark in Follonica biedt plezier voor het hele gezin! Hier vind je verschillende glijbanen, verschillende watersportcursussen en zelfs Zumba-lessen om mee te doen en uit te proberen. Als je op zoek bent naar specialiteiten uit Toscane, hoef je niet ver te zoeken! Een verscheidenheid aan restaurants, specialiteitenwinkels en bars wachten op je in dit prachtige gebied!


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Handdoeken incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Strandpakket incl. (1 parasol + 2 ligbedden), incl
Babybedje 10€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betaleninclusief
Huisdier 5€p. Dag/een.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 459710

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459710.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven