Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxe chalet met sauna & hottub

Turracherhöhe

Max.  8   gasten
140m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
140m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd



Beschrijving

Ons gloednieuwe luxe chalet in Turracher Höhe, met 4 slaapkamers, 4 badkamers, een sauna en een hot tub met uitzicht op de bergen, biedt een onvergetelijke ontsnapping te midden van de Alpen. Geniet het hele jaar door van avonturen met directe toegang tot de skipistes voor de ultieme skivakantie in de winter en prachtige wandel- en fietsmogelijkheden in de zomer. Verwen jezelf en je vrienden/familie in deze idyllische omgeving, waar natuurlijke schoonheid en luxe samenkomen.

Het chalet bevindt zich in het grootste naaldbos van Oostenrijk op bijna 1800 meter hoogte. Na een dag vol avontuur op de prachtige pistes van Turracher Höhe, kan je moeiteloos terugkeren naar de chalet zonder het gedoe van het sjouwen van je ski-uitrusting. De ski-out faciliteiten zorgen ervoor dat je de laatste afdaling van de dag kan maken en vervolgens direct voor de deur van de chalet kan stoppen, waar de sauna en de hot tub op je wachten om je te verwennen en je de kans geven om te ontspannen terwijl je uitkijkt op de majestueuze bergen van Turracher Hohe. Het is werkelijk de perfecte plek om de schoonheid van de Alpen te omarmen en te genieten van een onvergetelijke vakantie. Het is een paar honderd meter naar de skilift, en een treintje rijdt de hele dag door om je erheen te brengen.

De slaapverdieping heeft 3 slaapkamers (2 slaapkamers hebben toegang tot een balkon) met 3 badkamers. Daarnaast bevindt zich hier ook het balkon met de hot tub met uitzicht op de bergen. Op de bovenste verdieping is er een ruime en volledig uitgeruste keuken en een woonkamer met balkon. Hier bevindt zich ook nog een zeer riante slaapkamer met badkamer.

De keuken is uitgerust met de nieuwste en meest geavanceerde voorzieningen om ervoor te zorgen dat koken een waar genot wordt waaronder een quooker. Naast de Quooker zijn er andere moderne apparaten en kookfaciliteiten beschikbaar, zodat elke culinaire creatie moeiteloos kan worden gerealiseerd, en dat allemaal terwijl je geniet van een spectaculair uitzicht op de omliggende bergen. Het is de perfecte keuken voor de veeleisende fijnproever en een ware aanvulling op het luxe comfort van onze chalet. Verder kan je genieten van een lekkere koffie met het Nespresso apparaat.

Naast het skiën biedt Turracher Hohe ook een verscheidenheid aan avontuurlijke sporten, zoals mountainbiken, paardrijden, en zelfs golfen. Het glinsterende water van de Turracher See nodigt uit tot zwemmen, vissen en watersporten. Daarnaast zijn er tal van culturele evenementen en festivals die de zomer in de regio extra kleur geven.

Ter plaatse moet er borg en toeristenbelasting betaald worden. Bedlinnen kost €14,90 pp. en wordt daar ter plekke betaald.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 1 km

1 km

Skilift 1 km

1 km

Supermarkt 8 km

8 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 63 km Klagenfurt

63 km

Station 24 km Kendlbruck

24 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Turracher Höhe is een bergpas en vakantiegebied op de grens van Stiermarken en Karinthië in Oostenrijk. Met een hoogte van ongeveer 1.763 meter boven zeeniveau is het bekend als een populaire bestemming voor zowel winter- als zomeractiviteiten. In de winter biedt het skigebied goed geprepareerde pistes en moderne voorzieningen, terwijl in de zomer wandelaars en natuurliefhebbers kunnen genieten van de schilderachtige omgeving, waaronder het Turracher Meer. Het gebied heeft diverse accommodaties en is een veelzijdige bestemming voor recreatie en ontspanning.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Skiën
Snowboarden
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 350
Aanbetaling: 20 % 6 weken voor aankomst
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Ter plaatse moet er borg en toeristenbelasting betaald worden. Bedlinnen kost €14,90 pp. en wordt daar ter plekke betaald.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving
Contant Betalen
EC-Kaart

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 04-03-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Januari 2024

Pim H. uit Amsterdam

5,0
5 5 5 5 5

Geweldige chalet

Geweldig chalet! Prachtig uitzicht, gezellig interieur en van alle gemakken voorzien. Perfecte plek voor rust en ontspanning te midden van adembenemende natuur. Attente eigenaren zorgden voor een onvergetelijke ervaring. Een absolute aanrader voor een sfeervol vakantie. Wij komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Skivakantie

December 2023

Thomas L. uit Amsterdam

4,8
5 5 4 5 5

Excellent accommodation with great experience

The villa is beautiful and perfectly located in relation to the slopes. You can go there with skis. Enjoyed the sauna and hot tub.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Skivakantie

December 2023

Laurens R. uit Utrecht

5,0
5 5 5 5 5

Turracher Hohe Renesidence

Prachtig chalet met super mooi uitzicht op de bergen. Wij hebben een heerlijke dagen gehad. Helemaal nieuw en alles is aanwezig in de chalet, zelfs nog even genoten van de jacuzzi en sauna! Wij komen graag terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Skivakantie


Contactpersoon

Mevr. F. Renes

Mevr. F. Renes

Wij zijn twee zussen die onlangs een fantastisch vakantiehuis hebben gekocht hier in het betoverende Turracherhohe, Oostenrijk. En we kunnen gewoon niet wachten om onze kleine oase van geluk met jullie te delen!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 461214

Laatst bijgewerkt: 04.03.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/461214.htm


«Luxe chalet met sauna & hottub» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven