Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus Nordseeglück

Friedrichskoog

Max.  6   gasten
95m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
95m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom in het vakantiehuis Nordseeglück! (Lees de opmerkingen hieronder)

Ons ruime, volledig ingerichte vakantiehuis ligt nog geen 200 meter achter de Noordzeedijk op het schiereiland Friedrichskoog-Spitze in een rustige doodlopende straat in de heerlijke Noordzeelucht.

Het is volledig omgeven door tuin en terrassen en biedt alles, van een gezellige woonkamer tot een vaatwasser en glasvezelinternetverbinding, zodat je je vanaf het eerste moment thuis voelt.

Op de begane grond zorgt de grote eetkeuken op het zuiden met toegang tot het terras en de tuin en een nieuwe Scandinavische houtkachel voor volledige ontspanning, ongeacht het weer.
Er zijn 3 uitnodigende slaapkamers (een beneden, twee op de eerste verdieping).
Twee badkamers (een op elke verdieping), elk met een douche, voorkomen te veel aanschuiven na de wadlooptocht.

Belangrijk voor een comfortabel verblijf: er zijn maximaal 3 parkeerplaatsen op de eigen oprit of in de carport, waar fietsen kunnen worden gestald.

Voor kinderen zijn er 2 kinderstoelen en een kinderbed 120x60cm en enkele spelletjes. Er is een traphekje op de bovenverdieping.

Het terras inclusief de voortuin is volledig omheind zodat je veilige plekjes kunt vinden voor kinderen en/of honden.

Honden zijn welkom op de begane grond, waar ook een slaapkamer is (zodat niemand alleen beneden hoeft te blijven).

Echter: het opladen van elektrische voertuigen bij het huis is verboden!

-------WICHTIG------------------------------------------------------------------------------------------------------------:
Vanaf waarschijnlijk voorjaar 2024 tot najaar 2026 wordt er gebouwd aan de dijk (ca. 2 km) direct voor Friedrichskoog-Spitze in naam van kustbescherming (klimaatdijk) en verbetering van de toeristische infrastructuur. Informatie over kansen (zoals een interessante grote kustbouwplaats en een aantrekkelijk alternatief aanbod voor alle leeftijdsgroepen, gepland door een zeer geëngageerd team) en risico's (nadelen door bouwactiviteiten zoals sluiting van het getroffen kustgedeelte en lawaai) is te allen tijde te vinden op de website 'Friedrichskoog.de/natur-region/deichverstaerkung-attraktivierung'.
Gedetailleerde informatie is ook beschikbaar op deze website: 'Friedrichskoog-auf-neuen-wegen.de'

Informeer uzelf en neem gerust contact met ons op!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Als uw reistijd wordt beïnvloed door deze maatregelen, bieden wij u een CONSTRUCTIEKORTING van 10%, die hier nog niet in mindering is gebracht.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
We kijken nu al uit naar uw bezoek aan ons in het noorden!
Met vriendelijke groet, de familie Tilly

P.S.: Nog een tip van ons: ook de buitenseizoenen in Friedrichskoog hebben een grote aantrekkingskracht en recreatieve waarde. We zijn het graag eens met Reinhard Mey, die zingt: 'Ik hou van het einde van het seizoen'. Zoals onze foto's van de Trischendamm laten zien, is Friedrichskoog absoluut schattig en pure ontspanning in elk jaargetijde. :)

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Babybedje (60x120 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1.3 km

1.3 km

Bus 1.3 km

1.3 km

Luchthaven 111 km Hamburg

111 km

Station 24 km Sankt Michaelisdonn

24 km

Snelweg-afrit 50 km A23 Itzehoe-Mitte

50 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons vakantiehuis Nordseeglück ligt in een rustige doodlopende straat van het vakantiehuizengebied van het kleine schiereiland Friedrichskoog-Spitze aan de Noordzee op ongeveer 200m van de dijk, waarachter het UNESCO Werelderfgoed Sleeswijk-Holstein Waddenzee met zijn biodiversiteit aan dieren en planten begint.

Friedrichskoog staat voor een Noordzeevakantie dicht bij de natuur met het hele gezin. Of je nu ontspant in een strandstoel, wandelt of fietst door de onvergelijkbare natuur of gebruik maakt van sportieve of culturele activiteiten in het kuurpark, dit alles en nog veel meer ligt direct voor de deur.

Je kunt overal de schone, gezonde zeelucht inademen. Je kunt diep ademhalen tijdens een wandeling over de Noordzeedijk, het eb en vloed ervaren en genieten van de eindeloze rust en ruimte tijdens een fiets- of wandeltocht tussen de kwelders, weilanden en de vele enorme koolvelden.

Bijzonder aan Friedrichskoog-Spitze is de Trischendamm. Dit is een verhard pad op een dijk vanaf de dijk het wad op, waarop je 2,2 kilometer tussen wad en kwelder naar zee loopt en 's avonds vaak naar een ongelooflijk mooie zonsondergang. Geniet in het voorjaar en de zomer van de vele vogels die op de kwelders rusten en altijd van de uitgestrektheid en indrukwekkende diversiteit van het wad.

Het centrum van Friedrichskoog-Spitze ligt op slechts ca. 1,3 km van het huis - je kunt er dus ook naartoe lopen of fietsen als dat nodig is. Er zijn verse broodjes bij de bakker, heerlijk ijs, broodjes vis bij de kiosk, restaurants, kuuradministratie / toeristische dienst, fiets- en skelterverhuur, souvenirwinkels, een midgetgolfbaan, een busstation, kinderspeelplaats met beachvolleybalveld en fitnessapparaten, etc.

In het dorp Friedrichskoog, op 4 km afstand, vind je een grote Rewe supermarkt, een Edeka supermarkt en een apotheek. Hier ligt ook het populaire zeehondencentrum, waar je zeehonden van dichtbij kunt bewonderen.
Tussen de wijken Friedrichskoog en Friedrichskoog-Spitze ligt het Gezondheids- en Therapiecentrum Friedrichskoog (GTZ) met thermale baden.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vanaf het voorjaar van 2024 wordt de anders zo populaire 2 km lange dijk met groen strand, strandstoelen en wadlooptoegang voor Friedrichskoog-Spitze omgevormd tot een grote kustbouwplaats van de deelstaat Sleeswijk-Holstein om de dijk klimaatbestendig te maken.
De bouwactiviteiten met geluidsemissies en beperkingen zijn daar over een periode van twee jaar gepland - altijd in de maanden waarin geen grote stormvloeden worden verwacht. De route voor de bouwvoertuigen is zo gepland dat deze de wegen van Friedrichskoog niet kruist.

Tegelijkertijd maakt Friedrichskoog van de gelegenheid gebruik om de nieuwe dijk aantrekkelijker te maken en ook om het kuurpark opnieuw in te richten met een evenemententerrein, een nieuwe kinderspeelplaats en sportfaciliteiten. Dit kuurparkgebied krijgt nu al prioriteit met als doel het zo mogelijk in het voorjaar van 2024 op te leveren, zodat het al tijdens de bouwfase van de dijk door u gebruikt kan worden.

Ook tijdens de dijkwerkzaamheden kun je de omgeving te voet of bijvoorbeeld met je eigen of gehuurde fiets verkennen. De dijk en het wad tussen Friedrichskoog-Spitze en Friedrichskoog-Ort kunnen ook worden gebruikt en er zijn veel extra activiteiten en nieuwe plekken voor strandstoelen gepland. De toeristische dienst kan informatie verstrekken over compenserende aanbiedingen, zoals pendeldiensten naar andere badzones.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mogelijke dagtochten :

Büsum 49 km
Peter Ording (zandstrand) 69 km
Brunsbüttel (Noord-Oostzeekanaal, zwembad) 30 km
Hamburg 111 km
HelgoIand: Veerboten van Büsum

Het dichtstbijzijnde treinstation ligt op ca. 24 km afstand in Sankt Michaelisdonn en is bereikbaar met het openbaar vervoer.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Glasvezelinternet/WLAN inbegrepen
Elektriciteit inbegrepen (geen opladen van elektrische auto's)
Verwarming inbegrepen
Water inbegrepen
Eindschoonmaak inbegrepen

We vragen geen borg omdat we je vertrouwen.

Boekingen van minder dan 7 nachten zijn soms mogelijk, maar in dat geval brengen we een toeslag voor kort verblijf in rekening.
Bel 01578 2245776 om te informeren naar de hoogte van de toeslag.

Honden zijn toegestaan op aanvraag - geef het aantal (max. 2) en het ras aan.
Dit portaal kan maximaal één hond in rekening brengen. Een extra hond kost 45€ per week.

Zoals hierboven aangekondigd: Als uw vakantieperiode wordt beïnvloed door de dijkwerkzaamheden in Friedrichskoog, bieden wij u een CONSTRUCTIE KORTING van 10% op de pure huurprijs, die hier nog niet is afgetrokken.

Naast bovenstaande huurprijs wordt er toeristenbelasting geheven door het gemeentebestuur van Friedrichskoog. De toeristenbelasting wordt van maart tot oktober geheven voor volwassen gasten. Deze bedraagt momenteel €2,50 per dag in het hoogseizoen (1 mei - 30 september) en €1,70 per dag in het laagseizoen. Er zijn kortingen voor scholieren/studenten en zwaar gehandicapten. Meer informatie vind je op de pagina's van de kuuradministratie en bij onze factuur.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

Neem je eigen beddengoed en handdoeken mee of reserveer de linnenpakketten.
Let op:
Beddengoed voor kinderbedjes en theedoeken zijn niet te huur en moet je zelf meenemen.
Je moet de bedden zelf opmaken.

Opmerkingen van de verhuurder

Check-in: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij boeking
Laatste betaling: 3 weken voor aankomst

Informatie voor hondenbezitters

Honden zijn alleen toegestaan op de begane grond en niet op zit- of ligplaatsen.
Verdere 'hondenregels' ontvangt u bij boeking.
Terras en voortuin zijn omheind. De carport kan worden afgesloten met een hek - indien nodig voor een kortstondig veilig verblijf van de hond.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Familie A. Tilly

Familie A. Tilly

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 461650

Laatst bijgewerkt: 04.04.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/461650.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven